Xbox 360 - pitanja i odgovori

poruka: 7.690
|
čitano: 2.307.320
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Xbox 360 - pitanja i odgovori

Pa onda su kretencine. Jer onda je totano nepotrebno sastrane u zagradi napisat (5$ per month). Sto bi znacilo da ti mjesecno uzimaju 5$. Zaboli mene koliko me mjesecno ispadne, kad skidaju sve odjednom.

15 godina

Lol inace ti ispadne vise mjesecno sto vise uzmes to te ispadne jeftinije! ti plati karticom na 12 rata :-)

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
13 godina
neaktivan

Ma shvacam da je jeftinije ako uzmem 12 mj odjednom, nego 12x po 1mj. 

Ali ne mogu platit na 12 rata ;)

16 godina
odjavljen
Jedan forumas ti prodaje live pretplatu za 200-ak kuna... Miha mu je nick, javi mu se
Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
16 godina
pcgamesupply .com ili cheapxboxlive codes .com
Jedni su u $, a drugi u £. Pa po tečaju preračunaj koji je jeftiniji... U svakom slučaju su jeftiniji nego na liveu.
Pošalju ti na mail u roku pola sata.
16 godina
odjavljen

http://www.njuskalo.hr/xbox-igre/borderlands-2-halo4-far-cry-3-oglas-7347766

na forumu je jeftinije za 50kn... moram ovako jer iz nekog razloga se moji oglasi ne pojavljuju u rubrici...

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ovako do sada sam igrao xbox360, koji je na sebi imao modifikaciju. Imam namjeru krenuti igrati originale i zanima me kolike su šanse da me banaju sa live-a. Razmišljao sam otići da mi maknu modifikaciju, kako bi sve bilo po pravilima. Jel netko radio slično ili ima bilo kakvo znanje o tome?

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.3.2013 18:15 (Đapa club).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Đapa club kaže...

Ovako do sada sam igrao xbox360, koji je na sebi imao modifikaciju. Imam namjeru krenuti igrati originale i zanima me kolike su šanse da me banaju sa live-a. Razmišljao sam otići da mi maknu modifikaciju, kako bi sve bilo po pravilima. Jel netko radio slično ili ima bilo kakvo znanje o tome?

Nazalost kada ti modifikaciju maknu svejedno si obiljezen i prijeti ti bann. Ja sam isto nesto tako htio napraviti ali to mi je lik rekao... Tako da si sa modificiranom konzolom uvijek u mogucnosti da dobijes bann.

Concordia parve res crescunt , discordia maximae dilabunter.
16 godina
branezg kaže...
Đapa club kaže...

Nazalost kada ti modifikaciju maknu svejedno si obiljezen i prijeti ti bann. Ja sam isto nesto tako htio napraviti ali to mi je lik rekao... Tako da si sa modificiranom konzolom uvijek u mogucnosti da dobijes bann.

Ne mora značiti da je flaggan za ban. Ako se radi o najnovijoj modifikaciji 3.0 koja u pravilu je zasad skrivena od xbl servera onda vjerojatno nije flaggan za ban. Jer da je flaggan za ban on bi ga i dobio već. Tak da mislim da ak se vratiš na original fw ne moraš se brinit oko bana.

13 godina
neaktivan

Ja sam imao moddanu konzolu i nakon nekog vremena je riknula. Prosle su dvije godine kad sam uzeo novu konzolu, nisam je modificirao i svejedno mi je account bio ziv.

Znaci, ne brini, nece te banat nakon nekog vremena, nego odmah kada skuze. 

14 godina
neaktivan

Kupio sam konzolu koja je već bila modificirana(sophos lab, prije dve godine), nedavno sam napravio update modifikacije na LT 3.0, kako bi mogao igrati novije igre. Sada želim skinuti potpuno sve nedozvoljene modifikacije itd., pa me zanima jel to trebam ili netrebam raditi. Stvarno mi je problem dati tipu 100kn da to napravi, ali me više zanima jel mi to garantira da ubuduče neću biti banan. I da napomenem sa konzolom se nikada prije nisam spajao na net, uvijek offline igranje.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Uskoro kupujem konzolu.

Pa me još jednom zanima dal' da kupim xbox ili ps3.

Moj favorit je xbox 360.

I ima li wireless xbox?

Mogu li na njega tipkovnicu prikljucit kada idem na net?

Igre mi nisu toliko bitne mislim igrati samo

Gta4 i 5(kada izađe), BF3, simulaciju dobru i neku auto/moto...

Što je xbox live?

Kako se sve može povezati sa TVom?

POšto moj TV nema HDMI

Neznam se potpisat..xDD Ako sam ti pomogao pritisni Hvala !
Poruka je uređivana zadnji put ned 10.3.2013 20:17 (IMVK).
Moj PC  
1 3 hvala 0
14 godina
IMVK kaže...

Uskoro kupujem konzolu.

Pa me još jednom zanima dal' da kupim xbox ili ps3.

Moj favorit je xbox 360.

I ima li wireless xbox?

Mogu li na njega tipkovnicu prikljucit kada idem na net?

Igre mi nisu toliko bitne mislim igrati samo

Gta4 i 5(kada izađe), nekakav cod, simulaciju dobru i neki auto/moto...

Što je xbox live?

POšto moj TV nema HDMI

Xbox 360 slim ima ugrađen wlan adapter, za starije trebaš dokupit microsoftov vanjski usb adapter.

Što se tipkovnice tiče, možeš kupiti messenger kit koji se spaja na kontroler, za pravu usb tipkovnicu nisam siguran.

Xbox live je multiplayer servis, kao PSN, nije besplatan nego plaćaš mjesečnu/godišnju pretplatu

Xbox s tv-om možeš povezati pomoću klasičnog RCA kabla(žuti-crveni-bijeli činč), iako HDMI nudi najbolju sliku. Na monitor ga možeš spojiti pomoću VGA kabla

Ako si stisnuo TU, stisni i HVALA da znam tko si
Poruka je uređivana zadnji put ned 10.3.2013 20:21 (Ivan_hacker).
13 godina
neaktivan
Ivan_hacker kaže...
IMVK kaže...

POšto moj TV nema HDMI

Xbox 360 slim ima ugrađen wlan adapter, za starije trebaš dokupit microsoftov vanjski usb adapter.

Što se tipkovnice tiče, možeš kupiti messenger kit koji se spaja na kontroler, za pravu usb tipkovnicu nisam siguran.

Xbox live je multiplayer servis, kao PSN, nije besplatan nego plaćaš mjesečnu/godišnju pretplatu

Xbox s tv-om možeš povezati pomoću klasičnog RCA kabla(žuti-crveni-bijeli činč), iako HDMI nudi najbolju sliku. Na monitor ga možeš spojiti pomoću VGA kabla

I mislim kupiti slim ;))

HVALA TI!

JEL IMAS TI XBOX ?

Da mi kažeš dojmove

15 godina

Mozes spojiti i obicnu tipkovnicu za surfanje! provjereno!

14 godina
IMVK kaže...
Ivan_hacker kaže...
IMVK kaže...

POšto moj TV nema HDMI

I mislim kupiti slim ;))

HVALA TI!

JEL IMAS TI XBOX ?

Da mi kažeš dojmove

Imam Elite model sa 120 gb hard diskom i LT 3.0 modifikacijom. Mislim da je odličan, po mnogim stvarima bolji od ps3. Nekima je problem što se multiplayer plaća, ali kako ne igram puno preko interneta ne smeta mi

16 godina
neaktivan
Ste vidjeli u sophosu Crysis 2 100kn, steta kaj nema na lageru vise -.-
Listen, this is no set of rules. I'm not tellin' you what to do, all I'm saying is I'm bringing up of three things that are like, so important to the world, I don't have to find as much importance in.

0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
CroVandal kaže...

Eto mi je trebalo .

Hvala1

Ti imaš xbox?

Može malo dojmova?

14 godina
neaktivan
IMVK kaže...
CroVandal kaže...

Eto mi je trebalo .

Hvala1

Ti imaš xbox?

Može malo dojmova?

Dojmovi nisu ništa pretjerano, igre su kao i na ps3 i pc (osim nekih ekskluziva), xbox live je uvijek online nikada nisam doživio da je server pao, imaš pretplatu od 1,3,12 mj. uvijek ti je najbolje uzet od 12 jer se najviše isplati, ali nemoj pogriješit kao ja, bolje ti je uzet 3 mj. za prvi put, jedino ako nisi neki hardcore mp gamer, na konzolu možeš skidati demo igre i mozes cak skidati pune(full) igre tj. u digitalnom obliku(nemoras imati dvd), igre su u hrvatskoj skupe i ima ih na malo mjesta za uzet pa ti preporučujem uzimati sa interneta(shopto.net,game.co.uk,zavvi.com...) jer su tamo jeftinije, obavezno uzmi hdmi i hd televiziju ili monitor jer je razlika OGROMNA, novi xbox se više ne pregrijava pa nemaš problema, a nema ni nekih drugih grešaka, kontroler je izvrstan puno bolji od ps3 kontrolera jer xboxov je puno ergonomičniji leži u ruci i ima ga poprilično, a ja sada kada uzmem ps3 kontroler izgubi mi se pod rukom,također moraš kupiti punjive baterije za kontroler ili play and charge kit, preporučujem ovo prvo. Sve u svemu odlična konzola, nudi bezbroj mogučnosti, od glavnoga tj. igara pa sve do surfanja, slušanja glazbe s youtube-a, facebooka(i ostalih društvenih mreža), kupovanja filmova u hd kvaliteti. Preporučujem da uzmeš konzolu od 250gb jer kada se igra instalira sa diska disk se manje vrti i stvara manju buku a i isto vrijeme ubrzava loading screenove i samu igru. Imas garanciju 12mj. i bez brige da ce se pokvariti ako ga paziš, nemoj ga držati u ormaru tj. potpuno zatvorenom prostoru bez zraka, vec na otvorenom prostoru gdje nema prašine. Mene konzola služi točno 1god 1mj 13dana 7h 25min i n/a sekundi(u redu, pretjerujem), sve riječi hvale...

Never let a computer know you're in a hurry.
13 godina
neaktivan
IV

Dojmovi nisu ništa pretjerano, igre su kao i na ps3 i pc (osim nekih ekskluziva), xbox live je uvijek online nikada nisam doživio da je server pao, imaš pretplatu od 1,3,12 mj. uvijek ti je najbolje uzet od 12 jer se najviše isplati, ali nemoj pogriješit kao ja, bolje ti je uzet 3 mj. za prvi put, jedino ako nisi neki hardcore mp gamer, na konzolu možeš skidati demo igre i mozes cak skidati pune(full) igre tj. u digitalnom obliku(nemoras imati dvd), igre su u hrvatskoj skupe i ima ih na malo mjesta za uzet pa ti preporučujem uzimati sa interneta(shopto.net,game.co.uk,zavvi.com...) jer su tamo jeftinije, obavezno uzmi hdmi i hd televiziju ili monitor jer je razlika OGROMNA, novi xbox se više ne pregrijava pa nemaš problema, a nema ni nekih drugih grešaka, kontroler je izvrstan puno bolji od ps3 kontrolera jer xboxov je puno ergonomičniji leži u ruci i ima ga poprilično, a ja sada kada uzmem ps3 kontroler izgubi mi se pod rukom,također moraš kupiti punjive baterije za kontroler ili play and charge kit, preporučujem ovo prvo. Sve u svemu odlična konzola, nudi bezbroj mogučnosti, od glavnoga tj. igara pa sve do surfanja, slušanja glazbe s youtube-a, facebooka(i ostalih društvenih mreža), kupovanja filmova u hd kvaliteti. Preporučujem da uzmeš konzolu od 250gb jer kada se igra instalira sa diska disk se manje vrti i stvara manju buku a i isto vrijeme ubrzava loading screenove i samu igru. Imas garanciju 12mj. i bez brige da ce se pokvariti ako ga paziš, nemoj ga držati u ormaru tj. potpuno zatvorenom prostoru bez zraka, vec na otvorenom prostoru gdje nema prašine. Mene konzola služi točno 1god 1mj 13dana 7h 25min i n/a sekundi(u redu, pretjerujem), sve riječi hvale...

Nemam para (još) za hd tv .

Pa ce mo igrati ovako pa kasnije..

NAravnoo da uzimam od 250 gb..

A online baš i ne igram  inače.

Jedino nekada znam cod online i to rijetko..

A kakav je za surfanje? JEsi surfao ?

13 godina
neaktivan

Jel zna tko kakav je za surfanje'??

I nekakvu igu da mi preporucite za njega..

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

pitanje znam da za narezivanje xgd3 igara trebaju odredjeni rezaci tipa :

Liteon iHAS124B = baseline model
Liteon iHAS224B = 124 + LightScribe
Liteon iHAS324B = 124 + SmartErase
Liteon iHAS424B = 124 + LightScribe + SmartErase (or = 224 + SmartErase)
Liteon iHAS524B = 124 + LabelTag + SmartErase
Liteon iHAS624B = 124 + LabelTag + LightScribe + SmartErase (or = 524 + LightScribe)

Modeli drugih proizvodjaca na kojima je moguce odradtii CROSSFLASH (tj prekrstiti ih u LITEON)
Link kako odraditi CROSSFLASH

Asus DRW-24B3LT
Asus DRW-24B3ST
Asus DRW-24B1LT (confirmed newer drives are B chipset, older may be A chipset)
Asus DRW-24B1ST (confirmed newer drives are B chipset, older may be A chipset)

e sad da li moze liteon ihas124-19b

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
IMVK kaže...

Jel zna tko kakav je za surfanje'??

I nekakvu igu da mi preporucite za njega..

Malo je teško sa kontrolerom ali dobro je ako imaš tipkovnicu, neke tipkovnice mogu neke ne znam iz iskustva

15 godina

Osobno imam logitech wireless s520 set i tipkovnica radi isto tako jos jedna logitech zicana radi! druge nisam isprobavao!

13 godina
neaktivan

Pa i mislio sam sa tipkovnicom..

A kakav je browser?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
IMVK kaže...

A kakav je browser?

Internet explorer :)

Uzmi xbox nemoj se previše zamarati glupostima, ako hoces igrat igre nekad prosurfat na netu to je za tebe, a ako ces ti stalno surfat i nekad odigra igru onda nema smisla

13 godina
neaktivan
IVOX kaže...
IMVK kaže...

A kakav je browser?

Internet explorer :)

Uzmi xbox nemoj se previše zamarati glupostima, ako hoces igrat igre nekad prosurfat na netu to je za tebe, a ako ces ti stalno surfat i nekad odigra igru onda nema smisla

Ma znam,ali želim se informirati :))

Koje igre da uzmem uz njega?

13 godina

IMVK lol koja ti glupa pitanja vamo postavljas dafuq ? " koje igre da uzmem " i slicno lol de malo procitaj temu... Imas i ranijih postova o tome 

14 godina
Postoji burnermax payload tool, malo googlaj o njemu, ima puno vecu listu podrzanih przilica
13 godina
neaktivan
razermario kaže...

IMVK lol koja ti glupa pitanja vamo postavljas dafuq ? " koje igre da uzmem " i slicno lol de malo procitaj temu... Imas i ranijih postova o tome 

Gdje je tu problem?

Fino pitam da mi kolege preporuče nekakvu dobru igru AKO HOCE !

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice