Grand Theft Auto V

poruka: 9.937
|
čitano: 4.036.517
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Grand Theft Auto V
Arnold Layne kaže...
mar123 kaže...

stavljate te slike usporedbe ps3 vs ps4, ali dajte pogledajte ps3 trailer i usporedite s ps3 ingame, velika razlika. kad igra izade za ps4 onda ju mozemo usporedivat(realno grafika ce bit bolja al ne ovolko ko na slikama usporedbi).

lol
Ako druge igre izgledaju bolje od ovoga ne vidim onda zasto nebi tak izgledalo

reko sam, pogledaj trailer za ps3 i pogledaj kako zapravo izgleda na ps3, velika razlika. vidjeli smo mi i trailere za watch dogs pa smo vidjeli kako to izgleda zapravo.

14 godina
protjeran
Grand Theft Auto V

ovo je tema za PC verziju:

http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/grand-theft-auto-v/210224.aspx

malo je i meni cudno no zaista trebali bi se tamo prebaciti, stovise skroz sam se zbleso{#}

Intel Core™ i7 ----- Battlelog: SoldierStippy, Xfire; 2fu2L :)LP
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
mar123 kaže...
Arnold Layne kaže...
mar123 kaže...

stavljate te slike usporedbe ps3 vs ps4, ali dajte pogledajte ps3 trailer i usporedite s ps3 ingame, velika razlika. kad igra izade za ps4 onda ju mozemo usporedivat(realno grafika ce bit bolja al ne ovolko ko na slikama usporedbi).

lol
Ako druge igre izgledaju bolje od ovoga ne vidim onda zasto nebi tak izgledalo

reko sam, pogledaj trailer za ps3 i pogledaj kako zapravo izgleda na ps3, velika razlika. vidjeli smo mi i trailere za watch dogs pa smo vidjeli kako to izgleda zapravo.

jasno je ovo meni sve samo nije tak spektakularno da bi bilo nemoguce

da su ovi iz Ubisofta sposobni napravili bi kak spada igru

http://www.snabbox.org/
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.6.2014 23:08 (Arnold Layne).
17 godina
Grand Theft Auto V

pa ja sam i reko, definitivno ce grafika na ps4 bit bolja od ps3 verzije ali ne ovako drasticno bolja. nemojte ocekivat previse jer cete se opet zalit kad proizvod dode.

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.6.2014 23:15 (mar123).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Stjepanj kaže...

malo je i meni cudno no zaista trebali bi se tamo prebaciti, stovise skroz sam se zbleso{#}

E to, tamo se selim, znam da je prije bilo nekih gluposti jer je jedan clan gluposti pricao da kako

tema moze biti u kategoriji PC igre i na kraju dojadio adminima

MSI Z77A-GD65 | i7 3770K 4.5GHz | 8GB Corsair 1866MHz | MSI GTX680 Ligtning OC | XFX 650W | SSD 128GB + HDD 1TB | Noctua NH-D14 | Coolermaster Storm Enforcer |
14 godina
odjavljen
Marcuskac kaže...
Stjepanj kaže...

E to, tamo se selim, znam da je prije bilo nekih gluposti jer je jedan clan gluposti pricao da kako

tema moze biti u kategoriji PC igre i na kraju dojadio adminima

pa nisu to oni napravi jer im je netko bio dosadan nego zato jer je to trebalo bit napravljeno

14 godina
protjeran
Arnold Layne kaže...
Marcuskac kaže...
Stjepanj kaže...

evo tema je promjenjena tj izmjenjen naslov radi lakseg snalazenja!

dakle sve kaj se tice iskljucivo PC verzije pišite ovdje;

Grand Theft Auto V-PC

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.6.2014 0:39 (Stjepanj).
17 godina
neaktivan
Stjepanj kaže...
Arnold Layne kaže...
Marcuskac kaže...
Stjepanj kaže...

Grand Theft Auto V-PC

Mene se tice GTA V ali cu pisat i pratit ovdje, u naslovu nema ps3-ps4 xbox, dakle nisam masio temu, a ujedno mozemo se ovim keljoberima sa konzolama malo sad smijat nazad...

* Friend: "I heard about this thing called 'Linux'." * Me: "Oh, I use Linux." * Friend: &amp
12 godina
Grand Theft Auto V

Ovima sta se prave pametni oko system req za GTA 5!

Pametnije vam je da pogledate na stranicu koja se uglavnom samo time i bavi,a ne slusat ove pametnjakoviće i trošit pare bzvz :D

http://www.game-debate.com/games/index.php?g_id=1308&game=Grand%20Theft%20Auto%20V

Battlelog: Ratkapa16

0 12 hvala 0
16 godina
Gago4 kaže...

Pametnije vam je da pogledate na stranicu koja se uglavnom samo time i bavi,a ne slusat ove pametnjakoviće i trošit pare bzvz :D

http://www.game-debate.com/games/index.php?g_id=1308&game=Grand%20Theft%20Auto%20V

{#}

Stranice su trenutno nedostupne.
17 godina
Gago4 kaže...

da baš hahah, da bude kako tu piše nebi sretnije osobe na ovom forumu od mene bilo {#}

16 godina
matić_žu kaže...

Jebote R*, kupio sam PS3 prošle godine samo radi GTA V jer sam bio uvjeren kako neće izaći na PC. Sad kad su objavili ovo polupo bi i PS3 i samu igricu. Kako stvari stoje prodat ću PS3 zajedno sa igricama i još nadodati novca da sastavim idealan PC koji će moći sve vrtiti na ultra.
Raduje me što izlazi na PC, više igrača će biti online(VALJDA), bolja grafika naravno i najvažnije od svega modovi(za vozila samo). Samo da ne trčim pred rudo prvo ću pričekati vrijeme oko Božića, jer do tada bi trebao dobiti punu sliku kako će to izgledati na PC-u, da li će biti bugova, i da li će se ponoviti kao i sa GTA IV da uz pomoć puno patcheva će igra raditi normalno.

Vrlo uzbudljivo. Možda da otvoriš neki blog o ovome?

Potpis!
13 godina
neaktivan
Ezio kaže...
matić_žu kaže...

Jebote R*, kupio sam PS3 prošle godine samo radi GTA V jer sam bio uvjeren kako neće izaći na PC. Sad kad su objavili ovo polupo bi i PS3 i samu igricu. Kako stvari stoje prodat ću PS3 zajedno sa igricama i još nadodati novca da sastavim idealan PC koji će moći sve vrtiti na ultra.
Raduje me što izlazi na PC, više igrača će biti online(VALJDA), bolja grafika naravno i najvažnije od svega modovi(za vozila samo). Samo da ne trčim pred rudo prvo ću pričekati vrijeme oko Božića, jer do tada bi trebao dobiti punu sliku kako će to izgledati na PC-u, da li će biti bugova, i da li će se ponoviti kao i sa GTA IV da uz pomoć puno patcheva će igra raditi normalno.

Vrlo uzbudljivo. Možda da otvoriš neki blog o ovome?

Wow, you must be fun at parties ;)

PSN ID: mataraHD7 Origin ID: mataraHD7
17 godina
mar123 kaže...

pa ja sam i reko, definitivno ce grafika na ps4 bit bolja od ps3 verzije ali ne ovako drasticno bolja. nemojte ocekivat previse jer cete se opet zalit kad proizvod dode.

Razlika je u tome sto sada na traileru pise da je snimano na PS4 tako da ce grafika mozda i biti takva (a kakva li ce biti tek na PC-u). No, bez obzira na to.... kupio bih ju ponovno za PC pa sve da je i cista kopija PS3/360 verzije.

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.6.2014 1:47 (lovac82).
13 godina
odjavljen
mejt kaže...
Stjepanj kaže...
Arnold Layne kaže...
Marcuskac kaže...
Stjepanj kaže...

Grand Theft Auto V-PC

Mene se tice GTA V ali cu pisat i pratit ovdje, u naslovu nema ps3-ps4 xbox, dakle nisam masio temu, a ujedno mozemo se ovim keljoberima sa konzolama malo sad smijat nazad...

Mozes se smijat tek kad budes igrao igru, sad je jos rano ti za smijanje ;)

17 godina
Grand Theft Auto V

Pa ako se ne varam I oni traileri su bili snimani na ps3.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
footballer kaže...

Što mislite, koliki će biti system requirementsi? Mislio sam otić u mali shopping na kraju ljeta, pa gledam što da si uzmem :D

system requirements = ps4

Potpis!
14 godina
neaktivan

Da se vrti na ultra s najvecom rezom mozda. Ali za low nije sigurno, pa optimizirat ce i stavit da se moze GTA V vrtiti s prosjecnim kompom za 2013/2014

15 godina
Grand Theft Auto V

danny njubaro zašto si zaključao temu za pc i stavio link od ove teme? ova je za konzole , a to su dva različita svijeta.

just sayin

battlelog: CRO_ZeNGe
Moj PC  
11 1 hvala 1
18 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...

danny njubaro zašto si zaključao temu za pc i stavio link od ove teme? ova je za konzole , a to su dva različita svijeta.

just sayin

Zato što je igra ista. Identična.

Hoćemo li sad za svaku igru otvarat onoliko tema koliko ima platformi? Ne.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | PSN - Danny_HR85
18 godina
Danny_HR kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

just sayin

Zato što je igra ista. Identična.

Hoćemo li sad za svaku igru otvarat onoliko tema koliko ima platformi? Ne.

Jedan moderator ju preimenovao, drugi ju locka i seli nas u konzole i prijenosne konzole. {#}

Steam: ukay1000 Xfire: ukay1000 LoL: Cquencer Molten WoW Warsong: Steelrock (ally)
16 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Bolje je da se pise ovamo kad vec tu pisemo od pocetka.

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Grand Theft Auto V

igra za pc i ps3 nemre bit identična.

niti su isti serveri ,niti je rezolucija ista, najavili su dodatne sadržaje, bolju grafiku,pa će se pisat o optimizaciji ,pa o postavkama itd itd

ugl da je igram na ps3 nebi mi se dalo čitat kak pc-igrači u istoj temi rspravljaju o stvarima koje se mene ne tiču.

trebao si ostavit zasebno za pc.

battlelog: CRO_ZeNGe
Moj PC  
12 1 hvala 1
17 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Daj ne pričajte gluposti, ne mora se sto puta ponavljati da je igra bolja nego što je na PS3 i X360 jer se to već vidi. Ne mora se stalno pisati o šrot konzolama, beta testingu, lošem hardveru, peticijama i čemu već, i sigurno ne trebaju biti dvije različite teme za jedno te istu igru, samo zato da se zna i po sto i prvi put da će igra na PC-u biti totalno različita nego na dvije spomenute konzole,  te da bi se to istaklo koliko je god puta moguće. Da se ne bi slučajno dogodilo da veliki GTA, koji valja samo na PC-u, bude u podforumu igre za konzole... Nikad se načuditi glupostima na ovom forumu...

The guy who wants too much risks losing absolutely everything. Of course, the guy who wants too little from life might not get anything at all.
Moj PC  
2 4 hvala 1
16 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

igra za pc i ps3 nemre bit identična.

niti su isti serveri ,niti je rezolucija ista, najavili su dodatne sadržaje, bolju grafiku,pa će se pisat o optimizaciji ,pa o postavkama itd itd

ugl da je igram na ps3 nebi mi se dalo čitat kak pc-igrači u istoj temi rspravljaju o stvarima koje se mene ne tiču.

trebao si ostavit zasebno za pc.

i ja se slažem. kad pc igrači krenu sa fps dropovima, stutteringom, lošom optimizacijom, drajverima... zgadit ce igru i onima kojima radi glatko

Potpis!
16 godina
Grand Theft Auto V

Igra najavljena za PC i ove nove konzole i sad se svako osjeća povlašten. Ja imam sve, i PS3 i X360 i PC. Prešao je 2 puta na konzolama, i budem je igrao na PC. I smatram da nema potrebe otvarati zasebne teme.

A kad počne priča o performansama na PC jednostavno preskočite te postove i to je to.

Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
odjavljen
Grand Theft Auto V
Moj PC  
1 2 hvala 0
16 godina

to bi trebalo unaprijed otvoriti. da se predvide mogući problemi i ubrza rad na rješavanju kad jednom dođu. NNNI princip.

Potpis!
14 godina
protjeran
Grand Theft Auto V
Danny vrati temu gta5 za PC!!! nije u redu, nezelim razglabati s nekim klincem konzolasem od 6 godina o istome!! Pc verzija zasluzuje svoju rubriku, osim ako ne zelis puno posla kao moderator i konstantnu svadu pc i konzolasa!lp
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.6.2014 13:05 (Stjepanj).
Moj PC  
12 11 hvala 2
15 godina
Stjepanj kaže...
Danny vrati temu gta5 za PC!!! nije u redu, nezelim razglabati s nekim klincem konzolasem od 6 godina o istome!! Pc verzija zasluzuje svoju rubriku, osim ako ne zelis puno posla kao moderator i konstantnu svadu pc i konzolasa!lp

Iksčina do neba za ovo.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice