Xbox 360 - pitanja i odgovori

poruka: 7.690
|
čitano: 2.289.321
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran

Za ps3 sa sticka se može sta je praktičnije, ali opet je xbox 360 u prednosti

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

bok ljudi imam par pitanja pošto si mislim modat xbox :

1. dali se isplati modati xbox 360 slim od 4gb da igram piratske igre,
2. ako je modam dali će to naštetiti mojoj konzoli na bilo koj način,
3. dali se piratske igre trebaju instalirati pa da gubim slobodan prostor,
4. dali će taj mod vrijediti i za igre koje će izaći za godinu
5. imam već neke dlc-ove za mass effect 2 pa dali će mi raditi na piratskom mass effect 2

Lezim na krevetu i gledam nebo boje tvojih ociju i razmisljam si, gdje mi je jeb**e krov?
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

1. ne isplati se

2. nece nastetiti ali neces moci online, sto je veliki minus

3. nemoras ih instalirati

4. vjerojatno nece, pa ces morati cekati novu modifikaciju

5. neam pojma

Sve me zene oko kuce jure kaze majka to je zbog frizure
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

ima li gdje u rh za kupiti kucišta za žični gamepad? (primjer)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

nema kucista vec cijeli yoistick

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Re: Xbox 360 - pitanja i odgovori
Idealist kaže...

koliko vidim ovo nije kuciste vec je potpuno novi gampad

http://www.slike.com/slike/screenkfk.jpg
14 godina
neaktivan
Ako ja kupim xbox slim 4gb u ducanu dal ga mogu dat modat,jer sam nest citao da se mogu jtaggat konzole s datumom prije nekog odredjenog datuma 2009,daj to vrijedi i za modificiranje?
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

mozes,ali ovisi o datumu proizvodnje (mislim da je 7. mjesec 2010. zadnje)...

Straight Edge
14 godina
neaktivan
Ja ga kanim kupit u sophoslabu daj to znaci da mogu dobit i ovog koji se da modati,i ovog koji se neda?
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Sir_Henry_Dale kaže...
Idealist kaže...

koliko vidim ovo nije kuciste vec je potpuno novi gampad

ma znam da je novi gamepad, nisam glup. nego, vidio sam na nekom videu na youtube-u , davno vec, da je lik imao bijeli gamepad i jos jednu plastiku (vojnička kamuflaza) koju je mijenjao...

14 godina
neaktivan

ljudi znam da nije baš mjesto i da će biti off topic al sam jedno pitanje dal se naplaćuje poštarina na ShopTo http://www.shopto.net/  ??

FrankY
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Idealist kaže...

ma znam da je novi gamepad, nisam glup. nego, vidio sam na nekom videu na youtube-u , davno vec, da je lik imao bijeli gamepad i jos jednu plastiku (vojnička kamuflaza) koju je mijenjao...

imas silikonsku navlaku vojnicku

a imas i zamjensku plastiku

pitanje je samo sto tebi treba

14 godina
bancic123 kaže...
Ja ga kanim kupit u sophoslabu daj to znaci da mogu dobit i ovog koji se da modati,i ovog koji se neda?

danas se sve konzole mogu modati.

odi na stranicu infomarka i kupi tamo konzolu.jeftinije ti je nego u sophoslabu a konzola ce ti doci u roku od par dana

15 godina

svejedno. ima li gdje u rh za kupiti?

14 godina
Idealist kaže...

svejedno. ima li gdje u rh za kupiti?

u hrvatskoj tesko.pogledaj na njuskalu

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.8.2011 14:06 (Sir_Henry_Dale).
14 godina
neaktivan
Dal se x360 modificira softverski ili se mora otvarat?
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ok onda ako modam xbox da kupim novi slim ili neki drugi (i ako niste znali hoću da mi se konzola ne kvari - rrod, ili pregrijava, ili da mi crkne pa da je nemogu više upaliti)

npr. arcade u mikro teamu, ili xbox 360 elite te dali se čip mora stalno updejtat da bi igrao nove piratske igre kao npr. ac brotherhood, coh the cartel, ili dirt 3 ?

opet vas molim da mi odgovorite na pitanja ako znate odgovor ;)

Lezim na krevetu i gledam nebo boje tvojih ociju i razmisljam si, gdje mi je jeb**e krov?
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Mr.Croatian100 kaže...

ok onda ako modam xbox da kupim novi slim ili neki drugi (i ako niste znali hoću da mi se konzola ne kvari - rrod, ili pregrijava, ili da mi crkne pa da je nemogu više upaliti)

npr. arcade u mikro teamu, ili xbox 360 elite te dali se čip mora stalno updejtat da bi igrao nove piratske igre kao npr. ac brotherhood, coh the cartel, ili dirt 3 ?

1. Kupi Slim (RROD nije moguć)

2. Nema nikakvog čipa; firmware se modificira softverski

I mean, I try to say the right things and give the right advice. But still, I'm only a person.
14 godina
bancic123 kaže...
Dal se x360 modificira softverski ili se mora otvarat?

modifikacija je softverska

Mr.Croatian100 kaže...

u xbox se stavi modificirani firmware,pa konzola misli da je backup igra original.kada microsoft skuzi kako da makne/ponisti tu modifikaciju izlazi novi update.nakon toga hackeri rade novi modificirani firmware i tako u krug

17 godina
Sir_Henry_Dale kaže...
bancic123 kaže...

danas se sve konzole mogu modati.

odi na stranicu infomarka i kupi tamo konzolu.jeftinije ti je nego u sophoslabu a konzola ce ti doci u roku od par dana

Razlika je u par kuna a i dostava je vjerujem ista.

Recimo, ja sam prije 10 dana kupio Xbox 360 slim 250GB u SophosLabu za 1985kn dok je u Infomarka bila 1999kn.

Sad je u Infomarka 1970kn a ako je u SophosLabu skuplja, imas na njihovim stranicama prozor u kojem upises sta te zanima i linkas web site u HR koji prodaje taj proizvod jeftinije i dobijes jos manju cijenu.

Stigla je sutradan na moju adresu a u Splitu sam. {#}

14 godina
neaktivan

jel treba kome ea sports mma za xbox... prodajem :D

detalji na pm

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ok hvala ljudi onda ću se za sada smiriti pa ću kupiti xbox kad bude još jeftiniji jer mi se neda svakih 6mj. dati 200kn za te pare ću si kupiti korištenu ps3 igru,

annyway xbox kupujem kad padne cijena - oko 1500kn za slim 250gb novi (samo se nadam da ga neće ukinuti tako brzo nakon izlaska nove generacije kao što su učinili s 1. xboxom)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Mr.Croatian100 kaže...

ok hvala ljudi onda ću se za sada smiriti pa ću kupiti xbox kad bude još jeftiniji jer mi se neda svakih 6mj. dati 200kn za te pare ću si kupiti korištenu ps3 igru,

annyway xbox kupujem kad padne cijena - oko 1500kn za slim 250gb novi (samo se nadam da ga neće ukinuti tako brzo nakon izlaska nove generacije kao što su učinili s 1. xboxom)

Pa kupi sad model sa 4 GB; košta baš 1500kn.

I mean, I try to say the right things and give the right advice. But still, I'm only a person.
14 godina
neaktivan

nece ga tko brzo ukinuti...da sada izade xbox 720 igre bi se za xbox 360 proizvodile do 2015 :D

imam problem sa fifom 11...danas idem upaliti i svi transferi su pomjesani u svim klubovima???

i to samo neki jazavci igraju argetinci i brazlilci ali cak ne niti poznati nego neki znj kategorije....dajte pomagajete jucer je sve ljepo radilo

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.8.2011 19:40 (strbi).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Ja bi kupio xbox slim 4gb ali nA infomarku pise da se nemoze modificirat,jel se moze modat ako kuqim u sophoslabu? I ima li infomark ili sophoslab opciju da narucim i platim pouzecem?
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
bancic123 kaže...
Ja bi kupio xbox slim 4gb ali nA infomarku pise da se nemoze modificirat,jel se moze modat ako kuqim u sophoslabu? I ima li infomark ili sophoslab opciju da narucim i platim pouzecem?

Ovo o modifikaciji ovisi kada je proizvedena konzola, ako je proizvedena prije 7. mjeseca prošle godine, može se modificirati, u suprotnom se ne može.

15 godina
neaktivan
bancic123 kaže...

U sophoslabu ti je popust od 400 kn.Znaći dođe 1350 ja mislim i isplati se uzet.

PS3 ID- http://gamercards.exophase.com/111351.png
14 godina
neaktivan
Pa i uzet cu u sophosu,a znach sad postoji mogucnost da kupim proizvedenog prhje i poslje 7.mj.2010? Znaci sad je to kao na srecu? (molim vas da mi odgovorite)
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Pa i uzet cu u sophosu,a znach sad postoji mogucnost da kupim proizvedenog prhje i poslje 7.mj.2010? Znaci sad je to kao na srecu? (molim vas da mi odgovorite)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
bancic123 kaže...

Piše na pozadini konzole Manufacturer date, jedino tako možeš saznati kada je proizvedena.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice