Grand Theft Auto V

poruka: 9.937
|
čitano: 4.020.578
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: GTA 5
lovac82 kaže...
Sorry, ali ne mogu zamisliti igranje GTA na konzolama i opcenito sandbox igara.... svaka cast konzolama, igrao sam mnoge, ali ne mogu pruziti takvu slobodu kao GTA PC verzija.... igrao sam GTA SA na PS2 (presao cijelu igru i poslije jos zezancija), poslije sam to isto napravio s PC-om i punooo mi je bolji uzitak u igranju.... ali tu sreci dolazi kraj, izdavace/developere to ne zanima, profit im je number one....

Tu vjerojatno imaš pravo(nisam nikad igrao sandbox igru na konzoli pa nemogu tvrditi),ali tko mi brani da kasnije kupim ili znate već što igru za PC ako je dobro optimizirana,kad se izdovoljim na konzoli...

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
14 godina
neaktivan
GTA 5

pc dusu dao za ENB,modove itd. {#}

Xc
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
GTA 5

Nadam se da će GTA V imat licencirane aute i pokazivač brzine, jer ako neće ja se pitam u što Rockstar potroši milijune novaca na GTA igre....

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
1 5 hvala 0
16 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

Nadam se da će GTA V imat licencirane aute i pokazivač brzine, jer ako neće ja se pitam u što Rockstar potroši milijune novaca na GTA igre....

Ako od početka nije imao sunjam da će i sada.Uvijek imaš modova za prave aute i njihova imena,bar to nije problem kad gta ima hebeno veliki community :)

Freedom? THO THOSE WHO DONT HAVE IT,IT'S MORE VALUABLE THAN GOLD !!
18 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

Ne će gotovo sigurno. Kao prvo to im je nepotrebni veliki novčani trošak koji mogu puno pametnije uložiti, a između ostalog osim korištenja imena i izgleda neki proizvođači npr. ne dopuštaju da se njihovi auti u igrama uništavaju. A GTA u kojem se ne mogu uništavati vozila... LEJM

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.11.2011 21:14 (ZC_Someone).
15 godina
GTA 5

pa ne trebaju ti licencirani auti(iako bi bilo zabavnije). meni je dosta da izgledaju kao stvarni auti. Npr. u GTA IV bio je jedan auto koji je izgledao kao Rolls-Royce Phantom, ali se je u igri zvao PMP-600.

0 0 hvala 0
16 godina
dturko kaže...

pa ne trebaju ti licencirani auti(iako bi bilo zabavnije). meni je dosta da izgledaju kao stvarni auti. Npr. u GTA IV bio je jedan auto koji je izgledao kao Rolls-Royce Phantom, ali se je u igri zvao PMP-600.

to je bio chrysler 300C,u TBOGT je bio jedan koji je gotovo izgledo isto ko i phantom :)

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
16 godina
neaktivan
luka94 kaže...
dturko kaže...

to je bio chrysler 300C,u TBOGT je bio jedan koji je gotovo izgledo isto ko i phantom :)

pa ima svih... 

Coquette - Corvette

Comet - 911

Sentinel - BMW 3

Feltzer - Mercedes SL
.... http://gta.wikia.com/Vehicles_in_GTA_IV 

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina
GTA 5

ma u cetvorki je bilo vise modela koji su bili isti kao pravi auti. npr. porsche,ferrarri,lamobrghini, aston martin, land rover i jos par ovih sto postoje i kod nas a ovi ostali su vecinom oni americki auti koje kod nas ni nemozes kupit(nikad nisam znao zasto).

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
SuperGT-Aston Martin
Blista Compact - Honda CRX
Onca onaj suv - Cadillac Escalade
Patriot - Hummer
Futo - Corolla AE86
Sultan GT - EVO 9 ili Subaru Impreza, ne sjecam se.

Coquette je zabavan auto, tolko je nizak da mogu ispod Parriota preletit :D
No one is ever truly lost...
16 godina
neaktivan
mar123 kaže...

ma u cetvorki je bilo vise modela koji su bili isti kao pravi auti. npr. porsche,ferrarri,lamobrghini, aston martin, land rover i jos par ovih sto postoje i kod nas a ovi ostali su vecinom oni americki auti koje kod nas ni nemozes kupit(nikad nisam znao zasto).

ne prolaze homologacije u najvecem broju slucajeva, a i vamo bi bili skuplji dosta... 

Uglavnom onaj Cabrio plavi iz trailera mi dosta baca na najnoviju M3-cu E92... Onaj crveni Ferrari California 

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
GTA 5

auti kao camaro i mustang u USA se prodaju po 20000 dolara

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
GTA 5

Znam da ovo nije tema ali me interesuje u multiplayer The ballad of gay tony kad odem u Free mode uvijek mi skoro pise all players left game i kad ponovo pokusam uci tu pise you are the kicked from unable to join .

Ako sam kikovan zasto ? Isti sam problem imao kad sam tek kupio igru zbog toga sam je prestao da igram jer sam sa svakog free mode kikovan skoro a nisam nista radio osim vozio kola.

Ovaj pretrazivac je los ili nema tema za ovu igru :S

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pokerboy11 kaže...

Znam da ovo nije tema ali me interesuje u multiplayer The ballad of gay tony kad odem u Free mode uvijek mi skoro pise all players left game i kad ponovo pokusam uci tu pise you are the kicked from unable to join .

Ako sam kikovan zasto ? Isti sam problem imao kad sam tek kupio igru zbog toga sam je prestao da igram jer sam sa svakog free mode kikovan skoro a nisam nista radio osim vozio kola.

Ovaj pretrazivac je los ili nema tema za ovu igru :S

http://www.bug.hr/forum/search/topic/?txt=gta+iv+multiplayer&ss=t&sa=&t=30051&f=18&sort=act

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.11.2011 23:21 (Mitsuoka).
17 godina
To je GTA-ov stil da nemaju pokazivace, prava imena gradova, licensirana vozila itd...... al tako mi je i bolje, sami su smislili imena i to ih na neki nacin cini posebnim. BTW u svakom GTA su vozila pravljena po stvarnim vozilima, samo, nisu im uvijek modeli bili najbolje napravljeni u proslosti sto je i logicno....
Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
15 godina
neaktivan
lovac82 kaže...
To je GTA-ov stil da nemaju pokazivace, prava imena gradova, licensirana vozila itd...... al tako mi je i bolje, sami su smislili imena i to ih na neki nacin cini posebnim. BTW u svakom GTA su vozila pravljena po stvarnim vozilima, samo, nisu im uvijek modeli bili najbolje napravljeni u proslosti sto je i logicno....

da uvjek je jedan dio auta bio prepoznatljiv a drugi krav drugacije modeliran.{#}

Sretnu se dva robota na ulici i kaže jedan drugom: -jeli, jeli istina da ti se roditelji rastavljaju? xDD
17 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

Garantiram ti da u GTA serijalu još dugo ( ako ikad ) nečeš vidjeti licencirani automobil ( bez moda ).

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
14 godina
neaktivan
Pokerboy11 kaže...
Jari kaže...
Zuja007 kaže...

Jedva cekam cekam da izade,  po traileru izgleda super, samo se nadam da ce ga moj Acer Aspire 5741G pokretati. :) GTAIV sam igro bez problema na nekim stvarima na high bez ikakvih zastoja.

Neznam na koju foru si ti igrao gta 4 na tom laptopu bez problema, jer ja sam probao na laptopu intel core2duo 2.00ghz, 4gb rama i graficka HD 4330 512mb, i stavio gta 4 na 800x600 i sve postavke na low i bilo je neigrivo, ispod 15fpsa, istina da nisam patcheve instaliro al svejedno neigrivo

Hhahahahahaha gdje ces igrati GTA IV bez patcheva meni stopa na 5770 radon overklokiranoj do max baz patcheva.. Sa patchevima igram skoro sve na max ... 1440x900 rez, bez stopanja.

ma gdje stopa na 5770 ja bez problema na max detaljima igram a ta mi graficka :S

16 godina
GTA 5

svaki put kad vidim novi post ovdje, ponadam se da ima neka nova sluzbena slika ili nedaj boze triler, a onda se razocaram kad vidim da nema toga :(

kad ce vise novostiiiiiiii

Moj PC  
6 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...

svaki put kad vidim novi post ovdje, ponadam se da ima neka nova sluzbena slika ili nedaj boze triler, a onda se razocaram kad vidim da nema toga :(

kad ce vise novostiiiiiiii

kad igrica izađe.. Sve ostalo su glasine.

FAIL
16 godina
GTA 5

na gtaforums.com nasao sam neke leakane informacije, dal je tocno ili ne, neznam, ali zanimljivo za procitati

http://www.gameranx.com/updates/id/3623/article/rumor-grand-theft-auto-v-info-leaked-by-qa-tester/

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
GTA 5

Vrhunski, svaki avion u igri je moguće voziti, grad je do 50% veći od Libertya, dva druga veća gradića, tri aerodroma.

A i vidim da je ovo prvi GTA u kojem će se pojaviti djeca.

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

ne nece biti djeca... to je 100% mahh ovo sto je "leakno" pola lupanje u prazno...

16 godina
Ako ce biti djece, bit ce u prerenderiranim cutscenama.
18 godina
neaktivan
plavonebo kaže...
Pokerboy11 kaže...
Jari kaže...
Zuja007 kaže...

Jedva cekam cekam da izade,  po traileru izgleda super, samo se nadam da ce ga moj Acer Aspire 5741G pokretati. :) GTAIV sam igro bez problema na nekim stvarima na high bez ikakvih zastoja.

Neznam na koju foru si ti igrao gta 4 na tom laptopu bez problema, jer ja sam probao na laptopu intel core2duo 2.00ghz, 4gb rama i graficka HD 4330 512mb, i stavio gta 4 na 800x600 i sve postavke na low i bilo je neigrivo, ispod 15fpsa, istina da nisam patcheve instaliro al svejedno neigrivo

Hhahahahahaha gdje ces igrati GTA IV bez patcheva meni stopa na 5770 radon overklokiranoj do max baz patcheva.. Sa patchevima igram skoro sve na max ... 1440x900 rez, bez stopanja.

ma gdje stopa na 5770 ja bez problema na max detaljima igram a ta mi graficka :S

jel shvacas da nije isto desktop i notebook grafa koja je daleko slabija, gore sam negdje to napiso vec

14 godina
neaktivan
GTA 5

zakon biti ce nekoliko novih county-a prema glasini san bernardino i san diego

Xc
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Daj citaj malo, nece se svaki avion moci voziti, ne zna se hoce li se to dvoje djece pojavljivati i izvan cutscene naravno bez modova itd... a mozda se covik samo nalagao i zeli paznju
Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
16 godina
Nece trebat ni tjedan dana da naprave unlimited height trainer :P
14 godina
neaktivan
GTA 5

healt se sam regenerira

maxy
Moj PC  
0 1 hvala 2
15 godina
GTA 5

Ja se samo nadam da u krugu od 50 metara neće biti 20 istih Jeep-ova, 15 porsche-a i 50 taksija, nego da će svi auti biti izmiješani po cijelom gradu!

Moj PC  
11 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice