Grand Theft Auto V

poruka: 9.937
|
čitano: 4.036.580
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Grand Theft Auto V
XXX kaže...

PC igrači će dobiti najbolju verziju igre. Raditi će na najvećim detaljima, sa najviše mogućih fps-ova, te u najvećoj mogućoj rezoluciji. Također imati će na izboru najbolje kontrole.

Becoz PC MASTER RACE!

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011/ TS3: xcell.teamspeak.me IGN:Xcell / Xcellzor / XcellDaHousecat
17 godina
neaktivan
dj_renny kaže...
XXX kaže...

PC igrači će dobiti najbolju verziju igre. Raditi će na najvećim detaljima, sa najviše mogućih fps-ova, te u najvećoj mogućoj rezoluciji. Također imati će na izboru najbolje kontrole.

Becoz PC MASTER RACE!

Hvala konzolasima na testiranju bete...sada mi preuzimamo dalje..XD

* Friend: "I heard about this thing called 'Linux'." * Me: "Oh, I use Linux." * Friend: &amp
13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

je cekanje 10mj (kad bude izlazio mozda i 14mj)

ali barem cemo imati bug free igru :)

3 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Grand Theft Auto V

i tako ode watch dogs u zaborav :D

http://www.snabbox.org/
Moj PC  
20 0 hvala 0
15 godina
Da li itko zna da li će biti Steam Preorder?
Be Water My Friend
16 godina
humb kaže...

Da ne bi bilo kao sa IV, neoptimizirana i puna bugova i trebalo 7 ili 8 patcheva da počne raditi kako treba...

16 godina
neaktivan
St0ka kaže...
humb kaže...

Da ne bi bilo kao sa IV, neoptimizirana i puna bugova i trebalo 7 ili 8 patcheva da počne raditi kako treba...

Sema je da su ps4 i xbone slicni PC-u, pa ce optimizacija bit laksa.

LoL acc THCJoshi
16 godina
Jonja kaže...
St0ka kaže...
humb kaže...

Sema je da su ps4 i xbone slicni PC-u, pa ce optimizacija bit laksa.

Jesu, ali V prvo izašao za X360 i PS3, kao i IV. Tako da opet rade port sa tih konzola na ove nove i na PC, tako da ne bi me čudilo da opet bude svašta.

14 godina
neaktivan
mejt kaže...

Hvala konzolasima na testiranju bete...sada mi preuzimamo dalje..XD

Nema na cemu {#}

14 godina
neaktivan

Rockstar nas je upravo putem maila obavijestio o novostima koje next-gen inačice Grand Theft Auta 5 donose.

Prije svega, GTA 5 za PC, PS4 i Xbox One donosi "grafička i tehnička poboljšanja kako bi dostavio zapanjujuću razinu detalja". Očekujte povećani draw distance, više detalja u teksturama, gušći promet i "povećane rezolucije" (način pisanja ovdje daje do znanja da vjerojatno neće sve verzije biti u 1080p).

Za PC i ostala next-gen izdanja obećavaju nam "najdublje i najbogatije iskustvo otvorena svijeta do sada" uz poboljšanja u igrivom svijetu koja uključuju nove divlje životinje, nadograđeni sustav vremenskih prilika i efekte oštećivanja (pri čemu nije jasno misli li se samo na automobile ili i na okolne objekte) te "niz novih detalja za otkriti".

Next-gen poboljšanja dobiti će i multiplayer komponenta Grand Theft Auto Online i to kroz nove poslove, arsenal novog oružja te nekoliko novih vozila, lokacija za kupiti i vizualnih nadogradnji za vašeg online lika. Ukoliko ste dosad igrali GTA Online na Xboxu 360 ili PlayStationu 3, moći ćete prebaciti svog lika i napredak u tom online svijetu u PlayStation 4, Xbox One ili PC verziju igre kada budu dostupne.

Na kraju e-maila jednom rečenicom su spomenuli kako će PC verzija (pri čemu ostale next-gen inačice nisu spominjane) sadržavati i video editor dizajniran za "napredno stvaranje filmova".

http://www.hcl.hr/vijesti-video-gta-5-napokon-najavljen-za-pc-ps4-i-xbox-one-11121-27.html

Gas Guzzlers Extreme na Steamu!
12 godina
protjeran
Arnold Layne kaže...

WD je overhypan ali također i over-popljuvan......više nego što zaslužuje. Da li su isporučili ono što su obećali na E3 2012? Nisu. Da li je WD katastrofalna igra? Nije. WD je vrlo dobra igra, sad će eto dobit i konkurenciju koja će ga vrlo vjerovatno prebiti ali ja vjerujem da je ovaj prvi WD ionako bio uvod u ono što slijedi, nastavak WD gdje će nadam se ispraviti greške iz jedinice.

14 godina
odjavljen
Reanimator kaže...
Arnold Layne kaže...

WD je overhypan ali također i over-popljuvan......više nego što zaslužuje. Da li su isporučili ono što su obećali na E3 2012? Nisu. Da li je WD katastrofalna igra? Nije. WD je vrlo dobra igra, sad će eto dobit i konkurenciju koja će ga vrlo vjerovatno prebiti ali ja vjerujem da je ovaj prvi WD ionako bio uvod u ono što slijedi, nastavak WD gdje će nadam se ispraviti greške iz jedinice.

{#}

14 godina
Grand Theft Auto V

Fantastično!

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0

17 0 hvala 5
16 godina
Grand Theft Auto V

Grand Theft Auto 5 PS4 Reactions - E3 2014 

0 1 hvala 0
15 godina
Grand Theft Auto V

Ale-fucking-luja! Samo da ju optimiziraju dobro i ništa drugo ne treba, ali mislim da se neće izblamirati kao s četvorkom kad je to u pitanju.

Moj PC  
0 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Mene više brine system requirments jer ako bude kao za watch dogs...

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Zahtijevi će sigurno biti opaki, ali nadam se i opravdani. Ipak na PC stiže nekst đen :)

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it, is what you do with the gift of life that determines who you are. -Mewtwo
Moj PC  
6 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Nadam se da su ovo vrijeme iskoristili za optimizaciju, jer to je jedino u čemu mogu failati :D , još kad modding zajednica počne raditi 

There are some corners of the universe that have bred the most terrible things. Things that act against everything we believe in. They must be FOUGHT.
Moj PC  
3 1 hvala 0
14 godina
protjeran
ph3nom_gamer kaže...

Zahtijevi će sigurno biti opaki, ali nadam se i opravdani. Ipak na PC stiže nekst đen :)

uspjevam s svojom konfom(gtx660ti) gta4 vrtiti na nekih 55 fps-a na najjacim detaljima, gta5 ce pasti za barem 10-do mozda cak i 20 fps-a na istom sistemu! to su prosijecne brojke za vecinu nastavaka i njihove zahtjeve, po meni nekakav ocekivani setup za donekle fluidan gameplay ce biti i5/fx-6xxx i minimalac r9 270x/gtx660ti,760!{#} a sto se tice novih/boljih tekstura trebale bi biti barem ko kod watch dogsa dakle bez 3gb na grafi nema ultra postavki!

Intel Core™ i7 ----- Battlelog: SoldierStippy, Xfire; 2fu2L :)LP
14 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

PS prodan...

Malo nadograditi PC i pre-ordati igru...Najbolja stvar je sto ce se moci progress prebaciti sa starih na nove platforme. Ipak, 130 lvl nije malo {#}

A jos kad i modovi dodu {#}

2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Uocio sam par novih zivotinja:

Novog morskog psa, pasmina psa (pug), macka skace sa zida na 0:45 kod crkve :)

MSI Z77A-GD65 | i7 3770K 4.5GHz | 8GB Corsair 1866MHz | MSI GTX680 Ligtning OC | XFX 650W | SSD 128GB + HDD 1TB | Noctua NH-D14 | Coolermaster Storm Enforcer |

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Reanimator kaže...
Arnold Layne kaže...

Ma šta je over-poljuvan. Ta igra nije dorasla ni GTA IV u mnogim detaljima.

13 godina
protjeran
Grand Theft Auto V

PS3 VS PS4

http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/XxC4R3ONxX/
Moj PC  
9 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Zar je ono što su prikazali gameplay trailer, izgleda kao pre-rendered trailer

There are some corners of the universe that have bred the most terrible things. Things that act against everything we believe in. They must be FOUGHT.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Grand Theft Auto V

Što mislite, koliki će biti system requirementsi? Mislio sam otić u mali shopping na kraju ljeta, pa gledam što da si uzmem :D

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
footballer kaže...

Što mislite, koliki će biti system requirementsi? Mislio sam otić u mali shopping na kraju ljeta, pa gledam što da si uzmem :D

s obzirom da se neki nisu slozili s mojim postom(iznad malo) ocigledno neki dual core+rivatnt 16mb ili xeon+gtx780ti...{#}

Intel Core™ i7 ----- Battlelog: SoldierStippy, Xfire; 2fu2L :)LP
17 godina
Grand Theft Auto V

stavljate te slike usporedbe ps3 vs ps4, ali dajte pogledajte ps3 trailer i usporedite s ps3 ingame, velika razlika. kad igra izade za ps4 onda ju mozemo usporedivat(realno grafika ce bit bolja al ne ovolko ko na slikama usporedbi).

Moj PC  
3 5 hvala 0
14 godina
odjavljen
mar123 kaže...

stavljate te slike usporedbe ps3 vs ps4, ali dajte pogledajte ps3 trailer i usporedite s ps3 ingame, velika razlika. kad igra izade za ps4 onda ju mozemo usporedivat(realno grafika ce bit bolja al ne ovolko ko na slikama usporedbi).

lol
Ako druge igre izgledaju bolje od ovoga ne vidim onda zasto nebi tak izgledalo

13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Jebote R*, kupio sam PS3 prošle godine samo radi GTA V jer sam bio uvjeren kako neće izaći na PC. Sad kad su objavili ovo polupo bi i PS3 i samu igricu. Kako stvari stoje prodat ću PS3 zajedno sa igricama i još nadodati novca da sastavim idealan PC koji će moći sve vrtiti na ultra.
Raduje me što izlazi na PC, više igrača će biti online(VALJDA), bolja grafika naravno i najvažnije od svega modovi(za vozila samo). Samo da ne trčim pred rudo prvo ću pričekati vrijeme oko Božića, jer do tada bi trebao dobiti punu sliku kako će to izgledati na PC-u, da li će biti bugova, i da li će se ponoviti kao i sa GTA IV da uz pomoć puno patcheva će igra raditi normalno.

PSN ID: mataraHD7 Origin ID: mataraHD7
Moj PC  
0 13 hvala 0
15 godina
matić_žu kaže...

Jebote R*, kupio sam PS3 prošle godine samo radi GTA V jer sam bio uvjeren kako neće izaći na PC. 

Nisi jedini, puno ljudi je pa i moj susjed tako napravio. Malo sam kod njega odigrao (u 10. mjesecu prošle godine je to bilo) i rekao dosta, čekam da izađe za PC pa da igram to s guštom. Rekao je, neće ti to izaći i evo.... Ja se {#}

Samo mi nije jasno po čemu su neki bili uvjereni da neće izaći za PC.

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.6.2014 22:47 (vrinho).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice