Sony PlayStation 5 izdvojena tema

poruka: 26.734
|
čitano: 5.339.638
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Sony PlayStation 5
Promster kaže...
mar123 kaže...

kolko rasprave oko "pisljivih" 800e cijene za ps5 pro, pa ja ne vjerujem.

jbt danas kineski flagship mobitel kosta 800+ eura a tu se neki tresu radi 800e za najjacu igracu konzolu na trzistu. ajde da je sony bubnuo 1200-1300 eura(novi iphone je i skuplji) pa bi jos rekao, ali ovoliko halabuke oko 800e za uredaj koji bez beda koristis 4-5 godina(evo ja imam ps5 od dana izlaska i radi ko urica) mi je neshvatljivo, plus toga na IT forumu a ne u "zenskom recenziraju". 

Nije problem sama cijena, nego cijena u odnosu na PS5 i poboljšanje u odnosu na PS5. Vrijedi li to duple pare?

A disc drive i stalak da ne spominjem...

Uglavnom, čekam recenzije i da točno vidimo kaj to PS5 Pro donosi.

da, ps5 je izaso 2020. godine.

sad je kraj 2024. godine.

koliko je kruh kostao tada i kolko kosta sad? kolko si placo kavu i pivu u kaficu tad i sad? uzmi za primjer bilokoji proizvod i usporedi cijene prije 4 god i danas, vidi koliko je postotno povecanje. a proizvod je isti, bez ikakvog poboljsanja kvalitete od prije 4 godine. 

gotovo sam siguran da ps6 kad izade nece kostat 500e, zato sto 500e danas ne vrijedi ko 500e prije 4 godine, a jos puno manje ce vrijedit za 2-3 godine kad dode ps6. 

disc drive kako tako, uzeo sam verziju sa discom, od 2020. ga nisam niti jednom koristio, vjv da mogu vratit vrijeme bi uzeo digital verziju i ustedio u startu 100e(al okej, kuzim da neki zele), ali za stalak stvarno opravdanja nema, debilan potez sonya. 

13 godina
Sony PlayStation 5

Prve recenzije:

https://www.theverge.com/reviews/24289319/ps5-pro-review

https://www.youtube.com/watch?feature=shared&v=i7Ntic4DWCM

https://arstechnica.com/gaming/2024/11/the-ps5-pros-biggest-problem-is-that-the-ps5-is-already-very-good/

Uglavnom, konzola je sve što smo i očekivali. Dobra vijest je da nije glasna, Verge tvrdi da je još tiša od launch PS5 koji je sam po sebi dosta tih.

1 0 hvala 1
13 godina
mar123 kaže...

jbt danas kineski flagship mobitel kosta 800+ eura a tu se neki tresu radi 800e za najjacu igracu konzolu na trzistu. ajde da je sony bubnuo 1200-1300 eura(novi iphone je i skuplji) pa bi jos rekao, ali ovoliko halabuke oko 800e za uredaj koji bez beda koristis 4-5 godina(evo ja imam ps5 od dana izlaska i radi ko urica) mi je neshvatljivo, plus toga na IT forumu a ne u "zenskom recenziraju". 

Mobitel vs konzola, hm,.. stvarno na plejki možeš puno više nego na mobitelu.  Strašno kakve se tu paralele vuku, nit mobitel ima veze sa konzolom nit konzola sa mobitelom, da konzola ima sve funkcije kao što ima mobitel, koštala bi 5000 eura, veču vrijednost dobiješ kupnjom mobitela. 

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 17:18 (Cryogenic).
13 godina
mar123 kaže...
Promster kaže...
mar123 kaže...

Nije problem sama cijena, nego cijena u odnosu na PS5 i poboljšanje u odnosu na PS5. Vrijedi li to duple pare?

A disc drive i stalak da ne spominjem...

Uglavnom, čekam recenzije i da točno vidimo kaj to PS5 Pro donosi.

da, ps5 je izaso 2020. godine.

sad je kraj 2024. godine.

koliko je kruh kostao tada i kolko kosta sad? kolko si placo kavu i pivu u kaficu tad i sad? uzmi za primjer bilokoji proizvod i usporedi cijene prije 4 god i danas, vidi koliko je postotno povecanje. a proizvod je isti, bez ikakvog poboljsanja kvalitete od prije 4 godine. 

gotovo sam siguran da ps6 kad izade nece kostat 500e, zato sto 500e danas ne vrijedi ko 500e prije 4 godine, a jos puno manje ce vrijedit za 2-3 godine kad dode ps6. 

disc drive kako tako, uzeo sam verziju sa discom, od 2020. ga nisam niti jednom koristio, vjv da mogu vratit vrijeme bi uzeo digital verziju i ustedio u startu 100e(al okej, kuzim da neki zele), ali za stalak stvarno opravdanja nema, debilan potez sonya. 

Kolega ti govori da mu nisu bitni novci, nego mu je premali gain za tu količinu novaca, nije mu vrijedna ta razlika, kad je nešto neisplativo onda je neisplativo bilo to jeftino ili skuplje, jbt ti i bitanga ko da ste zajedno u školu išli.

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 12:54 (Cryogenic).
16 godina
Kada ih bude po policama u konzumu za 800e i ps5 slim po 450e pored njega , sta mislite koliko ce ih prodat? Samo fanboyevima, i ljubiteljima techa koji imaju viska para.
Btw ps4 pro je jos uvjek na policama po 350e.

Kuzim mi smo sirotinjski narod, ali se bune i ljudi u jacim nacijama koji imaju 3x vece place, tako da nije samo nas mentalitet.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Sony PlayStation 5

Previše je u ovoj temi ekonomskih magova koji su si dali za pravo da druge uče na što bi trebali trošiti novce koje su sami zaradili.

Nađite si pametnijeg posla a ja i ekipa koja smo uzeli Pro od sutra uživamo još više u PS5 igrama, u višem framerateu, sa boljm grafikom i ray tracingom.

9 2 hvala 0
16 godina
Sony PlayStation 5

Spiderman 2 je fluidan i izgleda top u RT modu, a vidim da i ostale AAA igre rade odlicno bez Pro patcha

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Cryogenic kaže...

Kolega ti govori da mu nisu bitni novci, nego mu je premali gain za tu količinu novaca, nije mu vrijedna ta razlika, kad je nešto neisplativo onda je neisplativo bilo to jeftino ili skuplje, jbt ti i bitanga ko da ste zajedno u školu išli.

Dobro, a do toga je li konzola isplativa ili nije došao si kakvim zaključkom? Pročitao negdje. I ja sam pročitao da Trup gubi izbore a on razvalio. Kužim da se komentari daju nakon što nešto probaš ali ne kužim da se komentari o isplativosti daju na osnovu youtube video klipa koji je odjednom posao benchmark kvalitete prikaza neke igre. Posve je jasno da je sve negativno o konzoli proizašlo iz cijene konzole.

13 godina
movie kaže...
 Posve je jasno da je sve negativno o konzoli proizašlo iz cijene konzole.

Sam si sebi dao odgovor. Ako je sve jasno čemu čuđenje, eto ti iz kojeg zaključka.

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 19:24 (Cryogenic).
16 godina
Cryogenic kaže...

Sam si sebi dao odgovor. Ako je sve jasno čemu čuđenje,..

Čudim se kako vam nije dosadilo mjesec dana plakati oko cijene i samo zbog toga kenjati po konzoli koju niste niti probali niti znate kakva je zapravo. Najinteresantnije mi je da su najglasniji bili oni koji niti nemaju PS5 niti će ga kupiti, niti ih interesira. No tema za popljuvati nešto što im ide na onu stvar bila je idealna. Potrošio sam u životu puno više novca na puno veće gluposti. Koga briga. Jebeš 800 eura. Kupiš ili ne kupiš, jednostavno je. Pogotovo ako te nitko ne tjera.

13 godina
movie kaže...
Cryogenic kaže....  Sam si sebi dao odgovor. Ako je sve jasno čemu čuđenje,..

Čudim se kako vam nije dosadilo mjesec dana plakati oko cijene i samo zbog toga kenjati po konzoli koju niste niti probali niti znate kakva je zapravo. Najinteresantnije mi je da su najglasniji bili oni koji niti nemaju PS5 niti će ga kupiti, niti ih interesira. No tema za popljuvati nešto što im ide na onu stvar bila je idealna. Potrošio sam u životu puno više novca na puno veće gluposti. Koga briga. Jebeš 800 eura. Kupiš ili ne kupiš, jednostavno je. Pogotovo ako te nitko ne tjera.

Čim netko u pozitivnom tonu prokomentira cijenu onda je u redu, ali čim netko u negativnom kontekstu prokomentira cijenu i kaže ovo nije isplativo onda je Hjustn vi hev a problem, onda je plakanje, pljuvanje a i kenjanje. Zašto to tebe/vas dira ko šta (ne) radi sa svojim novcima? Očito ja ili pojedinci nemožemo reći ovo mi trenutno nema neku vrijednost i ne želim bacati novce na to. Nitko tebi/vama nije rekao nemoj trošit novce na ps5 pro, nema te rečenice na ovoj temi, samo su rečenice, nije mi isplativo, preskupo je za ono što nudi itd što se tiče negativnog konteksta, ali vi to sve prihvaćate osobno jer kako netko može mrzit i pljuvat i kmečat po nečemu što vi preferirate. Hajduk-Dinamo. Bilo bi puno bolje ako vidiš da netko kaže kako mu je preskupo za ono što nudi, reć, slažem se, i to je u redu, ne slažem se i to je u redu i idemo dalje .

Jer pojedinci su i naveli navedeno iznad, ali se njih proziva da im nije jasno kako mogu dat za mobitel 800 eura, kao mogu dat za grafičku 1000, gdje su cijene bile 2020 i sad 2024, sve je otišlo gore a nemožeš dat za ps5 pro?  Znači ko koga ovdje onda prvi provocira? Mislim meni ni iz džepa ni u džep, ja ni nisam često na temi ali vidim šta se događa, brinete na šta ljudi (ne) troše novce.

Očito je onda ovo tema samo za one koji ne pitaju za cijenu, kupuju odma sve šta vide, sve im ima vrijednost. Onda preimenujte grupu u "Playstation 5 - Ulaz samo onima koji pokažu račun od ps5 pro" ako ne prihvaćate tuđa suprotna mišljenja.

Jer ako netko kaže da mu je preskupo taj pljuje po konzoli i tebe nervira. Moraš shvatit da postoje ljudi koji nešto smatraju vrijednim i sve gledaju kroz isplativost, neovisno o cijeni jel šta skupo ili nije, i oni kojima sve ima vrijednost bez obzira na cijenu i gleda na sve kroz zabavu i troše puno više novca na puno veće gluposti kako kažeš. Ni jedno ni drugo nije loše i u redu je. Treba živjet i pustit druge da žive. Znači ovo je javna grupa, prihvati tuđa mišljenja, pomiri se stime i pustite ljude da rade sa novcima šta hoće i kupe ili ne kupe, jednostavno i uživaj u ps5 pro .

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 20:23 (Cryogenic).
2 mjeseca
Sony PlayStation 5

Ja se ispričavam ako sam nekoga uvrijedio komentarom na PS5 Pro, nije mi bila namjera. Samo sam iznio čisto subjektivno mišljenje bez ikakve zle namjere u pozadini.

https://linktr.ee/biciklisti.hrvatska

5 0 hvala 0
16 godina
Cryogenic kaže...
movie kaže...

Čim netko u pozitivnom tonu prokomentira cijenu onda je u redu, ali čim netko u negativnom kontekstu prokomentira cijenu i kaže ovo nije isplativo onda je Hjustn vi hev a problem, onda je plakanje, pljuvanje a i kenjanje. Zašto to tebe/vas dira ko šta (ne) radi sa svojim novcima? Očito ja ili pojedinci nemožemo reći ovo mi trenutno nema neku vrijednost i ne želim bacati novce na to. Nitko tebi/vama nije rekao nemoj trošit novce na ps5 pro, nema te rečenice na ovoj temi, samo su rečenice, nije mi isplativo, preskupo je za ono što nudi itd što se tiče negativnog konteksta, ali vi to sve prihvaćate osobno jer kako netko može mrzit i pljuvat i kmečat po nečemu što vi preferirate. Hajduk-Dinamo. Bilo bi puno bolje ako vidiš da netko kaže kako mu je preskupo za ono što nudi, reć, slažem se, i to je u redu, ne slažem se i to je u redu i idemo dalje .

Jer pojedinci su i naveli navedeno iznad, ali se njih proziva da im nije jasno kako mogu dat za mobitel 800 eura, kao mogu dat za grafičku 1000, gdje su cijene bile 2020 i sad 2024, sve je otišlo gore a nemožeš dat za ps5 pro?  Znači ko koga ovdje onda prvi provocira? Mislim meni ni iz džepa ni u džep, ja ni nisam često na temi ali vidim šta se događa, brinete na šta ljudi (ne) troše novce.

Očito je onda ovo tema samo za one koji ne pitaju za cijenu, kupuju odma sve šta vide, sve im ima vrijednost. Onda preimenujte grupu u "Playstation 5 - Ulaz samo onima koji pokažu račun od ps5 pro" ako ne prihvaćate tuđa suprotna mišljenja.

Jer ako netko kaže da mu je preskupo taj pljuje po konzoli i tebe nervira. Moraš shvatit da postoje ljudi koji nešto smatraju vrijednim i sve gledaju kroz isplativost, neovisno o cijeni jel šta skupo ili nije, i oni kojima sve ima vrijednost bez obzira na cijenu i gleda na sve kroz zabavu i troše puno više novca na puno veće gluposti kako kažeš. Ni jedno ni drugo nije loše i u redu je. Treba živjet i pustit druge da žive. Znači ovo je javna grupa, prihvati tuđa mišljenja, pomiri se stime i pustite ljude da rade sa novcima šta hoće i kupe ili ne kupe, jednostavno i uživaj u ps5 pro .

Pa rekao sam da me cijena ne interesira niti je ikada komentiram. Imam jednako mišljenje prema obje grupe ljudi koji se uhvate cijene. Rekao sam, dobra stvar je da nas nitko ne tjera na kupovinu. Objašnjavanje svekolikom svijetu svaki dan, mjesec dana, zašto je konzola neisplativa više ispada kao ispovjest u kojoj sami sebe ubjeđujete zašto ne kupiti konzolu. Jedni pronalaze razloge zašto kupiti konzolu a drugi pronalaze razloge zašto ne kupiti konzolu. Smiješno. Generalno, koga briga

Bacim pogled na grupu i onda cijela strana, cijena ovakva, cijena onakva. Mjesec dana traje prepirka dvije struje je li cijena ok ili nije. K svemu tome neki su i agresivni pa nazivaju one koji kupe konzolu budalama, ovcama za šišanje i kojekakvim pogrdnim imenima. Zašto? To je argument na svim grupama, ne samo na ovoj. Gdje god dođem, prvo vidim ono, ovo će samo budala kupiti. Blago sonyu dok ima ovaca za šišanje. Mene nije briga što netko radi sa svojim novcem niti nekog nazivam budalom zato što nije kupio konzolu, zašto onda netko ima potrerebu voditi brigu i etiketirati one koji su kupili konzolu ili bilo što drugo? Rijetko komentiram na grupi iako je pratim od prvog dana. Volim doći i pročitati novosti, igre koje igrate, dodatke koje kupite, iskustva itd. Zadnjih mjesec dana svugdje su dominanti postovi o cijeni. Nema smisla niti to više ikoga interesira.

9 godina
Sony PlayStation 5

Ja igram na PC-u gotovo cijeli zivot, ove godine sam prvi puta nabavio PS5 (nisam imao ni jedan do sada) i jos jednom ponavljam; PS je po meni samo za casual+couch gejmanje. Tako da ti sitni detalji i 4 fps-a vise ne bi trebali igrati nikakvu ulogu za koju vrijedi iskesirati 1K eura ako vec imate PS5. Igram igru iz 2024g (necu imenovat), jasem na konju i gledam fiziku nogu koja je gora od iste na PC-u u igri staroj 11 godina. Tako da stvarno ne kuzim prepirke je li bolji PS5 pro od obicnog, moras li zaustaviti dah da vidis promjenu itd... Losi su i PS5 i PS5 PRO u odnosu na PC, Zivio PC i competitive fps gaming !!! :D 

Hardware: the parts of a computer that can be kicked.
Poruka je uređivana zadnji put jučer u 22:12 (deepshitcro).
Moj PC  
0 7 hvala 0
13 godina
movie kaže...
Cryogenic kaže...
movie kaže...

Pa rekao sam da me cijena ne interesira niti je ikada komentiram. Imam jednako mišljenje prema obje grupe ljudi koji se uhvate cijene. Rekao sam, dobra stvar je da nas nitko ne tjera na kupovinu. Objašnjavanje svekolikom svijetu svaki dan, mjesec dana, zašto je konzola neisplativa više ispada kao ispovjest u kojoj sami sebe ubjeđujete zašto ne kupiti konzolu. Jedni pronalaze razloge zašto kupiti konzolu a drugi pronalaze razloge zašto ne kupiti konzolu. Smiješno. Generalno, koga briga

Bacim pogled na grupu i onda cijela strana, cijena ovakva, cijena onakva. Mjesec dana traje prepirka dvije struje je li cijena ok ili nije. K svemu tome neki su i agresivni pa nazivaju one koji kupe konzolu budalama, ovcama za šišanje i kojekakvim pogrdnim imenima. Zašto? To je argument na svim grupama, ne samo na ovoj. Gdje god dođem, prvo vidim ono, ovo će samo budala kupiti. Blago sonyu dok ima ovaca za šišanje. Mene nije briga što netko radi sa svojim novcem niti nekog nazivam budalom zato što nije kupio konzolu, zašto onda netko ima potrerebu voditi brigu i etiketirati one koji su kupili konzolu ili bilo što drugo? Rijetko komentiram na grupi iako je pratim od prvog dana. Volim doći i pročitati novosti, igre koje igrate, dodatke koje kupite, iskustva itd. Zadnjih mjesec dana svugdje su dominanti postovi o cijeni. Nema smisla niti to više ikoga interesira.

Sjećam se da,  ja sam rekao da ukoliko kupiš nešto netko će te sigurno prokomentirati ovca za šišanje kako su i prokomentirali, i rekao sam da je to nažalost tako, sud naroda jbg, zamjera se sve od igle do lokomotive, ako kupiš nešto i ako ne kupiš nešto ko i ovdje . Ali nitko nije rekao nemoj trošiti novce na nešto ili da netko brani nekome da kupuje kolko čitam. Neki pojedinci pišu a i ja kako je ps5 pro neisplativa kupnja, sasvim regularan komentar na pripadajučoj temi. Ljudi imaju pravo prokomentirat, sve je u skladu sa pravilima. Razumijem te ali teško da neki forum može bit po našim osobnim željama. Kako je kolega bitanga rekao kompromisi, ali u ovom smislu toleriranje jednih drugih . Svakako ako vas veseli stvarno uživajte, ali eto tolerirajte i nas pojedince jer smo mi više ljuti na Sony nego na vas .

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 23:20 (Cryogenic).
7 godina
Sony PlayStation 5

Ray tracing aside, the Pro feels slightly weaker than my 5800X / 3060 Ti gaming PC in early tests; I can run Alan Wake II there with better textures and more detail.

Prije ili  kasnije cu naruciti ,vjerojatno na prvom popustu ili ak bude neki bundle sa Disc drive i stalkom...a i do GTA 6 nema nis na konzolama da bi bas morao odmah sad.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Cryogenic kaže...
movie kaže...

Kolega, svaka čast na komentaru! Prvi racionalni komentar u ovoj temi nakon dugo vremena. Nažalost, današnji mladi sve su sve skloniji cancel kulturi, što me nimalo ne iznenađuje s obzirom na njihovu aktivnost na "društvenim mrežama" te ispranim mozgovima od strane raznih "influencera". Budući da je netko već spomenuo izbore u Americi, želim dodati da mi se čini kako se ljudi, a posebno mladi, NAPOKON počinju osvještavati, nadam se samo da nije prekasno.

S druge strane, imamo fanboyeve koji će pod svaku cijenu braniti Sony, kao da im život ovisi o tome. Osobno volim Applove proizvode, ali nisam fan same kompanije, niti sam egoističan pa da imam problem to javno izjaviti. Smatram također da, primjerice, iPhone 16 Pro nije za svakoga, baš kao što ni PlayStation 5 Pro nije za svakoga, neovisno o cijeni samog proizvoda.

Također, vidim da se spominje inflacija – uredu, ali ne smijemo zanemariti koliko je tehnologija napredovala. Navodno će nadolazeća RTX 5080 grafička kartica imati oko 30% bolje performanse od trenutne RTX 4090, koja košta preko 2000 eura, dok će njena cijena biti oko cca 1000 eura. Iz mog kuta gledanja, Sony je stvorio konzolu prvenstveno za svoje vjerne fanove, no mislim da će i oni sami biti razočarani kada počnu izlaziti novi AAA naslovi, a PlayStation 5 Pro i dalje ne bude pružao željene performanse, jer već sada neki noviji AAA naslovi u Fidelity Pro modu rade na oko 40 FPS-a.

Na kraju želim dodati da se ne moramo slagati oko svega, ali civilizirana rasprava nikome nije naškodila – naprotiv, to je bila i biti će jedan od ključnih načina za napredak čovječanstva.

Poruka je uređivana zadnji put danas u 0:56 (Diazz72).
12 godina
Sony PlayStation 5

Raspravu na stranu... al kaj cemo mi to igrat na PS5 Pro a da necemo moc na PS5 prvoj ediciji? 

Tu se vuce mak na konac a 90% igara je nekakav remake ili jos gore enhanced edition.

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Sony PlayStation 5

Pozdrav,

dali postoji miš i tipkovnica za play, ako da, molio bi link gdje mogu kupiti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina
Sony PlayStation 5

Svatko samostalno procjenjuje vrijednost vlastitog novca. Ja sam si nedavno kupio smartwatch Huawei GT5 i toliko sam zadovoljan sa satom da bi najradije osobno otišao u Kinu u sjedište Huawei-a i tamo im dao novac. Za iznos kojeg sam dao, sat nadilazi moja očekivanja i želje. I tako želim od svakog proizvoda za kojeg dam novac. Ako procijenim da neću dobiti očekivanu vrijednost za novac, taj proizvod neću kupiti. I PS5 Pro spada u tu rubriku. Tu sva priča počinje i završava. Što ne znači da oni koji su kupili Pro ne smiju uživati, samo zato što ja smatram xy. 

2 0 hvala 0
16 godina
Sony PlayStation 5

Nakon prvih recenzija i pregleda po igrama , moram priznati da sam malko razočaran, očekivao sam ipak malo veći boost u performansama, neovisno o cijeni konzole. 

Nije da ne bi prednaručio da sam znao prije, i dalje ima dobrog napretka, samo očekivao sam trunku više.

2 0 hvala 0
16 godina
Sony PlayStation 5

Ja željno očekujem dojmove ekipe koja ga je preorderala 

Isti možda kupim kada mu padne cijena ili ukoliko izdaju recimo 1tb verziju sa ugrađenim diskom, 2 tb harda će mi biti neiskorišteno jer mi je dovoljno 4-5 instaliranih igara imati na njemu, te mi za sada ovaj obični PS5 sasvim ok ispunjava potrebe.

Da je napredak u performansama linearan sa povećanjem cijene vjerojatno bi ga uzeo odmah, ali ovako si ne mogu opravdati skoro 100% veću cjenu za 30-40% bolje performanse.

Ne osuđujem nikoga tko se odlučio na preorder i želim ekipi neka uživa danas u konzoli, te da nam piše dojmove o istoj da i mi koji smo skeptični i pomalo ljuti na Sony možda donesemo odluku za kupnju 

Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina
Sony PlayStation 5

Evo prva recenzija samo za tebe, Quality 30 fps mod na baznom ps5 je sada uglavnom performance 60 fps mode na ps5 pro.

Što je značajan skok u performansama, naravno u igrama koje su ps5 pro nadograđene.

1 0 hvala 0
3 godine
Pixel kaže...

Nakon prvih recenzija i pregleda po igrama , moram priznati da sam malko razočaran, očekivao sam ipak malo veći boost u performansama, neovisno o cijeni konzole. 

Nije da ne bi prednaručio da sam znao prije, i dalje ima dobrog napretka, samo očekivao sam trunku više.

Ma ja sam pretpostavljao da će tak neš bit, nemreš ti imat CPU iz 2019. u PRO verziji i očekivat neznam kaj, malo bolja grafa (s medium eventualno na high detalje kako u kojoj igri), FPS dic i igraju na to da ce PSSR odradit svoje...

Nažalost mi (u ovom slučaju ja), koji već imam RT na PC-u godinama i haklam preko 60fps-a od tamo negdje 2010. nam je ovo sve već viđeno, nema mi wow efekta dok nekome tko to nije iskusio može bit definitivno WOW.

Ali, opet onaj ali, istina je vjerojatno negdje u sredini kao što si i napisao.

Ima poboljšanja, vide se, korak je prema naprijed, ali onaj koji već ima PS5 nema baš pretjerano pno razloga za prelazak kada pričamo o casual gamingu, pogotovo ne kad se igra s kauča i udaljenosti od par metara gdje rezolucija ne igra baš neku ulogu (2k-4k).

U isplativost konzole neću ulazit, ta tema je već prožvakana sto puta, svatko drugačije vrednuje novac samo mi je komično kak se ekipa naloži ak netko pljune 800-1000 eura za neki gušt... 

MOgućnosti postoje, pa tko voli nek izvoli.

Poruka je uređivana zadnji put danas u 9:22 (BioZZG).
13 godina
Sony PlayStation 5

Onako...Not impressed. Sony naslovi su naravno najbolje odrađeni, ostalo ovisi. Treba čekat.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Sony PlayStation 5

Moj Pro je spreman za preuzimanje, it's happening!

Mene jedino muči što prvo probati. DD2 je na rasprodaji, pa možda to. Malo debilno da Sony nije stavio Pro enchanced igre na kakav sale, ali pretpostavljam da će black friday rasprodaje uskoro.

0 0 hvala 0
16 godina
langzy kaže...

Evo prva recenzija samo za tebe, Quality 30 fps mod na baznom ps5 je sada uglavnom performance 60 fps mode na ps5 pro.

Što je značajan skok u performansama, naravno u igrama koje su ps5 pro nadograđene.

Imaš ga kod sebe pa pričaš iz iskustva ili gledaš po internetu kao i mi ostali?

Fidelity mod ne koristim ni sada, jer ispod 60 fpsa ne mogu ni tetris igrati više, a na 55 inča TV-u sa udaljenosti od 2,5 do 3 metra ja ne vidim neku drastičnu razliku između fidelity i performance moda, tako da to sigurno nije 100% povećanje performansi ako na to ciljaš.

Ono malo što sam pročitao po netu ne mijenja mi nešto mišljenje da bi išao izvaliti 800 eura za isti, čini mi se da će biti baš onako kako sam i mislio da bude, definitivno bolja konzola od base modela, ali ne dovoljno da opravda znatno veću cijenu.

13 godina
greysaint0 kaže...

Moj Pro je spreman za preuzimanje, it's happening!

Mene jedino muči što prvo probati. DD2 je na rasprodaji, pa možda to. Malo debilno da Sony nije stavio Pro enchanced igre na kakav sale, ali pretpostavljam da će black friday rasprodaje uskoro.

Meni stigao na radno mjesto prije malo više od pola sata

10 godina
Koliko vas planira kupiti PS5 PRO?
https://www.sancta-domenica.hr/gaming/igrace-konzole/playstation-5/playstation-5-pro.html

Bas sam citao da PSSR toliko dobro vrši upscaling da slika izgleda cak i bolje od native 4K a dobijes vise fps.
Izgleda da AI toliko dobro obradi sliku da izgleda cak i ljepše on nativne rezolucije.

Dosta sam bio skeptičan oko pro konzole no cini mi se da kad ljudi počnu pricati o njoj da ce sve biti jasnije.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Ja ću pričekati da vidim kolika će biti razlika u odnosu na base PS5 u igrama koje će tek izaći. Poznavajući sebe, ako izdaju neku ekskluzivu koja me zanima i vidim po usporedbama da izgleda osjetno bolje nego na base verziji, kupit ću odmah.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice