God of War Origins Collection

poruka: 5
|
čitano: 2.127
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Kolekcija potvrđena na E3 konferenciji Sonya, God of War Origins Collection je točno ime i datum izlaska (13.9.), a evo i trailera:

SCE Taiwan već prije najavio je kako dva PSP naslova; God of War: Chains of Olympus i God of War: Ghosts of Sparta dolaze na PS3 (7.7. u dotičnom linku ispod), tada pod imenom God of War Portable Collection..
Kao i u slučaju orginalnog GoW Collectiona, oba PSP naslova biti će u HD rezoluciji, sa poboljšanom grafikom, podrškom za trofeje i na jednom blu-ray disku.

[izvor]

Očekujete, iznenađeni?

Tako funkcionira Formula 1 - rekao je kolumbijski vozač
Moj PC  
2 0 hvala 2
16 godina
neaktivan

Neznam baš kak će to izgledat grafički na PS3 kad je s PSP.

EDIT: Sad sam pročito da će bit u HD-u, moglo bi biti odlično, ali budemo vidjeli kad stignu recenzije.

F.C LIVERPOOL
Poruka je uređivana zadnji put uto 7.6.2011 11:58 (Praetorian1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: God of War Origins Collection
Praetorian1 kaže...

Neznam baš kak će to izgledat grafički na PS3 kad je s PSP.

Sigurno ljepše nego na PSP-u, no kao i u slučaju GoW Collectiona, ne očekuj GoW 3 eye-candy grafiku....

Uostalom, bitan je sam gameplay, a on nas sigurno neće razočarati - Santa Monica zbilja je sveta za nas gamere :)

Triologija platinirana, "počeci" najavljeni, GoW 4 ne - sve super.

Osobno sam nekak protiv novog GoW-a, triologija je triologija - savršenstvo koje bi Origins trebal ubaciti u vječni Hall of Fame gaminga.

Pošto nemam PSP i nisam odigral te dvije igre, itekak iščekujem Origins!

Tako funkcionira Formula 1 - rekao je kolumbijski vozač
16 godina
neaktivan

Biće super, a s kojim nastavkom s PS3 ima veze radnja u God of War Origins Collection ?

F.C LIVERPOOL
Poruka je uređivana zadnji put uto 7.6.2011 12:11 (Praetorian1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ovo je definitivno sjajna vijest koja je mnoge obradovala, sada će svi moći odigrati svaki GoW nastavak na trici. 

GoW nije jedina igra koja će biti prerađena u HD-u za PS3, očekuju nas još mnogi hitovi, pogledajte neke od njih... let them come ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice