Grand Theft Auto V

poruka: 10.025
|
čitano: 2.771.229
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: GTA 5
DarkoKwon kaže...

Samo neka bude RolePlay u gta multiplayeru i ja sam zadovoljan.

nece bit sigurno.

14 godina
Marcuskac kaže...

Ovaj screen neki mozda nisu vidjeli.

Uhvatio sam ga u onom videu od Sue Murry na official stranici.

Vide se cak vjetrenjace u daljini.

ovo je dole neki Dodge Ram {#}

Maurer
15 godina
Marcuskac kaže...

meni se sviđa kako u igri ima puno različitih "tekstura" za ceste, to je ono što mi je bilo dosadno u prijašnjim GTA igrama i uvijek bi stavljao neke modove za druge ceste. Takvi mali detalji čine igru boljom {#}

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
TheDarkSide kaže...

Btw...sutra nam dolazi GTA4 Online Trailer...

14 godina
neaktivan
Marcuskac kaže...

Mislim da se tu bolje vide vjetrenjace.

16 godina
GTA 5

ova mapa mi je skroz ruzna, da ju bar promjene.

Moj PC  
4 14 hvala 0
14 godina
neaktivan
GTA 5

po meni najbolja gta minimapa ikad;)

11 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
GTA 5

Mene zanima kako ce biti sustav sa zvijezdicama, kao u GTA IV gdje imas onaj krug iz kojeg moras pobjeci ili opet klasika da moras sejvati ili pay 'n' spray samo.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
xXxBartmanxXx kaže...

Mene zanima kako ce biti sustav sa zvijezdicama, kao u GTA IV gdje imas onaj krug iz kojeg moras pobjeci ili opet klasika da moras sejvati ili pay 'n' spray samo.

Biće 5, umjesto dosadašnjih 6 zvijezdica. Mislim da su rekli da neće biti klasični Pay 'n' spray, tj, da nećeš moći tako lako pobjeći od policije.

If u choose Peace be ready 4 War. If u choose Love be ready 4 Hate. If u choose Truth be prepared 4 Lies.The enemy has a job 2 do as well.
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.8.2013 23:49 (Notorious).
13 godina
GTA 5

Zamislite sutra, poslije trailera, piše: On Windows - late 2013.

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0

11 2 hvala 2
14 godina
neaktivan
Notorious kaže...
xXxBartmanxXx kaže...

Biće 5, umjesto dosadašnjih 6 zvijezdica. Mislim da su rekli da neće biti klasični Pay 'n' spray, tj, da nećeš moći tako lako pobjeći od policije.

Da, neće bit Pay 'n' Spraya.. neće valjda opet stavit one zvijezdice koje su se pokupljale ko u Vice Cityu {#}

15 godina
GTA 5

Rockstar Games @RockstarGames
GTA Online Official Gameplay Video is coming tomorrow at 10am Eastern. rockstargames.com/GTAOnline #GTAOnline

edit: to je kod nas u 4 popodne.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put čet 15.8.2013 1:54 (antimadridista).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
antimadridista kaže...
Rockstar Games @RockstarGames
GTA Online Official Gameplay Video is coming tomorrow at 10am Eastern. rockstargames.com/GTAOnline #GTAOnline

kolko je to kod nas?

15 godina
GTA 5
4 popodne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...
TheDarkSide kaže...

Btw...sutra nam dolazi GTA4 Online Trailer...

A jebiga desi se :)) igram cetvorku redovno pa mi je sve u tom broju...ugl GTA Online dolazi i to me dosta interesira na sta ce to licit :))

FIFA 13 FUT Team: http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#gEex0KsOnIHku:pc
15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
Marcuskac kaže...

meni se sviđa kako u igri ima puno različitih "tekstura" za ceste, to je ono što mi je bilo dosadno u prijašnjim GTA igrama i uvijek bi stavljao neke modove za druge ceste. Takvi mali detalji čine igru boljom {#}

I meni.Fora mi je i ova oznaka na cesti highway 68.Biti će pravi osjećaj kad izvedem freeway ili wayfarera na cestu pa lijepo kroz pustinju.

Jako mi se sviđa i ovaj pjesak pokraj ceste koji vjetar lagano nanosi .Može se vidjeti u traileru.Mislim da je mapa najbolja do sada,a još nisam ni igrao igru.

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
13 godina
odjavljen
Marcuskac kaže...

E na tom screenu nam je najbolje predstavljena grafika. Tačno se vidi kakve su teksture, još bolje kakva je daljina. Što se mene tiče, super je. Ako budem mogao na PC-u igrati sa ovakvom grafikom, neću imati ništa protiv.

12 godina
GTA 5

Pa grafika opce nije losa, meni je recimo gta san andreas bio puno bolji od IV. Sta ce mi grafik ako je gamplay los, recimo meni osobno crysis 3 opce nije zabavan a ima odlicnu grafiku.

Work hard play harder
Moj PC  
14 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Vuk15 kaže...

Pa grafika opce nije losa, meni je recimo gta san andreas bio puno bolji od IV. Sta ce mi grafik ako je gamplay los, recimo meni osobno crysis 3 opce nije zabavan a ima odlicnu grafiku.

Gta 4 je imao dosta dobar gamplay zbog cover sustava. Ali ako igra dode na pc a vjerovatno bude, grafika bude sigurno nesto bolja.

12 godina
Blazin18 kaže...
Vuk15 kaže...

Gta 4 je imao dosta dobar gamplay zbog cover sustava. Ali ako igra dode na pc a vjerovatno bude, grafika bude sigurno nesto bolja.

Pa to svakako, ali mene malo brine voznja nekako mi to jadno izgleda.

Work hard play harder
14 godina
neaktivan
Vuk15 kaže...

a nebi li bilo dobro imati dobar gameplay ukomponiran s dobrom grafom

mislim da dobra grafa nebi lose utjecala na gameplay (ako je on dobar)

btw. ovo sto smo do sada vidjeli je grafika za staru generaciju konzola i kokvim god budjetom raspolagali i makar na igri radio i tim poput R* te konzole su ogranicene (shvatite to), a R* pokusava izvuci najjj od njih, a da istovremeno ne zeznu gameplay lagom

zakljucak - bolje od ovoga ne moze za ovaj tip igre (bar ne na starim konzolama)

12 godina
neaktivan
GTA 5

Jos 40 Min Guys!! :)))

Evo IGN Live Present GTA V Multiplayer reveal

Evo YouTube kanal od R* (Tu ce biti sigurno Gameplay i nemorate se muciti gledati na GTA V Stranici Postoce kao i uvjek pasti ili usporiti)

https://www.youtube.com/user/RockstarGames

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
GTA 5

Hmm. . .nadam se da ce sa ovim gameplay previewom najaviti PC ver. :D

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Vuk15 kaže...

Da dobro super, nije ti važna grafika. Rečeno već milijun puta. Prestanite si međusobno uvlačit u guzice...

12 godina
protjeran
GTA 5

ima li negdje sluzbeno da ce GTA 5 izaci na xp???
vamo pise da hoce
http://www.game-debate.com/games/index.php?g_id=1308&game=Grand%20Theft%20Auto%20V 

Postavljam glupa pitanja

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Fabregas4 kaže...

vamo pise da hoce
http://www.game-debate.com/games/index.php?g_id=1308&game=Grand%20Theft%20Auto%20V 

Ne, igra nije uopće ni najavljena za PC, a kamoli za XP. I ako izađe za PC sumnjam da će podržavat win xp.

12 godina
Fabregas4 kaže...

vamo pise da hoce

Ma kakv XP brate, još nije najavljeno ni za PC a kamoli XP, dobro da nisi pitao dali može na Win ME/NT/3.5. . .ITD

EDIT: Evo stiglo je ;D

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.8.2013 16:00 (Diazz72).
14 godina
GTA 5

Moj PC  
8 1 hvala 4
16 godina
neaktivan
GTA 5

EDIT: grrr, već kasnim  {#}

The guy who wants too much risks losing absolutely everything. Of course, the guy who wants too little from life might not get anything at all.
Poruka je uređivana zadnji put čet 15.8.2013 16:01 (TIR669).
Moj PC  
2 2 hvala 2
12 godina
Moj PC  
0 3 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice