Xbox 360 - pitanja i odgovori

poruka: 7.690
|
čitano: 2.305.330
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Xbox 360 - pitanja i odgovori
lepi vuk kaže...

e pozz ekipa

evo doso mi ujak s njemačke i donio mi na poklon xbox 360 4gb slim verziju

e sad cito sam vec dosta toga ali neke stvari jos ne kuzim

1.što točno znači to 4gb..mislim kolko je to zapravo "veliko" kolko toga se s tim moze napravit?

2.koji modeli,kakve vrste onih vanjskih hdd-ova se mogu uštekati i di? da li negde unutra ili u usb priključak

3.da li se sa xbox live mogu skidati pune igrice..jer znam da se mogu demo ali ako se baš mogu one od 8 gb?i da li se mogu skinuti na taj vanjski hdd

Hvala

edit.

di vi kupujete igre u hr?

i da li mozda ima negdje npr u slovenije sta jeftinije?

A čovječe, kolega ispred mene svašta napiso nisam ga razumio 2 riječi. NHF drakula ^.

1. 4gb znači da ima 4gb interne memorije, ali zapravo iskoristivo je negdje oko 3 kako je kolega prije mene rekao. Tako da na to možda možeš sa XBL skinut pokoji demo, možda neki trailer i to je to.        Pune igre imaju 5-8gb tako da od toga ništa, bar ne sa tih 4gb.

2. Što se tiće externih diskova, u biti može bilo koji, s tim da će ti 360 tražit da ga se formatira u oblik koji će 360 preponznati, ali mislim da na to nećeš moći instalirati igre, već stavljati svoje videe, glazbu i onda puštati na 360.

3. Što se tiče skidanja punih igara sa XBL mislim da se ne može, iako ja na liveu nisam bio več dosta, moguće da se to promijenilo. Mogu se skinit XBL igre koje nisu puni pravi naslovi neg vako igre npr. Limbo, neki Pinball sam vidio i tako...

Što se tiće kupovanja igara kod nas imaš SophosLAb, mislim da Algoritam prodaje iako nisam siguran, i na kraju oglasnici, tu možeš proći jeftinije. Što se tiće SLO, ljudi naručuju izvana igre online i prođu jeftinije. Otprilike se online igra naruči iz UK i košta oko 250kn dok bi kod nas to koštalo preko 400.

I što se tiće memorije, ako su ti ta 4gb interne memorije malo onda ti je najbolje kupit hdd za 360.

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.11.2012 3:05 (St0ka).
14 godina

Evo ja mislim uzet xbox360 u 4 mjesecu sad me zanima dali se to isplati kad pe nekim glasinama xbox720(ako ce se tako zvati)izlazi 2013godine.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
lovvro kaže...

Evo ja mislim uzet xbox360 u 4 mjesecu sad me zanima dali se to isplati kad pe nekim glasinama xbox720(ako ce se tako zvati)izlazi 2013godine.

Ne...Koliko sam ja cito tek za 10 god izlazi a mozda ne jer kao mafia 3 ce tek izac kad konzole nov e izadju

100JKO
14 godina
neaktivan

Ne laži ovaj napaćeni narod na današnji dan.Konzola će izaći do kraja 2014 100%.

13 godina
neaktivan

e još jedna stvar samo.. znaci ako bi se moglo kupiti cijele igrice od 8 gb s microsft live point-ovima..kolko bi naprimjer bila cijena npr. fife 13,black ops2? kolko bodova

0 0 hvala 0
15 godina

neke se mogu kupiti neke ne neke placas novcima ne bodovima a neke imaju ogranicenje da je regija zakljucana! tako da je najbolje i najjeftinije uzet na mediju osim nekih iznimki!

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
13 godina
neaktivan
ddd3 kaže...

Ne laži ovaj napaćeni narod na današnji dan.Konzola će izaći do kraja 2014 100%.

Od kud ti znas ? :D

100JKO
14 godina
neaktivan

Ptičica mi javila jučer.

15 godina

Pretpostavlja se kraj 2013. ili 2014. stim da racunajte da ce cijena biti dosta veca nego sadasnja konzola a i pomanjkanje igara na pocetku jedino ako bude kompaktibilna sa naslovima od 360 verzije!

14 godina
neaktivan

2013. je blizu tako da je 2014 ipak izglednije da će stići novi xbox.

15 godina

Ma nije niti bitno ja nebi cekao osobno kad izade nova ovu svoju mislim prodat i uzet novu naravno kad vidim mogucnosti i eventualni probleme kao zloglasni rrod na prosloj generaciji ili yold na ps3 tako cekajuci sam zaobisao i jedno i drugo na obje konzole iako ps3 nemam vise....

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.11.2012 12:16 (CroVandal).
14 godina
neaktivan

i ja isto tako razmišljam,prodati ovu i kupiti novu kad izađe s time da ću pričekati prvo da padne cijena jer će sigurno biti paprena na početku.

13 godina
neaktivan

recimo ja imam jedno malo glupo pitanje, imam xbox360 i naravno da je modificiran al ne igram online igre, no mogu li uopće ići online?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

možeš,ali riskiraš da ti baniraju konzolu ako igraš pirata dok si online.

16 godina
neaktivan
HDesignz kaže...

recimo ja imam jedno malo glupo pitanje, imam xbox360 i naravno da je modificiran al ne igram online igre, no mogu li uopće ići online?

Nemoj, prijeti ti ban. Nemoj se uopće spajat na mrežu.

14 godina
HDesignz kaže...

Ako imaš LT 3.0 i pravilno pržiš igre(pržilica sa burner max firmwareom, provlačenje kroz abgx, verbatim mediji) možeš bez problema ići na internet i igrati online, ali ne smiješ igrati igre prije nego što su službeno izdane( mnogi su dobili ban na black ops 2 upravo radi toga)

13 godina
neaktivan

ne mislim igrat igre online, no jel moguće surfat bez da dobijem ban...i konzola je trenutno na LT 2.0 =/

0 0 hvala 0
14 godina
HDesignz kaže...

ne mislim igrat igre online, no jel moguće surfat bez da dobijem ban...i konzola je trenutno na LT 2.0 =/

Kada ubaciš piratsku igru, konzola sprema informacije o piratu i kada se sljedeći put spojiš na internet te informacije se šalju microsoftu i označen si za ban. Kod LT 3.0 i pravilno prženih igara nema tih informacija pa možeš igrat i surfat. Kažeš da je kod tebe LT 2.0, ako ne misliš igrat online slobodno surfaj, možda se i izvučeš

13 godina
neaktivan
Ivan_hacker kaže...
HDesignz kaže...

Kada ubaciš piratsku igru, konzola sprema informacije o piratu i kada se sljedeći put spojiš na internet te informacije se šalju microsoftu i označen si za ban. Kod LT 3.0 i pravilno prženih igara nema tih informacija pa možeš igrat i surfat. Kažeš da je kod tebe LT 2.0, ako ne misliš igrat online slobodno surfaj, možda se i izvučeš

Koliko bi meni naplatio przenje? :D

100JKO
14 godina
drakula789 kaže...
Ivan_hacker kaže...
HDesignz kaže...

Koliko bi meni naplatio przenje? :D

Potraži malo po oglasnicima ili kod onih koji rade flash, trebali bi ti moć to uradit

16 godina
Ivan_hacker kaže...
HDesignz kaže...

Ne. Nema veze jel u konzoli kopija ili original. Ono što se šalje M$u su podaci od samog drivea, koji ako ne pašu sa onim što je zapisano na XBL serveru ,se flagaju i onda ti opale ban. A XBL nemože razlikovati jeli u konzoli original ili kopija.

Što se tiće firmwarea,, najnoviji je LT3.0 koji bi u pravilu trebao biti siguran za live, ali nije ni jedan siguran i mislim da je pitanje vremena kad će i taj otkriti.

13 godina
neaktivan

Uskoro dolazi modifikacija za xbox 360 slim verziju od 4gb?hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
St0ka kaže...
Ivan_hacker kaže...
HDesignz kaže...

Ne. Nema veze jel u konzoli kopija ili original. Ono što se šalje M$u su podaci od samog drivea, koji ako ne pašu sa onim što je zapisano na XBL serveru ,se flagaju i onda ti opale ban. A XBL nemože razlikovati jeli u konzoli original ili kopija.

Što se tiće firmwarea,, najnoviji je LT3.0 koji bi u pravilu trebao biti siguran za live, ali nije ni jedan siguran i mislim da je pitanje vremena kad će i taj otkriti.

za LT3.0 kažu da je siguran na live ako cekas retail izlazak i ako image od igre provuces kroz abgx verifikaciju da se image patcha, ja ne igram live, al svaku igru provucem krozt abgx..

http://ppdzarada.net #1 Forum o PPD zaradi!
13 godina
neaktivan

e vidio sam na youtube-u na nekim videima da se mogu kupiti i igre preko xbox live-a ili preko čega već.. pa sad sam vidio da piše nešto i u dolarima kao...pa me zanima kolko tamo igrice koštaju u prosjeku.. kolko bi call of duty $ košta preko toga ili fifa 13

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Imam neki ruter kuci i mogu li ovaj akbel u taj ruter pa onda gold i ustedio 200 kn?http://www.sophoslab.hr/kablovi/84/x360-kabel-microsoft-network-utp/4840.html

edit:zanima me ovaj hdmi ..Tko ima iskustva s tim ?? Hoce li ovaj biti ok?http://www.sophoslab.hr/kablovi/56/sharkoon-kabel-hdmi-hdmi-20-m/3950.html

100JKO
Poruka je uređivana zadnji put pon 19.11.2012 23:26 (drakula789).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
drakula789 kaže...

Imam neki ruter kuci i mogu li ovaj akbel u taj ruter pa onda gold i ustedio 200 kn?http://www.sophoslab.hr/kablovi/84/x360-kabel-microsoft-network-utp/4840.html

edit:zanima me ovaj hdmi ..Tko ima iskustva s tim ?? Hoce li ovaj biti ok?http://www.sophoslab.hr/kablovi/56/sharkoon-kabel-hdmi-hdmi-20-m/3950.html

To su ti najobičniji LAN i HDMI kabel i mogu bez problema ići u 360.

14 godina
neaktivan

kol of djuti ti košta nekih 40-ak dolarića a fife 13 ti još nema u ponudi preko lajva i pitanje je kada će je biti,možda za mjesec-dva ali vjerojatnije je za pola godine ako ne i više.

13 godina
neaktivan
St0ka kaže...
drakula789 kaže...

Znaci taj lan kaben moze na staru kasadu i sta onda?

100JKO
16 godina
drakula789 kaže...
St0ka kaže...
drakula789 kaže...

Znaci taj lan kaben moze na staru kasadu i sta onda?

Heh imam tu kaznu negdje u kutiji spremljenu, skuplja prašinu. Pa ak je router spojen na net možeš ići na xbox live.

15 godina
neaktivan

planiram uzeti ovaj boundle.

sad neznam je li najisplativiji

evo i videa unboxinga i to hrvatski.

Steam: nuketown | xfire: delacruser5 | skype: bernard.sasko | Facebook: Bernard Šaško | Origin: bernard.sasko@facebook.com (Berologic)
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice