Imam PS3 fat 80gb model. Dobio je ylod + red dead redemption je u njemu i pitanje je kak da ga popravim..Dal je uopće moguće? Ima na youtubeu da se može popraviti ako se grije sa fenom 15 min al nisam probal.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Grijanje fenom ti pruži možda 15 dana života i to je to, opet bude došao YLOD, najbolje da odneseš na popravak uzet ce ti oko 800 kuna (ili kupiš novu konzolu,šta je isplatljivije) nema tu baš nekog popravka.
Grijanje fenom ti pruži možda 15 dana života i to je to, opet bude došao YLOD, najbolje da odneseš na popravak uzet ce ti oko 800 kuna (ili kupiš novu konzolu,šta je isplatljivije) nema tu baš nekog popravka.
to sta ti kazes 15 dana ne drzi vodu.sve ovisi moze trajati dan tjedan mjesec godina sve je pitanje.moj frend ima prvu verziju 60gb i dva puta je dobio ylod i napravio mod.odrezo je dolnji dio plastike maknuo vesnt i ugradio dva hladnjaka od procesora za komp i dan danas mu radi
to sta ti kazes 15 dana ne drzi vodu.sve ovisi moze trajati dan tjedan mjesec godina sve je pitanje.moj frend ima prvu verziju 60gb i dva puta je dobio ylod i napravio mod.odrezo je dolnji dio plastike maknuo vesnt i ugradio dva hladnjaka od procesora za komp i dan danas mu radi
Normalno, znas zasto radi? jer mu temperatura sigurno nije velika zbog tih hladnjaka, inace bi se odvoji kondenzatori i opet bi dobio YLOD, zato je svaki put prije gasenja plejke (nakon sat-dva igranja) dobro pustiti u meni-u bar 15 minuta da se malo ohladi pa onda ugastiti a ne igrat 5 sati i ugastiti odmah znas sta to bude, normalno da se pokvari.
Iskreno i dalje radi ali je preruzno pogledaj na sta lici to lol, al ajde barem radi, a ovaj iznad neka proba sa fenom mozda i uspije, good luck!
Probali smo sa fenom ali ne radi.
Probaj popravak koristenjem pecnice nemas sta izgubiti ( ako ne mislis nositi na popravak )
znaci sve isto samo stavi maticnu u pecnicu, nekima je proradilo, sretno!
moze li neko da mi kaze u cemu je problem upalim ps3 normalno sve paljenje,ali nema nista na tv-u koje god kablo da stavim,znaci hdmi ili av kablo sve isto crn ekran i kad hocu da udjem u recovery mod-u nece da se cuju ona dva zadnja zvucna signala nego ponavlja gasenje i paljenje ps3-a ako znate o cemu je problem molim vas da mi pomognete bio bih vam puno zahvalan :)
Prvi put kada cekas 2 brza bipase ugasi ali ponovis operaciju tada bi trebao uci, ako ne izvadi hdd.....
Nikakve veze nemaju kondezatori sa RSX i CELL procesorima, YLOD je odvajanje cipa od ploce, ili krivljenje ploce, osteceni pinovi i da kako ima popravka mada je maximum 1-2 godine.
Cip kosta 30KM neznam koliko je u kunama a reball je 100 KM ako se dobro odradi i konzola koristi ne pretjerano moze dugo da zivi :)