Sony PlayStation 5 izdvojena tema

poruka: 29.023
|
čitano: 6.413.599
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
3 godine
neaktivan
Re: Sony PlayStation 5
areal kaže...

Ne. Ja stranici platim u eurima. Skine mi se točan iznos s računa. 

ja sam maloprije probao i stalno mi je iznos u dolarima sve do kraja plaćanja

edit: da, moram u postavkama promijeniti valutu

Poruka je uređivana zadnji put ned 24.9.2023 13:19 (Vive24).
6 godina

Na vrhu stranice imaš odabir jezika i valute. Odaberi euro. 

8 godina
Sony PlayStation 5

Ja isto imam drugi account putem kojeg isključivo kupujem igre sa USA store-a. I to što bitanga kaže, bolje i 5 dolara jeftinije nego skuplje. Na razlici između našeg i USA store-a godišnje sigurno uštedim za jednu igru. Bonove kupujem putem USA Amazona gdje sam prijavljen kao ponosni stanovnik Aljaske. 

2 0 hvala 0
12 godina
Sony PlayStation 5

stigao bundle ps5 + ea sports fc 24 kod nas, moze se prednarucit vec sad, izlazak 29.9. 500 eura

You don't choose to be a Liverpool fan. You get chosen.
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
Vandit kaže...

Ja isto imam drugi account putem kojeg isključivo kupujem igre sa USA store-a. I to što bitanga kaže, bolje i 5 dolara jeftinije nego skuplje. Na razlici između našeg i USA store-a godišnje sigurno uštedim za jednu igru. Bonove kupujem putem USA Amazona gdje sam prijavljen kao ponosni stanovnik Aljaske. 

ja mislim da sam vec skoro 10 godina u nekoj bolnici u philadelfiji

PSN - darklydexter
14 godina
Uf, kad ti dođe račun...
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
10 godina
Super bundle, taman što tražim. Uzimam
3 godine
neaktivan
Ezio kaže...
Vandit kaže...

ja mislim da sam vec skoro 10 godina u nekoj bolnici u philadelfiji

kod dođe na mail ili negdje drugdje?

8 godina
Sony PlayStation 5

Da, na email. I to onak' u roku od pola minute. Brzo i pouzdano. 

0 0 hvala 0
15 godina
Sony PlayStation 5

Pozz, gdje mogu kupiti ps bon za da nadoplatim wallet, a da mi pošalju kod mailom?

Moj PC  
0 0 hvala 0
23 mjeseca
neaktivan
15 godina
Sony PlayStation 5

U temi sam našao preporuke za dva SSD-a.

WD Black SN850X
Corsair MP600 Force

WD je 199 eura, Corsair 160. 

Jel vrijedi WD tih 40 eura više?

Ne znam još da li da uzmem 1TB ili 2TB. Možda bude dovoljno 1TB + ovaj SSD što je unutra po defaultu.

PSN - darklydexter
Moj PC  
0 0 hvala 0
23 mjeseca
neaktivan
Ezio kaže...

WD Black SN850X
Corsair MP600 Force

Ne znam još da li da uzmem 1TB ili 2TB. Možda bude dovoljno 1TB + ovaj SSD što je unutra po defaultu.

Na službenoj stranici Western Digital WD_BLACK SN850X 2TB sa heatsink košta 153.49 eura (sada je na popustu,a bez popusta košta 182.99 eura)

https://www.westerndigital.com/en-ie/products/internal-drives/wd-black-sn850x-nvme-ssd#WDS200T2X0E

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.9.2023 21:30 (Witcher94).
15 godina
Witcher94 kaže...
Ezio kaže...

WD Black SN850X
Corsair MP600 Force

Na službenoj stranici Western Digital WD_BLACK SN850X 2TB sa heatsink košta 153.49 eura (sada je na popustu,a bez popusta košta 203.99 eura)

https://www.westerndigital.com/en-ie/products/internal-drives/wd-black-sn850x-nvme-ssd#WDS200T2X0E

Hvala, naručio za 153.49

PSN - darklydexter
3 godine
neaktivan
Vandit kaže...

probao sam osim svoje adrese staviti i USA adresu ali mi svejedno ne da naručiti na Amazonu....kaže region restriction bla, bla....

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.9.2023 19:03 (Vive24).
11 godina
PS plus igre za Listopad su
Callisto Protocol
Farming Simulator 22
Treca se ne zna

Moj PC  
8 0 hvala 8
8 godina
Vive24 kaže...
Vandit kaže...

probao sam osim svoje adrese staviti i USA adresu ali mi svejedno ne da naručiti na Amazonu....kaže region restriction bla, bla....

Ja sam isto ima probleme napravit acc na americkom amazonu, stalno mi je javljalo da to nije moja adresa, nesto u tom stilu. Na kraju sam sla novce jednom kolegi ovdje i on mi je uzima bonove. 

Prije toga sam ih kupova na pcgamesupply i sve mi je stimalo.

10 godina
Uzeo sam PS5. Koliko sam čuo, do kraja godine je besplatna pretplata na PS Plus zbog konverzije na euro.

Zanima me kako to uključiti i vrijedi li to za sve pakete pretplate ili samo osnovnu?

Možda glupo pitanje, ali nisam imao PlayStation od dvojke, tak da sam novi u tom svijetu :D igrao sam Xbox uglavnom

0 0 hvala 0
14 godina
MedO1337 kaže...
Uzeo sam PS5. Koliko sam čuo, do kraja godine je besplatna pretplata na PS Plus zbog konverzije na euro.

Zanima me kako to uključiti i vrijedi li to za sve pakete pretplate ili samo osnovnu?

Možda glupo pitanje, ali nisam imao PlayStation od dvojke, tak da sam novi u tom svijetu :D igrao sam Xbox uglavnom

Vrijedi za sve razine pretplate, samo aktiviraj mjesec dana.

Novce dodaš na račun tak da kupiš bon u dućanu ili preko Keks aplikacije i otkupiš ga u playstation storeu na konzoli ili u mobilnoj aplikaciji (posebno zgodno ak kupuješ preko Keksa, možeš samo copy pasteat bon u aplikaciju).

8 godina
Vive24 kaže...
Vandit kaže...

Ne sjećam se da sam imao problema sa kreiranjem usa accounta na amazonu. Jedino što mi pada na pamet da uključiš VPN i staviš USA lokaciju pa onda probaš. 

15 godina
Chronosus kaže...
MedO1337 kaže...

Vrijedi za sve razine pretplate, samo aktiviraj mjesec dana.

Novce dodaš na račun tak da kupiš bon u dućanu ili preko Keks aplikacije i otkupiš ga u playstation storeu na konzoli ili u mobilnoj aplikaciji (posebno zgodno ak kupuješ preko Keksa, možeš samo copy pasteat bon u aplikaciju).

Samo ktivira mjesec dana a subscription mu ostane do kraja godine besplatan?

Ja sam naručio sa A1 koji uključuje 2 godine premium subscriptiona. Nije još stiglo pa ne znam jel se dobiju kodovi za unos u store ili kak to funkcionira. AKo ne postoji neki rok za unos kodova, onda valjda mogu pričekati do kraja godine.

Jel možda netko tu uzimao taj ili sličan paket pa zna kak to funkcionira?

PSN - darklydexter
14 godina
Ezio kaže...

Samo ktivira mjesec dana a subscription mu ostane do kraja godine besplatan?

Ja sam naručio sa A1 koji uključuje 2 godine premium subscriptiona. Nije još stiglo pa ne znam jel se dobiju kodovi za unos u store ili kak to funkcionira. AKo ne postoji neki rok za unos kodova, onda valjda mogu pričekati do kraja godine.

Jel možda netko tu uzimao taj ili sličan paket pa zna kak to funkcionira?

Dobiš karticu za aktivaciju. Možeš pričekati do početka nove godine s aktivacijom, a do tad iskorištavati ovo besplatno produžavanje.

11 godina
Jim Ryan je najavio da odlazi u mirovinu na kraju ove financijske godine. Od 1 Travnja 2024 Naslijediti ce ga Hiroki Totoki

As you will have seen today in the news, I have announced my retirement after nearly 30 years at Sony Interactive Entertainment. I did not take this decision lightly and I absolutely love SIE and our community, but of late I’ve been finding it increasingly difficult to strike the right balance between having my home in the UK and my job in the United States. As mentioned in the press release, I will continue my role as President and CEO until March 2024. Effective April 1, 2024, Hiroki Totoki will be appointed Interim CEO of SIE while he continues his current role at Sony Group Corporation.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Odlazi jer nije uspio blokirati kupnju Activisiona
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
4 0 hvala 0
11 godina
Teardown dolazi na ps plus extra 15.11. Šesta po redu day one igra na ps plusu. 👍
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
Gogy7 kaže...
Jim Ryan je najavio da odlazi u mirovinu na kraju ove financijske godine. Od 1 Travnja 2024 Naslijediti ce ga Hiroki Totoki

As you will have seen today in the news, I have announced my retirement after nearly 30 years at Sony Interactive Entertainment. I did not take this decision lightly and I absolutely love SIE and our community, but of late I’ve been finding it increasingly difficult to strike the right balance between having my home in the UK and my job in the United States. As mentioned in the press release, I will continue my role as President and CEO until March 2024. Effective April 1, 2024, Hiroki Totoki will be appointed Interim CEO of SIE while he continues his current role at Sony Group Corporation.

Hvala bogu,lik je lagano poceo pretvarat Sony/Playstation u Microsoft,rekao bih da je ovaj val live service igara koje Sony priprema upravo njegova umotvorina.

10 godina
Sony PlayStation 5

Pitanje vezano uz PlayStation Plus pakete.

Isplati li se platiti PlayStation Plus Premium iako ne planiram baš igrati klasične igre sa starijih konzola? Ovako mi se na prvu čini PlayStation Plus Extra kao najbolja opcija, ali ni sam nisam siguran...

0 0 hvala 0
8 godina
Sony PlayStation 5

Pa Premium tu i je zbog starih igara. Ako ih ne planiraš igrati uopće ti ne treba Premium. Extra je sasvim dovoljan. 

1 0 hvala 0
14 godina
MEGATAMA kaže...

Hvala bogu,lik je lagano poceo pretvarat Sony/Playstation u Microsoft,rekao bih da je ovaj val live service igara koje Sony priprema upravo njegova umotvorina.

Playstation rastura po prodaji zadnje dvije generacije, realno nikad nije bio jači brand, PS5 je fantastična konzola. Zašto srat po čovjeku?

Svi

12 godina
Chronosus kaže...
MEGATAMA kaže...

Playstation rastura po prodaji zadnje dvije generacije, realno nikad nije bio jači brand, PS5 je fantastična konzola. Zašto srat po čovjeku?

Svi

Nisam 100% siguran ali ako se dobro sjecam on nije bio na toj poziciji u doba ps4 uzleta a niti prilikom kreiranja ps5,on je postavljen kasnije tako da mu definitivno necu davat zasluge za uspijeh ps4 ili ps5 ali svakako je povezan sa promjenom fokusa sa jakih AAA SP naslova na live service igre,sa dizanjem cijena,sa usporenom tranzicijom i crossgenom.

U biti sve sto smatram minusima i od tuda moje misljenje.

Mozda sam u krivu,mozda je on zasluzan za vecinu pozitivnih odluka unutar Playstation branda ali ja nisam stekao taj dojam unazad 3+ godine uz Ps5.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice