Xbox 360 - pitanja i odgovori

poruka: 7.690
|
čitano: 2.307.204
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Xbox 360 - pitanja i odgovori
St0ka kaže...
KNEZE96 kaže...
St0ka kaže...
KNEZE96 kaže...
Imam xbox slim 250gb i zanima me dali bih ako ga modificiram mogao igrati skinute igre single a original multi player bez da me banaju???

Moći češ ti igrat online. Ali XBL servis ne vidi jesi ti ubacio original ili kopiju nego kakav ti je sam dvd drive. Najnoviji fw je za sad kao nevidljiv za XBL al ko zna kolko će to trajat.

Sto ti preporucujes dali da midam ili ne ??

To ti ovisi očeš li ti više online ili single igrat...Ako planiraš visit na BF3 ili CoD stalno online onda bolje ne neg uzmi originale i peglaj. I valjda znaš da se online igranje na XBL plaća.

A ak češ single igrat onda i nije loša ideja jer originali i nisu jeftini. Ja san dobio ban davnih dana na svom. Ne fali mi ni malo. Napravio RGH na svom 360 i sad više ne moram ni kupovat prazne dvde neg sve samo trpam direkt na hdd i pokrećem sa hdda.

moram jos malo razmislit posto cod igram online ali svejedno hvala

15 godina
Imam problem sa xblom, kad igram mortal kombat uvijek se odspoji tj odlogira sa xbla... Zna li tko u čemu bi bio problem?
the sound of engine is cure for everything!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Eh, i da - ako netko ima neki dobar guide za xclamp fix, neka slobodno stavi.

www.blockz.org - www.stanasoft.co.cc
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Postovani,

nadam se da mi mozete pomoci jer nisam expert i ne znam sto je najbolje napraviti sa novim xbox-om.

Kupio sam novi Xbox sa 250 gb i kineticom spojili i sve radi super, djeca i odrasli odusevljeni.

Sad bi zelio konzolu stavit i online te isprobati njene mogucnosti uz napomenu da sve igre kupujem orginal, konzolu necu modificirari vec sve apsolutno legalno no citajuci sve forume nisam siguran u jedno. Kod registriranja cuo sam da mora biti mail adresa registriran u UK s obzirom da Xbox nije podrzan, da treba paziti na odabir zemlje itd.

Ne bi htio odmah ustartu nesto pogrijesiti pa vas molim za upute kako ispravno spojiti xbox na interner i koristiti mogucnosti koje sama konzola ima.

Hvala na odgovorima unaprijed 

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sky01 kaže...

Postovani,

nadam se da mi mozete pomoci jer nisam expert i ne znam sto je najbolje napraviti sa novim xbox-om.

Kupio sam novi Xbox sa 250 gb i kineticom spojili i sve radi super, djeca i odrasli odusevljeni.

Sad bi zelio konzolu stavit i online te isprobati njene mogucnosti uz napomenu da sve igre kupujem orginal, konzolu necu modificirari vec sve apsolutno legalno no citajuci sve forume nisam siguran u jedno. Kod registriranja cuo sam da mora biti mail adresa registriran u UK s obzirom da Xbox nije podrzan, da treba paziti na odabir zemlje itd.

Ne bi htio odmah ustartu nesto pogrijesiti pa vas molim za upute kako ispravno spojiti xbox na interner i koristiti mogucnosti koje sama konzola ima.

Ja sam napravio e-mail od gmaila i na samoj konzoli napravio xbl account i stavio zemlju UK, a kod unosa kartice sam upisao svoje ime i prezime te unio neku adresu iz londona.

14 godina
neaktivan
Sky01 kaže...

Postovani,

Napravis hotmail sa uk adresom i kad radis novi acc na liveu samo ga povezes s tom hotmail adresom. Nis strasno kako se isprva cini,sve napravis u 5min.

Evo vamo imas sve fino objasnjeno pod "kako se spojiti na live":

http://forum.gameplay.ccentar.com/threads/71368-Xbox-360-vodi%C4%8D-za-po%C4%8Detnike-i-mogu%C4%87e-kupce-%28odgovor-na-sva-pitanja%29

16 godina
neaktivan

Samo da javim da sam napravio custom verziju xclamp fixa, i nakon nešto testiranja zaključio sam da stvar - radi. Znači, definitivno je moguće, nije niti toliko komplicirano, samo treba nabaviti šajbica i M5 šarafa i to je to.

www.blockz.org - www.stanasoft.co.cc
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

jel moguće igrati na kompjuteru preko xbox 360 i ako je moguće šta treba napraviti?i jel se može xbox 360 npr. spojiti na obični pc monitor?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
ddd3 kaže...

jel moguće igrati na kompjuteru preko xbox 360 i ako je moguće šta treba napraviti?i jel se može xbox 360 npr. spojiti na obični pc monitor?

Kako misliš "igrati na kompjuteru preko X360"?

A ovo drugo je da. Ja sam spojio svoj X360 na pc monitor. Možeš preko VGA HD AV kabla ili preko HDMI > DVI kabla ili ako ti monitor podržava možeš i HDMI > HDMI spojit.

Raise hell in heaven
13 godina
neaktivan

koristi li tko USB receiver adapter za xbox360 joystick da igra igre na PCu?

0 0 hvala 0
16 godina
HDesignz kaže...

Da.... radi ti FAKE, a radi ti i officialni.....

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
13 godina
neaktivan
lovac82 kaže...
HDesignz kaže...

Da.... radi ti FAKE, a radi ti i officialni.....

a gledam da se cijene kreću oko 50tak kn na netu

13 godina
neaktivan

Ljudi moze pomoc oko gamepada stalno kad stisnem onaj znak on trepri ali nema one samo jedne crtice stavio nove duracel naterije i nece?

HIIITONNNNOOOO!

100JKO
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

pokusaj ga ponovno spoji sa konzolom (imas izad na gamepadu onu mali botun).

13 godina
neaktivan
shadowlapy kaže...

pokusaj ga ponovno spoji sa konzolom (imas izad na gamepadu onu mali botun).

Nece :(

100JKO
13 godina
neaktivan

Pozdrav,cuo sam da se ne mogu svi slim modeli modificirati..pa me zanima koji se mogu a koji ne?hvala

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.11.2012 15:28 (trolljegeren).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
trolljegeren kaže...

Pozdrav,cuo sam da se ne mogu svi slim modeli modificirati..pa me zanima koji se mogu a koji ne?hvala

Tko ti je rekao tu laz?

100JKO
16 godina
drakula789 kaže...
trolljegeren kaže...

Tko ti je rekao tu laz?

To nije laž. Ovi najnoviji se ne mogu jer još nisu probijeni ili metode za za njihovo modificiranje su prekomplicirane da bi bilo tko to mogao napravit.

Iako nisam sad pogledo da vidim jeli se nešto promjenilo a eto moguće da sam u krivu.

Raise hell in heaven
13 godina
neaktivan
St0ka kaže...
drakula789 kaže...
trolljegeren kaže...

Tko ti je rekao tu laz?

To nije laž. Ovi najnoviji se ne mogu jer još nisu probijeni ili metode za za njihovo modificiranje su prekomplicirane da bi bilo tko to mogao napravit.

Iako nisam sad pogledo da vidim jeli se nešto promjenilo a eto moguće da sam u krivu.

Ok,a da li znas koje konzole se ne mogu modificirati?kako bi to znao?hvala unaprijed

16 godina
trolljegeren kaže...
St0ka kaže...
drakula789 kaže...
trolljegeren kaže...

Tko ti je rekao tu laz?

Ok,a da li znas koje konzole se ne mogu modificirati?kako bi to znao?hvala unaprijed

Izvana jedino možda po datumu proizvodnje, al ne znam kad su počeli ugrađivati te najnovije driveove...a najsigurniji način je rastavit konzolu i vidit koji je drive. Tada se dalje može tražit. Za te slimove ni ne znam jel postoji još neki način izvana da se identificira drive. Al ak planiraš kupiti novu pa modificirati onda bolje da uzmeš rabljeni koji je već modificiran. Jer ak kupiš novi moraš ga rastavljat da bi ga mogo modificirat, a kad ga rastavljaš moraš skinit i onu naljepnicu za garanciju i tako da time guvbiš garanciju. Zato bolje uzmeš rabljeni i manje novaca daš.

Raise hell in heaven
14 godina
trolljegeren kaže...

Otvori dvd drive, ako ti je rupa u obliku pravilnosg slova U, bez ureze ili ičega, to je liteon 16D4S i on se može modificirati, za ostale nisam siguran, provjeri po MFR Dateu većina iza 08.2011 se može modificirat

15 godina
neaktivan

Kada se 1. puta prijavljujem na XBL mogu li se prijaviti sa onim acc-om kojega sma koristio na pc-u kada sam igrao gta IV i ostale live igre.

Ili moram napraviti novi acc. na xboxu, jer mi onaj sa pc-a nece raditi?

I jesu li ovi novi x360 slim crni (Jasper). ili neki stariji?

EDIT: Googlao sam.

Steam: nuketown | xfire: delacruser5 | skype: bernard.sasko | Facebook: Bernard Šaško | Origin: bernard.sasko@facebook.com (Berologic)
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.11.2012 16:16 (Bernard Huky Hux).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

jel moguce igre koje kupimo na livu tj digitalno, jeli ih je moguce posudit drugima ili je vezano za acc? kako funkcioniraju one prodaje  tipa cd key? ako me kuzite

edit: nisam guglao :P

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.11.2012 12:35 (skank666).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Ljudi šta da gledam pri kupovini novog xbox-a? Šta mi je najpovoljnije uzet.Vidim ima u linksu za 1600 ali koliko vidim nema hard diska.Općenito se malo kužim u konzole jer mi je zadnja bila ps2 prije sto godina pa može neki savjet.

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Imas u portio 100kn jeftinije dobijes garanciju iz linksa! Tako sam ja!
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina

A hard disk? koliko vidim ovaj je bez njega tj samo 4gb.može li se to nekako proširiti

Stranice su trenutno nedostupne.
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.11.2012 16:04 (Kill Frenzy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Moze se kupit hard za njega ili 2.5" wd caviar scorpio i hackat da radi na xboxu bez problema
16 godina
CroVandal kaže...
Moze se kupit hard za njega ili 2.5" wd caviar scorpio i hackat da radi na xboxu bez problema

Potvrđujem. Ja uzeo novi WD 2.5" za 700kn od 320gb i provuko ga kroz 2 programa i sve super radi na x360.

Raise hell in heaven
15 godina
Je li tko kupio/prodao xbox tj zanima me koliko vas je došla postarina?
the sound of engine is cure for everything!

0 0 hvala 0
15 godina

Ovako slim konzola 4gb bez ikakvog bundla sa 1 gamepadom i kutijom je teska 4,7kg! pogledaj tu cjenik i salji hp ekspresom naravno obavezno onu casu za lomljivo trazi da naljepe http://www.posta.hr/cjenik-on-line

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice