Grand Theft Auto V

poruka: 10.025
|
čitano: 2.773.021
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
GTA 5

Glej te ljudi,koliko ja znam ni jedan GTA Serijal nije izašao u beta fazi. . .

Imali su svoju DEV. Fazu bete za GTA SA i GTA IV,no to je samo mijenjanje par sitnica tijeom razvoja igre. . .public beta nije nikad bila ni za jedan GTA Serial. . .



6 0 hvala 0
16 godina
GTA 5

Ja mislim da rockstar nikad nije imao javne bete za bilo koju igru

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
GTA 5

Kako nije?

Pa GTA IV je bio beta, kad mu je trebalo 7 patcheva da bude igriv{#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.9.2012 23:07 (Praetorian1).
Moj PC  
25 2 hvala 0
16 godina
Re: GTA 5
Praetorian1 kaže...

Kako nije?

Pa GTA IV je bio beta, kad mu je trebalo 7 patcheva da bude igriv{#}

16 godina
HTML5 kaže...

Glej te ljudi,koliko ja znam ni jedan GTA Serijal nije izašao u beta fazi. . .

Imali su svoju DEV. Fazu bete za GTA SA i GTA IV,no to je samo mijenjanje par sitnica tijeom razvoja igre. . .public beta nije nikad bila ni za jedan GTA Serial. . .

Ne misle svi tako... ima jedan koji ocito vjeruje jos uvijek klik (trajni link) i onda klik takoder na na "TD" ispod posta {#}

Nego, evo analiza nekih slika (malo sam ih editirao vise), neke sam nasao, a nesto sam i sam "otkrio", neke "sitnice" mozda niste zapazili....

1. Los Angeles Aqueduct

igra  - u realnosti

2. Los Angelos Gerald Desmont Bridge?

igra  - u realnosti

3. Manana?

klik

4. Je li to mozda legendarni Mafia Sentinel iz GTA 3 {#} ??? (ne, nije onaj Sentinel iz GTA IV)

klik

5. Jeteam?

klik

6. Modifikacija za oruzja (scope) ?

klik

7. Vapid (marka u GTA V) je Chavos ili Forelli Excess?

klik

8. Los Angeles Memorial Coliseum?

klik

9. Police chopper?

klik

10. IN-N-OUT ?

klik

11. Ace Liquor Market

klik

12. Po prvi puta u GTA igrama voda nije na svakom mjestu ista, takoder voda nije na istoj razini....

klik (official slika)

klik (official slika)

klik (editirana official slika)

13. Neda mi se slikati ali pogledajte jos jednom trailer, mnogi objekti/zastave sada vijore..... takoder jos jedna novina u GTA serijalu.

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Poruka je uređivana zadnji put pon 3.9.2012 8:22 (lovac82).
15 godina
GTA 5

pod 4. je očito futo iz IV

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
luka94 kaže...

pod 4. je očito futo iz IV

hmm moram priznati da sam skroz zaboravio za to vozilo lol, nije bas da ga nadem na svakom zavoju ali je zapravo vrlo slican Mafia sentinelu {#}

Nije niti slican obicnom Sentinelu iz GTA IV, malo lici cak i na ovog (samo noviji model), Sentinel RX (prozori):

klik

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
16 godina
GTA 5

Ono nije sentinel,razradila i analizirala je sve ekipa na youtubeu imenom GTA V Videos.

ostatak imate na njihovom kanalu

Moj PC  
0 0 hvala 2
14 godina
neaktivan
GTA 5

Meni su dobri s prednjim pogonom i na sve 4 kotače, s njima možeš po stepenicama i sličnim površinama. Malo mi je bezveze kak je policija agresivna s autima, samo se zajuri u tebe. Nisam siguran ako je bilo u četvorki, ali dobro bi bilo da stave ono s čim ti policija gume probuši. Dovar je onaj krug iz kojega moraš izači da te ne love. Smeta mi ono kad obavljam misije s policijskog kompa i ja gađam kriminalce, a policajci mene.

All rights reserved. Copyright (c) by Dipl. Pješak 2012.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diplomirani pješak kaže...

Smeta mi ono kad obavljam misije s policijskog kompa i ja gađam kriminalce, a policajci mene.

Kako to? Igram gta iv JAKO dugo.. i to baš nisam primjetio..

ŽIVOT je kao pozornica, dođeš, vidiš, odeš. .
14 godina
neaktivan
GTA 5

Pa dogodi se, kad ono sa sirenom jurim na mjesto zločina i slučajno malo zahačim njihov auto.

EDIT: I nema ti pomoći, bilo bi dobro da imam mogućnost pozvati pojačanje kad traje ta misija. Sad moram nazvati s mobitelom i dođu s jednim autom.

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.9.2012 9:09 (Diplomirani pješak).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Pa dogodi se, kad ono sa sirenom jurim na mjesto zločina i slučajno malo zahačim njihov auto.

meni je smiješno kad si pozovem policijsko pojačanje i oni sa autom pokupe 20-ak pješaka :P

14 godina
neaktivan
GTA 5

I toga ima, ali na IV su malo pametniji voze točno iza tebe kam ti skreneš tam i oni. Na SA ti skreneš, a oni svi ravno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

I toga ima, ali na IV su malo pametniji voze točno iza tebe kam ti skreneš tam i oni. Na SA ti skreneš, a oni svi ravno.

jednom sam ih bio pozvo kad sam radio tu jednu misiju iz tog policijskog kompa,ja iziđem iz auta,oni dojure,zabiju se u drvo i umru,AI im treba definitivno poboljšat (100% sam siguran da će bit puno bolji nego u IV)

13 godina
neaktivan
luka94 kaže...

jednom sam ih bio pozvo kad sam radio tu jednu misiju iz tog policijskog kompa,ja iziđem iz auta,oni dojure,zabiju se u drvo i umru,AI im treba definitivno poboljšat (100% sam siguran da će bit puno bolji nego u IV)

Hahahahahh.. jesam se pošteno nasmijao.. ali to da se zabiju tako i umru.. hm.. ne baš, imam telekinesis mod, tako da dižem sve u zrak i bacam neopisivo brzo.. i tako par puta ih bacim, auto nakon 1 minutu letenja padne, sve unisteno, a oni kao izlaze, zivi..

mada se nekada zna desiti pri zestokom udarcu da se auto zapali i oni ispadaju polumrtvi i zapaljeni.. {#}

ŽIVOT je kao pozornica, dođeš, vidiš, odeš. .
14 godina
neaktivan
GTA 5

Još bi bilo dobro stavit ronjenje, da ti ima spasa kad te oni policijski kanibali, kojih u policijskom gliseru ima nekoliko, gađaju kao da si pobio cijelu državu.

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
GTA 5

meni je dobro kad policija izbacuje građane iz njihovih auti i krade ih, npr lovi vas policija i nakon pucanja upisete sifru da vas ne love i ako ste im unistili auto neke ce krenut pjesice a neki zaustavit aute i ukrast ih.

Moj PC  
4 0 hvala 1
16 godina
GTA 5

Ma murja je jos dobra u GTA IV, sjetite se GTA 3 i GTA VC lol, murja ne zna za rikverc, nije znala zaobilaziti prepreke itd hah...  bilo bi dobro da se vrate spike stripsovi iz VC-a jer bi bilo zabavnije zaje**vati se s murjom. I da, glupo mi je u GTA IV kada te ubiju i dalje nastave pucati bez obzira sto lezis mrtav na cesti :S

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
GTA 5

to za busenje guma na cesti ima i policija u gta iv.

Moj PC  
0 2 hvala 0
15 godina
thuglife kaže...

Šute kurve.

Kad ste se vec dotakli doticnih dama, moram pitati, je li ih bilo u IV?

Mislim na one igrarije u autu. {#}

Nije zlo...
Poruka je uređivana zadnji put pon 3.9.2012 22:22 (pirat01).
15 godina
pirat01 kaže...
thuglife kaže...

Šute kurve.

da, bilo je. I to si mogao birati usluge {#}

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pon 3.9.2012 22:24 (antimadridista).
14 godina
pirat01 kaže...
thuglife kaže...

Šute kurve.

je u autu u nekom mracnom kutu ako do da je ima hidrauliku {#}

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
15 godina
GTA 5

Valjda ce to zadrzati i u V.

Prisecam se sad koliko mi je zabave doneo SA, pa to su meseci i meseci. Stvarno igra koje je donela dosta revolucije u gaming.

Nije zlo...
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
mar123 kaže...

to za busenje guma na cesti ima i policija u gta iv.

Nisam primjetio.Kada tu taktiku primjenjuju?

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
16 godina
GTA 5

Kad naprave blokadu na cesti, mislim da na 4 zvjezdice.

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
pirat01 kaže...

Valjda ce to zadrzati i u V.

Prisecam se sad koliko mi je zabave doneo SA, pa to su meseci i meseci. Stvarno igra koje je donela dosta revolucije u gaming.

Jos ako ovaj 5:MP projekt ne propadne... a cini mi se da nece jer su community/developeri "nabrijani" upravo zato sto su gubili dane i noci sa GTA SA i SAMP-om (zanimjivo, vec su dosta doga izkodirali bez obzira sto igra jos nije izasla)....

http://www.5-mp.com/

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.9.2012 23:01 (lovac82).
13 godina
neaktivan
GTA 5

u GTA IV

ubijem jednog policajca imam 3 wanted zvjezdice
dođem na aerodrom imam 4 wanted zvjezdice
još malo rešetam po muriji i navučem 5 zvjezdica 
al do 6 nemogu doći da ga je*eš........ 

0 0 hvala 0
16 godina
GTA 5

ja dođem za max 5-6 minuta. odes na vrh neke zgrade ali ne previsoke, onako stambene neke, uzmes sniper i pucas dole i 3 zvjezdice imas za par sekundi, onda dolazi helic, srusis ga par puta evo 4 zvjezde, dolazi swat, koju minutu se boris s njima i samo rpg-om rokas one njihove kombije, doc ce 5 zvjezdica, i ispod zgrade ce se skupljat hrpa policije, swat, fbi, samo rpg-om pucas po njima. onda upises sifru za helic i poletis s te zgrade i imas 6 zvjezdica, sletis na cestu, brzo upises sifru za neki auto i bjezis po gradu, to mi je najbolje. vecinom sad igram eflc, bolji je milijun puta od gta iv, imam padobran, onaj helis s raketama, onaj mini tenk koji je skoro pa neunistiv. borbe s helicima su mi isto prehebene, npr uzmes taj mali helic s raketama, a kad imas 6 zvjezdica dođu ti 2 annihilatora i 1 obicni, onda kad te sruse samo se izbacis s padobranom. preporucam svima koji nisu probali eflc da to igraju jer ima puno dodanih stvari i igra je puno puno bolja.

Moj PC  
5 0 hvala 5
13 godina
neaktivan
mar123 kaže...

preporucam svima koji nisu probali eflc da to igraju jer ima puno dodanih stvari i igra je puno puno bolja.

pa zapravo i igram eflc (the ballad of gay tony mi je bolji od the lost and damned zbog vozila, padobrana...) al ja ga zove gta IV jer moji frendovi neznaju razliku između IV i eflc pa kažu "de upali gta 4"...{#} hahaha. 

16 godina
mar123 kaže...

ja dođem za max 5-6 minuta. odes na vrh neke zgrade ali ne previsoke, onako stambene neke, uzmes sniper i pucas dole i 3 zvjezdice imas za par sekundi, onda dolazi helic, srusis ga par puta evo 4 zvjezde, dolazi swat, koju minutu se boris s njima i samo rpg-om rokas one njihove kombije, doc ce 5 zvjezdica, i ispod zgrade ce se skupljat hrpa policije, swat, fbi, samo rpg-om pucas po njima. onda upises sifru za helic i poletis s te zgrade i imas 6 zvjezdica, sletis na cestu, brzo upises sifru za neki auto i bjezis po gradu, to mi je najbolje. vecinom sad igram eflc, bolji je milijun puta od gta iv, imam padobran, onaj helis s raketama, onaj mini tenk koji je skoro pa neunistiv. borbe s helicima su mi isto prehebene, npr uzmes taj mali helic s raketama, a kad imas 6 zvjezdica dođu ti 2 annihilatora i 1 obicni, onda kad te sruse samo se izbacis s padobranom. preporucam svima koji nisu probali eflc da to igraju jer ima puno dodanih stvari i igra je puno puno bolja.

Sve super, samo jedno.... cheatom do 6 zvjezdica? pa to bez problema bez sifri napravim i naravno, ne mozes ih samo tako klati bez sifri, treba malo i bjezati {#}

Ugl slazem se da je bolja, jednostavno zato jer ima vise toga za raditi (jedino je UI "pederski" hah)

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.9.2012 0:40 (lovac82).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice