Sony PlayStation 5 izdvojena tema

poruka: 29.033
|
čitano: 6.427.690
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
5 godina
neaktivan
Re: Sony PlayStation 5

Osijek

17 godina
Vale 77 kaže...

Nadam se da ce i svijet medija slati GLS-om

Vjerojatno Overseas: https://www.svijet-medija.hr/dostava

12 godina
neaktivan
Marko kaže...
Vale 77 kaže...

Nadam se da ce i svijet medija slati GLS-om

Vjerojatno Overseas: https://www.svijet-medija.hr/dostava

A nisu ni oni bas neka sreca, al bolje od HP-a

14 godina
Resident Evil 3 running on PS5 uses the DualSense light bar to show Jill’s health

https://www.vg247.com/2020/11/15/resident-evil-3-ps5-dualsense/
Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina
bloodborne kaže...

Meni dode da kreairam lazni oglas, trazim pare unaprijed i 

"Nesretniku" posaljem svoj ps4 slim i onda za te pare sebi piknem

PS5 😂

Erm, svjestan si da je to prevra, preko 2000kn i da tu reagira policija?

Da ne nabrajam nemoral, krađu i ostale stvari koje impliciraš da razmišljaš napravit.

11 godina
Meni je ps5 investicija koja mi se uz uzitak i isplati. Vec sam zaradio za konzolu ovaj mjesec samo od playstation contenta, plus sto sam vec dobio Dirt 5 i Observer System Redux od Developera. Vecina igara su mi free, kupujem samo eskluzive jer nikako sklopiti suradnju sa Sonijem 😟
17 godina
Gogy7 kaže...
Meni je ps5 investicija koja mi se uz uzitak i isplati. Vec sam zaradio za konzolu ovaj mjesec samo od playstation contenta, plus sto sam vec dobio Dirt 5 i Observer System Redux od Developera. Vecina igara su mi free, kupujem samo eskluzive jer nikako sklopiti suradnju sa Sonijem 😟

pa daj podjeli stranicu s nama twitch/youtube ili sto vec radis... rado te supportiram

Bnet: mNik987#2148
15 godina
Gogy7 kaže...

Znači, da se zaraditi od YouTubea kolega? :D

11 godina
Pa da ako imas sreće.
Evo ti moja zarada od Svibnja jer sam tek u Svibnju imao 1000 pretplatnika koliko ti treba za monetizaciju.
Uglavnom je oko 400-500 $ mjesecno ali sad zadnja 2 mj u godini ce biti oko 600$+ mjesečno. Jos uvijek sam mali kanal i rastem 😄
6 godina
protjeran
Rhodin kaže...
bloodborne kaže...

Meni dode da kreairam lazni oglas, trazim pare unaprijed i 

"Nesretniku" posaljem svoj ps4 slim i onda za te pare sebi piknem

PS5 😂

Erm, svjestan si da je to prevra, preko 2000kn i da tu reagira policija?

Da ne nabrajam nemoral, krađu i ostale stvari koje impliciraš da razmišljaš napravit.

Kolega, hahahahah zar si ti mene zaista shvatio ozbiljno ? 

Cak i da to "zelim" napraviti moram covjeku dati svoje podatke

za uplatu ( revolut, tekuci visa ), cak i da zelim izmisliti adresu

na koju cu pouzecem preuzeti novce ne mogu kampirati pred  tudom adresom i na lazno ime preuzeti pare. 😂

Morate se opustiti 😂 nebi to nikada nikome napravio.

Cak sam jednom djetetu poslao spyro jer mi se javio sa 

porukom na njuskalu da li bi spustio cijenu jer je mami puno dati

250kn za igricu, pa sam reko mališi daj adresu a mama nek samo 

podmiri troskove dostave. 😉

6 godina
Sony PlayStation 5

0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
furiouszagreb kaže...

Bio sam te srece, iako bih prije rekao spretnosti, ali ajde, da uspijem u prvom valu naručiti preko SD plejku 5 i namjera je bila isključivo čista i iskrena - konzola za sebe, da igram na day 1.

Međutim, lagao bih kad bih rekao da ovih dana ne razmišljam staviti oglas na plavi oglasnik ili njusku i odrediti neku basnoslovnu cijenu (naspram originalne). Ipak, cijenu u ovom slučaju direktno diktira potraznja koja ce na sam datum izlaska a i u tjednima nakon, biti velika. To se nekima moze ciniti klasicno "supcinski", nekima prilika za zaradu, a onima dubljeg dzepa prilika da se dokopaju nove plejke praktički odmah na release day bez ikakvih kompromisa oko cijene jer... well, dubljeg su dzepa i nije ih briga hoce li dati 2, 3k vise ili manje, ako to znaci ne cekati mjesec dana +. Bilo kako bilo, slobodno je trziste.

Zanima me, ima li netko tko je u sličnoj situaciji?

prijatelj kupio za 399€ prodao za 750€ (vjerojatno je mogao i za vise da je trazio vise)

14 godina
neaktivan

Friški account... smrdi na scam

13 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

koji ce mi qurac web browser da soniju.imam ga na tvu pa ga nikad ne palim

upravo to

niti sam kada upalio na tv, niti sam kad upalio na ps4...

13 godina
neaktivan
Bitanga kaže...

Ako je netko voljan odreći se PS5 i pretvoriti vrijeme igranja u novac, a postoji netko drugi tko bi pretvorio novac u vrijeme igranja ne vidim nikakav problem u tome.

Sreća je da su barem trgovci limitirali kupovinu jedne konzole po osobi (osim kompanijama za upsale), inače bi trenutno bila katastrofa. 

gdje to? vidim puno oglasa po ''2k'' grupama gdje su ljudi kupili par komada pa sad prodaju (riječ je o amerikancima)

ne znam kako je bilo kod nas u austriji i dali je tu bilo ogranicenja, ali kao da sam i tu vidio oglase da jedna osoba prodaje vise komada

13 godina
neaktivan
x360gamer kaže...
Gogy7 kaže...

Znači, da se zaraditi od YouTubea kolega? :D

zaradi se da....(sad zavisi sta smatras ''zaradom'' jbg)

ugl sto vise views iz bogatijih zemalja, a sto manje s balkana i na konju si...

meni je mozda od ukupne zarade nekih 2% ili 2.5% iz drzava bivse juge....

15 godina
Kill Frenzy kaže...

koji ce mi qurac web browser da soniju.imam ga na tvu pa ga nikad ne palim

Ne znam za vas ali ja reda radi samo provjerim da li moze otvoriti cornhub. E onda ga nikada vise ne palim.  

MadeInCroatia
6 godina
protjeran

Jesi razmisljao gogy da pocnes radit neko streamanje ili

walkthrough ? 

14 godina
Gogy7 kaže...
Pa da ako imas sreće.
Evo ti moja zarada od Svibnja jer sam tek u Svibnju imao 1000 pretplatnika koliko ti treba za monetizaciju.
Uglavnom je oko 400-500 $ mjesecno ali sad zadnja 2 mj u godini ce biti oko 600$+ mjesečno. Jos uvijek sam mali kanal i rastem 😄

Aj baci link da te zapratim

16 godina
...za vise recepata
Nebi te jebo ni za bjdo kajameja
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Moj PC  
6 0 hvala 3
16 godina
Sony PlayStation 5

svi pricate kako ne koristite taj browser, ja sam ga bas dosta koristio. prvo za streamove utakmica, bolji mi je od onog na tvu(kojeg btw isto koristim dosta) jer je lakse ugasit adove kad iskoce. osim za streamove koristio sam i za gledanje online filmova(ako nema na netflixu, amazonu itd.).

ovo da nema browsera na ps5 je meni minus, nikakav presudni i bitan minus, al zasto ne imat kad mozes imat.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina

fora al sta nije ovo isti vrag ko da idem i na službeni yt kanal od PS zar ti smiješ objavljivati "how to" i PS kolekcije a nisi Sony

6 godina
protjeran

Po tome nam ni gaming portali nebi smjeli objavljivati + igre.

On topic ps broswera, upalio sam ga jednom cak sam se i 

pokusao spojiti ovdje na forum totalno los, spor, neupotrebljiv.

Mozda bi uz tipkovnicu od njega i nesto bilo, ali ovako rekao bih

jedna od onih zgodnih mogucnosti za imati, unatoc tome sto 

znas da ju/ga vjerojatno nikada neces koristiti.

17 godina
Scrappy kaže...
djhuby kaže...

I stvarno bi trebali povjerovati da je ova od 10.000 kn rezervirana a ove od 5.000 kn nisu?

ne budi naivan, sve je to navlakuša pa da ekipa pomisli da je netko zainteresiran i ovoj budali ponudi još više para

Kako će mu netko ponuditi više ako ima svaki dan oglasa po 5400 kn? Kaj su ljudi retardirani pa neće kupiti ovu za 5400 kn već će ponuditi više za ovu od 10 500 kn? Inače ja svoju ne bih prodao niti za 10k kuna jer želim kao i svaki put konzolu prvi dan imati doma pa makar na njoj ništa ne igrao. Neki osjećaj zadovoljstva mi je bitniji od novca.

15 godina
neaktivan
Ja web browser koristim 90% na ps4 kada gledam filmove preko gledalice,a sada sa nekih drugih stranica.
I to u njemackoj.
Zbog toga si ostavljam ps4 a mislio ga prodati kada mi dode ps5.
Imam i hbo go na ps4 a na ps5 nema
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.11.2020 17:47 (ante-sb).
15 godina
ante-sb kaže...
Ja wwb browser koristim 90% na ps4 kada gledam filmove preko gledalice,a sada sa nekih drugih stranica.
I to u njemackoj.
Zbog toga si ostavkjam ps4 a mislio je prodati kada mi dode ps5.

Dosta tih stvari nije ni na PS4 došlo odmah nego su dodali naknadno.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
6 godina
ante-sb kaže...
Ja web browser koristim 90% na ps4 kada gledam filmove preko gledalice,a sada sa nekih drugih stranica.
I to u njemackoj.
Zbog toga si ostavljam ps4 a mislio ga prodati kada mi dode ps5.

Pa to sve s malim android box za sitne pare se riješi...

15 godina
Sony PlayStation 5

Ne znam jel bio ovaj video. Stvarno predobar feature.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
Sony PlayStation 5

zelda u os konzole dobija u petak 20.11

Nebi te jebo ni za bjdo kajameja
Moj PC  
1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice