Xbox 360 - pitanja i odgovori

poruka: 7.690
|
čitano: 2.307.697
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: Xbox 360 - pitanja i odgovori
Rollang kaže...

Dali postoji neki mod da mogu igrat piratske igre, ali SP naravno i nebi bio spojen na internet, al da mi ne banaju, ali kad se spojim na internet bi gro MP, ali original igre, znaci ko da nemam mod, dali je to ikako moguce, znaci da mogu igrat piratske SP igre i da me ne banaju, alk kad hocu na live da mogu, i naravno, nebi sa piratskim iso na MP nego sa original igrama, zanci da mi bude sve isto ko i da nemam nikakav mod kad sam spojen na inernetu, a kad hocu piratske i to, oda se maknem sa live-a valjda ste me razumjeli sta hocu rec, molimk vas da mi pomognete, unaprijed hvala :)

Oce mi tko odgovorit, HITNO je, pls :)

14 godina
Rollang kaže...
Rollang kaže...

Dali postoji neki mod da mogu igrat piratske igre, ali SP naravno i nebi bio spojen na internet, al da mi ne banaju, ali kad se spojim na internet bi gro MP, ali original igre, znaci ko da nemam mod, dali je to ikako moguce, znaci da mogu igrat piratske SP igre i da me ne banaju, alk kad hocu na live da mogu, i naravno, nebi sa piratskim iso na MP nego sa original igrama, zanci da mi bude sve isto ko i da nemam nikakav mod kad sam spojen na inernetu, a kad hocu piratske i to, oda se maknem sa live-a valjda ste me razumjeli sta hocu rec, molimk vas da mi pomognete, unaprijed hvala :)

Oce mi tko odgovorit, HITNO je, pls :)

Najbolje da ga modificiraš običnim LT 3.0 firmwareom. Ako igre pravilno pržiš(abgx, burnermax, verbatim dvd-dl, 2.4/4x) i ako igre ne igraš prije službenog izlaska, nebi te trebali banat(mada uvijek postoji šansa)

Ako si stisnuo TU, stisni i HVALA da znam tko si
12 godina
neaktivan

Hvala zanci, piratske nebi smjeo igrat MP, samo original bi smjeo igrat MP i ako iamm modificiranog, nece me banat (nebi trebali, al nikad se nezna) ako to pravilno radim?

0 0 hvala 0
15 godina

Najsigurniji nacin je dual nand koji je spominjan na prosloj stranici ali je modifikacija preskupa!

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
12 godina
neaktivan

Mozete mi to malo detaljnije objasnit, pls :)

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

s piratima ne možeš ni igrati MP igre,bar kolko ja znam.

12 godina
neaktivan

Koliko sam ja cuo mozes, ali cete banat

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

nije istina,ja imam modificirani XBOX i kad pokušam pokrenuti piratski dvd MP Battlefielda 3 kaže your gamer profile does not have the correct permission to connect to XBOX live jer prepoznaje pirata i ne da ti da uopće igraš online.

12 godina
neaktivan

Mozda je svaka modifikacija "drukcija"?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

ma nema ti to veze,sve je to isto,LT 2.0 ili LT 3.0.MP možeš igrati samo s originalom i to s GOLD pretplatom.

12 godina
neaktivan

A nemam pojma ja, citam negdje da te banaju ako ides na MP, negdje da nemozes uopce MP, itd :S

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

ja ne mogu.ne mogu ni BATTLEFIELD 3,ni BO2 ni PES 13,ni jednu drugu.ne znam možda drugi mogu ali ja kažem za sebe.

12 godina

meni je covjek u ZG ugradio cr3 lite za 400kn, radi sve savrseno...

14 godina
neaktivan

šta,ma jel i multiplayer radi?

13 godina
Ivan_hacker kaže...
CroVandal kaže...
Nasao sam ali da skupa je demon chip je 60$ i coolruner 3 isto tako negdje skupa izade 130$ + carina ako zapne + jos instalacija i penje se skoro do iznosa konzole! Treba cekat da izade novi xbox pa ce onda cijena pasti valjda!

A zašto jednostavno ne platiš nekome tko to profesionalno radi, sigurno će uradit profesionalnije od tebe, a ima i popust kad više čipova uzima. Kad izađe novi xbox, neće ga odmah probit, trebat će neko vrijeme da se probije zaštita, a ti osta bez pirata

razermario kaže...

Imam Modificiran xbox... I sada me trazi da napravim upadate kako bi se spoio na XBL ... i sta sada ako napravim upadate dali e me ban ili dali ce mi maknuti modifikaciju :S ?

Koji dashboard imaš?Na koji se pokušava updatat? Koji LT firmware imaš?

wow, wow , wow! :D polako neznam ja kak oda to znam... di ja tomogu sve da pogledam pa da ti ja napisem ? 

15 godina
neaktivan
razermario kaže...
Ivan_hacker kaže...
CroVandal kaže...
Nasao sam ali da skupa je demon chip je 60$ i coolruner 3 isto tako negdje skupa izade 130$ + carina ako zapne + jos instalacija i penje se skoro do iznosa konzole! Treba cekat da izade novi xbox pa ce onda cijena pasti valjda!

A zašto jednostavno ne platiš nekome tko to profesionalno radi, sigurno će uradit profesionalnije od tebe, a ima i popust kad više čipova uzima. Kad izađe novi xbox, neće ga odmah probit, trebat će neko vrijeme da se probije zaštita, a ti osta bez pirata

razermario kaže...

Imam Modificiran xbox... I sada me trazi da napravim upadate kako bi se spoio na XBL ... i sta sada ako napravim upadate dali e me ban ili dali ce mi maknuti modifikaciju :S ?

wow, wow , wow! :D polako neznam ja kak oda to znam... di ja tomogu sve da pogledam pa da ti ja napisem ? 

Lijepa nasa hrvatska jezika!

Concordia parve res crescunt , discordia maximae dilabunter.
13 godina
branezg kaže...
razermario kaže...
Ivan_hacker kaže...
CroVandal kaže...

razermario kaže...

Lijepa nasa hrvatska jezika!

koji se K... vezes na temu ako neces da pomognes ? zurio sam i pisao .. " WOW polako neznam ja tocno di se to sve nalazi pa ako nije problem da mi objasnis di mogu ja da to pogledam " Hvala!

15 godina
neaktivan

dali moze sa ovim rezacom da se narezuju xgd3 igre flasovanjem ili sa burner max payload softwerom Optical drive ASUS 24B5ST SATA

http://default.ba/shop/odd-drw-asus-24b5st/273

na piku sam nasao par oglasa sa xgd3 rezacima ali niko ih nema nestalo doce a nema vec 2 mjeseca

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

dajte molim vas kakve gluposti da se nemože igrati MP sa modificiranom konzolom xD igraš najnormalnije samo što riskiraš ban, a tebi što se neće spojit jel uopće imaš gold pretplatu? Za BF3 kolko znam još moraš dodatno kupiti kod da možeš igrat online.

1 0 hvala 0
13 godina

Jel mozemo mi iz RH gledati netflix i one sportske programe ako platimo XBL subs. ? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ne!

Steam: nuketown | xfire: delacruser5 | skype: bernard.sasko | Facebook: Bernard Šaško | Origin: bernard.sasko@facebook.com (Berologic)
13 godina

A znas mozda zasto ? Mislim ako se registriras na UK i platis XBL godisnju pretplatu i onda nemas pristup na to.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Sluzbeno nismo podrzani! Inace moze ako kupis proxy i namjestis sve onda radi normalno!
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Ok, znaci nista od gledanja filmova i to :D Steta.

A gdje mogu uzeti kinect najjeftinije ? Ako znate neku stranicu. Ne mora biti novi, moze i rabljeni.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Ok, znaci nista od gledanja filmova i to :D Steta.

A gdje mogu uzeti kinect najjeftinije ? Ako znate neku stranicu. Ne mora biti novi, moze i rabljeni.

http://www.njuskalo.hr/index.php?ctl=search2&f_keywords=kinect&sort=relevance&f_category_id=12532

Pa si pogledaj , ima dobrih cijena...

Concordia parve res crescunt , discordia maximae dilabunter.
14 godina
neaktivan

Prodajem SplinterCell:Double agent , SHIFT 2 , MW2

Sve ponude u pm

Never let a computer know you're in a hurry.

0 0 hvala 0
13 godina

jel se mogu kupovat igre s xbox live-a s prepaid karticom, posto ih ima na kiosku?

LOL EU Nordic and East: InvisoO
Poruka je uređivana zadnji put sub 2.3.2013 19:43 (bullyq14).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
bullyq14 kaže...

jel se mogu kupovat igre s xbox live-a s prepaid karticom, posto ih ima na kiosku?

Kratko jasno, NE!

Never let a computer know you're in a hurry.
13 godina
neaktivan

Kad uzimam xbox pretplatu preko xbox.com stranice, mogu odabrati godisnju, tromjesecnu ili mjesecnu.
Mogu li odabrat godisnju pa da mi svaki mjesec skine sa racuna odredeni iznos ili mi skine odjednom?

Znaci, sve sto zelim je da mi svaki mjesec uzme tih 40kn za live. 

13 godina
neaktivan
M3do92 kaže...

Kad uzimam xbox pretplatu preko xbox.com stranice, mogu odabrati godisnju, tromjesecnu ili mjesecnu.
Mogu li odabrat godisnju pa da mi svaki mjesec skine sa racuna odredeni iznos ili mi skine odjednom?

Znaci, sve sto zelim je da mi svaki mjesec uzme tih 40kn za live. 

ako odaberes godisnju pa normalno da ce ti odjednom skinuti tih 300tinjak kuna ili koliko je godisnja za llive vec

xbox live:klapa012, battlelog: klapa012, xfire: klapa01
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice