Grand Theft Auto V

poruka: 10.025
|
čitano: 2.780.491
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: GTA 5

Ma samo nek izabace još jedan trailer ovaj tjedan... i ja sretan cijeli tjedan{#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.8.2012 19:49 (MaTa 96).
16 godina
GTA 5

Mislim da nece bit tako zahtjvan kako je bio gta iv kad je izaso. Pa pogledajte kako su la noire i max payne super optimizirani.

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
protjeran
GTA 5

la noire nije dobro optimiziran, meni se na low vrtio ispod 30fps u gradu i tako, a grafika je shit da veci nemoze bit

EDIT: ma gta4 je katastrofa, kod mene neovisno o postavkama uvijek isti fps, uvijek dropa ispod 30 sto je neigrivo, ma jadno

LooooooL
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.8.2012 21:22 (MARKOcVp).
Moj PC  
2 1 hvala 0
16 godina
GTA 5

Shvatite da je GTA open world igra, ni u snovima ne moze biti manje zahtjevan od Max Payne 3-ice, samo zamislite jurnjavu kroz Los Santos ali opet vjerujem da nece biti takav fail kao GTA IV PC verzija...... vjerujem da ce GTA V i dalje podrzavati DX 9, MP3 takoder podrzava. Mozemo biti 99% sigurni da igra dolazi za current gen konzole, pogledajte konkurenciju tipa nedavno izasli Sleeping Dogs i Watch Dogs koji ce takoder doci za current gen konzole tako da im je bolje da pruze podrsku za DX 9 kartice i current gen konzole. Ovo oko zahtjeva omg, ne opet... isto je bilo s GTA IV, to su samo bezvezna naklapanja i btw, nisu uopce izjavili o kakvom engine-u se radi mada je 90% sigurno da je opet RAGE u pitanju.

Zadovoljan sam s novim screenshots-ima (prvenstveno mount chiliad jer je ocito da ce biti utrke, a i ono s padobranom ne izgleda uopce lose), slike su 90% sa Xbox-a (pogledajte rezoluciju i malo su teksture mutne), sve u svemu, ne izgleda uopce lose s obzirom na to koliko je Xbox 360 stara konzola.... traileri su ugl gotovo uvijek sa xbox-a. Fizika, handling i ostecenja kod vozila u GTA IV su bili zadovoljavajuci, bilo bi lijepo kada bi to unaprijedili samo jer nije potrebno sve ispocetka. Volio bih da se vrate statsi jer je zabavnije igrati tako, takoder bi bilo dobro da poprave skakanje jer mi je malo glupavo ovo u GTA IV.

BTW meni MP3 i L.A. Noire rade odlicno (ako ti ne radi dobro, onda probaj one komande i koliko se sjecam, maximalni FPS je limitiran na 30 u L.A. Noire-u)... u L.A. Noire-u grafika totalno sporedna, ne igraju se R* igre zbog toga.

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.8.2012 20:38 (lovac82).
Moj PC  
7 0 hvala 2
14 godina
neaktivan
GTA 5

igra jos nije gotova normalno da ima mutnije teksture

maxy
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
GTA 5

samo mi nije jasno ko je igrao taj gta 4 u 2008 godini kad je izaso, preporucena konfa je bila dual core 3ghz, tako nesto, manje mozda, 3870 koja je duplo slabija od HD4850
preporuceni zahtjevi znace da ce igra raditi na high postavkama na finom -fps-u, evo recimo za gta 40, tps igra pa je 40 ok, ali na takvoj konfi sa 3870 se igra ne vrti ugodno upce na low detaljima

EDIT: ja sam imao 4650 1gb i E7500 i vrtio gta 4 na low-med sa 30fps, aj mi recite kako je mogu da ga i sad vrtim na istom fps-u

LooooooL
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.8.2012 21:33 (MARKOcVp).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
GTA 5

kako objasnjavas da sa gtx570 igra bez ijednog patcha na najvisim postavkama ide na 15 fpsa a sa najnovijim patchem ide na 40 fpsa?

EDIT: sory sad sam odvrtio bench i average fps mi je 65. ipak nije tako neoptimizirana, zar ne?

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.8.2012 21:50 (mar123).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
GTA 5

Samo neka vise neki trailer izbace ;)

Edit:jos 3 SSa nas ocekuju. . .


Poruka je uređivana zadnji put sri 22.8.2012 21:49 (HTML5).

3 0 hvala 0
14 godina
protjeran
mar123 kaže...

kako objasnjavas da sa gtx570 igra bez ijednog patcha na najvisim postavkama ide na 15 fpsa a sa najnovijim patchem ide na 40 fpsa?

sve je moguce kad je neoptimizirano, i s zadnjim patchem isto je neoptimizirano, to je tako, kako je, samo mi nije jasno kako su to uspjeli izvest, tako upropastit pc verziju

LooooooL
16 godina
MARKOcVp kaže...
mar123 kaže...

sve je moguce kad je neoptimizirano, i s zadnjim patchem isto je neoptimizirano, to je tako, kako je, samo mi nije jasno kako su to uspjeli izvest, tako upropastit pc verziju

procitaj sto sam editirao.

16 godina
neaktivan
GTA 5

Ja sam IV sa 4890 na FullHD igrao na max settingu sa sjenama na medium i one udaljenosti i sl. na ~30-35 i bilo bi ludilo, možda nekad trznilo, ali toliko rijetko da me nije bilo briga. 

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Mitsuoka kaže...

Ja sam IV sa 4890 na FullHD igrao na max settingu sa sjenama na medium i one udaljenosti i sl. na ~30-35 i bilo bi ludilo, možda nekad trznilo, ali toliko rijetko da me nije bilo briga. 

fps?

ma kod mene je na takvim postavkama neigrivo, 20-37fps, katastrofa, a imamo slicnu grafu, tj slicne grafe

LooooooL
16 godina
neaktivan

min oko 24 pri zasićenju i to je to rijetko trzanje, a max ovisi, 70ak, rijetko, najcesce 50ak.

OC procesora ce ti masu pomoc. 

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.8.2012 22:04 (Mitsuoka).
13 godina
neaktivan
MARKOcVp kaže...
Mitsuoka kaže...

fps?

ma kod mene je na takvim postavkama neigrivo, 20-37fps, katastrofa, a imamo slicnu grafu, tj slicne grafe

Mozda ti radi proca (2,4GHz). . .


16 godina
GTA 5

Meni je GTA IV sa zadnjim 1.0.7.0. patchom radio super, max postavke na fullhd, uvijek +50 FPS-a. Tako da ne znam, i igra je bila odlična ( TEK S PATCHOM, napominjem ) a ove gore nebuloze da LA Noire ima lošu grafiku itd. uopce mi ne ulaze u glavu, ta igra je bila lockana na 30 fps-a kako je i radila, sve maxed out, grafika VRHUNSKA, pogotovo lica... No, to je tema za GTA V, uz FIFU 13 niti jednu drugu igru ne očekujem s takvom željom :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
MARKOcVp kaže...

samo mi nije jasno ko je igrao taj gta 4 u 2008 godini kad je izaso, preporucena konfa je bila dual core 3ghz, tako nesto, manje mozda, 3870 koja je duplo slabija od HD4850
preporuceni zahtjevi znace da ce igra raditi na high postavkama na finom -fps-u, evo recimo za gta 40, tps igra pa je 40 ok, ali na takvoj konfi sa 3870 se igra ne vrti ugodno upce na low detaljima

EDIT: ja sam imao 4650 1gb i E7500 i vrtio gta 4 na low-med sa 30fps, aj mi recite kako je mogu da ga i sad vrtim na istom fps-u

Igrao sam prije na starom e2180 (bio je tada clock na 3.0 - 3.2) i x1950 Pro 256MB, presao cijelu igru dva puta ali imao sam problema sa nestajanjem tekstura i s zbuganim internet cafe-om (graficki glitch) jer dragi ATI nije ispeglao drivere za x1950... sve je bilo na low (kada kazem low, onda doslovno i mislim na to... slideri itd), samo reza na 1024x 768 i onaj definition na on, igra je radila na nekih 20-30 FPS-a i nije bilo bas neigrivo. Nitko ne moze reci da nije igru mogao vrtiti fluidno, stvar je u tome sto su svi ocekivali neke medium/high detalje s obzirom na high end hardver, samo je bilo dovoljno spustiti detalje i moglo se igrati normalno... npr. x1950 je bila high end grafa, a to je dosta lose jer nije pruzala nista vise s obzirom da to da igra nije puno novija od doticne kartice, s druge strane, e2180 je bio pravi LOW END CPU (clockan).. a kod portova je to tako jer je uvijek potreban monstrumski CPU, sto veci takt, ista stvar s emulatorima i sl. Sada s GTX 460 mi Max Payne 3 radi savrseno bez obzira sto je "dost" noviji od GTX 460 (kartica predstavljena 7mj 2010)...

Iskljuci Clip Capture  jer ti bezveze opterecuje CPU, takoder smanji slidere

mar123 kaže...

EDIT: sory sad sam odvrtio bench i average fps mi je 65. ipak nije tako neoptimizirana, zar ne?

Da... lako je sada sa gtx 570 i mocnim i5 2500k (gtx 570 predstavljen krajem 2010, pocetkom 2011).... GTA IV je 2008/09, a tvoj gtx 570 2010/11. Dok je x1950 2006/07 (kako koja, obicna, pro, gt itd), a igra 2008/09... a GTX 460 bez obzira sto je stariji od MP3, opet radi odlicno tako da je definitivno GTA IV jedan od najgorih portova.

HTML5 kaže...

Edit:jos 3 SSa nas ocekuj

Mozda i 4? (ovo zadnje) {#}

Mislim da mozemo ocekivati takoder i novi trailer jer pise: "Please wait while your video loads..." jer ne vidim razloga zasto bi micali stari trailer, mogli su samo ubaciti nove SS-ove i to je to. Tako da, ima nade da se radi o novom traileru {#}

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
16 godina
GTA 5

imas 1.0.7.0 patch?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
HTML5 kaže...
MARKOcVp kaže...
Mitsuoka kaže...

fps?

lool, preporuceni za igru je dual core, sta fali mom procu, a i a620 je slabiji od q6600, mislim taj proc hrani grafu u bf3 koja je cpu zahtjevna u mp

LooooooL
13 godina
neaktivan
lovac82 kaže...

Mozda i 4? (ovo zadnje) {#}

Mislim da mozemo ocekivati takoder i novi trailer jer pise: "Please wait while your video loads..." jer ne vidim razloga zasto bi micali stari trailer, mogli su samo ubaciti nove SS-ove i to je to. Tako da, ima nade da se radi o novom traileru {#}

M3NI Isto to za video izbacuje ;),

Zadnja kucica nece ici,vidis da nema okvir. . .


13 godina
neaktivan
MARKOcVp kaže...
HTML5 kaže...

lool, preporuceni za igru je dual core, sta fali mom procu, a i a620 je slabiji od q6600, mislim taj proc hrani grafu u bf3 koja je cpu zahtjevna u mp

Fali mu par GHz u guzici...


13 godina
neaktivan
AMD Phenom II X4 kaže...

Evo par screenshota :)

Ajme! Treba te odmah izopćiti iz naše družine jer si postao screenshotove koje je netko prije tebe postao. To je jednostavno neprihvatljivo i nadam se da se sramiš svojih postupaka.

GTA V.

15 godina
neaktivan
HTML5 kaže...
MARKOcVp kaže...
HTML5 kaže...

sry na offtopic, al ovakvi komentari mi uljepšaju život :D

cort g200
15 godina
GTA 5

MOJ PC, GTA IV vrti na prosječnih 50FPS. Igra je sama postavila postavke sve na high i very high voda čini mi se.

Jedini fps drop kad izadjem iz stana i naglo se okrećem mišem. Padne na 20 i nakon 2 sec se digne opet na 50.

Inače nakon što sam prešao GTA SA 100%, uzeo bih kamion, prikolicu, obukao kamiondžijsku robu, upalio K-Rose, spojio volan i đipao po mapi vozeći po pravilima.

CoD games unlike Counter Strikes are so popular because they quickly give a player a false impression of being good at something. CS is very unforgiving and demand a lot of time, nerves and skill...
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.8.2012 23:09 (Vapor).
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Vapor kaže...

Inače nakon što sam prešao GTA SA 100%, uzeo bih kamion, prikolicu, obukao kamiondžijsku robu, upalio K-Rose, spojio volan i đipao po mapi vozeći po pravilima.

Što ti je ljakse..{#}

ŽIVOT je kao pozornica, dođeš, vidiš, odeš. .
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.8.2012 23:15 (Prilika).
14 godina
protjeran
HTML5 kaže...
MARKOcVp kaže...
HTML5 kaže...

?

LooooooL
17 godina
neaktivan
GTA 5

Puno bi ti pomoglo da ga digneš na 3GHz, a do tog takta ide bez problema. Napon možda trebaš mrvicu dignuti, i to je sve.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Penryn kaže...

Puno bi ti pomoglo da ga digneš na 3GHz, a do tog takta ide bez problema. Napon možda trebaš mrvicu dignuti, i to je sve.

pa nezelim dizat procesor zbog samo jedne igre stare 4 godine, pa di je tu logika,jednostavno nezelim igrat to jer je neoptimizirano smece, cisto iz principa

LooooooL
14 godina
neaktivan
GTA 5

Moje računalo i ova igra------ NEMOGUĆA MISIJA--- para se nema---- ako me razumijete što želim reći..... svakako {#} pfff morat ću posudit računalo od Isusa da mogu vrtit a ništa od toga....

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
GTA 5

imas jeftinih ps3-a po oglasnicima vec sad, a kad ta igra izađe bit ce ih sigurno i po 600 kn.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
MARKOcVp kaže...

?

Radni takt procesora ti je pre slab,ko što kolega gore kaže,digni ga na 3GHz (ma da prepoučam 3,2GHz)

EDIT:

MARKOcVp kaže...
Penryn kaže...

pa nezelim dizat procesor zbog samo jedne igre stare 4 godine, pa di je tu logika,jednostavno nezelim igrat to jer je neoptimizirano smece, cisto iz principa

a JBGa , onda šta se žališ,šuti i gotovo,nemoj igrati to (smeće) od igre


Poruka je uređivana zadnji put čet 23.8.2012 0:05 (HTML5).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice