Grand Theft Auto V

poruka: 9.937
|
čitano: 4.021.769
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
GTA 5

Ma izbacit će ga za PC, to je neupitno, samo je pitanje koliko će se potruditi oko porta.

P.S.

Nešto zanimljivije, lista GTA V vozila.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
Poruka je uređivana zadnji put sub 19.5.2012 10:49 (thuglife).
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Re: GTA 5
Da oko vozila se trebaju potruditi. Vozim auto i taj isti auto vozi još pola grada. -.-
Battlefield 3: AMDGamer_CRO
14 godina
neaktivan
GTA 5

al nekako je premalo auti, nema turisma, super gt-a,bullet-a,itd... a oni su u svakom gta-a nastavku

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
DooP kaže...

al nekako je premalo auti, nema turisma, super gt-a,bullet-a,itd... a oni su u svakom gta-a nastavku

ti znaš da ono nije puna lista,nego samo par vozila....

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
16 godina
neaktivan
Space kaže...

Svejedno mi je kakav će stil imati GTA V. Oće li biti otkačen kao 3, vice city, SA ili više "ozbiljan" kao GTA IV i ekspanzije. Rockstar uvijek napravi vrhunski posao. Samo je pitanje da li će igra izaći za PC. Koliko sam pročitao od kolega forumaša GTA IV je podbacio u PC prodaji ( ne znam da li tu računaju steam ili samo box izdanja).

Ak će bit optimizirano ko GTA IV ne mora ni dolazit na PC.

15 godina
neaktivan
GTA 5

Biće to lijepo optimizirano vjerujem, mislim da se greška na GTA IV neće ponoviti, ali vidjećemo. 

Također impresivno je kako se drže pravila i gotovo ništa do ovih automobila nije procurilo do sada. 

Na muci se poznaju junaci ; Ako ne počneš, nećeš ni završit ; Bez muke nema nauke.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
CoLdPlay kaže...

Biće to lijepo optimizirano vjerujem, mislim da se greška na GTA IV neće ponoviti, ali vidjećemo. 

Također impresivno je kako se drže pravila i gotovo ništa do ovih automobila nije procurilo do sada. 

Da su htjeli da ne procuri ama baš ništa misliš da mi bi znali išta? Sve što izađe izašlo je namjerno.

17 godina
GTA 5
Kazete nece izac za pc jer rdr nije izaso, da i sto jos osim njega? La noire je izado poslije i doso na pc, mp3 isto tako da ce vrlo vjerojatno i gta.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
DarkoKwon kaže...

Hoce li onda uopste pokazivati gamplay sada u junu na E3 sajmu ?

Izgleda da nista od toga, sute koda su ostali bez jezika.... kada prode Max Payne "groznica", vjerojatno tada mozemo ocekivati vise detalja, Max ce mi biti vise nego dovoljan do izlaska petice.

mar123 kaže...
Kazete nece izac za pc jer rdr nije izaso, da i sto jos osim njega? La noire je izado poslije i doso na pc, mp3 isto tako da ce vrlo vjerojatno i gta.

Pa i prije Red Dead Redemptiona je svaka igra izasla za PC, konzole su ostvarivale daleko vecu zaradu... sada je isto tako, samo je sada u pitanju GTA V. R* je danas firma orijentirana prema konzolama tako da ne mozemo tvrditi sa sto postotnom sigurnscu da ce doci za PC. Nada umire poslijednja.... mislim da im je bolje da bude na Steamu ako se vec odluce za PC verziju, a ne GFWL koji nije bas popularan od strane igraca.

BTW Capcom i mnogi drugi su takoder uvijek bili console only, pa su ipak ponudili par igara i za PC....

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
GTA 5

Cisto sumnjam da ce R* nesto da prikaze na E3. Jedino je moguce da ce izbaciti novi trailer sa datumom izlaska oko E3 sajma.

http://vgm.tv/
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
GTA 5
Cini mi se da je rockstar otkanto gfwl, max 3 nije na njemu pa ne vidim zasto bi gta v bio.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
GTA 5

Joj ljudi vi kao da niste već naučili do sada kako rockstar funkcionira kad je u pitanju GTA franšiza.

Izaći će na konzolama,a zatim 6 mjeseci kasnije loše optimizirana za PC. Pogledajte malo u prošlost.

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
Moj PC  
1 3 hvala 0
14 godina
neaktivan
NFSPredator0010 kaže...

Joj ljudi vi kao da niste već naučili do sada kako rockstar funkcionira kad je u pitanju GTA franšiza.

Izaći će na konzolama,a zatim 6 mjeseci kasnije loše optimizirana za PC. Pogledajte malo u prošlost.

Sumnjam ja u to, ja se sve nadam da će izać i za PC ove godine... 

što se tiče vozila onih gore navedenih pa to sigurno nije puna lista, nemoguće da ima samo 48 auta i 4 vrsta motora.. bit će tu mnogo mnogo više od toga.. I nadam se a i oni tamo u Rockstaru se nadaju da će ovaj puta GTA ić glađe nego ono 'sranje' od četvorke za koji i dan danas moraš imat avion na mlazni pogon da bi stavio na very high detalje... 

http://www.hercegbosna.org/
17 godina
NFSPredator0010 kaže...

GTA SA nije patio od toga sto se tice neoptimiziranosti (starije GTA igre takoder, Max Payne etc...), GTA SA sam ja pokretao, igrao i dovrsio 2-3 puta na svojoj staroj kanti iz davne 2002 god odnosno intergriranoj Intel Extreme Graphics koja nije niti na minimum zahtjevima. Sada pogledaj jos koje godine je izasao GTA SA za PC i sve ce ti biti jasno..... GTA IV je jedina neoptimizirana Rockstarova igra, Episodes from Liberty City bas i ne mozemo svrstati u tu kategoriju iz razloga sto je to potpuno isti engine s novim vozilima, bojom HUD-a, radnjom, likovima.... jos je izasao poslije.

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Poruka je uređivana zadnji put ned 20.5.2012 23:15 (lovac82).
15 godina
neaktivan
GTA 5

Easter Egg u Max Payne-u 3 :D http://i.imgur.com/ScIRf.jpg

Liči na avione iz GTA 5 igre, prva dva aviona sa lijeve strane su viđena u traileru! :D

Source: Max Payne 3 Easter Egg

Postoje samo dvije beskonačne stvari: svemir i ljudska glupost … ali za svemir baš nisam potpuno siguran. Albert Einstein
Moj PC  
5 0 hvala 4
14 godina
neaktivan
Captain.Price kaže...

Easter Egg u Max Payne-u 3 :D http://i.imgur.com/ScIRf.jpg

Liči na avione iz GTA 5 igre, prva dva aviona sa lijeve strane su viđena u traileru! :D

Source: Max Payne 3 Easter Egg

Mogće, ko zna :) 

17 godina
GTA 5

Prva slika (gore-lijevo) me podsjeca na airport u Las Ventures-u.... hmmm {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
GTA 5

Jel ja to u listi vozila pod helice vidim HIND?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
GTA 5

Ja bih volio da postoji igra u kojoj mozes ici po cijelom svijetu,to bi bilo bas super,ali pe tesko je napraviti svaki grad i sl :(

XxElectroFuckerxX
Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
GTA 5

To san ja tija dok san ima 9 godina, sad mi je bitno da naprave dobra auta i motore :P

Ja bi rado tija SA 2 jer je SA bog i batina.

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
Cheezl kaže...

Jel ja to u listi vozila pod helice vidim HIND?

To ce u igri vjerojatno izgledati slicno kao ovo: Cargobob ili Hunter

Vojska/borbeni helic = Las Venturas..... Hunter iz GTA je vjerojatno ovo ili nesto kao to: AH-64 Apache  , ne zna se tocno sto je Cargobob (mozda je samo modificirana verzija)... vise o tome ovdje: klik

Koliko vidm, Cargobob nije na listi, nema neke pretjerane razlike u odnosu na borbene... moguce da su ga zamjenili sada, hmm

14 godina
protjeran
GTA 5

Trebaju napravit GTA Europe ili GTA America to bi bilo zkn :D

XxElectroFuckerxX
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
GTA 5

Ma samo fali GTA MMO, sa tisuću lokacija uključujući GTA Makarska, Podaca....

Nadam se da će početi izbacivati informacije, kao što je kojeg lika igramo.

Po traileru izgleda ko da ćemo imati nekogo u 50im, dok su u prijašnjim nastavcima likovi valjda bili oko 30ih.

Moguće je da će izbaciti neke osnove, možda i gamplay video na ovom E3-u.

0 0 hvala 0
17 godina
Space kaže...

Po traileru izgleda ko da ćemo imati nekogo u 50im, dok su u prijašnjim nastavcima likovi valjda bili oko 30ih.

Ako gledamo trailer, tu su dva ili cak tri lika koji se svako malo pojavljuju, iako mislim da su lik iz auta i onaj dolje-desno koj trci ista osoba....

Nisam mogao naci bolju sliku

14 godina
neaktivan
lovac82 kaže...
Space kaže...

Ako gledamo trailer, tu su dva ili cak tri lika koji se svako malo pojavljuju, iako mislim da su lik iz auta i onaj dolje-desno koj trci ista osoba....

Nisam mogao naci bolju sliku

Pošto su naveli da će se moć opet bildat i slično, mislim da ćemo mi igrat stim ćelavim... to je isti lik, vidiš da ima sat na ruci i da je u potkošulji...

17 godina
GTA 5

Ne mora biti da je ista osoba, na nekim dijelovima Trailera ima tetovazu, na nekima ne...... je** me to osvijetljenje tako da ne mogu sa sto postotnom sigurnoscu tvrditi da se radi o istoj osobi (na nekim dijelovima mi lici na latino amerikanca/polu azijat, na drugim crnac... pa si onda to ovako zamsiljam: zuta rasa, bijela i crna). Po internetu mnogi govore da se ne radi o istoj osobi {#}, a ja ne mogu zamisliti GTA sa 3 main charactera....

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.5.2012 15:58 (lovac82).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Prica se da je celavac sin od onog starijeg tipa na terasi koj vjerovatno prica u traileru...Ima scena, di se vidi taj celavac, taj na balkonu i još par njih kako idu iz onog kombija u vjerovatno banku...

Moze bit da je taj stariji tip dosao sa obitelji i smirit se od burnog zivota ( vjerovatno je bio loš u mlađim danima ) pa se odlucio povuc na nekom "Mirnom" mjesu i uzivat sa obitelji, al vjerovatno je nešto pošlo po zlu, jer koliko se vidi, lik ima novca, koj vjeroatno nije stečen "legalnim" putem...a i mozda taj "sin" s kojim cemo igrat je neki problematican i uvalio si je starog u nekakve probleme sa kakvim narko kartelom ili nešto drugo...

Mozda ce taj stariji tip sa terase izgubit to svoje bogatstvo, pa ce se odlucit opet na svoj "stari" zanat, pljackanje banaka i cega vec sve ne...i to sa tim sinom mozda :)

Iako mi malo cudnije sjeda da recimo pljackamo i igramo sa likom u 50tima xd...ali nema veze, za pucat moze imat i 60 xd...

Sve u svemu, nadam se super priči koja če bit duplo bolja od one iz GTA4 koja je isto bila jako dobra :))

14 godina
neaktivan
Electricman :) kaže...

Ja bih volio da postoji igra u kojoj mozes ici po cijelom svijetu,to bi bilo bas super,ali pe tesko je napraviti svaki grad i sl :(

Pa da mogu s tenkom na kuće svih koji su mi se zamjerili. {#}

Ustajte prezreni na svijetu !
17 godina
neaktivan
lovac82 kaže...

Ne mora biti da je ista osoba, na nekim dijelovima Trailera ima tetovazu, na nekima ne...... je** me to osvijetljenje tako da ne mogu sa sto postotnom sigurnoscu tvrditi da se radi o istoj osobi (na nekim dijelovima mi lici na latino amerikanca/polu azijat, na drugim crnac... pa si onda to ovako zamsiljam: zuta rasa, bijela i crna). Po internetu mnogi govore da se ne radi o istoj osobi {#}, a ja ne mogu zamisliti GTA sa 3 main charactera....

Pa potvrđeno je da se igra samo s jednim likom koliko ja znam.

17 godina
GTA 5

Svasta sam citao, ali bas nigdje nisam vidio da je potvrden main character. Sto se tice igre, volio bih da ima sto vise razlicitih interiora, a ne ko u GTA SA...... a ako dode 5-MP bacam se na Squirrel :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice