Grand Theft Auto V

poruka: 9.937
|
čitano: 4.021.728
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
GTA 5

Jos jedno pitanje je tu, dali ce igra uopce bit igriva..

Nothing lasts forever
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: GTA 5
DooP kaže...

igrica ce biti pre j****a, ali ako sam dobro skuzio bit ce i nastavak poslije toga a zvat ce se vice city HD

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
15 godina
GTA 5

Mnoge gamere zanima izlazak nove i dugo očekivane Grand Theft Auto igre. Rasprave oko izlaska petog nastavka GTA serijala kulminirale su na mnogim portalima, pa tako i na GG-u. No, ako je vjerovati Rockstarovom animatoru i gaming stranici Joystiq, ova open-world akcijska igra će biti isporučena trgovinama u listopadu ove godine.

Rockstarov animator? Kakve on veze ima s time? Naime, Alex O’Dwyer, je animator likova za Rockstar Games, a u njegovom nedavno updateanom životopisu piše da je radio i na igri Grand Theft Auto V koja izlazi u listopadu 2012.godine. Stranica sa njegovim životopisom je ubrzo nakon obavijesti izbrisana tako da imamo samo screenshot Alexovog CV-a koji možete vidjeti na dnu ovog članka.

Iako jedna takva informacija nipošto ne mora biti istinita, lijepo se poklopila se predviđanjima mnogih gamera i analitičara koji procjenjuju listopad ove godine kao najrealnije i najbolje vrijeme za izlazak petog nastavka.

Rockstar je do današnjeg dana pružio sitan broj službenih informacija o novom GTA nastavku. Igra će biti smještena u današnjost u gradu Los Santosu (napravljenom prema Los Angelesu). Rockstar je uz navedene informacije i trailer obećao najveći GTA nastavak do sada.

http://www.goodgame.hr/vijesti/gta-v-izlazi-u-listopadu-ove-godine/

Pingu, Pingu, PIngu!
Moj PC  
10 0 hvala 5
17 godina
GTA 5

Nista novoga dok ne "ohladi" Max Payne.... moram priznati da im je marketing odlican, nista ne curi, samo nekakva naklapanja od fanova, varalica, skitnica.... dali su nam taj mali trailer i to je to, oko njega se digla prasina i tisuce teorija, scamova, "ludaka" koji nestrpljivo cekaju bilo kakav official info od igre etc.... ma, milina!

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.4.2012 14:06 (lovac82).
Moj PC  
6 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
GTA 5

GTA V Blueprint, zanimljiv video.

Moj PC  
3 0 hvala 6
15 godina
GTA 5

GTA 5 Leaked vehicles in Max Payne 3 files

http://gta5videos.com/forum/viewtopic.php?f=12&t=492&p=4013#p4013

As of now, there are:
48 Cars
5 Bikes
10 Heli's
1 Plane
25 Boats
9 Train models

Cars
apc
bobsleigh
benson
biff
bobcat
boxville
buccaneer
burrito
brzbus
casco
cadge
car_brzhatchplc
car_brzsedanplc
car_brzhatchjnk
car_brzsedanjnk
carga
cavalcade
cognoscenti
cs2000
chavos
dukes
dune
feroci
forklift
futo
furzen
fxt
gant
hauler
minivan
infernus
patriot
phantom
prairie
police
rancher
rhino
schafter
seinove
skimobile
taxi
vanpony
willard
winky
trash
railmu
flatty
snowplough

Bikes
enduro
jz125
z75
faggio2
spike

Helicopters
autogiro
bchopper
annihilator
bentham
maverick
hind
napalm
scamp
heli_vcpf
heli_tfe

planes
cuban800

boats
squalo
bassboy
chika
fisher
fishboat_a
fishboat_b
fishboat_c
fishboat_d,
marquis
reefer
tropic
gunboat
sabs_boat
small_gb2
dinghy
p_mi_botfsh
whaler
woody
woody2
sporto
tinny
tug
contbo
smug
edsboat

Trains
cablecar
chairlift
subway_lo
subway_hi
train_carg
trainf_carg
trainr_carg
train_int
lighty

UPDATE: 
More files found;

Ak47
Baretta (M9?)
Desert Eagle
Handgun
MP5K
Rocket
Shotgun
Uzi
Rifle
Binoculars
Camera
C4
Detonator

Update #2: More codes have been found:
HELI_LUXURY
HELI_CP
HELI_TFE
HELI_UFE
HELI_CS
HELI_REBEL
PH_HELI
FIGHTER
DODO
AUTOGYRO
Tank
std bike
sport bike
vespa bike
harley bike
dirt bike
wayfarer bike
bmx bike
mtb bike
choppa bike
quad bike
Mini boat
MARQUIS
MONORAIL
MONORAIL2
MONORAIL3

twitter@antejuki || Youtube/vaporCRO || Steam: vaporCRO
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.5.2012 20:54 (Vapor).
Moj PC  
2 0 hvala 6
16 godina
GTA 5

Poučen jako lošim iskustvom sa gta4 na pc-u (išao ga kupit odma ujutro čim je igra stigla u trgovinu) za ovo ću uzet konzolu.nisu skupe i mislim da se isplati

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Kill Frenzy kaže...

Poučen jako lošim iskustvom sa gta4 na pc-u (išao ga kupit odma ujutro čim je igra stigla u trgovinu) za ovo ću uzet konzolu.nisu skupe i mislim da se isplati

Tko zna, mozda neces trebati niti razmisljati, mozda i ne dode za PC..... jer ovako, ako gledamo realno, zele novac + usrali PC verziju s portom, a jedino ce im nesto tipa Steam (ajde i Origin) osigurati bolju prodaju na PC-u. Niti jedna im se igra nije tako dobro prodala u fizickom obliku za PC (pa cak i GTA SA, VC koji su vecini vrhunac GTA igara). Ako ce opet biti GFWL bojim se da se nece puno toga promijeniti (ne zato sto sam imao problema s GFWL-om, vec zato sto je Steam ipak "pristupacniji" PC gamerima).

BTW odlican leak, izgleda da je ovo prvi pravi leak/rumor jer se ipak radi o legalnim R*-ovim file-ovima.... samo ovo za snijeg? ne mogu zamisliti GTA sa snijegom (pogotovo vozilima za snijeg), ali radi se o "trustworthy" file-vima tako da ne vidim razloga zasto ne vjerovati u snijeg {#}.

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.5.2012 0:21 (lovac82).
16 godina
GTA 5

Uh snjeg bi bio odličan.Za gta4 sam skidao onaj mod sa snjegom i fantastično je bilo.Jdino je smiješno bilo što su ljudi i dalje hodali u kratkim rukavima.

Baš gledam xbox u linksu 2300. jedva čekam :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
GTA 5

ne vjerujem baš da će napraviti snijeg, ipak je riječ o L.A.-u. Više bi odgovarao ljetni ugođaj, sunce,more,plaže i tako to.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.5.2012 8:34 (antimadridista).
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
DarkoKwon kaže...

Ljudi to vam je California, Zapadna Obala, tamo nema snjega. Nemojte biti smijesni xD

To je GTA, tu je sve moguce {#}

I possess a skill to google.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
GTA 5

Igra bi bila jako uspješna da su jednostavno napravili Grand Theft Auto San Andreas 2. Stave bolju grafiku, novi engine, druge likove i poboljšaju sve što se da. Dan danas još milijuni igraju san andreas a prošlo je već 7 godina otkad je vani

I want to taste you but your lips are venomous poison You're poison, running through my veins

2 0 hvala 0
15 godina
Ja ne zelim San Andreas 2, ja zelim igru koja ce bit za danasnje igre ono sto je San Andreas bio za ondasnje igre. Nesto nevidjeno i beskrajno zabavno.
16 godina
GTA 5

I veliko.Brdo svega.Od svih mogućih prometala do ogromne mape.Baš ogromne.Da imamo i velegrad,polja,planine,sela,more. I da već jednom naprave da kad ja imam jedan autu da ga automatski ne vozi pola grada jer to baš ubija u pojam.

Jel se zna release date?

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
GTA 5

Predpostavlja se da je 10. mjesec 2012.

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
DarkoKwon kaže...

Ljudi to vam je California, Zapadna Obala, tamo nema snjega. Nemojte biti smijesni xD

Pa da, ali sto im onda znaci snowplough i skimobile?

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
DarkoKwon kaže...

U Kaliforniji nema snijega? {#}

Možda ne u L.A.u, ali u cijeloj Kaliforniji? Pa neka od najpoznatijih američkih skijališta su tamo.

It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
GTA 5

Nadam se samo da igra neće biti previše sistematski zahtjevna, i da će bit bolje optimizirana nego četvorka na PC-u..

Daria
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.5.2012 20:01 (jukiii).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
GTA 5

Mount Chilliad je ime planine :)

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
GTA 5

nevjerujem svaka rockstar-sova igra ima hebačke zahtjeve....Recimo La norie imao je zahtjeve minimalon x4 procesor ako se ne varam a tek grafička...tek dok dođe max 3 iso je dosta zahtjevna...A gta 5 če biti bo meni jako zahtjevan

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
GTA 5

LA Noire nije toliko zahtjevan koliko je loše portan.

Moj PC  
8 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
GTA 5

oprostite na lošem jeziku nisam baš dugo u hrvatskoj došo sam i njemačke

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Ne neće biti zahtjevno uopće. Samo će ti trebati Intel I7, 2xGTX 680 Sli, 12 gb rama, 2 tb hdd-a, uglavnom pc od par tisuća eura...

I want to taste you but your lips are venomous poison You're poison, running through my veins
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.6.2012 12:56 (AMD Phenom II X4).
17 godina
Vapor kaže...

LA Noire nije toliko zahtjevan koliko je loše portan.

Nez, meni bolje radi L.A. Noire, GTA IV ne mogu sve na max odnosno mogu ali se primjeti da nije 100% glatko... L.A. Noire je puno zahtjevniji od GTA IV na papiru, jos kada uzmemo u obzir da je L.A. Noire novija igra, a imas i one tweakove sa komandama s kojima jos bolje radi (nema toga za cetvorku).

BTW u L.A. Noiru je FPS limitiran na 30 (bas kao na xbox-u)

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.5.2012 2:36 (lovac82).
17 godina
GTA 5

meni sve rockstar igre idu na high, gta iv sve ali bas sve na najvise i nimalo ne trza.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
mar123 kaže...

meni sve rockstar igre idu na high, gta iv sve ali bas sve na najvise i nimalo ne trza.

Pa kak ti neće ić kad imas stroj u kučištu. lol {#}

Freedom? THO THOSE WHO DONT HAVE IT,IT'S MORE VALUABLE THAN GOLD !!
17 godina
mar123 kaže...

U ono vrijeme kada je izasao GTA IV za PC, sjeti se koji je GPU/CPU bio high end

14 godina
neaktivan
mar123 kaže...

to je zato što imaš 3 harda {#}

uglavnom, što se tiče GTA petice ne bih htio da imalo liči na četvorku... osim možda fizike... za sve ostalo nek se ugledaju na prijašnje nastavke i fokusiraju na gameplay i eventualno RPG elemente...

samo ne vjerujem da će biti išta od toga

15 godina
DarkoKwon kaže...

Ljudi sta mislite je li ovo GTA V gameplay ?

Stvarno lici, ali sada je pitanje je li ili nije.

Vec je bilo o tome. To nije gta 5 vec neki lik radi za sebe neke animacije.......

For everything you gain, You lose something else.
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
GTA 5

Svejedno mi je kakav će stil imati GTA V. Oće li biti otkačen kao 3, vice city, SA ili više "ozbiljan" kao GTA IV i ekspanzije. Rockstar uvijek napravi vrhunski posao. Samo je pitanje da li će igra izaći za PC. Koliko sam pročitao od kolega forumaša GTA IV je podbacio u PC prodaji ( ne znam da li tu računaju steam ili samo box izdanja).

1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice