Sony PlayStation 5 izdvojena tema

poruka: 29.383
|
čitano: 6.924.947
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Sony PlayStation 5

Ja isto iman problem nakon sta sam napravija update konzole i joistika ..kad upalim konzolu jostici rade samo desetak sec...skuzija sam da je neki problem s wifi internetom ,kad konzolu spojim preko mobitela na internet sve radi kako treba ,a cim se idem spojiti na kucni wifi ,jostici se sami iskljuce i ne mogu više ništa ,spojia sam tikovnicu i tipkovnica radi ,kad se to dogodi više se ne mogu spojiti ni na mobitel ni na kucni wifi,tada moram ugasiti pa upaliti konzolu..ja sumljan da je mozda problem u kucnom routeru ,mozda treba prominit neku postavku na routeru iako prije updata je sve normalno radilo,ako se netko razumije u postavke routera nek se javi pa da provam to sredit. 

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Sony PlayStation 5
ivan159 kaže...

Ja isto iman problem nakon sta sam napravija update konzole i joistika ..kad upalim konzolu jostici rade samo desetak sec...skuzija sam da je neki problem s wifi internetom ,kad konzolu spojim preko mobitela na internet sve radi kako treba ,a cim se idem spojiti na kucni wifi ,jostici se sami iskljuce i ne mogu više ništa ,spojia sam tikovnicu i tipkovnica radi ,kad se to dogodi više se ne mogu spojiti ni na mobitel ni na kucni wifi,tada moram ugasiti pa upaliti konzolu..ja sumljan da je mozda problem u kucnom routeru ,mozda treba prominit neku postavku na routeru iako prije updata je sve normalno radilo,ako se netko razumije u postavke routera nek se javi pa da provam to sredit. 

Probaj za početak na ruteru prebaciti wifi 2.4 kanal na neki drugi, ili se prebaciti na 5GHz wifi, ili obrnuto. Vjerojatno su neke interferencije u pitanju.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
16 godina
neaktivan
Sony PlayStation 5

Probao sam sve i nece pa nece. Al nest je do interneta kad bez njega radi. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sony PlayStation 5

Rijesio zasad problem. Preko hot spota radi. Prelo wifija na mob pa preko moba dijelim hotspot na konzolu i radi

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Sony PlayStation 5

Znam da većini nije praktično, ali meni je LAN kabel majka.. s njime nikad problema

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Sony PlayStation 5

Ima li tko spojen svoj PS 5 na monitor Samsung Odyssey G7 S28AG70 i kakavi su dojmovi? Danas ga naručio za ps5 gaming i svakodnevni rad na kompu pa me zanima kakav je u praksi? Recenzije su dobre koliko vidim po netu.4900 kn me izašao u Santi Domenici i to je ujedno najjeftinije što se može naći od monitora da ima za 2.1 hdmi trenutno.

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.3.2022 17:57 (lobotomac90).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Sony PlayStation 5

Moram reći da GTA 5 sa ovim upgradeom izgleda i više nego pristojno za open world igru staru skoro 10 godina. HDR je jako dobro napravljen. Igru neću upalit valjda nikad jer mi se povraća od nje koliko je prožvakana ali sam probao jer me čisto zanimalo. Ako netko nekim čudom još nije odigrao, sad je vrijeme 

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
5 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Bitanga kaže...
Probaj za početak na ruteru prebaciti wifi 2.4 kanal na neki drugi, ili se prebaciti na 5GHz wifi, ili obrnuto. Vjerojatno su neke interferencije u pitanju

Moj router ima samo 2.4 ,router je od iskona Innbox V46
Poruka je uređivana zadnji put ned 27.3.2022 13:27 (ivan159).
10 godina
Napravio apdejt, sve radi normalno......
Children Shouldnt Play with Dead Things
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
ivan159 kaže...
Bitanga kaže...
Probaj za početak na ruteru prebaciti wifi 2.4 kanal na neki drugi, ili se prebaciti na 5GHz wifi, ili obrnuto. Vjerojatno su neke interferencije u pitanju

Moj router ima samo 2.4 ,router je od iskona Innbox V46

Na tom ruteru imaš i 5g

15 godina
Sony PlayStation 5

morate ulozit u dodatnu kucnu wifi mrezu, a od Tcoma odnosno providera koristit samo za spajanje na net i nista vise.

od kad sam sastavio kucnu mrezu Fritzbox uredaja nemam nikakvih problema. sada identican setup nosim sestri za hr

Ne slušaj nikoga, ostani svoj
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Robert_84 kaže...

morate ulozit u dodatnu kucnu wifi mrezu, a od Tcoma odnosno providera koristit samo za spajanje na net i nista vise.

od kad sam sastavio kucnu mrezu Fritzbox uredaja nemam nikakvih problema. sada identican setup nosim sestri za hr

Ja imam t com ruter i optiku sve radi ko iz praćke. 

4 godine
neaktivan
Imaju li išta Švabi drugo osim tog ushranog Fritzbox rutera?
15 godina
MSXhunT3R kaže...

ima, no ovo radi savrseno, podrska im je direktna i brza. 

no cijena je paprena. 

Ne slušaj nikoga, ostani svoj
14 godina
neaktivan
MSXhunT3R kaže...

Što nedostaje Fritzu? Jedan od najboljih routera koji se može dobiti od tel operatera. Možda izgleda usrano, ali radi bez greške i software mu ima toliko opcija da će zadovoljiti 99% korisnika, a uz to je UI user friendly pa će se snaći i prosječan korisnik.

15 godina
Sony PlayStation 5

Fritzbox koji sam dobio od A1 izgleda ko UFO igracka iz 60-ih, ali nikad nisam imao na raspolaganju vise security feature-a. Veza na 5GHz je iznimno stabilna, i na neku foru imam punu brzinu kroz dva deblja zida.

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.3.2022 14:57 (Gregor).
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Sony PlayStation 5

Ako kupim delux verziju gran turisma 7 za ps5 i ps4 da li sony podržava da igram online na obje konzole u isto vrijeme sa jednim accountom?

Sve što znam o životu naučio me Đelo Hadžiselimović
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Gregor kaže...

Fritzbox koji sam dobio od A1 izgleda ko UFO igracka iz 60-ih, ali nikad nisam imao na raspolaganju vise security feature-a. Veza na 5GHz je iznimno stabilna, i na neku foru imam punu brzinu kroz dva deblja zida.

haha baš tako, taj su i meni donijeli nakon one katastrofe od Ubeea i kad sam ga vidio mislim se što je ovo ajme meni.  ali router je zmaj.

5 godina
neaktivan
koji-lik kaže...

Ako kupim delux verziju gran turisma 7 za ps5 i ps4 da li sony podržava da igram online na obje konzole u isto vrijeme sa jednim accountom?

Ne mozes igrati nikako jednu igru na dvije konzole istovremeno ako je sa istog racuna. Mozes aktivirati console sharin/primary console i onda dijeliti igru na drugi acc.

10 godina
Trebao bih preporuku za neke wireless slusalice za ps5, da rade, ne treba biti neki svemirski kvalitet, ako ima sto u kategoriji jeftino a dobro? ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Damir22 kaže...
Trebao bih preporuku za neke wireless slusalice za ps5, da rade, ne treba biti neki svemirski kvalitet, ako ima sto u kategoriji jeftino a dobro? ;)

Ja koristim ove Sony pulse 3d  i meni su super. Eventualno da baterija malo dulje drži ne bi škodilo ali generalno sam zadovoljan.

10 godina
Ma to je za klinca, nece to dugo izdrzati, pa sam mislio ako postoji kakva jeftinija varijanta......
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
Damir22 kaže...

pa vjerojatno ne mozes fulati sa onim sluzbenim PS headsetom, ja imam Playstation gold headset, sasvim sam zadovoljan, mislim da me nekih 500 kuna izasao..

Ovaj sluzbeni za PS5 se zove PS5 Pulse 3D headset, sada je 680 kn u Sancta Domenici.. možda ga netko ima pa neka napiše dojmove..

15 godina
A kada bih napravio console sharing. Jel bih mogao onda online igrati sa obje konzole?
Sve što znam o životu naučio me Đelo Hadžiselimović
5 godina
neaktivan
Isto puls koristim... Super su za cijenu, zvuk je odlican, povezivost sa pc dobra.
Kupio dolby atmos za win11 i na slusalicama radi bas bas dobro.
Udobne, relativno lagane.
Jedino sto meni ne odgovara je power botun, nikako se naviknut - jednak je kao mute smještan skroz nelogično i nekako jeftin.
Baterija 3.7/5.

Za ps5 optimizirane jako dobro.
Za pc optimizacija slabija, ali naviknes se ako nisi sound freak.
Tn
5 godina
neaktivan
koji-lik kaže...
A kada bih napravio console sharing. Jel bih mogao onda online igrati sa obje konzole?

Da, ali ne istovremeno sa istog acc, nego tad mozes na jednoj konzoli sa svog glavnog acc, a sa drugog acc na drugoj konzoli.

11 godina
PS Plus
Hood Outlaws and Legends
Slay the Spire
SpongeBob
Moj PC  
3 0 hvala 3
5 godina
neaktivan
Gogy7 kaže...
PS Plus
Hood Outlaws and Legends
Slay the Spire
SpongeBob

Je li isti izvor kao prethodnih mjeseci? 

17 godina
gamex1423 kaže...
Gogy7 kaže...
PS Plus
Hood Outlaws and Legends
Slay the Spire
SpongeBob

Je li isti izvor kao prethodnih mjeseci? 

Izvor je Gogy, što ti više treba? :-)

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
11 godina
Isti izvor, druge nebi ni naveo😎
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice