e pozz ekipa
evo doso mi ujak s njemačke i donio mi na poklon xbox 360 4gb slim verziju
e sad cito sam vec dosta toga ali neke stvari jos ne kuzim
1.što točno znači to 4gb..mislim kolko je to zapravo "veliko" kolko toga se s tim moze napravit?
2.koji modeli,kakve vrste onih vanjskih hdd-ova se mogu uštekati i di? da li negde unutra ili u usb priključak
3.da li se sa xbox live mogu skidati pune igrice..jer znam da se mogu demo ali ako se baš mogu one od 8 gb?i da li se mogu skinuti na taj vanjski hdd
Hvala
edit.
di vi kupujete igre u hr?
i da li mozda ima negdje npr u slovenije sta jeftinije?
A čovječe, kolega ispred mene svašta napiso nisam ga razumio 2 riječi. NHF drakula ^.
1. 4gb znači da ima 4gb interne memorije, ali zapravo iskoristivo je negdje oko 3 kako je kolega prije mene rekao. Tako da na to možda možeš sa XBL skinut pokoji demo, možda neki trailer i to je to. Pune igre imaju 5-8gb tako da od toga ništa, bar ne sa tih 4gb.
2. Što se tiće externih diskova, u biti može bilo koji, s tim da će ti 360 tražit da ga se formatira u oblik koji će 360 preponznati, ali mislim da na to nećeš moći instalirati igre, već stavljati svoje videe, glazbu i onda puštati na 360.
3. Što se tiče skidanja punih igara sa XBL mislim da se ne može, iako ja na liveu nisam bio več dosta, moguće da se to promijenilo. Mogu se skinit XBL igre koje nisu puni pravi naslovi neg vako igre npr. Limbo, neki Pinball sam vidio i tako...
Što se tiće kupovanja igara kod nas imaš SophosLAb, mislim da Algoritam prodaje iako nisam siguran, i na kraju oglasnici, tu možeš proći jeftinije. Što se tiće SLO, ljudi naručuju izvana igre online i prođu jeftinije. Otprilike se online igra naruči iz UK i košta oko 250kn dok bi kod nas to koštalo preko 400.
I što se tiće memorije, ako su ti ta 4gb interne memorije malo onda ti je najbolje kupit hdd za 360.