Sony PlayStation 5 izdvojena tema

poruka: 28.179
|
čitano: 5.772.395
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
8 godina
neaktivan
Re: Sony PlayStation 5
MEGATAMA kaže...
Zec04 kaže...

evo mene opet sa load gameom. javi mi se covjek da bi mi prebacio svoj load game od forbidden westa. ima ps5 verziju igrice i nema opciju importa na usb, samo na cloud. ja koji imam ps4 verziju na ps5 konzoli imam opciju da spremim na usb. kako da to prebacimo? dali da napravimo cloud i jedan i drugi pa da probamo prebacit nekako ili?

Mislim da ne mozete nikako,radije kreni igru ispocetka.

a neznam, ako je tako onda necu ni igrat jer ne mogu stic i nemam volje opet sve ispocetka koliko god mi igrica dobra bila. ja mislim da mozemo na nacin da on spremi na cloud, prijavi se preko kompa pa skine i posalje mi na mail i ja stavim na usb i probam

23 mjeseca
Zec04 kaže...
Van_hohenheim kaže...
MEGATAMA kaže...
Zec04 kaže...

evo mene opet sa load gameom. javi mi se covjek da bi mi prebacio svoj load game od forbidden westa. ima ps5 verziju igrice i nema opciju importa na usb, samo na cloud. ja koji imam ps4 verziju na ps5 konzoli imam opciju da spremim na usb. kako da to prebacimo? dali da napravimo cloud i jedan i drugi pa da probamo prebacit nekako ili?

Jedno možda glupo pitanje, zašto bi krenio iz početka? Kada se skine Burning shores ne kreiraju li se samo questovi i mapa da nastaviš?

ja mislim da moras imat sve misije predene, jer tek onda dobijes "dozvolu" za dlc

Koliko se sjećam iz prvog Horizona mora se preći određeni dio glavnog questa da se moglo igrat DLC

EDIT: malo gugla i našao sam ovo:"Burning Shores will take place after the main story, as the Playstation blog has revealed. That means you will need to have completed the main quest in order to hop into the DLC. Once you've completed the final mission, Singularity, Aloy will receive a call over her Focus to lead you to the start of the expansion." Izvor: https://www.gamesradar.com/finally-some-details-about-horizon-forbidden-wests-burning-shores-dlc/

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.4.2023 12:05 (Van_hohenheim).
16 godina
Zec04 kaže...

a neznam, ako je tako onda necu ni igrat jer ne mogu stic i nemam volje opet sve ispocetka koliko god mi igrica dobra bila. ja mislim da mozemo na nacin da on spremi na cloud, prijavi se preko kompa pa skine i posalje mi na mail i ja stavim na usb i probam

Ja uopće nemam ni želju ni volju igrati taj DLC. Jedva sam se prisilio i igru završiti.

A za prošli HZD sam bio full razočaran DLCom tako da vjerujem da ni ovaj nije ništa bolji.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
12 godina
Zec04 kaže...
MEGATAMA kaže...
Zec04 kaže...

Zar nisu saveovi vezani uz account?...

Nadam se da ce ovaj dlc bit izvrstan,onaj na prvoj igri mi je bio uistinu dobar.

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.4.2023 13:42 (MEGATAMA).
8 godina
neaktivan
Bitanga kaže...
Zec04 kaže...

Ja uopće nemam ni želju ni volju igrati taj DLC. Jedva sam se prisilio i igru završiti.

A za prošli HZD sam bio full razočaran DLCom tako da vjerujem da ni ovaj nije ništa bolji.

da nije mi meni taj dlc bio nista posebno, ali ovo mi djeluje odlicno, jos borba protiv horusa

8 godina
neaktivan
MEGATAMA kaže...

Nadam se da ce ovaj dlc bit izvrstan,onaj na prvoj igri mi je bio uistinu dobar.

a trebali bi bit, ali se ne prenose ko na ps4 sa konzole na konzolu, nego si morao rucno prebacivat. ja vidim sve trofeje od forbidden westa i sve sate koje sam odigrao, ali nemam load game da zapocnem dlc. zato zicam okolo. i jedan jedini covjek mi se javi koji imas na ps5 preden forbidden west a ps5 nema opciju da prebacis na usb, a onaj tko ima na ps4 forbbiden west moze prebacit bez problema

12 godina
Zec04 kaže...
MEGATAMA kaže...

a trebali bi bit, ali se ne prenose ko na ps4 sa konzole na konzolu, nego si morao rucno prebacivat. ja vidim sve trofeje od forbidden westa i sve sate koje sam odigrao, ali nemam load game da zapocnem dlc. zato zicam okolo. i jedan jedini covjek mi se javi koji imas na ps5 preden forbidden west a ps5 nema opciju da prebacis na usb, a onaj tko ima na ps4 forbbiden west moze prebacit bez problema

Ali o tome i pricam,ako je save vezan za account onda njegov save ne moze radit na tvom accountu.

Barem ja mislim da je tako....mozda sam u krivu.

10 godina
Sony PlayStation 5

PS PLUS EXTRA & PREMIUM - APRIL 2023

PlayStation Plus Extra Games Catalog

Kena: Bridge of Spirits | PS4, PS5

Doom Eternal | PS4, PS5

Riders Republic | PS4, PS5

Wolfenstein II: The New Colossus | PS4

Slay the Spire | PS4

Monster Boy and the Cursed Kingdom | PS4, PS5

The Evil Within | PS4

Wolfenstein: The Old Blood | PS4

Bassmaster Fishing | PS4, PS5

Paradise Killer | PS4, PS5

Sackboy: A Big Adventure | PS4, PS5

PlayStation Plus Premium | Classics

Doom | PS4

Doom II | PS4

Doom 64 | PS4

Doom 3 | PS4

Dishonored: Definitive Edition | PS4

Moj PC  
9 0 hvala 3
8 godina
neaktivan
Sony PlayStation 5

evo update. covjek s kojim sam se cuo za load game mi je dao svoj account, poslao mi verification code. skinem load game sa njeogvog clouda na konzolu, sve ok. kad se ocu odlogirat sa njegovog accounta, pise mi da ce se sve izbrisat. tako da ne mozes ni probat ako ce funkcionirat. eto, jedina igrica radi koje uzmem ps5, cak ne ni igrica nego dlc me toliko izmrcvario i sad kad znam da necu moc igrat na izlazku dlc dode mi da prodam play

0 1 hvala 1
16 godina
Zec04 kaže...

evo update. covjek s kojim sam se cuo za load game mi je dao svoj account, poslao mi verification code. skinem load game sa njeogvog clouda na konzolu, sve ok. kad se ocu odlogirat sa njegovog accounta, pise mi da ce se sve izbrisat. tako da ne mozes ni probat ako ce funkcionirat. eto, jedina igrica radi koje uzmem ps5, cak ne ni igrica nego dlc me toliko izmrcvario i sad kad znam da necu moc igrat na izlazku dlc dode mi da prodam play

A što si pokušavao uopće napraviti na ovaj način?

Kad skineš savegame iz clouda sa njegovim accountom, on je samo za taj account. Kako bi ga prebacio na svoj account?

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
8 godina
neaktivan
Sony PlayStation 5

a pokusavam sve, samo da mogu taj burning shores odigrat. jedino neznam ako bi netko prodao account sa forbidden westom, neznam ako mi je to opcija

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.4.2023 11:08 (Zec04).

0 0 hvala 0
7 godina
Zec04 kaže...

a pokusavam sve, samo da mogu taj burning shores odigrat. jedino neznam ako bi netko prodao account sa forbidden westom, neznam ako mi je to opcija

Koliko si vremena utrošio u akrobacije, mogao si završiti main story do sada

16 godina
Zec04 kaže...

Džaba ti pokušavanje ako ne razumiješ što radiš.

A bojim se da ne razumiješ.

14 godina
Zec04 kaže...

Zec04

Znači save game ti vrijedi samo što si ti odigrao na svom acc. jedino da ti netko proda acc. sa tom igrom nakon što je odigrao glavnu igru.

Evo kad ja konačno prođem prodam ti ja acc. sa igrom pa ti igraj produžetke (DLC) 

Imam igru na digitalnom acc., ali nikako da ju krenem ozbiljno igrati.

2 godine
Zec04 kaže...

inače, to se desi da ti briše download kad se hoćeš izlogirati ako si otvorio taj account kao gost (otvaranje accounta koji je na desnoj strani kad se otvara novi account). Otvori ga na normalan način ( s lijeve strane kako i kad otvaraš svoj normalni account)i onda će ti ostati download i kad se izlogiraš iz njegovog accounta. Samo ga ne smiješ obrisati (account). Kad napraviš account kao gost PS5 ga sam izbriše nakon što se izlogiraš

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.4.2023 19:32 (Vive24).
9 godina
robogo kaže...
Zec04 kaže...

Bas sam to htio napisat hehe

10 godina
Odgođen je Suicide Squad
Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina
Prevedeno: skužili smo po kritikama da nam je igra drek i da nema šanse da ostvarimo prvotne financijske ciljeve, pa idemo spasiti što se spasiti da i da nam dioničari budu sretni i puni masnih para koje gledamo izmust iz igrača.
16 godina
robogo kaže...
Prevedeno: skužili smo po kritikama da nam je igra drek i da nema šanse da ostvarimo prvotne financijske ciljeve, pa idemo spasiti što se spasiti da i da nam dioničari budu sretni i puni masnih para koje gledamo izmust iz igrača.

Kad bi bar bilo više takvih studija.

7 godina
No Man's Sky je ispao dobro nakon brda patcheva. :)
16 godina
robogo kaže...
No Man's Sky je ispao dobro nakon brda patcheva. :)

No Man's Sky nije nikad ispao dobro.

Iako je jedna od rijetkih igara koju sam igrao više od 100h. To je bilo na releaseu, prije nego su uveli hrpu još nepotrebnijih stvari.

Tad sam se još uvijek bio nadao da ima nešto pametno u toj igri :-D

Probao sam još par puta početi igru ispočetka kad su objavili mega najbolje patcheve, no nikad nisam izdržao dulje od 1h.

8 godina
neaktivan
hummer0 kaže...
Evo kad ja konačno prođem prodam ti ja acc. sa igrom pa ti igraj produžetke (DLC) 

Imam igru na digitalnom acc., ali nikako da ju krenem ozbiljno igrati.

ma poceo ja ispocetka i gotov, nema druge. ali hvala :D

8 godina
neaktivan
robogo kaže...

pa iskreno, mogao sam :D jucer krenuo ispocetka ali story mod i bez ikakvih zaustavljanja. samo gas i glavne misije. nakon 2 sata sam usao na artemis misiju

11 godina
Sony PlayStation 5

Da li se zna kada ćemo moći € plačati?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
BorEl kaže...

Da li se zna kada ćemo moći € plačati?

Uskoro!

12 godina
Sony PlayStation 5

Ovo uistinu izgleda nevjerovatno.... 

Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
Sony PlayStation 5

Sam ak bude u 60 fps-a....

#fsb
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Naravno da će biti u 60 fpsa. Ne znam zašto nebi bilo.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
12 godina
sveupitni kaže...

Sam ak bude u 60 fps-a....

Naravno da ce bit i 60fps

Bas sam danas malo lutao po Horizonu Forbiden West i to je doslovno nevjerovatno kako izgleda i koliko je bistro a performanse cesto iznad 70fps

15 godina
Sony PlayStation 5

Odigras GoW i onda ideš igrat ovo i jednstavno ne ide.

Borba 10x bolja u GoWu.

Nebi te jebo ni za bjdo kajameja
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice