Sry ljudi, ako smijem pitat, tj pita moj frend preko FB-a, pošto nema acc ovdje, evo ovako je napisao: naci dal mogu bez problema igrat halo 4 original na xbox 360 multiplayer ako imam cip ugraden a da mi ne skuze da imam cip pa da mi ne ...naci da original igram na multiplayer preko interneta, ali reci da je konzola cipirana pa jel moguce da skuze da imam cip makar igram sa original igricom... firmware 3.0 je.
Hvala!! Nadam se da se smije to pitat.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Meeh, ja bi ga samo prodao...
Dobro, ja se ne zezam, stvarno pitam, potreban mi je odgovor što prije.
Znam da je još nema, al on pita za ubuduće, oće li moć igrat preko neta, ako je xbox čipiran i kad kupi original oće mu skužit da je xbox čipiran, jer on se boji da mu ne zaključaju konzolu..
Sry ljudi, ako smijem pitat, tj pita moj frend preko FB-a, pošto nema acc ovdje, evo ovako je napisao: naci dal mogu bez problema igrat halo 4 original na xbox 360 multiplayer ako imam cip ugraden a da mi ne skuze da imam cip pa da mi ne ...naci da original igram na multiplayer preko interneta, ali reci da je konzola cipirana pa jel moguce da skuze da imam cip makar igram sa original igricom... firmware 3.0 je.
Hvala!! Nadam se da se smije to pitat.
Skontat ce te.Modifikacija je softverska i oni tam u MS-u po nekim cakama znaju jel konzola cipirana ili ne.
E,ljudi jel xbox podrzava mp4 filmove? Da ne skidam bzvz 1080p film dugo :S
Ok, hvala na odgovorima. Ništa onda.. LP
E,ljudi jel xbox podrzava mp4 filmove? Da ne skidam bzvz 1080p film dugo :S
Samo rokaj, čita ih. Možeš ih puknuti u xbox preko usba, ext. diska ili streamati sa kompa
Gledam ovaj X360 i neznam dali mi se isplati. tj. dali će skužiti tu wasabi modifikaciju?
Gledam ovaj X360 i neznam dali mi se isplati. tj. dali će skužiti tu wasabi modifikaciju?
mislim dali je moguće igrati online i offline sa tom modifikacijiom? Mislim igrati backup i originale
mislim dali je moguće igrati online i offline sa tom modifikacijiom? Mislim igrati backup i originale
S nijednom modifikacijom nije moguce igrati online...
Kad tad ce te bannati...
Ako vec gledas na njuskalu ev ovo se cini kao oke ponuda:
http://www.njuskalo.hr/xbox/prodajem-xbox360-250-gb-slim-igre-oglas-5363641

Ako vec gledas na njuskalu ev ovo se cini kao oke ponuda:
http://www.njuskalo.hr/xbox/prodajem-xbox360-250-gb-slim-igre-oglas-5363641
Odlična ponuda.
Planiram uzimat Xbox 360 sa kinectom u narednih tjedan dana. Planiram uzet ovdje , http://www.sophoslab.hr/konzole/31/x360-microsoft-xbox360-slim-4gb-kinect-bundle/1437/
Na konzoli planiram igrati neorginalne igre pa me zanima jel se ta konzola može modificirati ili trebam uzimat neku verziju sa starijim datumom proizvodnje.
Da li oni tamo mogu napravit modifikaciju ili moram sam. Nije mi bitno što se ne može online, treba sestri samo za ona kinect smeća i možda meni da nabacim koju xbox eksluzivu.
Ako se neko kuži u to neka mi objasni nisam baš s konzolama na ti pa nezz kaj je najpametnije uzimat.
Ako kupim xbox sa LT2.0 ili LT3.0. Mogu li i sa LT2.0 igrati sve nove igre ili samo one stare? Nek mi netko malo pojasni.
sada neda niti meni, javi mi neki error status code...ali sam citao da je to zato sto kada sam uzeo 1 mjesec za 1$, i onda prekinuo da mi autoamtski obnavlja, oni su mi prekinuli da mogu preko xboxa uzimati...da bih mogao ponovno uzeti preko njih tako akciju, prvo moram reedemati novi kod...nadam se da cu moci ;)
Stari, evo prošlo mi je danas najnormalnije kad sam pokušao, pa sam uzeo mjesec dana za 1 funtu. S tim da nisam prije toga koristio nikakav prepaid kod, jednostavno mi je prošlo samo od sebe. Izgleda da je bila neka greška s njihove strane.

imam jednu dilemu,isplati li mi se mjenjati moj PC za XBOX 360 modificirani,a imam PS3 koji nije Jailbreakani :P
9 | isplati se |
---|---|
3 | ne isplati se |
imam jednu dilemu,isplati li mi se mjenjati moj PC za XBOX 360 modificirani,a imam PS3 koji nije Jailbreakani :P
Ako imaš PS3 ja ne bi mjenjao.
Ako ti PC ne služi za ništa slobodno zamjeni.
Pozz,zanima me postoi li kutija kao ova (samo obrnuto,HDMI Izlaz/Cincevi Ulaz)
EDIT:Evo pronašao sam,samo me zanima ima li to za kupiti u HRV:
Sta ce ti to, xbox ti vec ima onaj komponentni izlaz... Mislim da bi to trebao pogledati u nekom ducanu s opcenito elektronikom...
neke igre zahtjevaju online pass,neke ne,pa sad potrazi na internetu jel treba za bf: bc2
treba ti online pass za bf:bc2
Ako ga je on iskoristio ne možeš. Ali vjerojatno u BF ima ono da ne iskoristiš pass nego da uzmeš tjedan dana trial (znam da to postoji u FIFA), pitaj fraera šta je točno radio.