Sony PlayStation 5 izdvojena tema

poruka: 29.010
|
čitano: 6.405.101
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Sony PlayStation 5
Marlic980 kaže...

Pozz ekipa!! Dali je možda neko naručivao digitalno preko ovog oglasa na njuškalu.

https://www.njuskalo.hr/ps5-igre/demon-souls-ps5-digitalna-igra-oglas-32859898

Kome padne nešto takvo na pamet? Lik prodaje acc što znači da ih je možda ukrao nekome od nas. Ne bih nešto takvo kupio da umirem. Uopće me ne interesiraju kemije takvog tipa.

6 godina
Sony PlayStation 5

Pitala na Links hoće li poslati PS5 19. 11. i evo odgovora:

Pozdrav, nemamo točnu informaciju. Svakako će konzole biti dostupne nakon 19.11. no hoće li biti dostupne odmah 19.11. nemamo točnu informaciju.

0 0 hvala 0
14 godina
Ja pak imam totalnu suprotnost sa SD. U roku 24h su mi odgovorili/potvrdili preki maila kako mi konzola stiže 19. 11 a i odmah su promijenili adresni podatak - na moje traženje - također potvrdili..

E sad, je li bu to zaista došlo 19. i gdje, to je drugi par čarapa :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
19.11 je kod njih i može se podići tko ima opciju preuzimanja u poslovnici, a tko ima dostavnom službom, onda 19.11 tek kreću sa slanjem, tako da je vj idući dan kod nas.
8 godina
emerik kaže...

Mi moze netko objasniti EA Play? Jer kolko se meni cini to kosta 30$ godisnje, a u tom paketu imam sve Battlefield, FIFA i SW igre.

Pretplata u kojoj dobiješ katalog EA igara. One najnovije igre kao npr FIFA21 budu dostupne tek kasnije. Znači FIFA ti ne bude dostupna odmah po izlasku nego tek par mjeseci kasnije. 

vuki696 kaže...

I dalje mi nije jasno zasto nisu poceli prije raditi ps5 da ih ima dosta.Sve mi se cini da je trebo izaci negdje u 4. mjesecu ali su pozurili radi blagdana,to je jedino normalno objasnjenje jer da jedna firma ko sony moze u hrvatsku poslati samo 2k plejki i u 12 mjesecu jos samo 1 tisucu je fakat prejadno.

Mi ne znamo koliko je to "dosta". Njima je bitnije poslati dovoljan broj konzola u USA i Njemačku recimo, dok ih nestašica konzola u HR i ne dira baš previše. Moraš uzeti u obzir da proizvodnja konzole ne ovisi samo o Sony-u, tu su i dobavljači koji mogu proizvesti samo određeni broj komponenti u zadanom vremenu. I još je tu korona što je sigurno utjecalo na brzinu proizvodnje konzole. 

4 godine
neaktivan
Sony PlayStation 5

Ja sam prednaručio u T-COMa. Nakon upita sam dobio odgovor da dostave kreću 19 osim u slučaju kašnjena stranog dobavljača. 

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
djhuby kaže...
Shivi kaže...

Da imate za info, prednaručio sam konzolu 14.10. u Mikronisu te sam im poslao upit. Danas su mi odgovorili da isporuka konzola neće kasniti što znači da se očekuje isporuka 19.11.

Sjajno! To je ono sto su objavili naknadno i moralo se u ducan na velesajam i brzo je planulo? Sad mi zao sta nisam isao

Da to je to, a ja sam uspio doći u photo finishu

Lik je praktički sa vrata rekao da nema više digital konzola, ali da su ostale dvije sa čitaćem, taman ona koja mi treba.

I am over 9000!!!
8 godina

Pozdrav.

Ako je datum izlaska 19.11. SD bi konzolu trebali poslati prije da ti stigne 19tog.

Tako je što se tiče prednaručivanja igara, ne vidim zašto bi sa konzolom bila drugčija situacija. 

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.11.2020 12:24 (langzy).
17 godina
Marlic980 kaže...

Pozz ekipa!! Dali je možda neko naručivao digitalno preko ovog oglasa na njuškalu.

https://www.njuskalo.hr/ps5-igre/demon-souls-ps5-digitalna-igra-oglas-32859898

Ja bih na tvome mjestu to izbjegao, takve stvari radiš s nekim prijatlejem s kojim dijeliš account. 

14 godina
Sony PlayStation 5

Ekipica vako, zvao sam sada SD.

Znači oni predaju GLSu paket u Četvrtak.

Zvao sam i GLS te su rekli da će paket drugi dan biti kod korisnika (makar u mojem slučaju di ja živim).

0 0 hvala 0
17 godina
tolka kaže...
movie kaže...

Iz zahebancije jučer pošaljem upit SD kad mogu očekivati isporuku konzole i odmah dobijem potvrdu da su zaprimili mail i da će odgovor uslijediti. Nakon toga niti slike niti tona. Valjda im je pun kufer jednih te istih upita svaki dan.

Ja sam im poslao da zelim promijeniti adresu dostave i dobio odgovor: 

Poštovani,
hvala na javljanju vaša narudžba za PS5 je zaprimljena u zadnjem terminu u listopadu,ne zna se još točan datum isporuka tih konzola.
unaprijed hvala.

Nakon toga sam im odgovorio:
svjestan sam toga da ne znate, ali to nisam ni pitao. Zelio bih da mi promijenite adresu dostave u gore navedenu tako da kada budete imali PS5 bude isporucen na tu adresu.

..i jos uvijek nisam dobio odgovor od srijede ili cetvrtka...

Znaci ovo je zadnji put da sam prednarucio nesta kod njih, dao sam preko 4k kn nekom potencijalno 2 mjeseca prije nego cu dobiti tu stvar, a oni nisu u stanju procitati mail, nego mi c/p poruku..sramota.

Toliko su pohlepni bili da vratili mogucnost prednarucivanja i onda na mail nisu u stanju odgovoriti.

Zahvali se ovima koji svakih pol sata pitaju kad će slati konzole ili kad će dobiti nove pošiljke.

Naravno da onda ne mogu odgovoriti na mailove koje ljudi s normalnim problemima šalju.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
17 godina
Gale92 kaže...

Ekipica vako, zvao sam sada SD.

Znači oni predaju GLSu paket u Četvrtak.

Zvao sam i GLS te su rekli da će paket drugi dan biti kod korisnika (makar u mojem slučaju di ja živim).

Ja bih svakom tko postavi to pitanje cancelirao order :-)

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
11 godina
Zašto se mi tu ne skupimo, otvorimo racun i djelimo nas nekoliko. Zar nije bolje tako nego kupiti od nekog stranca. Nas 6 se skupimo i svaki mjesec 10$ damo i igramo novu igru svaki mjesec. Otvorimo racun i sheramo si digitalne igre.
17 godina
Sony PlayStation 5

hahaha nemojte zamjerit ali crkavam od smijeha kako je vecina vas luda kad cete dobiti :D

Ja mislio sve se nema u Hrvatskoj a kad ono pola bug foruma vec platilo 4 soma za konzolu koja ima jednu hvale vrijednu igru na day one.

Ja sam sačuvao živce, i uzet cu je krajem druge godine ili pricekat neki slim model.

Moj PC  
3 2 hvala 0
16 godina
Gogy7 kaže...
Zašto se mi tu ne skupimo, otvorimo racun i djelimo nas nekoliko. Zar nije bolje tako nego kupiti od nekog stranca. Nas 6 se skupimo i svaki mjesec 10$ damo i igramo novu igru svaki mjesec. Otvorimo racun i sheramo si digitalne igre.

mozda zato sto ne moze 6 ljudi dijelit igru?

10 godina
amd freak kaže...

hahaha nemojte zamjerit ali crkavam od smijeha kako je vecina vas luda kad cete dobiti :D

Ja mislio sve se nema u Hrvatskoj a kad ono pola bug foruma vec platilo 4 soma za konzolu koja ima jednu hvale vrijednu igru na day one.

Ja sam sačuvao živce, i uzet cu je krajem druge godine ili pricekat neki slim model.

Super.

15 godina
neaktivan

Meštre 

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.11.2020 12:56 (gušterko).
15 godina
neaktivan
crash_cro kaže...
19.11 je kod njih i može se podići tko ima opciju preuzimanja u poslovnici, a tko ima dostavnom službom, onda 19.11 tek kreću sa slanjem, tako da je vj idući dan kod nas.

A meni su ovako rekli.... Da ih tek Sancta Domenica 19.11. šalje prema svima ostalima, znači doći će 20.11. ako je sreće, ako ne, onda tek onaj sljedeći ponedjeljak. Da im je Sony zabranio slati konzole prije 19.11.

17 godina
Sony PlayStation 5

Svijet medija takoder rekao da salju na dostavu tek od 19.11 jer im je Sony tako navodno rekao...

Bnet: mNik987#2148
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Moglo se u Mikronisa i telefonom, bar sam ja uspio tako dogovoriti i to 15.10. Tad su imali po par primjeraka od obje konzole.

Takodjer, prošli tjedan su mi javili da isporuka ide 19.11.

Trenutačno raspolažemo informacijom da isporuke idu na dogovoreni datum, 19. studeni.

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.11.2020 13:22 (Fiju).
6 godina
protjeran
Gogy7 kaže...

evo gogy ja bi preordero PS collection na tvojoj konzoli :D
 nije loša ideja, ali onda dok dvojica igraju ostala cetvorica su na

cekanju.

11 godina
Nabavim ti PS Collection cim mi stigne Ps5
13 godina
neaktivan
forumaš kaže...

zato sam više puta napomenuo da treba biti oprezan i ne kupovati prve serije, također uzeti produženo jamstvo. PS2 sam kupio prvu seriju pa mi je riknuo laser par mjeseci nakon garancije.

uzeo prvu seriju svih ps do sada (odmah na dan izlaska...evo sva 4 i dan danas rade bez ikakvih problema)

btw

bio sma u trgovini
igricu koja je trebala stići 19.11. i po koju sam trebao doći (naručio) je stigla i odmah su mi je prodali (nba2k21) - 69€
ps5 za ove koji su narucili su danas stigli i trenutno ih pakuju i onda ce ih ljudima dostavljati po kućama (pošto danas u ponoć stupa lockdown na snagu)
na moj upit oću moći u četvrtak ujutro online odmah kupit, rekli su ''tako piše, ali nemogu mi ništa reći jer oni nemaju veze sa online shopom''

6 godina
protjeran
Gogy7 kaže...
Nabavim ti PS Collection cim mi stigne Ps5

:D onda imas pivčinu a i digital igre kad nabavim ps5. :D
 ali posto su konacno malo unormalili taj glupi game share
 ja sam za da nabacimo game share kombu. :D

nisam sa tim imao nikad problema bratic, frend i jedan da tako kazem frend
 spanjolac uredno igraju i skidaju moje igre. ja sam dosada skinuo mozda
 jednu, dvije igre od nekog na taj nacin. najvise iz razloga jer ili sam vec imao
 iste ili slicne igre, ili ta osoba kao npr moj frend igra igre koje mene totalno
 ne zanimaju kao npr. ff, itd.

16 godina
mabencic kaže...
crash_cro kaže...

A meni su ovako rekli.... Da ih tek Sancta Domenica 19.11. šalje prema svima ostalima, znači doći će 20.11. ako je sreće, ako ne, onda tek onaj sljedeći ponedjeljak. Da im je Sony zabranio slati konzole prije 19.11.

pa da, jedino su u Hrvatskoj i na balkanu zabranili slanje prije datuma isporuke, Murica, Australija i ostali ne, a nas kojih je 0.0001% populacije ne smiju poslat koji dan prije, super logika 

https://steamcommunity.com/id/HeatPwnz/
17 godina
langzy kaže...

Pozdrav.

Ako je datum izlaska 19.11. SD bi konzolu trebali poslati prije da ti stigne 19tog.

Tako je što se tiče prednaručivanja igara, ne vidim zašto bi sa konzolom bila drugčija situacija. 

Istina. zato sam i uzeo daljinski da vidim. Znači SD je daljinski poslala u HP 11.11. a kod mene je bio 12.11.

12 godina
Pozdrav ljudi. Evo, nakon godina i godina PCa i fanboy miša i tipkovnice, odlucio sam piknut 5icu. E sada, vase misljenje. Jel bolje uzeti digitalnu verziju ili sa citacem? Posto prvi put bi ušao u svijet ps plusa, sto znaci nemam niti jedan game niti acc. Nesto sam nacuo da nece podržavati dvd izdanja igara sa ps4, a ima toliko igara koje bi volio igrat,nego podrzavat ce samo digitalne. Jel to istina ili mutljavina neka?
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Bitanga kaže...

Ja bih svakom tko postavi to pitanje cancelirao order :-)

Imam pravo znati kada ću dobiti nešto što sam platio prije dva mjeseca. Takav način predbilježbe je nezapamćen. Ako mogu drkati s mojim novcem dva mjeseca mogu mi onda i odgovoriti kada ću dobiti plaćeno. Mogli su kao i kod PS4 podijeliti vouchere pa bi bili pošteđeni ovakvih pitanja. No očito im nije dosta 500 kn unaprijed već žele svih 3800 kn. Bez srama mi je skinut kompletan uznos s kartice isti tren pa nemam niti ja srama pitati.

16 godina
neaktivan
Ali kod nas je 18.11 ne radni rad. Tako da mislim da će slat 19.11
17 godina
crash_cro kaže...
Ali kod nas je 18.11 ne radni rad. Tako da mislim da će slat 19.11

Zar ne bi bilo onda logično da pošalju kurirskoj službi 17.11 pa onda ona na miru dostavi 19.11.?   20.11. je petak pa pitanje tko će dobiti u petak. Onda dolazi subota pa pitanje tko dostavlja subotom i na kraju ostaje ponedjeljak. Nije pitanje života i smrti ali čisto onako i poslovno i s naše strane kao gamera očekujemo konzolu dobiti ovaj tjedan.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice