Xbox 360 - pitanja i odgovori

poruka: 7.690
|
čitano: 2.289.190
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Xbox 360 - pitanja i odgovori
Virty kaže...

Kliknes na download te se igra skine na HDD i spreman si za igranje (ne treba ti DVD jer je to "digital download")

Svaka igra ima svoju cijenu te su cesto popusti kako na igre tako i na DLCe.

Vise informacija imas na www.xbox.com/en-US/

pa ta je stranica super mozes kupit i neke starije igre poput cod 3 kojih vise i nema u ducanima...samo neznam kakve veze ima te cijene sa ovim bodovima

14 godina
neaktivan
hitmanr kaže...

pa ta je stranica super mozes kupit i neke starije igre poput cod 3 kojih vise i nema u ducanima...samo neznam kakve veze ima te cijene sa ovim bodovima

Hajde se za promjenu malo i educiraj o nekim osnovama xboxa, kako radi, koje servise koristi...

Puno stvari ce ti bit jasnije ako procitas osnovne pojmove koji se ticu xboxa.

Prodji samo prvu stranu, prvi post ove teme i imas odgovor na 60% svojih pitanja.

Onda jos procitas ovu temu -> http://www.xboxrepublika.com/xbox-360-hardware-software-f-a-q/170-uvod-u-xbox-360-obavezno-procitati-pre-postavljanja-bilo-koje-help-teme.html

Pa par osnovnih tutorijala -> http://www.xboxrepublika.com/guides-tutorials/

I znas 99% stvari o xboxu...

Stvarno ne mogu razumijet ako te nesto zanima, pogotovo ako mislis nesto kupiti i uloziti svoj novac, da je tesko malo procitati i prog00glati osnove i informirati se.

I onda pitati kad zapnes negdje.

Nitko od nas se nije rodio s xboxom u ruci ;)

Nadam se da nema ljutnje...

17 godina
rooswelt1991 kaže...

Dali netko zna gdje ima kupiti ovih plastika, koje prekrivaju ove rupe na slici?

Netko?

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.10.2011 18:19 (rooswelt1991).
16 godina
neaktivan
rooswelt1991 kaže...
rooswelt1991 kaže...

Dali netko zna gdje ima kupiti ovih plastika, koje prekrivaju ove rupe na slici?

Netko?

Gore ti ide DvD - rom ili kak se već zove, ljevo od toga ti je neki senzor a totalno dole su ti pomicna vrata - problem?

http://zerocool12-radio.net16.net/Index.html : http://forumi.hrzona.net/index.php
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.10.2011 18:38 (zerocool12).
15 godina
neaktivan
civicar kaže...
hitmanr kaže...

Hajde se za promjenu malo i educiraj o nekim osnovama xboxa, kako radi, koje servise koristi...

Puno stvari ce ti bit jasnije ako procitas osnovne pojmove koji se ticu xboxa.

Prodji samo prvu stranu, prvi post ove teme i imas odgovor na 60% svojih pitanja.

Onda jos procitas ovu temu -> http://www.xboxrepublika.com/xbox-360-hardware-software-f-a-q/170-uvod-u-xbox-360-obavezno-procitati-pre-postavljanja-bilo-koje-help-teme.html

Pa par osnovnih tutorijala -> http://www.xboxrepublika.com/guides-tutorials/

I znas 99% stvari o xboxu...

Stvarno ne mogu razumijet ako te nesto zanima, pogotovo ako mislis nesto kupiti i uloziti svoj novac, da je tesko malo procitati i prog00glati osnove i informirati se.

I onda pitati kad zapnes negdje.

Nitko od nas se nije rodio s xboxom u ruci ;)

Nadam se da nema ljutnje...

naravno da nema, zasto bi je bilo?...:)

14 godina
neaktivan
hitmanr kaže...

naravno da nema, zasto bi je bilo?...:)

A neznam, ekipa se zapali na svasta, pa i na dobronamjeran savjet i konstruktivnu kritiku. ;)

Svasta ljudi shvate kao napad.

17 godina
zerocool12 kaže...
rooswelt1991 kaže...
rooswelt1991 kaže...

Netko?

Gore ti ide DvD - rom ili kak se već zove, ljevo od toga ti je neki senzor a totalno dole su ti pomicna vrata - problem?

{#}

Jel ima tko inteligentan da mi pomogne{#}

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
14 godina
neaktivan
17 godina

Sa ebay-a mi dugo čekati, a kad bi mi netko našao neki servis, gdje mogu naći dijelove, platio bi mu takvu pivu{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
rooswelt1991 kaže...

Sa ebay-a mi dugo čekati, a kad bi mi netko našao neki servis, gdje mogu naći dijelove, platio bi mu takvu pivu{#}

pa sto ne vidis u infomarku sta te zanima rijese ti sve za nekih 2 do 3 dana

17 godina

evo ti za tray, a što se tiče čekanja ovo ti iz eng dođe za tjedan dana a da bi promijenio gumb za otvaranje drivea moraš skinuti samo prednji faceplate i još malo "pročeprkati" odnosno skinuti jednu plastikicu koja je točno ispod drivea a baš bezel od traya skineš odmah poslije šarafcigerom jer se drži na 4 mjesta. Poslije zatvoriš novim faceplateom i stvar je riješena za tjedan dana (di ćeš brže) a kako ovdje nemaš službeni servis možeš si sanjat da će imati baš ovo što tebi treba.... Jedino da nađeš nekoga sa krepanim xboxom kojeg prodaje u dijelovima pa ti otkine faceplate i bezel od traya za neku sitnu lovu...

http://www.ebay.co.uk/itm/Xbox-360-DVD-DRIVE-Tray-Bezel-Front-Eject-Button-WHITE-OFFICIAL-/260865226872?pt=UK_VG_Replacement_Parts_Tools&hash=item3cbcc77878

evo ti i faceplate onaj od maloprije ti je 19$ što je ipak malo preskupo jbt dostava bi te koštala 11$...

http://www.ebay.co.uk/itm/XBOX-360-FRONT-FACEPLATE-ORIGINAL-WHITE-MINT-/260865220568?pt=UK_VG_Replacement_Parts_Tools&hash=item3cbcc75fd8

He who is brave is free.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

U nekim komentarima sam procitao da na xbox liveu nude gold za 2 funte na 3 mjeseca pa sad ja pitam; kako je moguce da je tako jeftino i kako doc do toga jer ozbiljno razmisljam da kad kupim xbox da ga zadrzim nemodificirnog?...........Priznajem da zelim proci sto jeftinije...

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
hitmanr kaže...

U nekim komentarima sam procitao da na xbox liveu nude gold za 2 funte na 3 mjeseca pa sad ja pitam; kako je moguce da je tako jeftino i kako doc do toga jer ozbiljno razmisljam da kad kupim xbox da ga zadrzim nemodificirnog?...........Priznajem da zelim proci sto jeftinije...

Svi novi korisnici xbox livea dobiju tu ponudu. Kada se prikljucis na xbox live cesto se vrti promocija za live gold clanstvo, i ponavlja se. Nije da ako ne kliknes i ne kupis odmah neces to nikad vise vidjeti.

Nisam samo siguran kako ide s kupovinom, probao sam jednom s kreditnom karticom, no nije prosla, posto je registrirana u HR. Neznam kako je sada kada je PayPal podrzan.

Ako netko ima iskustva neka napise, virty?

Za sve koristim kupljene Xbox live bodove i Xbox live Gold membership kartice kupljene preko ebaya.

17 godina

Kao sta kolega civicar kaze, novi korisnici dobiju ponudu za live gold clanstvo. Meni je bilo 1 funta za 1 mjesec.

Kupujem preko paypala, posto je podrzan od strane Microsofta.

Xbox live bodove kupujem preko www.offgamers.com jer mi je tu najjeftinije. Ponekad se zaleti i dobra ponuda na ebayu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Virty kaže...

Kao sta kolega civicar kaze, novi korisnici dobiju ponudu za live gold clanstvo. Meni je bilo 1 funta za 1 mjesec.

Kupujem preko paypala, posto je podrzan od strane Microsofta.

Znaci prolazi preko PayPala.

Zadnji put sam probao kupiti Gold clanstvo preko Livea prosle godine u ovo vrijeme, svojom karticom - i nije islo.

14 godina
neaktivan

Evo meni frend prije 10 dana uzo xbox360 i igrali mi L.A. Noire i ugasimo ga i odemo u trgovinu uzet COD:Black Ops i idemo ga pokrenut kad ono ne radi! RROD :D

Ja sam mu rekao da ne uzima i sada lupa glavom od zid!

ivek

0 1 hvala 0
17 godina
IVOX kaže...

Evo meni frend prije 10 dana uzo xbox360 i igrali mi L.A. Noire i ugasimo ga i odemo u trgovinu uzet COD:Black Ops i idemo ga pokrenut kad ono ne radi! RROD :D

Sve se moze pokvarit pa tako i Xbox.

Vjerojatno si fan PS3-ce pa se malo nasladjujes ovdje {#}

15 godina
neaktivan

Pa to je super za 1 funtu na 1 misec uopce nije skupo ma sa ovakom ponudom i ne smijem spominjat rijec skupo...jos to sto se moze priko paypal super...a i live je sigurniji od primjerice onog sonyjevog neta, a i igrice su povoljnije cijene. Sad mi je jasno zasto svi tvrde da je x360 bolji odps3! Samo mi jos recite dali to daju samo za jedan mjesec ili iduce mjesece mozes samo za funtu?

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.10.2011 13:19 (hitmanr).

0 0 hvala 0
16 godina
ima garanciju,ako to pokriva?
a igru moze prodat za 50kn jeftinije,u najgorem slucaju
14 godina
neaktivan

RROD na Jasperu ( zadnji bijeli xbox360)  i Valhalli (crni Slim) je gotovo nemoguce dobiti.

RROD mi je bio najveca briga kod izbora XBOXa, Slim sam kupio cim je izasao, prosle godine u rujnu, i dosad nikakvih problema.

Nitko od prijatelja i poznanika s neta ( redom Jasper i Valhalla ploce)  nije imao problem s RRODom na dvije nabrojene serije, tako da bih rekao da je skoro nemoguce dobiti RROD na novom xboxu.

Ne kazem da se uopce ne dogadja, ali nisam uspio uhvatiti nigdje neku veliku hajku na nove xboxe i RROD problem.

Osim toga sve starije XBOX 360 verzije ( cini mi se i Jasper cak ) imaju produzeno (besplatno ) 3 godisnje jamstvo upravo zbog RRODa -> http://www.gamespot.com/news/6173633/microsoft-extending-360-warranty-to-three-years

Na Slim se ovo ne odnosi.

Naravno da konzola ne smije biti modana da bi podlijegala ovom jamstvu.

U debatu oko PSNa i Livea necu ulaziti. Meni vise odgovara Xbox i Live usluga.

Pogotovo nakon svih svinjarija na PSNu i razocaranja u GT5.

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Sta se ustvari desi kad dobijes RROD nesto izgori li se prigrije ima li mogucnosti za to popravit?

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.10.2011 14:02 (hitmanr).

0 0 hvala 0
17 godina
hitmanr kaže...

Sta se ustvari desi kad dobijes RROD nesto izgori li se prigrije ima li mogucnosti za to popravit?

Rekao bih da je to "general hardware failure". GPU problem.

Popravlje se najcesce sa metodom X-clamp.

Imas na netu masu tutorijala.

Sebi sam davno prvu verziju Xbox 360ke popravio uz pomoc tutorijala na netu i radio je oko 4-5 mjeseci, tad sam opet dobio RROD te prodao u djelove.

Sad imam slim verziju i sve za 5.

14 godina
neaktivan
Virty kaže...
IVOX kaže...

Ne nisam fan ni xboxa360 ni ps3.Ja sam fan PC-a :DDD

ivek
17 godina
IVOX kaže...
Virty kaže...
IVOX kaže...

Tada ajde u temu za PC i ne spamaj ovu {#}

15 godina
neaktivan
Virty kaže...
IVOX kaže...
Virty kaže...
IVOX kaže...

Tada ajde u temu za PC i ne spamaj ovu {#}

bas provokativno...

13 godina
neaktivan
jel ima itko iskustva sa kupovanjem xbox livea na njuskalu?mislio sam uzet 3mj. ali svi traze uplatu na racun a meni to bas i nije sigurno...molim vas da mi netko odgovori
Ljubomorne duše mogu da mi puše
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
netko?
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
xR4Z3R kaže...
jel ima itko iskustva sa kupovanjem xbox livea na njuskalu?mislio sam uzet 3mj. ali svi traze uplatu na racun a meni to bas i nije sigurno...molim vas da mi netko odgovori

Nebih ti preporucio s njuskala kupovat...

Ako vec ne mozes kupit sam(nemas paypal,karticu)daj nekom na forumu(kome vjerujes,naravno) ili nekom frendu koji ima mogucnost kupnje prek paypala ili karticom ;)

Inace vecina nas uzima s ove stranice:

http://www.cheapxboxlivecodes.com/

13 godina

Pozdrav nedavno sam kupio XBOX 360 SLIM. XBOX je modificiran i sve radi uredu. skinuo sam danas FIFU 12 i namjeravam je spržiti na VERBATIM DL kada napravim ISO file od fife i uđem u njega imaju 3 datoteke VIDEO_TS , AUDIO_TS i SYSTEM UPDATE pa me zanima za što služi taj system update dali je to neki peč za igricu ili za novi software na xboxu

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Evo kupio sam xbox live gold ali imam problem:kad unesem kod pita me billing adress i postal code.Moze li mi netko objasniti sta to znaci?
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice