Grand Theft Auto V

poruka: 9.937
|
čitano: 4.041.865
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Dosao s posla da probam kakvo je stanje... Prvo opet napraviti lika. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Grand Theft Auto V

Moram mikrofon nabavit koji moze na PS3 :D jer ne igra mi se sa nekim od vas (iz crew-a) ako ne mozemo fino pricati, da ne bih pisao u igri :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Predobro radi,zakon.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Grand Theft Auto V
arnes_king kaže...

Moram mikrofon nabavit koji moze na PS3 :D jer ne igra mi se sa nekim od vas (iz crew-a) ako ne mozemo fino pricati, da ne bih pisao u igri :D

Ima izgleda nekih stvari gdje mikrofon pomogne u igri. Recimo dao mi Lamar da pljačkam neku radnju i piše da ako se dernjam u mikrofon da će onaj za pultom brže stavljati novac u vreću..

EUW: MushRoomD
13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Ja sam obavip posao i dobip 5000 s trojicom nekih likova. Jedan vozi mene,treci nas stiti. Neki ekipa iz brazila. Ima tko iz balkan crews online? Odem join a member i nikoga ne nade.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Meni takoder online radi odlicno nakon ovog updatea.

Danas sam igrao oko 3 sata i stvarno mogu reci da je ovo nesto potpuno novo. Odlican nacin kombiniranja single i multiplayera. Mnogo nacina da se zaradi novac.

Zanima me hoce li ubaciti podrsku za 32 igraca, jer mi se sa 16 igraca cini malo pusto?

btw. Najvaznija stvar dok igras je: Nemoj sa likom NIKADA stajati nasred ceste jer ce te pokupiti prvi koji naleti.

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Pisem s moba pa se ispricavam na greskama.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
coso9288 kaže...

Meni takoder online radi odlicno nakon ovog updatea.

Danas sam igrao oko 3 sata i stvarno mogu reci da je ovo nesto potpuno novo. Odlican nacin kombiniranja single i multiplayera. Mnogo nacina da se zaradi novac.

Zanima me hoce li ubaciti podrsku za 32 igraca, jer mi se sa 16 igraca cini malo pusto?

btw. Najvaznija stvar dok igras je: Nemoj sa likom NIKADA stajati nasred ceste jer ce te pokupiti prvi koji naleti.

Neće, PS3 i XBOX je ograničen na 16 slot multiplayer... dok će na PC-u kad tad vjerovatno biti 32...

Život čudne knjige piše, lozovača brige briše...
17 godina
Grand Theft Auto V

ajmo odredit neko vrijeme kad cemo svi iz klana doc igrat i onda neko napravi igru i pozove samo clanove pa da zajedno igramo.

Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

pozz igram gta v i imam problem nemam misija vise scaouting the port poslije toga nemam nista vise niti na ijednom liku ? jel imao ko sta slicno ?!

i moze li vas psn pa da igramo online i evo vama moj sCuly123 dodajte pa da igramo pozz i help.

0 0 hvala 0
17 godina
Grand Theft Auto V

prebaci na trevora i doc ce ti poruka na mobitel za dalje

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

radili smo , znam za poruku ali nece da mi dodje ;/ sranje zivo...

14 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Evo ovako, ekipa koja udara online da se lakše snalazimo uzmite si ovo a i nije skupo:

http://www.njuskalo.hr/mobiteli-oprema/bluetoth-slusalica-v2.0-zapakirano-oglas-9277480

Imam sličnu bluetooth slušalicu i lako se sporazumjevati..

poz

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Grand Theft Auto V

kakve slusalice sve ps3 podrzava?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
mar123 kaže...

ako imas novaca uzmi sony pulse slusalice 
one su nesto nevjerojatno  

14 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Ja ti imam ovaj headset i kupio sam ga za 120kn sa njuškala od nekog tipa, jednom koristio on, ko nov je

Sony su..

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.10.2013 19:04 (lotar1919).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Arnold Layne kaže...
mar123 kaže...

one su cca 1000 kn jeldA?

14 godina
odjavljen
HDesignz kaže...
Arnold Layne kaže...
mar123 kaže...

one su cca 1000 kn jeldA?

tako je ,ali vrijede svake lipe 
pogotvo za igranje ,al naravno odlicne su i za glazbu i filmove 

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=i3umY2ehZ7Q#t=86

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.10.2013 19:51 (Arnold Layne).
14 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Ja mrzim tako velike slušalice, koliko god ljudi pričali udobne bla bla, ajde da vidim nakon 6h igranja koga neće bolit... ako mene ko pita uzet ću od moba slušalice i bolje su od bilo kojih lol

Moj PC  
1 9 hvala 0
16 godina
lotar1919 kaže...

Ja mrzim tako velike slušalice, koliko god ljudi pričali udobne bla bla, ajde da vidim nakon 6h igranja koga neće bolit... ako mene ko pita uzet ću od moba slušalice i bolje su od bilo kojih lol

Ako me na nekim slušalicama, neudobnim, od 40 KM ne bole uši nakon preko 8 sati korištenja, sumnjam da će me od tih boljeti.

15 godina
E sad se mi jogurtaši možemo napušiti rcaKu.
Be Water My Friend
13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Ajde online. Lotar i ja ubijamo misije koji duo. Veci je bonus i treba se pojacati. Spremajte pare u banku ekipa ubija i krade

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Vincent88 kaže...

Ajde online. Lotar i ja ubijamo misije koji duo. Veci je bonus i treba se pojacati. Spremajte pare u banku ekipa ubija i krade

kako spremit pare?

14 godina
neaktivan
mar123 kaže...
Vincent88 kaže...

kako spremit pare?

Otvoriš mobitel sa strelicom gore, odeš na internet ikonu, i onda odabereš tab onaj "Money and Services" ili tako nešto, i dole ideš i odabereš stranicu "MAZE BANK"... i tamo onda ideš DEPOSIT i odabereš iznos.

17 godina
Grand Theft Auto V

hvala
i sad mi se jos nesto dogada, nemogu se uopce nac s nikim iz crew-a, ostalo mi radi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

mozete zovnuti sCuly123   mozetel zovnuti da igramo kod  mene nema nikoga ;/

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ili drzi select i tamo imas gps opcija u sklopu koje je bankomat,uvijek je blizu i brzo ide. Ja zovem sve da mi pridruze u misiji ali pise invited i nitko se ne odaziva...

17 godina
Grand Theft Auto V

meni ne zeli spojit sa memberima crewa. samo kaze da konekcija nemoze proc, a ostalo mi radi. do prije sat vremena mi je i ovo radilo i igro sam s frendom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

dajte da igramo online ajmoo zovite ..ulazim u balkan outl crew ja sam cLuy123 i kako da joinam session sa balkan outlaws da igramo ?

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.10.2013 21:36 (keca).

0 0 hvala 0
16 godina
Grand Theft Auto V

Ima par glupih instanci, recimo maloprije rally mode ja co driver a nemam mikrofon, a driver ne vidi checkpointe kuda da vozi nego moram strelicama koje se ne refreshuju brzo da govorim kuda da vozi i on umjesto lijevo u ulicu produzi 3 kilometra u pogresnom smjeru...

no s druge strane smiješno mi je naći nekog random lika na ulici, zgaziti ga i slušati kako rage-a hahaha

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.10.2013 23:44 (BannedOnThisForum).
Moj PC  
1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice