Samo neka bude RolePlay u gta multiplayeru i ja sam zadovoljan.
nece bit sigurno.
Samo neka bude RolePlay u gta multiplayeru i ja sam zadovoljan.
nece bit sigurno.
Ovaj screen neki mozda nisu vidjeli.
Uhvatio sam ga u onom videu od Sue Murry na official stranici.
Vide se cak vjetrenjace u daljini.
ovo je dole neki Dodge Ram
meni se sviđa kako u igri ima puno različitih "tekstura" za ceste, to je ono što mi je bilo dosadno u prijašnjim GTA igrama i uvijek bi stavljao neke modove za druge ceste. Takvi mali detalji čine igru boljom
Btw...sutra nam dolazi GTA4 Online Trailer...
Mislim da se tu bolje vide vjetrenjace.
ova mapa mi je skroz ruzna, da ju bar promjene.
po meni najbolja gta minimapa ikad;)
Mene zanima kako ce biti sustav sa zvijezdicama, kao u GTA IV gdje imas onaj krug iz kojeg moras pobjeci ili opet klasika da moras sejvati ili pay 'n' spray samo.
Mene zanima kako ce biti sustav sa zvijezdicama, kao u GTA IV gdje imas onaj krug iz kojeg moras pobjeci ili opet klasika da moras sejvati ili pay 'n' spray samo.
Biće 5, umjesto dosadašnjih 6 zvijezdica. Mislim da su rekli da neće biti klasični Pay 'n' spray, tj, da nećeš moći tako lako pobjeći od policije.
Zamislite sutra, poslije trailera, piše: On Windows - late 2013.
Biće 5, umjesto dosadašnjih 6 zvijezdica. Mislim da su rekli da neće biti klasični Pay 'n' spray, tj, da nećeš moći tako lako pobjeći od policije.
Da, neće bit Pay 'n' Spraya.. neće valjda opet stavit one zvijezdice koje su se pokupljale ko u Vice Cityu
Rockstar Games @RockstarGames
GTA Online Official Gameplay Video is coming tomorrow at 10am Eastern. rockstargames.com/GTAOnline #GTAOnline
edit: to je kod nas u 4 popodne.
kolko je to kod nas?
Btw...sutra nam dolazi GTA4 Online Trailer...
A jebiga desi se :)) igram cetvorku redovno pa mi je sve u tom broju...ugl GTA Online dolazi i to me dosta interesira na sta ce to licit :))
meni se sviđa kako u igri ima puno različitih "tekstura" za ceste, to je ono što mi je bilo dosadno u prijašnjim GTA igrama i uvijek bi stavljao neke modove za druge ceste. Takvi mali detalji čine igru boljom
I meni.Fora mi je i ova oznaka na cesti highway 68.Biti će pravi osjećaj kad izvedem freeway ili wayfarera na cestu pa lijepo kroz pustinju.
Jako mi se sviđa i ovaj pjesak pokraj ceste koji vjetar lagano nanosi .Može se vidjeti u traileru.Mislim da je mapa najbolja do sada,a još nisam ni igrao igru.
E na tom screenu nam je najbolje predstavljena grafika. Tačno se vidi kakve su teksture, još bolje kakva je daljina. Što se mene tiče, super je. Ako budem mogao na PC-u igrati sa ovakvom grafikom, neću imati ništa protiv.
Pa grafika opce nije losa, meni je recimo gta san andreas bio puno bolji od IV. Sta ce mi grafik ako je gamplay los, recimo meni osobno crysis 3 opce nije zabavan a ima odlicnu grafiku.
Pa grafika opce nije losa, meni je recimo gta san andreas bio puno bolji od IV. Sta ce mi grafik ako je gamplay los, recimo meni osobno crysis 3 opce nije zabavan a ima odlicnu grafiku.
Gta 4 je imao dosta dobar gamplay zbog cover sustava. Ali ako igra dode na pc a vjerovatno bude, grafika bude sigurno nesto bolja.
Gta 4 je imao dosta dobar gamplay zbog cover sustava. Ali ako igra dode na pc a vjerovatno bude, grafika bude sigurno nesto bolja.
Pa to svakako, ali mene malo brine voznja nekako mi to jadno izgleda.
a nebi li bilo dobro imati dobar gameplay ukomponiran s dobrom grafom
mislim da dobra grafa nebi lose utjecala na gameplay (ako je on dobar)
btw. ovo sto smo do sada vidjeli je grafika za staru generaciju konzola i kokvim god budjetom raspolagali i makar na igri radio i tim poput R* te konzole su ogranicene (shvatite to), a R* pokusava izvuci najjj od njih, a da istovremeno ne zeznu gameplay lagom
zakljucak - bolje od ovoga ne moze za ovaj tip igre (bar ne na starim konzolama)
Jos 40 Min Guys!! :)))
Evo IGN Live Present GTA V Multiplayer reveal
Evo YouTube kanal od R* (Tu ce biti sigurno Gameplay i nemorate se muciti gledati na GTA V Stranici Postoce kao i uvjek pasti ili usporiti)
https://www.youtube.com/user/RockstarGames
Hmm. . .nadam se da ce sa ovim gameplay previewom najaviti PC ver. :D
Da dobro super, nije ti važna grafika. Rečeno već milijun puta. Prestanite si međusobno uvlačit u guzice...
ima li negdje sluzbeno da ce GTA 5 izaci na xp???
vamo pise da hoce
http://www.game-debate.com/games/index.php?g_id=1308&game=Grand%20Theft%20Auto%20V
vamo pise da hoce
http://www.game-debate.com/games/index.php?g_id=1308&game=Grand%20Theft%20Auto%20V
Ne, igra nije uopće ni najavljena za PC, a kamoli za XP. I ako izađe za PC sumnjam da će podržavat win xp.
vamo pise da hoce
Ma kakv XP brate, još nije najavljeno ni za PC a kamoli XP, dobro da nisi pitao dali može na Win ME/NT/3.5. . .ITD
EDIT: Evo stiglo je ;D
Evo link za Downlaod i nema štekanja ;D
http://videos2.rockstargames.com/streams/V-en_us-gtaonline_cgih-1280.wmv.zip