Sony PlayStation 5 izdvojena tema

poruka: 29.016
|
čitano: 6.408.988
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
4 godine
neaktivan
Re: Sony PlayStation 5
Marko kaže...
KobeHOF- kaže...

Ekipa pozz!! Da li itko ima info ili prijedlog gdje da pogledam za prednarudžbe za ps5 jer sam 18.09. prednaručio iz sophos Laba samo da bi dva sata poslije dobio mail gdje stoji da su sve inicijalne količine ps5-a rasprodane, a u mailu mi stoji kako mi je prednarudžba prošla. Ima li itko ideju gdje bi mogao pogledati? Znam da je potražnja iznimno velika ali eto ako netko ima bilo kakvu ideju? Hvala

I ovaj mail da su sve inicijalne količine PS5-a rasprodane je generalni mail, poslan svima vrlo vjerojatno... Tebi je prednarudžba sigurno prošla ako ti tako piše.

...

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.1.2021 3:56 (KobeHOF-).
16 godina
Sony PlayStation 5

moze on mislit sto hoce, ti ako zelis pravu informaciju moras nazvat i pitat njih. 

Moj PC  
6 0 hvala 1
4 godine
neaktivan
mar123 kaže...

moze on mislit sto hoce, ti ako zelis pravu informaciju moras nazvat i pitat njih. 

17 godina
mar123 kaže...

Tako je... KobeHOF-, nazovi pa pitaj, najbolje.

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.11.2020 9:50 (Marko).
4 godine
neaktivan
KobeHOF- kaže...
ante-sb kaže...
Meni za narudbu u sancta domenici pise narudzba snimljena
Izgleda da ih pripremaju za slati.
Dva mjeseca pisalo rezervacija.

Mogu pitati samo kada si prednaručio?

ne mogu ti reći što meni piše dal mi je narudzba snimljena ili ne, no mogu ti reći da sam kontaktirao SD preko mail-a i nakon 3. upita u zadnjih mjesec dana su mi sada prvi put odgovorili kako je narudžba obrađena i priprema se za slanje 19.11. (prednaručio sam DE 18.9 i 00:15)

6 godina
LeBron2233 kaže...

Reklamiraju ga a neće ga ni biti nigdje za kupiti u trgovini samo online 19.11 hahahahah

Info od frenda koji ima trgovinu da se konzola ocekuje na policama u 5.mjesecu

4 godine
neaktivan
Sony PlayStation 5

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Narucio 18.9 oko 9 ujutro
6 godina
protjeran
Sony PlayStation 5

Sporo to ide kod vas, meni vec stigla 5ica. 

Moj PC  
27 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
bloodborne kaže...

Jel radi jos debela dvojka?

17 godina
bloodborne kaže...

Odma na njuškalo s time za 5 soma :=)

16 godina
Sony PlayStation 5

Mi moze netko objasniti EA Play? Jer kolko se meni cini to kosta 30$ godisnje, a u tom paketu imam sve Battlefield, FIFA i SW igre.

Moj PC  
0 0 hvala 0
6 godina
protjeran
Sony PlayStation 5

ma na aukciju odma pa tko da vise.

salu na stranu nije moja plejka, random slika s neta.

do prije 2 god sam jos imao bas ovaj ps2 fat i onda
mi ju je buraz jednom prilikom pokupio kao ide s frendovima
nabacit nes iz nostalgije i plejka se nije vise vratila doma.
kad sam ga pitao di je nestala rekao mi je da ju je prodao. ( budala )

a bas sam ju namjerno cuvao tako iz neke djecje ljubavi i nostalgije.

jbg

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
bloodborne kaže...

jel to sa wish.com? 😅

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
13 godina
protjeran
bloodborne kaže...

Jel to Pro?

16 godina
Sony PlayStation 5

Kao ekipa ne zna kad će nove količine konzola, a na nekolicini webshopova stoji sljedeća poruka:

Obavijest za narudžbe PS5 konzole: PS5 konzolu će biti moguće naručiti *samo putem interneta* na dan izlaska, 19. studenog. Proizvod neće biti dostupan za kupnju u trgovini. 

Što zapravo znači da će se kod njih u četvrtak moći nova prednarudžba napraviti ili?

https://steamcommunity.com/id/HeatPwnz/
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Ne,to znaci da ce konzola biti dostupna 19.11 samo za narudzbu preko interneta. U ducanima nece biti dostupna. 

16 godina
Kolacic kaže...

Ne,to znaci da ce konzola biti dostupna 19.11 samo za narudzbu preko interneta. U ducanima nece biti dostupna. 

da, na to sam i mislio, znaci ipak će se otvorit novi val prednarudžbi u tim navedenim dućanima?

https://steamcommunity.com/id/HeatPwnz/
8 godina
neaktivan
Sony PlayStation 5

I dalje mi nije jasno zasto nisu poceli prije raditi ps5 da ih ima dosta.Sve mi se cini da je trebo izaci negdje u 4. mjesecu ali su pozurili radi blagdana,to je jedino normalno objasnjenje jer da jedna firma ko sony moze u hrvatsku poslati samo 2k plejki i u 12 mjesecu jos samo 1 tisucu je fakat prejadno.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
bloodborne kaže...

jbg

Jel ziv? 

Battletag - Gobac#2782; PoE:G0bac; Cypher: Ignorance is bliss.
13 godina
protjeran
vuki696 kaže...

I dalje mi nije jasno zasto nisu poceli prije raditi ps5 da ih ima dosta.Sve mi se cini da je trebo izaci negdje u 4. mjesecu ali su pozurili radi blagdana,to je jedino normalno objasnjenje jer da jedna firma ko sony moze u hrvatsku poslati samo 2k plejki i u 12 mjesecu jos samo 1 tisucu je fakat prejadno.

Korona, smanjenje proizvodnje, rast dolara, nedostupnost komponenti, trgovina u padu, kriva procjena tržišta, realno "sjebani" potrošači, gubitci poslova itd....

13 godina
Kolacic kaže...

Al opet kaj to tocno znaci?

Ima ljudi koji su prednarucili bez pravog datuma dolaska. Tamo poslije prvog vala. Zasto sad daju konzole u prodaju random ljudima ako ima onih koji su prednarucili davnih dana, samo nisu upali u prvi val. 

Ja to nista ne mogu shvatit. Jebalo ih njihovo narucivanje online i ko prvi njegovo. 

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
6 godina
protjeran
nixass kaže...
bloodborne kaže...

jel to sa wish.com? 😅

amazon :P

Han kaže...
bloodborne kaže...

Jel to Pro?

da pro, novi pro slim model.

Chaky kaže...
bloodborne kaže...

jbg

Jel ziv? 

buraz ? a je nisam bas bio pretjerano sretan zbog toga kaj je napravio al ajde.

EDIT: on topic pitao sam frenda koji radio u jednom od tih nasih poznatijih ducana kada
 ce novi val konzola stici pa vam javim sta kaze.

17 godina
Sony PlayStation 5

Iz zahebancije jučer pošaljem upit SD kad mogu očekivati isporuku konzole i odmah dobijem potvrdu da su zaprimili mail i da će odgovor uslijediti. Nakon toga niti slike niti tona. Valjda im je pun kufer jednih te istih upita svaki dan.

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
To znaci da ce moci naručiti konzolu i cekati dolazak, ti, ja i mnogi ovdje su narucili u drugom valu mjesecima prije launcha i jos nije stigla pošiljka.
Mnogi ce ju dobiti tek iduci tjedan tesko da ce svi dobiti 19.og.
Mislim da svi iz drugog vala mogu otpisati konzolu ovaj mjesec. Tek idući.
Zalosno je sto je prosao mjesec dana od zadnje posiljke, tjedan dana od launcha konzole u US i oni jos nemaju namjeru poslati novi shipment.
Samo da znate da su launch konzole putovale avionima, samo da stignu.
4 godine
neaktivan
Sony PlayStation 5

Pozz ekipa!! Dali je možda neko naručivao digitalno preko ovog oglasa na njuškalu.

https://www.njuskalo.hr/ps5-igre/demon-souls-ps5-digitalna-igra-oglas-32859898

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
movie kaže...

Iz zahebancije jučer pošaljem upit SD kad mogu očekivati isporuku konzole i odmah dobijem potvrdu da su zaprimili mail i da će odgovor uslijediti. Nakon toga niti slike niti tona. Valjda im je pun kufer jednih te istih upita svaki dan.

Ja sam im poslao da zelim promijeniti adresu dostave i dobio odgovor: 

Poštovani,
hvala na javljanju vaša narudžba za PS5 je zaprimljena u zadnjem terminu u listopadu,ne zna se još točan datum isporuka tih konzola.
unaprijed hvala.

Nakon toga sam im odgovorio:
svjestan sam toga da ne znate, ali to nisam ni pitao. Zelio bih da mi promijenite adresu dostave u gore navedenu tako da kada budete imali PS5 bude isporucen na tu adresu.

..i jos uvijek nisam dobio odgovor od srijede ili cetvrtka...

Znaci ovo je zadnji put da sam prednarucio nesta kod njih, dao sam preko 4k kn nekom potencijalno 2 mjeseca prije nego cu dobiti tu stvar, a oni nisu u stanju procitati mail, nego mi c/p poruku..sramota.

Toliko su pohlepni bili da vratili mogucnost prednarucivanja i onda na mail nisu u stanju odgovoriti.

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.11.2020 11:57 (tolka).
14 godina
odjavljen
KobeHOF- kaže...
mar123 kaže...

Daj javi što su ti rekli, ja ju nisam mogao prednaručiti al bih mi bilo drago da ti jesi. 

10 godina
neaktivan
Sony PlayStation 5

Da imate za info, prednaručio sam konzolu 14.10. u Mikronisu te sam im poslao upit. Danas su mi odgovorili da isporuka konzola neće kasniti što znači da se očekuje isporuka 19.11.

I am over 9000!!!

0 0 hvala 0
6 godina
Shivi kaže...

Da imate za info, prednaručio sam konzolu 14.10. u Mikronisu te sam im poslao upit. Danas su mi odgovorili da isporuka konzola neće kasniti što znači da se očekuje isporuka 19.11.

Sjajno! To je ono sto su objavili naknadno i moralo se u ducan na velesajam i brzo je planulo? Sad mi zao sta nisam isao

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice