osim što je big bang totalno unakazio sanctu po pitanju kvalitete.
primjera radi, prednaričio sam prošle godine 5 pro u sancti/bb i trebao sam ga dobiti početkom prosinca, naravno nisam i zvao sam ih valjda 15 puta i slao jedno 5-6 mailova, na što oni nisu odgovarali niti na pozive nit na mailove. onda sam poludio i uzeo dan godišnjeg, sjeo u auto, skurio 10e cestarine i 20e goriva, otišao u arena megastore, da bi mi lik rekao da imaju puno posla i ne stižu sve, pa se kao ne javljaju kojima nisu hitni.
ps dobio tek krajem siječnja ove godine, bez ikakve isprike ili nedaj bože da su skinuli cijenu par posto kao ispriku.
indukcijska ploča electrlux kupljena 2022. kod njih mi evo stoji već 3 mjeseca kod njih na servisu, opet se ne javljaju i kurvinjski šute, očito moram tamo doći i ispičkarati sve redom da nešto naprave. govnarski odnos prema kupcima koštat će ih kad tad.
mislim, apachy i ostali - radite kako hoćete, vaši su novci, ali više ni centa ne dam domaćim trgovinama za koje postoji makar nekoliko loših recenzija po pitanju servisa ovdje na forumu.
za sve ostalo tu je amazon de i it. oneplus 13 došao mi je sa defektnim ekranom (ljubičasta crta), poslao im natrag prošli ponedljak 22.09. i dobio novi neotvoren primjerak u petak 26.09. neka je bio i 15 dana na servisu, nema veze, al daj da ga dobijem nakon 15 dana, a ne nakon 100 i još da šute na pozive i mailove.
Ako jednog dana budes trebao koristiti garanciju, onda ne moras uređaj nositi u trgovinu u kojoj si ga kupio vec ides bilokoji ovlasteni Sony servis.
osim što je big bang totalno unakazio sanctu po pitanju kvalitete.
primjera radi, prednaričio sam prošle godine 5 pro u sancti/bb i trebao sam ga dobiti početkom prosinca, naravno nisam i zvao sam ih valjda 15 puta i slao jedno 5-6 mailova, na što oni nisu odgovarali niti na pozive nit na mailove. onda sam poludio i uzeo dan godišnjeg, sjeo u auto, skurio 10e cestarine i 20e goriva, otišao u arena megastore, da bi mi lik rekao da imaju puno posla i ne stižu sve, pa se kao ne javljaju kojima nisu hitni.
ps dobio tek krajem siječnja ove godine, bez ikakve isprike ili nedaj bože da su skinuli cijenu par posto kao ispriku.
indukcijska ploča electrlux kupljena 2022. kod njih mi evo stoji već 3 mjeseca kod njih na servisu, opet se ne javljaju i kurvinjski šute, očito moram tamo doći i ispičkarati sve redom da nešto naprave. govnarski odnos prema kupcima koštat će ih kad tad.
mislim, apachy i ostali - radite kako hoćete, vaši su novci, ali više ni centa ne dam domaćim trgovinama za koje postoji makar nekoliko loših recenzija po pitanju servisa ovdje na forumu.
za sve ostalo tu je amazon de i it. oneplus 13 došao mi je sa defektnim ekranom (ljubičasta crta), poslao im natrag prošli ponedljak 22.09. i dobio novi neotvoren primjerak u petak 26.09. neka je bio i 15 dana na servisu, nema veze, al daj da ga dobijem nakon 15 dana, a ne nakon 100 i još da šute na pozive i mailove.
Ma već ih je i koštalo. Ja više ništa ne kupujem od njih već dugo vremena. Em su često skuplji, em im je ponuda očajna u zadnje vrijeme za bilo što kvalitetnije. Pola kategorija na webu im je prazno. A sa akcijama isto jako manipuliraju.
Zadnje sam kod njih kupio LG OLED TV, u poslovnici u VŽ jer mi je bilo najbliže i htio sam TV baš taj vikend (inače bih naručio dostavom).
I likovi (dvojica klinaca) mi ga idu otvarati tamo u poslovnici pred svim ljudima, vade ga van, natežu (bilo je mučenje za gledati), spajaju u struju da mi pokažu da radi (upalio se crni ekran - sa no signal logom - i to smo jedino vidjeli).
I onda ga guraju nazad u kutiju (a OLED ima 5 mm tanku stranicu ekrana) i dečko mi objašnjava da moram paziti kad ću ga vaditi da ga ne potrgam jer je OLED jako osjetljiv... reko dečki dragi, prije ste ga vi sad potrgali s ovim vađenjem i guranjem u kutiju nego što bih ja ikad mogao. I još sam morao potpisati da sam ga preuzeo ispravnog, valjda kako bi oni mogli reći da sam ga ja potrgao do doma ako se nešto dogodi. Zadnji put da nešto tako kupujem u trgovini.
U Elipsu sam vidio da to isto tamo rade.
Sve bi bilo ok da je to u svrhu zaštite kupca i kako bi on bio siguran da će dobiti ispravan televizor, ali nije. To je samo zaštita trgovine, niti je garancija da je uređaj ispravan (kupcu umanjuje mu mogućnosti reklamacije, jer će se potpis iskoristiti za dodatna natezanja), a kupca stavlja u psihološki neugodnu situaciju.
zanimljivo mi je ovo čuti za big bang-sanctu jer sam i sam primjetio neke od navedenih stvari ali sam mislio da je to bio izoliran slučaj, dobro da znam da nije
a koje su nam druge opcije u hr ako svaka ide na popravak u big band kada su ovlasteni servis
koliko sam skuzio problem je samo u web prodaji. lokalno u ducanu u rijeci nikada nisam imao problema
Meni je Big bang trgovina dobra jedino za igre kupiti i to ako su na nekom popustu, za drugo ništa nisu isplativi.
Osim igara za PS uzeo sam sat Garmin prošle godine da bi vidio 2 tjedna poslije da je isti na E-kupi 20 eura jeftiniji
Alles ti je iz požege, poznata u tom kraju i nije od jučer. Garancija ide big bangu, oni su ovlašteni za plejke koliko mi je poznato. Ja sam samo dao primjere, na tebi je da odlucis gdje ces ga kupiti.

Sony, ali i Microsoft i Nintendo se mogu posramiti šta još nisu ugradili hall-effect senzore u svoje kontrolere jer je Sega 90-tih godina koristila hall-effect senzore u svoje kontrolere. Radije ċu kupiti neki kineski kontroler koji ima hall-effect senzor negoli kupiti DualSense, Xbox kontroler....
Pa ne ide to baš tako. Kupili su sigurno 100 milijuna analognih stickova, neće to sada samo tako baciti u smeće samo da bi ti dobio Hall efekt stick. Prvo će potrošiti to što su naručili i dobili, pa onda MOŽDA prijeći na Hall efekt. Ovisno što u zadanom trenutku bude jeftinije.
Pa ne ide to baš tako. Kupili su sigurno 100 milijuna analognih stickova, neće to sada samo tako baciti u smeće samo da bi ti dobio Hall efekt stick. Prvo će potrošiti to što su naručili i dobili, pa onda MOŽDA prijeći na Hall efekt. Ovisno što u zadanom trenutku bude jeftinije.
Može se promijeniti analogni stick, ali treba rastaviti kontroler da se promijeni stick, tj. da se stavi TMR Electromagnetic Joystick
https://www.amazon.de/Electromagnetic-PS5-Controller-Replacement-Accessories-NS51-PS5/dp/B0DHWWF218
Također zvukovi su fenomenalni. Davno nisam igrao igru koja ima tako dobre zvučne efekte.

Nisam godinu dana kupovao Indijski wallet top-up i danas vidim da ih vise nema na Amazonu, a sold out su i na nekim drugim stranicama poput Enebe.
Ima li netko neku provjerenu stranicu s ok cijenama ili je to stvar proslosti?
Vrhunska igra.
Nisam godinu dana kupovao Indijski wallet top-up i danas vidim da ih vise nema na Amazonu, a sold out su i na nekim drugim stranicama poput Enebe.
Ima li netko neku provjerenu stranicu s ok cijenama ili je to stvar proslosti?
https://www.amazon.in/Rs-1000-Sony-PlayStation-Delivery-Digital/dp/B07K6RYVHR