Grand Theft Auto V

poruka: 10.025
|
čitano: 2.772.326
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
GTA 5

mislim da ove dvije nismo stavili...

eto stalno ste komentirali onu sliku na kojoj vam je bilo malo drveća, nadam se da vam ove slike dokazuju nešto {#}

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put uto 13.8.2013 22:21 (antimadridista).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: GTA 5
antimadridista kaže...

eto stalno ste komentirali onu sliku na kojoj vam je bilo malo drveća, nadam se da vam ove slike dokazuju nešto {#}

Dokazuje da screenovi izgledaju 10x pulja nego actual gameplay.

MSI Z77A-GD65 | i7 3770K 4.5GHz | 8GB Corsair 1866MHz | MSI GTX680 Ligtning OC | XFX 650W | SSD 128GB + HDD 1TB | Noctua NH-D14 | Coolermaster Storm Enforcer |
14 godina
neaktivan
GTA 5

istina screnovi su usminkani malo vidlo se u gameplayu da nije takva suma.al briga me igra ce bit vrh.bas me zanima kolku ce ocjenu dobit na metacriticu gta 4 je imo 98. sta mislite oce uspit do 100 doc i bit naj bolje ocjenjena igra ikad na metacriticu

34 Da
14 Ne
CONSOLES FTW!!!
Poruka je uređivana zadnji put uto 13.8.2013 22:53 (PEXer).
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
GTA 5

Evo slike screens vs gameplay.

Gore PS3, dolje PC.

Let the flame wars begin!

Salim se naravno nemojte se ljutit :P

Ako znate engleski procitajte i ovo.

Moj hype je over 9000. :D

MSI Z77A-GD65 | i7 3770K 4.5GHz | 8GB Corsair 1866MHz | MSI GTX680 Ligtning OC | XFX 650W | SSD 128GB + HDD 1TB | Noctua NH-D14 | Coolermaster Storm Enforcer |

8 1 hvala 3
14 godina
neaktivan
GTA 5

Evo nesto zanimljivo , pogledajte ove dvi slike , meni se cini da je to isti brod . :)
Mozda ce biti neka misija vezana s tim brodom 

EDIT : link za bolju kvalitetu slika :
http://www.rockstargames.com/V/de_de/screenshots/screenshot/845-1280.jpg
http://s3-ec.buzzfed.com/static/enhanced/webdr06/2013/8/13/10/enhanced-buzz-wide-31608-1376404555-7.jpg 

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.8.2013 23:11 (makzy621).

9 0 hvala 0
15 godina
makzy621 kaže...

Evo nesto zanimljivo , pogledajte ove dvi slike , meni se cini da je to isti brod . :)
Mozda ce biti neka misija vezana s tim brodom 

EDIT : link za bolju kvalitetu slika :
http://www.rockstargames.com/V/de_de/screenshots/screenshot/845-1280.jpg
http://s3-ec.buzzfed.com/static/enhanced/webdr06/2013/8/13/10/enhanced-buzz-wide-31608-1376404555-7.jpg 

da, definitivno je isti brod.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
neaktivan
GTA 5

ovo sam skuzio dok sam analiziro slike

CONSOLES FTW!!!
Moj PC  
0 30 hvala 0
13 godina
neaktivan
PEXer kaže...

ovo sam skuzio dok sam analiziro slike

14 godina
GTA 5

Blago vama čime se zamarate.
Mislim, nema sumnje da će igra biti masterpiece kad dođe, ali helou.

Je li nužno analizirati svaki prokleti frame pojedinog trailera kako biste dokazali da vam se igra sviđa?
Ili da ste jednostavno nestrpljivi da izađe?
NHF, ali {#} 

Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
Moj PC  
18 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
GTA 5

Nvidia neslužbeno kaze da ce GTA V izaci ove jeseni i za PC. {#}

Moj PC  
12 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Marcuskac kaže...

Evo slike screens vs gameplay.

Gore PS3, dolje PC.

Let the flame wars begin!

Salim se naravno nemojte se ljutit :P

Ako znate engleski procitajte i ovo.

Moj hype je over 9000. :D

Ma moguce da pc verziju vec portaju, ali ce izbaciti prvo za konzole da pokupe pare, a istovremeno pc verziju nepominju.

MOJ YOU TUBE CHANNEL: http://www.youtube.com/user/Megatr0nHR ......................... BATTLELOG: Megatr0n_HR
Poruka je uređivana zadnji put uto 13.8.2013 23:34 (MARKOcVp).
15 godina
GTA 5

pocinjem se psihicki spremati za kupovinu igre i grafulje xD

Moj PC  
1 3 hvala 0
13 godina
neaktivan
GTA 5

ovo se nemoze cekat pc verziju, treba odma kupit ps3 ili xbox i drmat kroz zimu;))

Moj PC  
3 13 hvala 0
13 godina
neaktivan
GTA 5

AMD here i come...

Nvidia pocinje izjavljivat previse gluposti.

3 2 hvala 0
13 godina
odjavljen
antimadridista kaže...

Ova druga s Trevorom dokazuje da se on trenutno nalazi u Skyrimu. Pogledajte šumu iza i drveće. Liči, zar ne?

13 godina
neaktivan
GTA 5

Za sve one koji stvarno misle da će PC verzija izaći na jesen:

UPDATE: Nvidia's European PR manager Ben Berraondo has issued Eurogamer with the following statement - it appears mentioning GTA5 was an error.

"Please note, during our Thursday's earnings call, our investor relations team provided a list of important games that gamers are looking forward to on PC this fall, and included Grand Theft Auto 5 on that list.
"This statement was made with the intent of expressing enthusiasm for the games industry in general, and was not intended to represent specific knowledge possessed by Nvidia. Nvidia does not have information on any possible PC version release of Grand Theft Auto or its availability. We deeply regret the error."

2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Mozda se izvlace jer su skuzili da su zahebali i dobili bukvicu od R*. Ili su stvarno pogrijesili...

FIFA 13 FUT Team: http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#gEex0KsOnIHku:pc
13 godina
neaktivan
GTA 5

Vec cetvrti puta da sanjam GTA V.

I mogu vam reci da nikada u zivotu nisam bio vise razocaran sto sam se probudio...u 13:30 :P

I onaj artwork na zgradi izgleda predobro, neznam kako su to tako brzo uspijeli napraviti

ali svaka im cast.

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.8.2013 13:52 (Marcuskac).

2 9 hvala 0
14 godina
Marcuskac kaže...

I mogu vam reci da nikada u zivotu nisam bio vise razocaran sto sam se probudio...u 13:30 :P

I onaj artwork na zgradi izgleda predobro, neznam kako su to tako brzo uspijeli napraviti

ali svaka im cast.

ljudi pretjerujete

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
13 godina
neaktivan
Marcuskac kaže...

ali svaka im cast.

evo jedna za tebe {#}

13 godina
neaktivan

Kako je to pretjerivanje.

Ne odlucujem ja sta sanjam, igra me previse "uzbudila".

4 puta sam ga sanjao u periodu od 2 godine tako da to nije pretjerivanje.

Ako nista barem cu ga igrati u snovima dok ne dode na PC. :D

13 godina
neaktivan
ajdin99 kaže...
Marcuskac kaže...

ali svaka im cast.

evo jedna za tebe {#}

Ajde mi objasni zasto sam ja nolifer ako sanjam nesto...

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.8.2013 14:33 (Marcuskac).
13 godina
odjavljen
GTA 5

inace nikad ne prozivam moderatore ,ali mislim da bi trebali debelo postrozit 
trebalo je vise od pola postova u ovoj temi obrisat pa onda i dalje nebi tolko pisale gluposti
par njih pisu kak spada ostali mlate gluposti i glume milana tarota  

Moj PC  
21 0 hvala 4
14 godina
neaktivan
GTA 5

i ja sam ga sanjo vec par puta {#}

CONSOLES FTW!!!
Moj PC  
2 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
GTA 5

Pa ja kazem sanjao sam GTA V ovi odmah nolifer ovo, ono.

Nekuzim stvarno.

Postao sam zbog artworka onog sta je dovrsen, a ne zato sto sam sanjao igru.

No dobro, evo par zanimljivih slika:

Minigun izbliza (I cini mi se da je ono flashbang)

Detalji (Samo da trgovina ima toliko detalja nevjerovatno, mozda cemo je moci

opljackati kao side mission...nisam trebao kupovati Payday 2 :P )

Predivni wildlife (pogledajte samo vodu)

Htio bih nadodati jos da cemo najvjerovatnije na mt.chilliad (Ako to je ta planina) ici sa zicarom. :D

Iako ova slika sa zicarom ne izgleda kao da ide na tu planinu vec na neku sa snjegom...hmm

Mislim da R* skriva poveci dio mape od nas, ok nadam se.

Ako se sijecate leakanog popisa vozila iz Max Payne 3 datoteka bilo je snijeznih vozila.

A dosta tih vozila je potvrdeno.

Isto tako znate da R* voli sakrivat stvari i sokirat nas u zadnjem trenutku :)

Ili mozda kao sto je prije R* rekao da GTA V ima dynamic weather, pa mozda ima

i dynamic seasons (ljeto, zima jesen), ili samo nakratko padne snijeg no sanse za to su 0.1% tako da se nemojte nadati.

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.8.2013 15:10 (Marcuskac).

5 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
GTA 5

Igra ce biti raznolika i sarena sta se i ocekuje od open world igre, te ce je to i prodati

sve ostalo je nekakav mid, bar po prilozenom...

Od grafike, AI-a, zvuka, animacija...

Moze se usporedjivat sa svicarskim nozem. Ima svega a nista konkretno.

Bit ce zanimljiva i ubit ce dosta dosadnih sati...

Moj PC  
0 11 hvala 0
14 godina
neaktivan
GTA 5

sta si ti lud kakav mid ovo je odlicno jedino grafika nije ko neki crysis.al pogle atmosferu rekli su da su snimili i slikali preko 250000 materijala za igru obisli su cijeli LA i okolne pustinje ... da bude sto uvjerljivija igra

CONSOLES FTW!!!
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Marcuskac kaže...

Detalji (Samo da trgovina ima toliko detalja nevjerovatno, mozda cemo je moci

opljackati kao side mission...nisam trebao kupovati Payday 2 :P 

pa moći će se, tj. potvrđeno je već na official stranici igre:

"Or earn cash the old fashioned way, by taking it - whether by ripping off liquor stores or by buying and taking over businesses that will earn you dividends".

13 godina
neaktivan
GTA 5

Aah avioni, tako su mi falili u IV.

Svidja mi se sto nisu svi avionu isti, ima randomizacije. (mozda i customizacije)

I pogledajte vodu i reflekcije oblaka u njoj, stvarno ce biti uzitak letjeti.

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
GTA 5

Opet mi grafika ne valja, nadam se da ako izadje za PC da ce bit mnogo bolja, gledam slike is ve je mutno i zrnato.

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
2 34 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice