Za ps3 sa sticka se može sta je praktičnije, ali opet je xbox 360 u prednosti
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
bok ljudi imam par pitanja pošto si mislim modat xbox :
1. dali se isplati modati xbox 360 slim od 4gb da igram piratske igre,
2. ako je modam dali će to naštetiti mojoj konzoli na bilo koj način,
3. dali se piratske igre trebaju instalirati pa da gubim slobodan prostor,
4. dali će taj mod vrijediti i za igre koje će izaći za godinu
5. imam već neke dlc-ove za mass effect 2 pa dali će mi raditi na piratskom mass effect 2
1. ne isplati se
2. nece nastetiti ali neces moci online, sto je veliki minus
3. nemoras ih instalirati
4. vjerojatno nece, pa ces morati cekati novu modifikaciju
5. neam pojma
nema kucista vec cijeli yoistick
ima li gdje u rh za kupiti kucišta za žični gamepad? (primjer)
koliko vidim ovo nije kuciste vec je potpuno novi gampad
mozes,ali ovisi o datumu proizvodnje (mislim da je 7. mjesec 2010. zadnje)...
ima li gdje u rh za kupiti kucišta za žični gamepad? (primjer)
koliko vidim ovo nije kuciste vec je potpuno novi gampad
ma znam da je novi gamepad, nisam glup. nego, vidio sam na nekom videu na youtube-u , davno vec, da je lik imao bijeli gamepad i jos jednu plastiku (vojnička kamuflaza) koju je mijenjao...
ljudi znam da nije baš mjesto i da će biti off topic al sam jedno pitanje dal se naplaćuje poštarina na ShopTo http://www.shopto.net/ ??
ma znam da je novi gamepad, nisam glup. nego, vidio sam na nekom videu na youtube-u , davno vec, da je lik imao bijeli gamepad i jos jednu plastiku (vojnička kamuflaza) koju je mijenjao...
imas silikonsku navlaku vojnicku
a imas i zamjensku plastiku
pitanje je samo sto tebi treba
danas se sve konzole mogu modati.
odi na stranicu infomarka i kupi tamo konzolu.jeftinije ti je nego u sophoslabu a konzola ce ti doci u roku od par dana
svejedno. ima li gdje u rh za kupiti?
svejedno. ima li gdje u rh za kupiti?
u hrvatskoj tesko.pogledaj na njuskalu
ok onda ako modam xbox da kupim novi slim ili neki drugi (i ako niste znali hoću da mi se konzola ne kvari - rrod, ili pregrijava, ili da mi crkne pa da je nemogu više upaliti)
npr. arcade u mikro teamu, ili xbox 360 elite te dali se čip mora stalno updejtat da bi igrao nove piratske igre kao npr. ac brotherhood, coh the cartel, ili dirt 3 ?
opet vas molim da mi odgovorite na pitanja ako znate odgovor ;)
ok onda ako modam xbox da kupim novi slim ili neki drugi (i ako niste znali hoću da mi se konzola ne kvari - rrod, ili pregrijava, ili da mi crkne pa da je nemogu više upaliti)
npr. arcade u mikro teamu, ili xbox 360 elite te dali se čip mora stalno updejtat da bi igrao nove piratske igre kao npr. ac brotherhood, coh the cartel, ili dirt 3 ?
1. Kupi Slim (RROD nije moguć)
2. Nema nikakvog čipa; firmware se modificira softverski
modifikacija je softverska
u xbox se stavi modificirani firmware,pa konzola misli da je backup igra original.kada microsoft skuzi kako da makne/ponisti tu modifikaciju izlazi novi update.nakon toga hackeri rade novi modificirani firmware i tako u krug
danas se sve konzole mogu modati.
odi na stranicu infomarka i kupi tamo konzolu.jeftinije ti je nego u sophoslabu a konzola ce ti doci u roku od par dana
Razlika je u par kuna a i dostava je vjerujem ista.
Recimo, ja sam prije 10 dana kupio Xbox 360 slim 250GB u SophosLabu za 1985kn dok je u Infomarka bila 1999kn.
Sad je u Infomarka 1970kn a ako je u SophosLabu skuplja, imas na njihovim stranicama prozor u kojem upises sta te zanima i linkas web site u HR koji prodaje taj proizvod jeftinije i dobijes jos manju cijenu.
Stigla je sutradan na moju adresu a u Splitu sam.
jel treba kome ea sports mma za xbox... prodajem :D
detalji na pm
ok hvala ljudi onda ću se za sada smiriti pa ću kupiti xbox kad bude još jeftiniji jer mi se neda svakih 6mj. dati 200kn za te pare ću si kupiti korištenu ps3 igru,
annyway xbox kupujem kad padne cijena - oko 1500kn za slim 250gb novi (samo se nadam da ga neće ukinuti tako brzo nakon izlaska nove generacije kao što su učinili s 1. xboxom)
ok hvala ljudi onda ću se za sada smiriti pa ću kupiti xbox kad bude još jeftiniji jer mi se neda svakih 6mj. dati 200kn za te pare ću si kupiti korištenu ps3 igru,
annyway xbox kupujem kad padne cijena - oko 1500kn za slim 250gb novi (samo se nadam da ga neće ukinuti tako brzo nakon izlaska nove generacije kao što su učinili s 1. xboxom)
Pa kupi sad model sa 4 GB; košta baš 1500kn.
nece ga tko brzo ukinuti...da sada izade xbox 720 igre bi se za xbox 360 proizvodile do 2015 :D
imam problem sa fifom 11...danas idem upaliti i svi transferi su pomjesani u svim klubovima???
i to samo neki jazavci igraju argetinci i brazlilci ali cak ne niti poznati nego neki znj kategorije....dajte pomagajete jucer je sve ljepo radilo
Ovo o modifikaciji ovisi kada je proizvedena konzola, ako je proizvedena prije 7. mjeseca prošle godine, može se modificirati, u suprotnom se ne može.
U sophoslabu ti je popust od 400 kn.Znaći dođe 1350 ja mislim i isplati se uzet.
Piše na pozadini konzole Manufacturer date, jedino tako možeš saznati kada je proizvedena.