tipkovnica znam da može...ali ti služi samo za pisanje...ne možeš ju koristit za igranje...to za miš neznam...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
tipkovnica znam da može...ali ti služi samo za pisanje...ne možeš ju koristit za igranje...to za miš neznam...
pa meni i treba za pisanje...jel je samo ustekas u usb na xboxu ili...

vidio sam na internetu sliku di je na xbox priko usb uštekana tipkovnica i miš, koliko ima u tome istine?
Ima i previše istine... http://www.modtraders.co.uk/xecuter-xfrag-360.html
Samo, pravo pitanje je koji će ti to ku*ac??? Ako samo trebas pisati 2 rečenice uštekaj normalno tipkovnicu, a da se hoću igrati na tipkovnici i mišu igrao bi se na kompu.
vidio sam na internetu sliku di je na xbox priko usb uštekana tipkovnica i miš, koliko ima u tome istine?
Ima i previše istine... http://www.modtraders.co.uk/xecuter-xfrag-360.html
Samo, pravo pitanje je koji će ti to ku*ac??? Ako samo trebas pisati 2 rečenice uštekaj normalno tipkovnicu, a da se hoću igrati na tipkovnici i mišu igrao bi se na kompu.
pa i treba mi za pisanje, npr. kad ocu nes upisat u youtube da mogu brzinski a ne 3 sata....jos kad bi mogao itunes na xbox 360 bilo bi odlicno
????
pa i treba mi za pisanje, npr. kad ocu nes upisat u youtube da mogu brzinski a ne 3 sata....jos kad bi mogao itunes na xbox 360 bilo bi odlicno
Ti se šališ ili? Mogao si još reći da hoćeš pretraživati sa googleom...
Pa...odkud ja znam vidin sve te puste aplikacija pa sam pomislio. Krivo sam pomislio i to je to...rijesena prica bez mudrovanja...
Moze li se s onim RGH (reset glitch hack) igrati igre direktno s HDD. Cuo sam da s tim cipom, igre se mogu pokretat direktno s HDD-a, bez umetanja DVD-a, ali me zanima moram li prvo igru instaliras na HDD s DVD-a ili mogu direktno s kompa prebacit na HDD? Hvala, nadam se da ste razumijeli pitanje.
Cuo sam da se igre mogu stavljat i na vanjski hdd instaliranjem igre priko xboxa al da se mogu instalirat igre samo do 8 gb....
dal mi moze neko detaljno objasnit kako kupit gold preko live-a.... sad ima 3 mj za 6 funti
dal mi moze neko detaljno objasnit kako kupit gold preko live-a.... sad ima 3 mj za 6 funti
Upišeš normalno svoje podatke,ali za adresu staviš neku npr Londonsku.Nađi na netu neki hotel ili slično.I zatim podatke od paypala ili kartice i to je to :)

Nemoraju.!
Možete mi pomoći oko obnove XBL membershipa? Utipkao sam kod koji sam kupio od Infomarka (dakle trebao bi biti ispravan), no cijelo vrijeme mi izbaci "The code isn't valid". Probao sam više puta, ali svaki puta javlja istu grešku.
Možete mi pomoći oko obnove XBL membershipa? Utipkao sam kod koji sam kupio od Infomarka (dakle trebao bi biti ispravan), no cijelo vrijeme mi izbaci "The code isn't valid". Probao sam više puta, ali svaki puta javlja istu grešku.
Predpostavljam da je kod Worldwide? Ili Europe? Ako je slučajno Europe ,a ti imaš USA account nećeš moći aktivirati kod.Moraš kupiti ili Worldwide ili USA kod
Predpostavljam da je kod Worldwide? Ili Europe? Ako je slučajno Europe ,a ti imaš USA account nećeš moći aktivirati kod.Moraš kupiti ili Worldwide ili USA kod
Kod pravljenja accounta stavio sam regiju UK, jel to čini kakvu razliku?
Kod pravljenja accounta stavio sam regiju UK, jel to čini kakvu razliku?
To je dobro.Kraj imena da li ti je Američka zastava ili UK?
Mislim da si sve ok napravio.A zašto kod neželi to stvarno neznam.To je jedini problem koji može biti.
P.S naravno s tvoje strane.Zovi infomark i pitaj :)
Oprostite unaprjed ako sam otiso u ali stavrno nisam znao gdje da postavim sljedece pitanje.
Jesam li lud ako pitam da li bi ko mjenjo nemodani xbox360 slim s bar jednom org igram i bar jednim kontrolerom za steam acc , moja procjena vrijednost izmedju 1000-1600 kn ni jedan igra nije ruska za BO i mw2 imam i kutije s dvd-ovima ko oce
Oprostite unaprjed ako sam otiso u ali stavrno nisam znao gdje da postavim sljedece pitanje.
Jesam li lud ako pitam da li bi ko mjenjo nemodani xbox360 slim s bar jednom org igram i bar jednim kontrolerom za steam acc , moja procjena vrijednost izmedju 1000-1600 kn ni jedan igra nije ruska za BO i mw2 imam i kutije s dvd-ovima ko oce
Jesi.
Tesko ce ti neko pristat na takvu razmjenu.
Ako uspijes - respect
Taj acc ti ne vrijedi više od 600-700 kn, a i to je dosta nategnuto. Teško da će ti netko mijenjati Xbox za to, dapače - nemoguće.
Prvi uvjet bi bio da mu se sve te igre sviđaju.
ljudi imam problem kupio sam BF3 Limited Edition u SophosLabu i doma kad stavim Singleplayer CD piše da je CD unrecognized i da moram očistit cd i konzolu i to sve napravim al opet bio sam tam u Sophosu i kod njih radi a i kod mog frenda radi(meni sve ostale igre normalno čita i rade) može li mi neko pomoć jer ipak sam dao 500kn (konzola mi nije modana)plzzz help!
kad su tu jedino imali , ja sa htio običnu al nema i daj sad pomozi ak možeš
Zašto kod mene sve uredno radi kada radim Xbox account, ali prijatelj koji živi pa ni 5 kuća dalje, piše mu Locale not supported tako nešto?
Zašto kod mene sve uredno radi kada radim Xbox account, ali prijatelj koji živi pa ni 5 kuća dalje, piše mu Locale not supported tako nešto?
možda ubace hrvatski e-mail, Hrvatska nije podržana zemlja za acc xbox pa moraš napravit neki uk ili us e-mail...