Xbox 360 - pitanja i odgovori

poruka: 7.690
|
čitano: 2.287.821
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Može odgovor na jedno pitanje na koje je već 100 puta dat odg ali ja ne mogu pronać :/

Pošto sam naručio konzolu od 320gb + rgh.......zanima me na koji način mogu prenest igru na hard disk...kad skinem igru kako je prenit na hard konzole...znam da se može prenit putem spajanja konzole i pc-a mrežnim putem ali to me u ovom slučaju ne zanima...drugi načini me zanimaju?

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.9.2013 20:27 (ATI HD3870).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

stavis na stick/disk i ubacis u konzolu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Xbox 360 - pitanja i odgovori
iberlauf kaže...
rookica19 kaže...

ja trenutno imam hard od 4 gb sa lt+ 3.0, i sad ako se ja spojim na live, dok me ne banaju, kad mi banaju hard jel banaju i usb prikljucen u konzolu ili i dalje mogu sejvat sve na njega?

Ne banaju  hdd već banaju pristup na live s tvoje konzole. Ako dobiješ ban i dalje možeš koristiti konzolu kao prije samo što onda ne možeš na live. Bitno je da pravilno pržiš igre i da se ne spajaš na live s igrom koja nije službeno u prodaji. Neki već godinama idu na live s flashanim konzolama bez problema, dok neki, manje sretni dobiji ban u nekoliko dana. Bilo je čak slučajeva da ljudi sa nemodificiranim konzolama dobiju ban bez ikakvog razloga. Tako daaa, odluka je isključivo na tebi.

evo spojio sam se sad i skida neke update, pa javim jel sve radi kako treba posli :D

Som la gent blaugrana
14 godina
neaktivan

evo spojen sam na live, ali od kakve je to koristi? jel ja sad mogu igrat npr fifu online ko da imam gold ili nicemu ne vridi?

Som la gent blaugrana

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

za igranje online moraš imati live gold članstvo. cijene se kreću od 100 do 400 kn. zavisi koliko mj. želiš.

14 godina
neaktivan

onda nicemu ni ne vridi, tako je svejedno imao modanu ili ne konzolu?

Som la gent blaugrana

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Može netko još opisat postupak stavljanja igre na usb ako konzola ima RGH modifikaciju i može li ta konzola čitat jogurte sa dvd-a ili mora bit drive isto modan......

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.9.2013 22:01 (ATI HD3870).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
ATI HD3870 kaže...

Može odgovor na jedno pitanje na koje je već 100 puta dat odg ali ja ne mogu pronać :/

Pošto sam naručio konzolu od 320gb + rgh.......zanima me na koji način mogu prenest igru na hard disk...kad skinem igru kako je prenit na hard konzole...znam da se može prenit putem spajanja konzole i pc-a mrežnim putem ali to me u ovom slučaju ne zanima...drugi načini me zanimaju?

Imaš ovdje sve fino objašnjeno:

http://www.xboxrepublika.com/jtag-rgh-podr%9Aka/3552-tutorijal-jtag-rgh-instalacija-igara-na-hdd-xbla-igre-dlc-evi-samo-za-jtag-rgh.html

15 godina
neaktivan

kupio bi xbox360 slim 250 gb.. zanimam me ukoliko uzmem verziju poslje 15. kolovoza 2011 (ako se nevaram) di mogu izvrsit modifikaciju i po kojoj cijeni. vidio sam na njuskalu oglas frajer trazi 600 kuna za te pare mi moze samo .... ako neko ima informacije ili pozeljnije pozitivnih iskustava o tome bio bi zahvalan da mi javi barem na pm ukoliko se nesmije o tome.... {#}

lalala
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
mata012 kaže...

kupio bi xbox360 slim 250 gb.. zanimam me ukoliko uzmem verziju poslje 15. kolovoza 2011 (ako se nevaram) di mogu izvrsit modifikaciju i po kojoj cijeni. vidio sam na njuskalu oglas frajer trazi 600 kuna za te pare mi moze samo .... ako neko ima informacije ili pozeljnije pozitivnih iskustava o tome bio bi zahvalan da mi javi barem na pm ukoliko se nesmije o tome.... {#}

Smije se o tome "javno", ali veći problem od toga su ti cijene u RH, ako ne želiš to sam uraditi, ispod 600kn nećeš proći... U Srbiji rade već od 35 Eura, ali daleko smo mi od Srbije nažalost.

15 godina
neaktivan

dakle ako zelim igrati back up kopiju igre ;) moram uzeti lemilicu u ruke ili platiti 600 kn??

lalala
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.9.2013 23:03 (mata012).
15 godina

Mislim da modifikacija DVD drivea ide za oko 400kn, na njušci. Ali da, ako ne znaš lemiti, čeka te opaka cifra... 

Onih 600kn kod nas, 35eura u Srbiji je cifra za RGH kod "servisera". 

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.9.2013 11:37 (Lisac1606).
15 godina
neaktivan
Lisac1606 kaže...

Mislim da modifikacija DVD drivea ide za oko 400kn, na njušci. Ali da, ako ne znaš lemiti, čeka te opaka cifra... 

Onih 600kn kod nas, 35eura u Srbiji je cifra za RGH kod "servisera". 

zvao sam ove u infomark imaju slim 250 gb 1800,00 kn i mogu ga odma modat ukupno izadze 2500,00 kn :( to mi se cini najpovoljnije sto sam dosada vidio.

sad moram odluciti cekat xbox one i uzet njega za 500 eura ili ovo?? neko pametniji od mene sa savjetom?

lalala
12 godina

narucio sam si data transfer cable za xbox, ali znam da komp nece moci procitat sto je na hardu, pa me zanima koji je najbolji program za citanje i prebacivanje podatakas pc-a na xbox hard?

Hvala :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
greathander kaže...

narucio sam si data transfer cable za xbox, ali znam da komp nece moci procitat sto je na hardu, pa me zanima koji je najbolji program za citanje i prebacivanje podatakas pc-a na xbox hard?

Hvala :)

Ovaj:

http://fatxplorer.eaton-works.com/download/

Inače, možete disk izvaditi iz xboxa, te ga spojiti na bilo koji SATA-USB adapter (može se naći u onim kućištima što pretvaraju laptop HDD u eksterni disk), te za sitnu paru dobijete "transfer cable" ;)

11 godina
neaktivan
mata012 kaže...

zvao sam ove u infomark imaju slim 250 gb 1800,00 kn i mogu ga odma modat ukupno izadze 2500,00 kn :( to mi se cini najpovoljnije sto sam dosada vidio.

sad moram odluciti cekat xbox one i uzet njega za 500 eura ili ovo?? neko pametniji od mene sa savjetom?

Ako ne misliš plaćati orginale onda kupi modani xbox 360 pa igraj kopije (pirate) bez ikakvih ograničenja.  Ako čekaš X1 onda budi siguran da od kopija i igranja 4free nema ništa.  Moj je savjet da pričekaš X1, odigraš eskluzive a sve ostale igre na pc-u, ako ga imaš,  naravno...

15 godina
neaktivan
iberlauf kaže...
mata012 kaže...

Ako ne misliš plaćati orginale onda kupi modani xbox 360 pa igraj kopije (pirate) bez ikakvih ograničenja.  Ako čekaš X1 onda budi siguran da od kopija i igranja 4free nema ništa.  Moj je savjet da pričekaš X1, odigraš eskluzive a sve ostale igre na pc-u, ako ga imaš,  naravno...

hehe upravo navedeno mi je dilema... no vidjet cu sta cu...

evo zadnje pitanje glasi: koliko traju baterija od joysticka i koliko kosta rezervna + punjac...

lalala
11 godina
neaktivan

Kupi malo kvalitetnije (sanyo) punjive baterije od 2500mah i miran si kojih 2-3 tjedna, ili kupi play and charge kit i mirna bosna. Četri punjive baterije i punjač cca. 150kn, isto toliko  je od prilike play and charge kit, zavisi gdje kupuješ. 

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.9.2013 15:58 (iberlauf).
12 godina
neaktivan

Pozdrav svima
Imam Elite konzolu i nakon dužeg igranja mi je dosta glasna mislim da je to ventilator i mislim da će uskoro taj prokleti RROD...od iza puše topli zrak... stvarno sam baksuz :( e sada jer mogu nekako spasit konzolu od RROD-A...do sada nisam imao nikakve probleme sa konzolom...hvala na odgovoru..:)

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.9.2013 3:16 (marko99121).

0 0 hvala 0
13 godina

Ako znas sam... otvori, pocisti prasinu i zamijeni pastu... ako ne znas odnesi na servis da ti oni to sami naprave.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
marko99121 kaže...

Pozdrav svima
Imam Elite konzolu i nakon dužeg igranja mi je dosta glasna mislim da je to ventilator i mislim da će uskoro taj prokleti RROD...od iza puše topli zrak... stvarno sam baksuz :( e sada jer mogu nekako spasit konzolu od RROD-A...do sada nisam imao nikakve probleme sa konzolom...hvala na odgovoru..:)

SimeKZ kaže...

Ako znas sam... otvori, pocisti prasinu i zamijeni pastu... ako ne znas odnesi na servis da ti oni to sami naprave.

Ili ako si dovoljno spretan, ugradi ventilator unutar konzole.

Ja sam ugradio dva ventilatora radi prevencije, jedan za gpu i jedan za cpu i tokom najtoplijih ljetnih dana moja konzola nakon nekoliko sati igranja je doslovno hladna i nečujna. 

12 godina
neaktivan
pozz svima, cuo sma informaciju da za novi gta v ukoliko nemam hdd je dovoljan usb 16gb sa 15mb/s . da bi se prvi dvd instalirao. jel mi moze netko sa 100% sigurnoscu potvrdit da je to istina. hvala

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Pozz,imam pitanje u vezi GTAV.Dali će on na mom xbox-u trokirat,npr. Far cry 3 meni a vjerovarno i drugima trokira,msm ne puno naravno ali neide bas glatko,zato pitam dali će po vašoj procjeni trokirat GTAV? Hvala na odgovoru

Razmišljam dali da uzmem Fifu 14 ili GTAV pa...

0 Uzmi fifu
7 Uzmi gta
Get a life! What? I'm a gamer, I have tons of lives!

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
koji ti imas xbox? i o kakvom trokranju pricas na fc3 a i na gta 5

0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
mile1989 kaže...
koji ti imas xbox? i o kakvom trokranju pricas na fc3 a i na gta 5

Pa 360,slim.Kad igram Fc3 na PC-u,na manjoj rezoluciji,ide lijepo glatko,na xbox-u kao da malo al ono malo šteka,kad budu oni filmici ili u samom gameplayu npr. kad pogledam  pod(kada nema puno textura il sta ja znam) onda ide lijepo,al kada na ekranu bude npr. puno nekih detalja onda kao da malo steka....

12 godina
neaktivan
ja fakat nemam pojma o kakvom trokanju pricas. ja igrma na staroj konzoli i radi sve super bez ilakvog trokanja haha. isto tako i gtav. a fifu 14 ili gta v je glupo pitat sto da kupis jer to su dve razlicite igre. ajde da si pito pes14 ili fifu14 al ovo fakat nema smisla haha

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
mile1989 kaže...
ja fakat nemam pojma o kakvom trokanju pricas. ja igrma na staroj konzoli i radi sve super bez ilakvog trokanja haha. isto tako i gtav. a fifu 14 ili gta v je glupo pitat sto da kupis jer to su dve razlicite igre. ajde da si pito pes14 ili fifu14 al ovo fakat nema smisla haha

Ma neam pojma,zabrijo sam danas previse {#}

12 godina
neaktivan
ne znam jesi zabrijo ili ne ali mozda ti xbox nema dovoljno zraka ili ti je pun prasine ili nesto trece ako ti trokira...

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
mile1989 kaže...
ne znam jesi zabrijo ili ne ali mozda ti xbox nema dovoljno zraka ili ti je pun prasine ili nesto trece ako ti trokira...

Ma čistim ga ja redovito stvarno,nego nekako,npr. bilo koji Cod kada igraš,gameplay ide onako glatko XD na FC3 kao da malo al malo šteka,nezz kako bi to drugačije opisao...

14 godina
neaktivan

pozdrav, jel zna netko di mogu kupiti kutijicu za xbox igru(pukla mi je ova koju sam dobio s igrom)

@funkyboy stekat ce ti sve novije igre jel xbox(ni PS3) nema/ju dovoljno jak hardware za nove igre, evo bas sam gledo par videa di igraju GTA V na boxu, radi na 26-30FPSa, a nekad cak padne na 20, a COD ti ne steka jel nije ni pola zahtjevna kao FC3 i na CODu ces uvijek imati konstantnih 30FPSa

Battlelog, Xbox Live, Steam: limboLIVE98
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.9.2013 16:09 (AsAsiN).
Moj PC  
0 0 hvala 1
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice