Pred malo su podrzali 1440p.
Ali mislim da jos ne podrzava vrr
Meni uredno radi s samsungom g7
Podrzava li PS5 1440p rezoluciju pri 60+ fpsa? Razmisljam uzeti i ja PS5 zbog Demons Souls, Ragnaroka i jos par njih (Bloodborne sa 4ke), spojio bih ga na isti monitor na kojemu mi je PC (1440p 144hz).
Podrzava 1440p do 120hz uz HDR i VRR
Ekipa koje igre su dosad najavljene isključivo kao next gen, odnosno samo za PS5? Koliko ja vidim to je Final Fantasy XVI (koji mi stvarno izgleda odlično zasad)
jel ima još štogod?
Ekipa koje igre su dosad najavljene isključivo kao next gen, odnosno samo za PS5? Koliko ja vidim to je Final Fantasy XVI (koji mi stvarno izgleda odlično zasad)
jel ima još štogod?
Spiderman 2,vjerovatno skoro pa sve sto Sony razvija a jos nisu pokazali.
jel ima još štogod?
Mislim da Dead Space Remake i Forspoken nisu dostupne na staroj generaciji, ali one su next gen samo u tom smislu. Mislim da ćemo se načekati da dođe neka igra koja će stvarno donijeti nešto bitno drugačije nego je bilo na PS4. Ako uopće.
jel ima još štogod?
Mislim da Dead Space Remake i Forspoken nisu dostupne na staroj generaciji, ali one su next gen samo u tom smislu. Mislim da ćemo se načekati da dođe neka igra koja će stvarno donijeti nešto bitno drugačije nego je bilo na PS4. Ako uopće.
Niti na PCu nema next-gen igara, neće biti ni na PS5.
Prevelika očekivanja imate. Next-gen je current-gen.
jel ima još štogod?
Jedi Survivor. Doduše, izlazi i na XSeS, tak da...
In other news: jučer napokon stigao na dva sata isprobati PSVR2 (prvi pokušaj je failao jer nisu bili napunjeni joystici i imao sam instaliran samo No Mans Sky koji nisam prije igrao pa nisam znao šta da radim)
To je to! Napokon VR bez bitnih kompromisa za prihvatljivu cijenu. Isprobali Horizon i Drums Rock, svaki po sat vremena. Ergonomija fantastična, i samog headseta i kontrolera. Nimalo zamora na glavi niti mučnine od kretanja.
Horizon demo me oduševio jer su odlično riješili kretanje. Mahanje rukama je skroz prirodno i čini mi se da bi funkcioniralo i za puno brže igre sa više slobode. Ne samo to, izmicanje s mahanjem u stranu ili u rikverc je praktički instinktivno kad jednom probaš.
Čak su i slušalice koje dobiješ uz headset skroz solidne. Neki reviewi su spominjali da nisu dobre, ne bih se složio.
Jedine primjedbe su da je teško ponovno pravilno uloviti kontrolere jednom kad ih odložiš i primjeti se mura efekt (doduše primarno u menijima, prestaneš doživljavati čim krene akcija).
Mislio sam da ću u startu uzeti samo Moss jer sam to htio igrati i na PSVR1 a ostatak Gran Turismo, al sad gledam da uzmem i Drums Rock i Pavlov minimum.
Uglavnom, čak mi je i žena, koja nije htjela u startu ni probati jer joj je na prijašnjim VR-ovima bilo mučno (HTC Vive primarno), na kraju rekla da nije bila loša investicija i želi još.
Skidam kapu Sonyu. Ako ovo ne uspije na tržištu mislim da možemo VR tech proglasiti propalom tehnologijom.
mislim da je to zato jer se još uvijek rade igre za crossgeneraciju.
kad počnu izlazit next gen igre za ps5 onda će i PC dobit next gen
jel ima još štogod?
Niti na PCu nema next-gen igara, neće biti ni na PS5.
Prevelika očekivanja imate. Next-gen je current-gen.
Dobro ajd misli se na next-gen u odnosu na PS4. Potpuno korištenje brzog SSDa, korištenje novog Unreal enginea i sl. Evo u Bug recenziji čitam da Hogwarts Legacy i na PS5 ima nekakva sitna učitavanja kod otvaranja vrata, a to je zbog toga jer je igra izašla na PS4 i koristi engine prilagođen last gen konzolama.
Dobro ajd misli se na next-gen u odnosu na PS4.
Kad ćemo, onda, PS4 početi zvati "last-gen"?
Dobro ajd misli se na next-gen u odnosu na PS4.
Kad ćemo, onda, PS4 početi zvati "last-gen"?
Odavno ga tako zovemo.
jel ima još štogod?
Jedi Survivor. Doduše, izlazi i na XSeS, tak da...
In other news: jučer napokon stigao na dva sata isprobati PSVR2 (prvi pokušaj je failao jer nisu bili napunjeni joystici i imao sam instaliran samo No Mans Sky koji nisam prije igrao pa nisam znao šta da radim)
To je to! Napokon VR bez bitnih kompromisa za prihvatljivu cijenu. Isprobali Horizon i Drums Rock, svaki po sat vremena. Ergonomija fantastična, i samog headseta i kontrolera. Nimalo zamora na glavi niti mučnine od kretanja.
Horizon demo me oduševio jer su odlično riješili kretanje. Mahanje rukama je skroz prirodno i čini mi se da bi funkcioniralo i za puno brže igre sa više slobode. Ne samo to, izmicanje s mahanjem u stranu ili u rikverc je praktički instinktivno kad jednom probaš.
Čak su i slušalice koje dobiješ uz headset skroz solidne. Neki reviewi su spominjali da nisu dobre, ne bih se složio.
Jedine primjedbe su da je teško ponovno pravilno uloviti kontrolere jednom kad ih odložiš i primjeti se mura efekt (doduše primarno u menijima, prestaneš doživljavati čim krene akcija).
Mislio sam da ću u startu uzeti samo Moss jer sam to htio igrati i na PSVR1 a ostatak Gran Turismo, al sad gledam da uzmem i Drums Rock i Pavlov minimum.
Uglavnom, čak mi je i žena, koja nije htjela u startu ni probati jer joj je na prijašnjim VR-ovima bilo mučno (HTC Vive primarno), na kraju rekla da nije bila loša investicija i želi još.
Skidam kapu Sonyu. Ako ovo ne uspije na tržištu mislim da možemo VR tech proglasiti propalom tehnologijom.
Kako se cini svima nam se dopao PSVR2.
Moja jadna draga zena danas prosla pola Berlina da me iznenadi sa Horizonom za rodjendan...nije znala da nema fizicke verzije ❤️
malkoc offtopica, al zapravo je vezano za PS5 i dodatnu opremu, konačno se otvara Sancta Domenica i u Osijeku. Slučajno sam to saznao, iskočio mi je oglas za posao, pa ako ima zainteresiranih i za to evo linka: https://www.sancta-domenica.hr/novosti/pridruzi-nam-se-u-osijeku/
nisu još rekli točnu lokaciju, nadam se da će biti Portanova jer kad mi žena ide u shopping da se imam i ja gdje zavući, a ne samo sjediti na klupici.
malkoc offtopica, al zapravo je vezano za PS5 i dodatnu opremu, konačno se otvara Sancta Domenica i u Osijeku. Slučajno sam to saznao, iskočio mi je oglas za posao, pa ako ima zainteresiranih i za to evo linka: https://www.sancta-domenica.hr/novosti/pridruzi-nam-se-u-osijeku/
nisu još rekli točnu lokaciju, nadam se da će biti Portanova jer kad mi žena ide u shopping da se imam i ja gdje zavući, a ne samo sjediti na klupici.
Ne znam jedino u koji lokal u Porti bi se uselili, možda neki na katu ili na mjesto bivše Mobil Medie u kutu kod Mullera?
Ne znam jedino u koji lokal u Porti bi se uselili, možda neki na katu ili na mjesto bivše Mobil Medie u kutu kod Mullera?
ne znam ni ja bome. Nije baš da obilazim sve kada dođem, tako da ne znam kakva je situacija s mjestom, ali treba im sigurno dosta prostora. Možda tamo dolje u kutu pored ljekarne gdje je bila prije igraonica. A vidit ćemo, gdje god da bude dobro je
Ajde valjda ima tamo netko da upadne , pa da imamo spijuna medju njihovim redovima xd
Napokon opet PS5 na policama De trgovina,ovo nije los deal posto Harry Potter sam kosta 75eu....
Jel ti radiš šta ili samo hodaš po trgovinama u DE :-)
Napokon opet PS5 na policama De trgovina,ovo nije los deal posto Harry Potter sam kosta 75eu....
Isao kupit deck za punjenje VR sennsova....nema.
U biti me zena vodila u centar da izaberem poklone za rodjendan ❤️
Oboje. Radi kao zaštitar u trgovačkom centru.
Isao kupit deck za punjenje VR sennsova....nema.
U biti me zena vodila u centar da izaberem poklone za rodjendan ❤️
Hehe znao sam da si sponzoruša :-)
https://ffa.hr/vijesti/playstation-plus-sada-je-dosta-jeftiniji-i-za-vec-aktualne-pretplatnike/86470/
Popust za upgrade PS+ za postojeće korisnike
https://ffa.hr/vijesti/playstation-plus-sada-je-dosta-jeftiniji-i-za-vec-aktualne-pretplatnike/86470/
Popust za upgrade PS+ za postojeće korisnike
Bed je jedino što ne možeš platiti ako nemaš kune :-D
Trenutno je disk verzija najniža u SD ili ima jeftinije negdje?
Gamershop pogledaj
Konačno normalne cijene ps5 u Hr. Na ekupi 499 eura
Konačno normalne cijene ps5 u Hr. Na ekupi 499 eura
Digitalna verzija na eKupi je 499€ iako je i to ok u odnosu na cijene koje su bile prije.Disc verzija je btw ako sam zapamtio dobro najjeftinija 570€ u Sancta Domenica.