kolko rasprave oko "pisljivih" 800e cijene za ps5 pro, pa ja ne vjerujem.
jbt danas kineski flagship mobitel kosta 800+ eura a tu se neki tresu radi 800e za najjacu igracu konzolu na trzistu. ajde da je sony bubnuo 1200-1300 eura(novi iphone je i skuplji) pa bi jos rekao, ali ovoliko halabuke oko 800e za uredaj koji bez beda koristis 4-5 godina(evo ja imam ps5 od dana izlaska i radi ko urica) mi je neshvatljivo, plus toga na IT forumu a ne u "zenskom recenziraju".
Nije problem sama cijena, nego cijena u odnosu na PS5 i poboljšanje u odnosu na PS5. Vrijedi li to duple pare?
A disc drive i stalak da ne spominjem...
Uglavnom, čekam recenzije i da točno vidimo kaj to PS5 Pro donosi.
da, ps5 je izaso 2020. godine.
sad je kraj 2024. godine.
koliko je kruh kostao tada i kolko kosta sad? kolko si placo kavu i pivu u kaficu tad i sad? uzmi za primjer bilokoji proizvod i usporedi cijene prije 4 god i danas, vidi koliko je postotno povecanje. a proizvod je isti, bez ikakvog poboljsanja kvalitete od prije 4 godine.
gotovo sam siguran da ps6 kad izade nece kostat 500e, zato sto 500e danas ne vrijedi ko 500e prije 4 godine, a jos puno manje ce vrijedit za 2-3 godine kad dode ps6.
disc drive kako tako, uzeo sam verziju sa discom, od 2020. ga nisam niti jednom koristio, vjv da mogu vratit vrijeme bi uzeo digital verziju i ustedio u startu 100e(al okej, kuzim da neki zele), ali za stalak stvarno opravdanja nema, debilan potez sonya.