PS3 - Pitanja i odgovori

poruka: 6.165
|
čitano: 2.346.031
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TUTORIAL: Spajanje PS3-a na monitor, TUTORIAL: Filmovi s titlovima na ps3-u
14 godina
Re: PS3 - Pitanja i odgovori
amd freak kaže...

900kn

Pa znam da možemo isprobati a tako će i biti, ali mene zanima kako biti 100% uvjeren da je to to?

Tj dal postoji mogućnost da je konzola nestabilna, da se pregrijava ili slično?

Ono da ne isprobam jednu igru na 10 min, dam mu novce i za 2 dana shvatim da sam kupio poluproizvod.

Da li mogu igrat baš svaku ps3 igru s tom modifikacijom? Kako se radi prijenos igre s računala na interni hdd ps3?

I takve općenite stvari me zanimaju...npr sada ti kupuješ taj ps3, kako bi ti testirao da znaš e to je to i sve je ok?

A kako možeš znat jel se pregrijava ako neigraš barem sat,dva vremena? 

Vjerovatno nikako, ali ako ima CFW vjerovatno ima instaliran fan control gdje se može vidjet temperature CPU-a i GPU-a

Ja još nijednu igru nisam našao da mi neradi, a što se tiče prebacivanja igara na ps3 hdd potraži na netu uputstva, mada je meni bolje igre prebacat na prijenosni hdd i onda njega uštekat na usb port ps3 i igraj

17 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

Neznam...valjda se isplati malo riskirat za te novce...ako ništa barem ga preprodat..

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Već sam tisućiti u nizu s istim pitanjem, ali ajde 

Želim sad kupiti Playstation 3, najviše zbog MGSV: Phantom Pain. Koliko sam skužio čitajući, najviše mi se isplati kupiti polovni Slim model s većim HDD-om od 12 GB.

E sad - mora biti veći HDD jer ću u protivnom imati problema s nekim igrama koje traže prethodno instaliranje na HDD koji mora biti veći od toga? Uzmimo da će MGSV imati sigurno pedesetak GB, ide li onda sve to na HDD pa neću moći to igrati na ovom od 12 ili...?

Da uzmem preko oglasnika nešto i riskiram ili je bolje kupiti novi? Naravno, gledam kako bih što jeftinije prošao... 

Uglavnom - želim igrati Phantom Pain i probati neke starije igre poput Uncharteda i GTA IV/V, Last of us. Više neko casual igranje, zapravo najviše orijentirano na sportske igre tijekom godine. Što biste mi preporučili da učinim? Na što da obratim pozornost najviše? Hvala unaprijed!

10 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Bok,imam problem sa ps3 znači neće cd da se učita nikako neće uopće da se vrti cd u konzoli samo stoji na mjestu i to je to da li netko zna u čemu je problem

0 0 hvala 0
14 godina
Malihaer kaže...

Bok,imam problem sa ps3 znači neće cd da se učita nikako neće uopće da se vrti cd u konzoli samo stoji na mjestu i to je to da li netko zna u čemu je problem

Da nije možda Bluray drive?

10 godina
neaktivan

Vjerovatno je problem u blueray-u morat ću na njušci kupit neki pa viditi dali radi

17 godina
odjavljen
PS3 - Pitanja i odgovori

Kolko realno danas vrijedi PS3, fat, slim i ultraslim verzija, polovne?

I ako neko prodaje PP, u oglasniku na bugu nema bas ponude.

http://isvijet.com.hr, Siemens C60, SE K700i, Samsung D600, Sam. Omnia i900, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, Galaxy SIII, Nexus 5

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Poz, imam problem s ps3, nisam ga palio vec koji mj. i sad napokon malo da odigram i upali se ali mi je stalno black screen, probao sam s hdmi i av.

Takoder radio sam onaj video reset i nista. Mozda netko zna kakvo rjesenje prije nego ga odfuram na popravak. Hvala

[ Battle.net: Wrba#2337 ] [ Steam: tw3ez ]

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Prodajem ti ja PS3 160GB Slim model, imas na njemu instalirano GTA V, FIFA 14, Battlefield 4, Far Cry 4 i jos dosta njih na CD-u (uncharted, F1...). Pa ako bi se mogli dogovorit oko cijene da mi posaljes mail. navigecre@gmail.com

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.8.2015 14:00 (IvanEr).
17 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

I ja kupujem ps3 slim koji je modificiran i 100% ispravan pa ako ima netko slobodno se može javiti ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Kupio sam rabljeni PS3 12GB koji je kupljen u Italiji. Ima oznaku CECH 4304A.

Ima li negdje u Hrvatskoj za kupiti onaj drzac za HDD drive za taj model?

Jvala svima unaprijed i isprike sto sam neuk jer sam novi u PS3 svijetu... :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.8.2015 22:30 (kolibri).

0 0 hvala 0
15 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

Pozdrav! Kupio bi sinu PS3 i vidim na nabavi da je cijena 1500kn. Ali još moram i uložit za onaj ćip da se mogu krekirane igre igrat jel tako? Koliko košta taj ćip? Ne znam jel se to smije pitat na forumiću :)

http://eu.battle.net/sc2/en/profile/294395/1/Chef/ http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/Chef_cr0/
Poruka je uređivana zadnji put pet 28.8.2015 21:16 (KIKI3ooo).

0 0 hvala 0
14 godina
KIKI3ooo kaže...

Pozdrav! Kupio bi sinu PS3 i vidim na nabavi da je cijena 1500kn. Ali još moram i uložit za onaj ćip da se mogu krekirane igre igrat jel tako? Koliko košta taj ćip? Ne znam jel se to smije pitat na forumiću :)

Taj čip sa ugradnjom ti košta oko 800-1000 kn, zavisi kak ko traži za ugradnju

Po meni isplativije kupit več modificiranu PS3 SLIM (NE FAT - debelu) konzolu koja se nađe za oko 1500 kn (možda i manje)

9 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Bolje se isplati kupit ps3 bez modifikacije po meni, možeš online igrat. A ovih 500 kn šta bi uštedio možeš kupovat igre, sad su jeftine dosta. Tu su i digitalne igre koje znaju bit skoro pa besplatno.

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

pozdrav forumasi,otvarao sam ihf cpu na ps3 slim i ovo sam uradio oderao sam s ziletom ovu plocu od cpu i dobio ylod,i dali netko zna moze li se ovo ikako napraviti,hvala

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

evo ovo sam napravio

11 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Može mi neko reći koja je razlika između CEX i DEX?

Skinuo bi novi Rebug 4.75 pa ne znam koju verziju da skinem.

Hvala unaprijed.

0 0 hvala 0
14 godina
jedanjedini kaže...

evo ovo sam napravio

Mislim da taj nebude vise nikada radio

Ako sam nešto progriješio, ispravite me. :D Mlad sam, još učim! :D
9 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Pozdrav forumasi zanima me imam ps3 slim cech2504A cfw 4.70 i dali se moze downgrade na 3.55 i napraviti jailbreak

0 0 hvala 0
14 godina
jedanjedini kaže...

Pozdrav forumasi zanima me imam ps3 slim cech2504A cfw 4.70 i dali se moze downgrade na 3.55 i napraviti jailbreak

Ba zašt bi radio downgrade ako imaš CFW 4.70?

ako si mislio da imaš OFW onda moraš radit downgrade ali to bez E3 flashera NEJDE

9 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

krivo sam se izrazio imam ofw,i znaci ide  samo s e3 flashom i cobra ode,nemoze softwerski, jel tako

0 0 hvala 0
15 godina
jedanjedini kaže...

Pozdrav forumasi zanima me imam ps3 slim cech 2504A cfw 4.70 i dali se moze downgrade na 3.55 i napraviti jailbreak

googlaj minverchk ps3 pa si provjeri sam. prvi link te vodi do tutoriala u pdf-u kako provjeriti s kojom je verzijom firmwarea došao iz tvornice. taj podatak ti je bitan jer na tu verziju ga možeš najniže spustiti.

softverski se sigurno neda.

sad je pitanje da li ti bude išlo i sa e3 flasherom jer je model na granici po datumu kad su več poceli izlaziti sa 3.56 fw.

9 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

3.60 je ofw,ali vidio sam da cobra ode otvara cech2504a

0 0 hvala 0
14 godina
jedanjedini kaže...

3.60 je ofw,ali vidio sam da cobra ode otvara cech2504a

Koji ti je DATE CODE konzola?

Piše iza na naljepnici gdje i model

9 godina
neaktivan

1B

14 godina
jedanjedini kaže...

1B

Čisto sumnjam da možeš tog downgreadat

0D je zadnji model koji se sigurno može, a i neki 1A se mogu (samo neki) a 1B nemože sigurno

Jedino rješenje ti je ugradnja Cobra ode chipa, e sad kolko ti je to isplativo procjeni sam

9 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Narode jedno pitanje u vezi kvarova na ps3 nadam se da ce mi neko znati odg novi sam na forumu..imam ps3 kupio sam ga prije sest mjeseci i radio je sve normalno,dns dok sam igrao fife samo se ugasio i izbacilo da je sistem korumpiran itd i ja sa isao na ok i ono se vratilo na pocetak da pokrenem igricu on s sam ugasi,ja upalim ps3 bude prvo zelena lampica,i nakon dvije sekunde izbaci zutu lampicu i odmah se ugasi..nakonj toga crvena lampica ostane da blinka..hvala unaprijed

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
kvar na ps3 kad ga upalim pojavi se zelena lampica i nakon dvije sec zuta i odmah se ugasi i nakon toga ostane crvena da trepce..
9 godina
neaktivan

to sto ti se dogodilo to ti je ylod,moze se popraviti mjenjanjem termalne paste na procesoru i grafiskoj i zagrijavanjem maticne

9 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

mene zanima vidim da je izaso jailbreak za ofw 4.76 u 4.76 cwf, i sad moj ps3 slim se nemoze downgrade,ali me zanima posto ja imam sve igre parafan.iso je 3.55 dali se to moze odmah igrati na cwf 4.76 ili treba nesto uraditi,hvala

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TUTORIAL: Spajanje PS3-a na monitor, TUTORIAL: Filmovi s titlovima na ps3-u
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice