S takvim stvarima se vecinom zeza omladina koji od mame i tate dobiju 10kn za kavu. Svaki iole ozbiljan momak/covjek koji zaradjuje za sebe jednostavno ode na store i kupi se igru koja mu je trenutno zanimljiva.
Sve gotovo za 5 min...
S takvim stvarima se vecinom zeza omladina koji od mame i tate dobiju 10kn za kavu. Svaki iole ozbiljan momak/covjek koji zaradjuje za sebe jednostavno ode na store i kupi se igru koja mu je trenutno zanimljiva.
Sve gotovo za 5 min...
Da, sorry, tipfeler, govorim o 5.05 firmwareu..... (doduse, i 4.05 je bio pun pogodak)....
No, vrijeme potrebno da se sve odigra (sto me je zanimalo) brzo prodje, "potrosis" sve igre koje su dostupne besplatno, i onda ti dosadi cekati slijedeci expoit, da bi odigrao jos koju igru, u medjuvremenu te igre toliko pojeftine da ih jednostavno nabavis i igras....
Doduse, ovo vrijedi ukoliko je netko krenuo od prvog ili barem od drugog exploita, oni koji su se kasnije prikljucili toj prici vjerovatno jos uvijek imaju hrpu toga za besplatno odigrati....
P.S.
Iako nisam vec neko vrijeme u tome i ne pratim, jos povremenom dobijem kakvu porukicu, i evo, netko spominje browser, vezano za to, navodno su vec pronasli nacin za enejblati browser, koji, postoji, samo.... vjerovatno je sakriven, pouceni iskustvom kako su exploiti funkcionirali na ps4.....
copy paste cracka je inače težak posao.
rađe izađem van u subotu pa potrošim tih 500kn na nešto konkretno.
ja sam na svom odigrao sve ekskluzive osim god of wara i spidermana
days gone je definitivno najzanimljivija ps4 ekskluziva
Blago tebi ako stigneš i ševit uz tolko igara.
Ha cuj, ako moras igrati igru odmah cim izadje....
Ako ne moras, 500kn ti kupi jako puno mjeseci igranja....
ja sam na svom odigrao sve ekskluzive osim god of wara i spidermana
days gone je definitivno najzanimljivija ps4 ekskluziva
o živote robijo
btw šta ne valja sa days gone?
igra je bila zabavna.
btw zaboravio sam na Bloodborne, Bloodborne je bila najbolja ps4 igra.
ma nemoram, na akciji su vidim jeftinije.
btw kurve su vjerovatno skuplje od 500kn, mislio sam na nešto što se da pojest i popit
Dali je tko dobio kakav info da se može preuzeti Ps5 u Svijet medija 19/11.
Pozz ekipa, moze li jedan malo savjet.
NIsam nikada imaok onzolu i igrao, razmisljam da si upiknem PS5 ili ovaj novi Xbox, do sada sam uvijek bio PC gejmer i ovih dana sam od frenda pozajmio malo njegov PS4 onako da prvo vidim kako sve to ide i naletio na do sada nerjesiv problem.
* * *
I ja se mogu pridružiti tvom komentaru u dvojbi između konzole. Naravno nisam nikada imao niti jednu, ne računajući one Atarije, Sege, Nintenta iz djetinstva. Po svemu znam (i srcem i logikom) da je Sony bolji izbor Microsofta ali mi to ništa ne znači ako na OLED-u na PS5 neću imati Ori and the Blind Forest vizualno jedan od najlješih platformera.
Konzolu bih kupio ne zbog toga "zavali se na kauč" jer sada mogu TV spojiti sa oba moja Xeona i bežičnim kontrolerom imam najbolju "konzolu" na svijetu, nego više zbog frendova da mogu uživo nešto igrati.
Isto tako ljubitelj sam opuštajućih igrica, pretežno platformera (sport me ne zanima ni 1% osim oktanskih sportova).
Loša vijest id prije 4 dana: Playstation 5 neće imati Web Brosera. Ja ne znam jesam li ovo sada vidio ili je bilo govora ranije?!
Izvor: Ovdje
PlayStation 4 imam 6 godina i ne sjećam se da sam jednom koristio na njemu web browser. Mislim, da bi bilo korisnije da ga ima, bilo bi. Ali ima toliko boljih i jednostavnijih rješenja od korištenja web browsera na konzoli.
Pa generalno sve si ti u pravu, ali danas svaki tv ima Web browser ali da ga nema PS5... eto malo čudno. Vidiš čak i 6g star PS4 ima. A mogu misliti kako se ponaša taj web browser.
koji je točno problem sa mojom tvrdnjom, svaka PC igra se može besplatno skinut preko torrenta . osim naravno većine multiplayer igara.
Problem je u matematici. Konretno vezano za Teoriju o Skupovima. Sjećaš se: Unija skupova, Razlika skupava, Zbir skupova... Evo link na štivo prije spavanja.
Šta mislite mogu li očekivati da ću 19.11 odmah oko ponoći uspjeti naručiti PS5 preko Sancta Domenice ili će situacija biti ko u Americi gdje se konzole rasprodaju u doslovno 3 sekunde?
Šta mislite mogu li očekivati da ću 19.11 odmah oko ponoći uspjeti naručiti PS5 preko Sancta Domenice ili će situacija biti ko u Americi gdje se konzole rasprodaju u doslovno 3 sekunde?
Kolega mi u drugom valu preordera od prije mjesec dana necemo dobit konzole 19.11 moces preorderat sigurno taj dan ali kad ce ti stici pitaj goba 2021 vjerovatno.
ja znam da nema spavanja i da ide refresh stranica svakih 5min..10min...
p.s. nisam iz hrvatske
A da tako nesto i ocekujem tolko smo se zeznuli svi sto smo mislili da cemo moc nekako normalno nabavit konzolu na releaseu. A ovako kako ti kažeš Mew 2021 ili se nadam osobno bar 12. mjesec da ce se normalizirati sve pa i njihove zalihe PS5.
Bio sam te srece, iako bih prije rekao spretnosti, ali ajde, da uspijem u prvom valu naručiti preko SD plejku 5 i namjera je bila isključivo čista i iskrena - konzola za sebe, da igram na day 1.
Međutim, lagao bih kad bih rekao da ovih dana ne razmišljam staviti oglas na plavi oglasnik ili njusku i odrediti neku basnoslovnu cijenu (naspram originalne). Ipak, cijenu u ovom slučaju direktno diktira potraznja koja ce na sam datum izlaska a i u tjednima nakon, biti velika. To se nekima moze ciniti klasicno "supcinski", nekima prilika za zaradu, a onima dubljeg dzepa prilika da se dokopaju nove plejke praktički odmah na release day bez ikakvih kompromisa oko cijene jer... well, dubljeg su dzepa i nije ih briga hoce li dati 2, 3k vise ili manje, ako to znaci ne cekati mjesec dana +. Bilo kako bilo, slobodno je trziste.
Zanima me, ima li netko tko je u sličnoj situaciji?
Evo ja sam tu iz zezancije stavio pitanje po koliko bi mogle ići pa sam dobio odgovor za 3800 na Njuškalu.... Lik u grupi za ps igre stavio da prodaje za 4300, valjda će ju toliko platiti pouzećem iz Sancte pa ga posrali ( ti zarađuješ na nama, košta 3800 ako platiš karticom, ono još bi trebao biti na gubitku). Većina ljudi ne shvaća zakon ponude i potražnje, kao što sam govorio da je do preordera PS4 vrijedio toliko, idući dan upola manje. PS5 ne košta 3800, potražnja je ogromna, a nema ih, da su ih pune trgovine onda bi koštao toliko. Ali nisu, i tko zna kad će biti. Sony je to mogao riješit da kaže, val 2 za BF, val 3 za Božić, a tu se već spominje proljeće. Znači cijena još veća za onog tko ga ima. Ja sam gamer već 30 godina, naručio sam ga baš za sebe i ne mogu dočekati da dođe ali moj ide na oglasnik tjedan - dva. On vrijedi 3800 ali ta privilegija da ga imam sad vrijedi bar još 2000. Tako da kupac plaća privilegiju, ja ću čekati do proljeća umjesto njega, a za tu lovu ga opet kupit uz još jedan Dualsense te ostavit za SSD. Cijena će ovisiti o tome koliko će ljudi napraviti isto, u Zagrebu će biti jeftiniji jer će ih biti više, znam za koliko bi ga dao i ispod ne idem. Ako ga ne prodam, opet super. Ne smatram to nemoralnim, da sam kupio 20 komada za preprodaju onda bi bilo, ovako ne
nema nikakve zezancije sa ps4 exploitom, treba se aktivirat HEN preko web browsera i može se odmah pokrenut igra.
btw jesi siguran da ne govoriš o 5.05? . sad je 6.72 aktualna verzija, al 5.05 je bila najpopularnija
Sad znate zašto na PS5 nema web browsera
koji ce mi qurac web browser da soniju.imam ga na tvu pa ga nikad ne palim
Na redditu vec jedno 5 osoba postavlja slike, narucili digital ps5, dobili digital kutiju ali unutra disk verzija
Samo da meni, koji sam naručio disk verziju, ne dođe digital verzija...
I stvarno bi trebali povjerovati da je ova od 10.000 kn rezervirana a ove od 5.000 kn nisu?
ne budi naivan, sve je to navlakuša pa da ekipa pomisli da je netko zainteresiran i ovoj budali ponudi još više para
Upravo sam dobio odgovor od SD-a za koja glasi
'Vaša narudžba je obrađena te bi isporuka trebala biti 19.11.2020. Od GLS dostavne službe trebate dobiti obavijest o isporuci. 😉'
Ako je netko voljan odreći se PS5 i pretvoriti vrijeme igranja u novac, a postoji netko drugi tko bi pretvorio novac u vrijeme igranja ne vidim nikakav problem u tome.
Sreća je da su barem trgovci limitirali kupovinu jedne konzole po osobi (osim kompanijama za upsale), inače bi trenutno bila katastrofa.
Ja ne razmišljam o prodaji, želim isprobati, a i djeca bi me ubila. Neću čak nis PS4 Pro prodati, nek se nađe.
Vjerojatno ću na releaseu odmah kupiti Valhallu pa nastaviti igru koju sam započeo na PCu - da vidim kako izgleda na HDR i "4k".
'Vaša narudžba je obrađena te bi isporuka trebala biti 19.11.2020. Od GLS dostavne službe trebate dobiti obavijest o isporuci. 😉'
znači GLS
Nadam se da ce i svijet medija slati GLS-om
ZG ili neki drugi grad?