Xbox 360 - pitanja i odgovori

poruka: 7.690
|
čitano: 2.320.824
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Xbox 360 - pitanja i odgovori
Pa on mi je reko da je samo jednom igro MP i to je to dali če meni vrjedit sad taj pass pa da igram MP
13 godina
neaktivan
strbi kaže...

ako je koristio pass, moras kupiti novi oniline pass..

evo na ea sports ti pise kako mozes preko konzole

Kad bi si kupovo kolko dođe taj online pass

14 godina
neaktivan
Red Devill kaže...
strbi kaže...

ako je koristio pass, moras kupiti novi oniline pass..

evo na ea sports ti pise kako mozes preko konzole

Kad bi si kupovo kolko dođe taj online pass

mislim da je 400 microsoft pointsa

Sve me zene oko kuce jure kaze majka to je zbog frizure
13 godina
neaktivan
DA AL KOLKO to dođe u kunama
14 godina
neaktivan
Red Devill kaže...

pa pogledaj...nemas google!?!?

izvoli lijeni

14 godina
Red Devill kaže...
Poruka je uređivana zadnji put uto 19.6.2012 15:23 (Cromaki).
14 godina
neaktivan

1. Kad igram neku igricu npr. mw3 sp (pirate) na xboxu (arcade,slim,elite) da li će se igra pospremiti tj. dali ako prođem par misija, izvadim cd te tad stavim bf3 hoće li ostati pospremljeno?

2. Da li mogu instalirati igricu na arcade (256mb)?

3. Da li mogu igrati igricu bez cd-a ako je moguće instalirati na xbox(bilo koji model)?

4. Da li ću pokupit ban ako igram pirate offline, a original online?

5. Šta je bolje arcade jasper ili novi slim?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
fluj kaže...

1. Kad igram neku igricu npr. mw3 sp (pirate) na xboxu (arcade,slim,elite) da li će se igra pospremiti tj. dali ako prođem par misija, izvadim cd te tad stavim bf3 hoće li ostati pospremljeno?

2. Da li mogu instalirati igricu na arcade (256mb)?

3. Da li mogu igrati igricu bez cd-a ako je moguće instalirati na xbox(bilo koji model)?

4. Da li ću pokupit ban ako igram pirate offline, a original online?

5. Šta je bolje arcade jasper ili novi slim?

1. Pa pospremiti ce se ako ces ju save-ati, ako imas prostora :)

2.Ne

3.Ne

4.Da

5.Novi slim

14 godina
neaktivan

da li je dosta 4gb (slim) za pospremanje? koliko igrica mogu pospremiti na prostor od 4gb?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
fluj kaže...

da li je dosta 4gb (slim) za pospremanje? koliko igrica mogu pospremiti na prostor od 4gb?

to ce ti biti dosta za pospremanje igara :) ali igru neces moci instalirati na HDD, jer je to premalo prostora, a onda ce ti se vise laser trositi.

15 godina

Eto mene,u zadnje vrijeme dosta igram Black ops Zombies,i tako bih zelio uzeti DLC pack i izbaci mi error nesto teritorija se ne poklapa i te fore,znaci mora se koristiti VPN za to,e sad,na koji nacin je najbolje to izvesti ( ipak mora xbox live procitati da sam iz UK )

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
strbi kaže...

to ce ti biti dosta za pospremanje igara :) ali igru neces moci instalirati na HDD, jer je to premalo prostora, a onda ce ti se vise laser trositi.

hoću li onda moći pospremiti eno 10-tak igara? hvala što imaš strpljenja sa mnom :D

15 godina

može li mi tko dat procjenu za Saints row the third (igra je nova i igrana sveukupno 3 puta)

the sound of engine is cure for everything!

0 0 hvala 0
14 godina
Genoxxx kaže...

može li mi tko dat procjenu za Saints row the third (igra je nova i igrana sveukupno 3 puta)

Najvise 150kn tesko da ces dobiti vise od tog.

15 godina
kign kaže...
Genoxxx kaže...

Najvise 150kn tesko da ces dobiti vise od tog.

dosta za drugu {#}

the sound of engine is cure for everything!
16 godina

Moći ćeš.

13 godina
neaktivan

jedan tip mi je ponudio sa njuske pa da vidim jel se to isplati znaci xbox 360 arcade jasper sa wasabi 360 odd emulatorom i 1TB hard diskom WD Green + kinect + 2 gamepada + modifikacija lt+3.0  jer  sam mislio uzeti su sophoslabu novi slim 250 GB jer ne zelim ban na live-u ..a on konzolu kako kaze nije spajao na internet al mislim kad spojim da cu pobrat ban jer igre su na hardu kopije  a s druge strane bolje mi je uzet slim (jest da nema mogucnosti RROD-a a ni Jasper bar tako kazu da ne ) i ima garanciju al cu morat kupit jos jedan gamepad i kinect (zbog klinaca doma)   a i  igre jer ne zelim ban na liveu...znaci to mi sve nudi lik za 200 kn vise od novoga slima 250 gb

unaprijed se zahvaljujem na odgovorima :) i znam da sigurno negdje pise al kaj se tice hardwarskog djela obje konzole su iste ( graficki engine i proc ) 

0 0 hvala 0
15 godina
niks777 kaže...

Bio sam proučavao taj Wasabi i izgleda kao odlična stvar,kažu ljudi da s njime se igraju preko livea zasada bez poteskoca ali vise manje sam siguran da M$ to ne misli trpjeti predugo tako da kada pokrenu neki friski banwave bit ce opet iznenadenja vlasnicima modificiranih konzola ( flashanih) , jer praktički sve se svodi na to da kako bih koristio Wasabi moras flashati Jungleflasherom DVD pogon tako da... sve je jasno

Ako mislis derati SP 90% vremena ili nonstop onda uzmi ovu ponudu,spusti jos malo cijenu ( neznam koliko je nova 250gb slim u infomarku ) ,jer posto je ovdje jos 1 joystick,i 1 TB HDD ( wifi joystick je negdje grubo receno 200hrk i 1TB HDD green oko 450-500 HRK) ,wasabi sam po sebi kosta oko 750-800 hrk... Ako je cijena do kojih 2000 hrk ja bih ga cak i uzeo da trazim sebi konzolu

nadam se da sam pomogao

14 godina
niks777 kaže...

jedan tip mi je ponudio sa njuske pa da vidim jel se to isplati znaci xbox 360 arcade jasper sa wasabi 360 odd emulatorom i 1TB hard diskom WD Green + kinect + 2 gamepada + modifikacija lt+3.0  jer  sam mislio uzeti su sophoslabu novi slim 250 GB jer ne zelim ban na live-u ..a on konzolu kako kaze nije spajao na internet al mislim kad spojim da cu pobrat ban jer igre su na hardu kopije  a s druge strane bolje mi je uzet slim (jest da nema mogucnosti RROD-a a ni Jasper bar tako kazu da ne ) i ima garanciju al cu morat kupit jos jedan gamepad i kinect (zbog klinaca doma)   a i  igre jer ne zelim ban na liveu...znaci to mi sve nudi lik za 200 kn vise od novoga slima 250 gb

unaprijed se zahvaljujem na odgovorima :) i znam da sigurno negdje pise al kaj se tice hardwarskog djela obje konzole su iste ( graficki engine i proc ) 

banat ce te 100% prije ili poslije.. ako mislis modat xbox onda je to sasvim dobra ponuda, ali zaboravi na live. konzole su totalno jednake, na tebi je da odlucis :)

13 godina
neaktivan

hvala vam puno ..ma da mislim sp odigrat ..uglavnom ufc undisputed 3 prije svega jer bavim se sa MMA (juniorska liga ) pa sam bas prije svega htio to odigrat jer ljudi ga dosta hvale ..a kaj se tice same konzole jer ima nekih kvarova ( kolko znam RROD je rijesen kaj se tice jaspera i da se bolji hladi konzola od prijasnjih konzola ..ali da je slim noviji sa valhallom i da manje buci ) ali kad pogledam taj wasabi se isplati jer sve igre sa harda pokrecem direktno ..{#}

0 0 hvala 0
14 godina

Vjeruj mi, kasnije ce ti dojaditi igrati samo SP, pa ces zaliti za danom kada si napravio ili uzeo konzolu s modifikacijom..

Igre nisu vise toliko skupe, a i kada ih kupujes biras one odabrane za koje znas da ces ih igrati..

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
kign kaže...

Vjeruj mi, kasnije ce ti dojaditi igrati samo SP, pa ces zaliti za danom kada si napravio ili uzeo konzolu s modifikacijom..

Igre nisu vise toliko skupe, a i kada ih kupujes biras one odabrane za koje znas da ces ih igrati..

Tako je i meni bilo pa sad picim samo originale.Modifikacija ti se ne isplati niposto
Ljubomorne duše mogu da mi puše
14 godina
neaktivan

sta igrate najvise multiplayer?sada kad sam opet uzeo xbox live gold, da vam se pridruzim..kupim igru ako nemam i halamo ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Ja ti igram mw3,bf3,mw2 multi svaki san
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
xR4Z3R kaže...
Ja ti igram mw3,bf3,mw2 multi svaki san

mogo bi i ja kupiti taj bf3, vec dugo planiram..jel dobar ovako na xboxu?

13 godina
neaktivan
Bf3 na xboxu ti je neoptimizirano smece,grafika je katastrofalna i zakljucan je na 30 fps-a.Tako da mislim da ti se ne isplati kupovati njega na xboxu jer je pc verzija daleko bolja.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Pošto je meni trenutacno flashani x360 na odmoru sada sam na slimu pa mozemo zaigrati ako netko zeli:

GTA 4,COD BO ( zombiji ftw),gh 3,ac : brotherhood,GoW 2,3 ,BFBC 2 ( to s prijateljem halam,odlican MP),halo 3

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
xR4Z3R kaže...
Bf3 na xboxu ti je neoptimizirano smece,grafika je katastrofalna i zakljucan je na 30 fps-a.Tako da mislim da ti se ne isplati kupovati njega na xboxu jer je pc verzija daleko bolja.

Nije neoptimizirano smece,grafika je daleko bolja od katastrofe,a 30 fps-a se ni ne osjeti jer rijetko zalaga ili zatrza..

I da naravno da je pc verzija bolja,ali zato ti lijepo daj 5k kuna za PC pa ga igraj tamo.

Sada ili ce vjerovat meni koji imam preko 250h na BF3(na xboxu) ili ce vjerovati tebi s argumentima da je igra bolja na PC-u.I mislim da se ne vrijedi pocinjat raspravljat jel vec unaprijed vidim da cemo doci do toga da ces ti izvaliti da je cod bolji i nek si uzme to,pa cu ti odmah odgovoriti:

Ako se igra timski igra se bf3,a ako se igra kampanje i run and shoot game onda se igra cod naslov..

U svakom slucaju neces pogrijesiti sto god da uzeo jer ekipe ima,ali ja ti osobno preporucam bf3 jer je ekipa puno opustenija i daleko vise se zabavljamo na party chatu ;)

14 godina
neaktivan
kign kaže...
xR4Z3R kaže...

Nije neoptimizirano smece,grafika je daleko bolja od katastrofe,a 30 fps-a se ni ne osjeti jer rijetko zalaga ili zatrza..

I da naravno da je pc verzija bolja,ali zato ti lijepo daj 5k kuna za PC pa ga igraj tamo.

Sada ili ce vjerovat meni koji imam preko 250h na BF3(na xboxu) ili ce vjerovati tebi s argumentima da je igra bolja na PC-u.I mislim da se ne vrijedi pocinjat raspravljat jel vec unaprijed vidim da cemo doci do toga da ces ti izvaliti da je cod bolji i nek si uzme to,pa cu ti odmah odgovoriti:

Ako se igra timski igra se bf3,a ako se igra kampanje i run and shoot game onda se igra cod naslov..

U svakom slucaju neces pogrijesiti sto god da uzeo jer ekipe ima,ali ja ti osobno preporucam bf3 jer je ekipa puno opustenija i daleko vise se zabavljamo na party chatu ;)

vjerojatno cu i uzeti bf3, vise volim timski rad ;) posalji mi na PM gamertag da te dodam, ako te vec nemam

13 godina
neaktivan
kign kaže...
xR4Z3R kaže...

Nije mi bila namjera uvjeriti ga kako je bf3 smece i da kupi cod,nego sam mislio ako ima komp koji moze pokrenuti bf3 (tko nema) da ga kupi na njemu jer je tamo puno dorađeniji,jeftiniji i lakse se igra.Ne trebas ti sad neku mrcinu da bi ga pokrenuo.Tako da po meni,cod je uvijek bolja opcija za konzole,dok bf3 igram na kompu.Izbor je tvoj,neces pogrijesiti ni sa jednom obje su veliki hitovi i zabava ti je zagarantirana.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice