- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
nema za pc?jer vidio sam samo ps3 i xbox
gta v za pc će kasniti kao gta iv
gta v za pc će kasniti kao gta iv
Pa bilo je i za očekivati budući da je to njihova standardna praksa. Samo nek naprave pristojan port ko i s Payneom i sve OK.
Max Payne nije port s konzola, nego je paralelno rađen za pc i za konzole.
Pomalo me ljuti što Rockstar ne daje gotovo nikakve informacije o GTA V više od pola godine.
Tako je bilo i za GTA IV, L.A. Noire... Jednostavno se moraš strpiti, ništa drugo ne možeš.
Pomalo me ljuti što Rockstar ne daje gotovo nikakve informacije o GTA V više od pola godine.
Meni je to ljepše, ovako kad ti daju sve informacije onda znaš šta očekuješ, ovako će biti jedno veliko iznenađenje :D
A i sigurno ima neki razlog zašto ništa ne govore, biznis je u pitanju ;)
A ono... Možda zato što je MP 3 izažao ima manje od mjesec dana, i ne žele micati fokus svijeta sa njega tako brzo.
Nadam se da ce bar biti lijepo iznanadenje, a ne kao gta 4.. Jao kad se sjetim tog hype na sve strane i dobili macka u vreci na pocetku, jedva da je tko mogao igru igrat normalno.
Jedva sam to na x1650 upogonio.
optimizacija nema veze s kvalitetom igre i s tim sto ju ti nisi mogo pokrenut, gta iv je odlicna igra a optimizacija je nesto sasvim drugo.
Nadam se da ce bar biti lijepo iznanadenje, a ne kao gta 4.. Jao kad se sjetim tog hype na sve strane i dobili macka u vreci na pocetku, jedva da je tko mogao igru igrat normalno.
x1650 i nije bila neka grafička kartica, čak ni u 2009.
Igra je u suštini bila dobra, ozbiljnija od prijašnjih, ali dobra, igriva, zanimljiva, grad je bio dobar, sve što jednom GTAu treba ( falilo je side aktivnosti, ali preko toga se prošlo ).
Igra je u suštini bila dobra, ozbiljnija od prijašnjih, ali dobra, igriva, zanimljiva, grad je bio dobar, sve što jednom GTAu treba ( falilo je side aktivnosti, ali preko toga se prošlo ).
Znam da nije bila, 256 mb :D
Al kad bolje pogledas, igra je na pocetku bila krš, nikako nije bila optimizirana, sjecam se koliki je hype bio. Pa maltene na "svim" forumima su ispitivali dali ce tko moci drzat na xy konfiguraciji a nit minimalni zahtjevi nisu izasli. Jebiga to je tad bilo fora, novi gta izlazi sa "yebenom" fizikom :)
Vidit cemo sta nosi GTA V nadam se neke inovacije, ako bude tako odmah kupujem da ih podrzim :)
Ma ne treba mi previše inovacija, kombinacija pozitivnog iz GTA 4 i pozitivnog iz San Andreasa, s izvrsnom pričom i dobrom dozom sadržaja i onog specifičnog humora, što će ti više.
Ma ne treba mi previše inovacija, kombinacija pozitivnog iz GTA 4 i pozitivnog iz San Andreasa, s izvrsnom pričom i dobrom dozom sadržaja i onog specifičnog humora, što će ti više.
Baza igraca sa sampa i modovi odnosno sync iz MTA = odlican mp :))
Kako ne?
Ajmo ovako, x1650 je kada je izasla bila negdje osrednja graficka kartica... eto, ako neces tu usporedivati, ajmo onda moju x1950 koja je bila high end kartica, a pojavila se 17.10.2006.
1. GTA IV i optimizacija
High end x1950 u ono vrijeme (17.10.2006.)
GTA IV PC (2.12.2008 god) + SAMO dx 9 = Postavke gotovo sve na samom low-u (90% toga).
2. Max Payne 3 i optimizacija
High end GTX 460 u ono vrijeme (12.07.2010.)
Max Payne 3 (01.06.2012.) + dx9, dx10 i dx11 = Postavke high na dx 11.
Znaci, po svakoj procjeni, logici.... on je sa svojim GPU-om trebao igrati na nekim med detaljima (a mozda i vise) i to bez ikakvih neugodnosti.
Daj mi samo recite onaj ko je igro MP3, jel optimizirana imalo ili je isto sranje ko kad je gta 4 izašo?... u to doba moro imat pilu da pokreneš.... nadam se da neće ista stvar bit sa GTA 5-icom...
Daj mi samo recite onaj ko je igro MP3, jel optimizirana imalo ili je isto sranje ko kad je gta 4 izašo?... u to doba moro imat pilu da pokreneš.... nadam se da neće ista stvar bit sa GTA 5-icom...
Pa pogledaj sto sam napisao prije tebe omg, po tome mozes zakljuciti.... i baci oko na ovu sliku ispod (obrati pozornost na detalje).
L.A. Noire je bio optimiziran (iako si imao neka usporavanja, preko commande-ini-a si to mogao rijesit), Max Payne 3 je takoder vrlo dobro optimiziran.
Sve je to super, ali mi i dalje neznamo kako će ovo ispast sa 5-icom, nadajmo se najboljem! živio
lovac, mozes li mi dati link gdje ima ovakvih dijagrama usporedbi u fps-ima novijih graficka kao ovaj sta si stavio gore?
lovac, mozes li mi dati link gdje ima ovakvih dijagrama usporedbi u fps-ima novijih graficka kao ovaj sta si stavio gore?
Ta slika gore ti je benchmark sa Nvidia službene stranice.
Ako se potrude i optimiziraju igru kao Maxa siurno će bit pun pogodak.Gta iv nemreš igrat fluidno s kantom od 5 hiljada.Treba ti svemirski komp.
Sve je to super, ali mi i dalje neznamo kako će ovo ispast sa 5-icom, nadajmo se najboljem! živio
Pa pitao si me za Max Payne 3, to sam ti odgovorio..... za GTA V naravno ne znamo hoce li uopce doci za PC, a kamoli kako ce raditi.
Pa pitao si me za Max Payne 3, to sam ti odgovorio..... za GTA V naravno ne znamo hoce li uopce doci za PC, a kamoli kako ce raditi.
Ja Boga molim da ako izađe na PC, neću trebati ninja PC da bi ga noramalno vrtio. Jer GTA 4 je zahtijevao tenk PC da bi se normalno igralo s njim, što u to vrijeme nije bilo jeftino.
Zna sa da ce izici za PC, jer R* men se cini East radi na portanju vec od pocetka, a imas na oficijelonj stranici da ce bit za pc, so don't worry
Ja kada sam 2009 kupio Gigbyte hd 5670 1gb ddr5 proc amd athlon x2 240 3.2ghz+4gb rama....Kada sam instalirao igra je radila na high very high ali je bilo oliko bagova da nisam mogao proči misiju...Ja si mislim sada kad mi ne šteka sad me hebe bagovi...itek nakon 2mjeseca sam skužio da su izašli novi patchevi i to mi je popravilo cijelu igru....Nadam se da gta 5 neče biti ka gta 4...Sada je izašao Max payne 3 i radi stvarno izvrsno tu i tamo koji bug ali može se zaobiči....Gta 5 bi trebo biti nešto zahtjevniji od max payna 3 ali rockstar uvijek pretjeruje sa zahtjevima.....
GTA V neće biti ništa zahtjevniji od GTA IV jer će vjerojatno imati isti engine, a razlog tome su konzole koje imaju slab hardver.
GTA V neće biti ništa zahtjevniji od GTA IV jer će vjerojatno imati isti engine, a razlog tome su konzole koje imaju slab hardver.
A sta ako se odlozi za novu generaciju konzola?