Izgleda da ih pripremaju za slati.
Dva mjeseca pisalo rezervacija.
meni ne piše ništa, ja nisam dobio niti potvrdu kada sam prednaručiovao, sve je palo hehehe.
ali sam zvao i dali su mi broj narudzbe, sutra cu ih zvat da vidim s čime šalju :)
meni ne piše ništa, ja nisam dobio niti potvrdu kada sam prednaručiovao, sve je palo hehehe.
ali sam zvao i dali su mi broj narudzbe, sutra cu ih zvat da vidim s čime šalju :)
ja sam ih pitao za svoju narudžbu (DE 18.9 iza ponoći) i rekli su da je narudžba obrađena i priprema se za slanje 19.11 😃
Isto kako i kod mene.... "Luceed - Dokument snimljen"
I ja pitao kolegu iz dućana i kaže 19.11 da je konzola spremna. Praznik je dan prije pa će biti zanimljivo ovdje čitati tko je dobio, a tko još čeka. Još sam prodao ps4 i ne bih više volio biti bez konzole. Nema šta mi se ne igra. Kad mi fallout 4 pada napamet, onda znam da sam u banani
Definitivno će past cijena za barem 30% do siječnja - veljače
Jedino možeš proći jeftinije ako uloviš nekoga tko je progutao naslov, pa na njuškalu za 400kn ti proda, ili posudiš od frenda, ukoliko ubodeš verziju sa diskom.
Cijena bi mogla pasti slijedeći crni petak, ne vjerujem prije toga.
Isto kako i kod mene.... "Luceed - Dokument snimljen"
Pa to je nevjerojatno!!
Odakle ti to?
Stisnio sam odgovor umjesto citiranje, mislio sam na post koji kaze da u zeldu dolazi 20.11. konzola
Ekipa da se vama javim u vezi PS5,naime ja san bio prednaručio Ps5 u prvom valu narudžbi točnije 18.9 na ekupi,bio san odabra Ps5 sa disc verzijom i sada mi je ispalo par problema i neću moći uzeti konzolu nažalost a tako san se radova novoj konzoli al trenutno ništa od toga.Bio san odabra plaćanje gotovoinom kada stigne a cijena je 3849kn,pa sada vas pitam dali ima tko da bi uzeo Ps5 a nije uspio je prednaručiti neka mi se javi se ostalo se dog naravano ljudi smo:)
P.S:dobio san e-mail od ekupi da prednarudžbe Ps5 kreću sa isporukom od 20.11 navodno zbog praznika
Lp
Ekipa da se vama javim u vezi PS5,naime ja san bio prednaručio Ps5 u prvom valu narudžbi točnije 18.9 na ekupi,bio san odabra Ps5 sa disc verzijom i sada mi je ispalo par problema i neću moći uzeti konzolu nažalost a tako san se radova novoj konzoli al trenutno ništa od toga.Bio san odabra plaćanje gotovoinom kada stigne a cijena je 3849kn,pa sada vas pitam dali ima tko da bi uzeo Ps5 a nije uspio je prednaručiti neka mi se javi se ostalo se dog naravano ljudi smo:)
P.S:dobio san e-mail od ekupi da prednarudžbe Ps5 kreću sa isporukom od 20.11 navodno zbog praznika
Lp
Prodat ćeš ga očito na njuški ili FB za 5k bez problema.
Reklamiraju ga a neće ga ni biti nigdje za kupiti u trgovini samo online 19.11 hahahahah
Mislim da je tih problema bilo i sa 4kom. Ne brinem se, rijesit ce s updateom...
Dosta sam "študirao" taj problem po netu i redditu pa je zaključak slijedeći:
- Problem je kod pojedinih ako je upaljena igra Spiderman Miles Morales i ode se u rest mode - nakon povratka se događa recovery
- Problem je ako se na prednji USB-C spoji eksterni SSD - konzola ga nakon boot-a ili vraćanja iz rest mode-a ne prepoznaje te kreće recovery
- Problem su prijavili i neki da ak je na prednji USB-C spojen eksterni SSD da može baciti u safe mode i krenuti sa repair
- Svi koji su imali te probleme su ujedno i radili recovery/prebacivanje igara i save game-ova sa PS4 ili su taj isti disk koristili na PS4 pa odma uštekali na PS5 i dolazi do problema
- Većini je bilo rješenje skidanje PS5 OS-a sa Sony stranica i instalacija iz safe moda
- Neki su prijavili da im se usred igranja isključio kontroler ali ja bi rekao da je to posljedica prazne baterije a ne nekog problema...
- Pojedini su prijavili "mrtve" konzole nakon par sati igranja i tu se ne može ništa. Takav je yield i karma :)
Koliko se vidi ima nekih problema sa eksternim SSD-ovima i vraćanjem / transferom PS4 igara sa diska ili direktno sa PS4 na PS5
Vjerujem da će Sony izbaciti neki update uskoro i rješiti te probleme.
Oko daljnjeg nastavka PlayStation®5 prednarudžbi, pratite nas ili se registrirajte za naše PS5 novosti i prvi saznajte nove informacije.
Gledam bas sad ovu obavjest... napisana stoji mjesec dana. Mjesec dana svaki drugi dan ili svaki odem na stranicu. I nista.
Konzola izlazi za 3 dana sazno sam nista. Svaki upit je sam vi pratite, neznamo, neznamo javit ce mo.
Nekuzim nikako odnos nasih trgovaca prema ljudima koji su im dali pare prije 2 mjeseca da negovore nista.
zato sam više puta napomenuo da treba biti oprezan i ne kupovati prve serije, također uzeti produženo jamstvo. PS2 sam kupio prvu seriju pa mi je riknuo laser par mjeseci nakon garancije.
Mogu pitati samo kada si prednaručio?
zato sam više puta napomenuo da treba biti oprezan i ne kupovati prve serije, također uzeti produženo jamstvo. PS2 sam kupio prvu seriju pa mi je riknuo laser par mjeseci nakon garancije.
Svaki proizvod mora imati fabrickih problema, uzeo ti sad ili nakon godinu. Samo sto se sad najvise vidi jer se trenutno kupuju milioni konzola a od tog mali procenat je problematican, a bas takvi pisu po netu, ostali kojim radi kako treba ne pisu. Isto te na kraju dodje, pogotovo jer imas garanciju.
Vecinu stvari ce ispeglati kroz azrurianje, a ono sto je stvarno neispravno zamjeniti. Takav te proizvoid moze uvijek potrefiti.
Ekipa pozz!! Da li itko ima info ili prijedlog gdje da pogledam za prednarudžbe za ps5 jer sam 18.09. prednaručio iz sophos Laba samo da bi dva sata poslije dobio mail gdje stoji da su sve inicijalne količine ps5-a rasprodane, a u mailu mi stoji kako mi je prednarudžba prošla. Ima li itko ideju gdje bi mogao pogledati? Znam da je potražnja iznimno velika ali eto ako netko ima bilo kakvu ideju? Hvala
Ne razumijem, jesi zvao SL za potvrdu ili?
Nisam zvao, ali sam dobio mail 18.09. odmah neposredno nakon narudžbe izvršene online-om, sa podacima i potvrdom da je ''prednarudžba'' uspješno izvršena.
Nisam zvao, ali sam dobio mail 18.09. odmah neposredno nakon narudžbe izvršene online-om, sa podacima i potvrdom da je ''prednarudžba'' uspješno izvršena.
Najbolje da nazoveš i da ti daju točnu informaciju iz prve ruke.
Ekipa pozz!! Da li itko ima info ili prijedlog gdje da pogledam za prednarudžbe za ps5 jer sam 18.09. prednaručio iz sophos Laba samo da bi dva sata poslije dobio mail gdje stoji da su sve inicijalne količine ps5-a rasprodane, a u mailu mi stoji kako mi je prednarudžba prošla. Ima li itko ideju gdje bi mogao pogledati? Znam da je potražnja iznimno velika ali eto ako netko ima bilo kakvu ideju? Hvala
I ovaj mail da su sve inicijalne količine PS5-a rasprodane je generalni mail, poslan svima vrlo vjerojatno... Tebi je prednarudžba sigurno prošla ako ti tako piše.