PS3 - Pitanja i odgovori

poruka: 6.165
|
čitano: 2.345.939
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TUTORIAL: Spajanje PS3-a na monitor, TUTORIAL: Filmovi s titlovima na ps3-u
13 godina
neaktivan
Re: PS3 - Pitanja i odgovori
aquaevivae kaže...
bazzi kaže...
aquaevivae kaže...

nije dobar, ovaj je SATA3, a da bi išo bez brige u PS3 mora biti SATA I 150 MB/S, ili SATA II ali onda moraš sa jumperima naštelat da radi ko da je SATA I... 

hm,možeš preporučit koji

pa ovisi di i kakve tražiš, polovno/novo...u kojem dućanu itd.

Generalno svaki 2.5" sa 5400rpm SATAI/SATAII bude ti dobar. Ti imaš FAT verziju?

Kupio bi u Futura IT,znaći novi barem 500 GB,cijena ne preko 600 kn ak je moguće,da kod mene je FAT verzija

17 godina
neaktivan
sackboy kaže...

Dakle trebam vaše mišljenje. Dali mi se isplati uzeti Ps3 160gb slim edition sa 7 igara za 1300kn? Kaže da je slabo korišten i po slikama vidim da je dobro očuvan

Ovisi kakve su igre, probaj kako očitava diskove, ak je lase dobar i da ti 2 gamepada onda nije puno...vidi kak izgleda plejka pa ti bude sve jasno!

bazzi kaže...
aquaevivae kaže...
bazzi kaže...
aquaevivae kaže...

nije dobar, ovaj je SATA3, a da bi išo bez brige u PS3 mora biti SATA I 150 MB/S, ili SATA II ali onda moraš sa jumperima naštelat da radi ko da je SATA I... 

hm,možeš preporučit koji

Generalno svaki 2.5" sa 5400rpm SATAI/SATAII bude ti dobar. Ti imaš FAT verziju?

Kupio bi u Futura IT,znaći novi barem 500 GB,cijena ne preko 600 kn ak je moguće,da kod mene je FAT verzija

http://www.futura-it.hr/katalog/komponente/tvrdi-diskovi/sata-25/v053160/

Nazovi ih i pitaj jel imaju kakav SATA/SATA II disk, jer ja samo ovaj vidim...sve ostalo je SATA3...

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.2.2014 10:31 (aquaevivae).
13 godina
neaktivan
aquaevivae kaže...
sackboy kaže...

Dakle trebam vaše mišljenje. Dali mi se isplati uzeti Ps3 160gb slim edition sa 7 igara za 1300kn? Kaže da je slabo korišten i po slikama vidim da je dobro očuvan

Ovisi kakve su igre, probaj kako očitava diskove, ak je lase dobar i da ti 2 gamepada onda nije puno...vidi kak izgleda plejka pa ti bude sve jasno!

bazzi kaže...
aquaevivae kaže...
bazzi kaže...
aquaevivae kaže...

hm,možeš preporučit koji

http://www.futura-it.hr/katalog/komponente/tvrdi-diskovi/sata-25/v053160/

Nazovi ih i pitaj jel imaju kakav SATA/SATA II disk, jer ja samo ovaj vidim...sve ostalo je SATA3...

čekaj ovaj SATA 3 nebi pasao gore,malo sam čitao i svi vele da pašu svi  SATA diskovi veličine 2.5

17 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Ja govorim ono kaj znam, za SATA3 nisam probal, nit sam negdje pročital da može.

Ako ti jesi, slobodno kupi i montiraj...ja ti nemrem tvrdit da odgovara pa da kupiš i onda mene kriviš...jer možda fizički stane al pitanje je dal radi...malo si zguglaj pa vidi!

Evo kaj veli lik sa drugog foruma, ak je tak onda kupuj SATA3...samo da nije prek 5400

"Yes that hard drive is compatible with the PS3.

The PS3 will support any 2.5" 9.5mm SATA HDD."

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.2.2014 10:59 (aquaevivae).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Zasto mislite da je cijena prevelika, samo 18 org igrica vrijedi bar 1000kn, a playstation je u besprijekornom stanju

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Kao prvo nisi stavio koje orig igre a kao drugo prodajes 60gb fat verziju koja je najkvariljiva od svih ps3..Ogromna je sansa da se pokvari a i stara je nekih 5 godina jer se vec barem toliko ne proizvodi

Ukoliko zelite podici ratia/upload na trackerima, javite mi se na pp,VEOMA JEFTINO
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
bazzi kaže...

http://www.ekupi.hr/Hitachinbsp;25-500GB-5400rpm-rinfuza-369365.aspx

2,5" SATAII hitachi 500GB - 259kn

Novo s garancijom

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.2.2014 22:25 (markonezg).
11 godina
neaktivan

pozdrav ljudi,

novi sam na forumu i kroz koji dan novi vlasnik ps3 super slima.

zanima me gdje najjeftinije nabaviti nove igrice.

{#}

vidio sam da se dosta spominje ovaj sajt:

http://www.zavvi.com/ - je li shipping u Hrvatsku besplatan putem ovog sajta? i koliko se u prosjeku čeka dostava igrica?

i još jedno pitanje:

je li moguće modificirati ove najnovije superslim konzole koje su kupljene u 2014.? i ako ju modificiram znači samo skidam igrice s neta i stavljam ih na ps?

unaprijed hvala na odgovorima{#} 

15 godina
neaktivan
Uzmi super slim s cobra ode modifikacijom, jest da košta oko 2500 kn, ali bar si miran što se tiče igara, i da, mislim da ne možeš na net s njim
17 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Odlicna preporuka, ja mislim da se to moze samo tu cuti i na marsu....

Koji ce ti k ps3 za 2500kn, a ne mozes ni online igrati....radi pirata iskesirati tolke novce je ludost, pa za to kupis ps4...

A bar igre za ps3 nades po 100kn....a ti bi pirate...

Moj PC  
5 0 hvala 0
13 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

Na zavviu 1900kn - GT 6 i Last of Us sa 500gb Super Slim konzolom... Mislim da je to best buy... 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
thejura kaže...
Uzmi super slim s cobra ode modifikacijom, jest da košta oko 2500 kn, ali bar si miran što se tiče igara, i da, mislim da ne možeš na net s njim

toliko jeftinih igara,PSN+ bespla igre još da se ide piratizirati konzola nema smisla....

11 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

a je li na tom zavvi-u besplatna dostava igrica u hrvatsku? i nadam se da se ne čekaju po mjesec dana kao u slučaju sa ebay-om :)

0 0 hvala 0
17 godina
aquaevivae kaže...

Koji ce ti k ps3 za 2500kn, a ne mozes ni online igrati....radi pirata iskesirati tolke novce je ludost, pa za to kupis ps4...

Zasto pises gluposti? Ja normalno sa svojim igram online od kad je izaso jos jailbreak.

Xfire: slickman25 Steam: ryou229
13 godina
joejoe kaže...

a je li na tom zavvi-u besplatna dostava igrica u hrvatsku? i nadam se da se ne čekaju po mjesec dana kao u slučaju sa ebay-om :)

4-8 dana je dostava ( ne salje sa madagaskara ). Sve ti pise na zavvi kad stavis u kosaricu oko postarine i svega.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
17 godina
neaktivan
R4zOR229 kaže...
aquaevivae kaže...

Zasto pises gluposti? Ja normalno sa svojim igram online od kad je izaso jos jailbreak.

{#} Ti si poseban pacijent, zato igraš online sa jaillbreakanom konzolom, a glupost napišeš ti svaki put kad me pokušaš demantirat samo siroček još nisi toga svjestan, jer znaš i sam pod kojom cijenom igraš online sa provaljenom konzolom, zato se NE radi pametan! 

17 godina

Kojim cijenom? Ban necu dobit sad vise sigurno jel ih boli jedna stvar za PS3 otkad je doso ps4 a nisam ga dobio ni do sad a to je vec par godina. Uostalom ako ga dobim promjenim MAC i igram dalje.

13 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Svakom svoje, ali dat 2500 kuna za nešto što nije skroz "kako treba" ne bih ni mrtav napravio pa eto :)

Rađe si uzmi novu za 2keke od vani sa igrom koja ti se igra, ili uzmi polovnu za iste pare sa 10ak igara koliko ljudi najčešće prodaju. Onda se s ovima što odigraš trejdaš po forumima, kupuješ polovno, naručuješ od vani, uzmeš ps+... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Znaci zanima me gdje je u Hrvatskoj najisplativije za kupiti ps3

17 godina
neaktivan
R4zOR229 kaže...

Kojim cijenom? Ban necu dobit sad vise sigurno jel ih boli jedna stvar za PS3 otkad je doso ps4 a nisam ga dobio ni do sad a to je vec par godina. Uostalom ako ga dobim promjenim MAC i igram dalje.

Eto zato mi ne kenjaj da pisem gluposti, jer tocno znam kaj sam napisal... sam si napisal, pod cijenu bana...

Mislis da svi znaju kaj treba napraviti kad se dobi ban...zato ne trekeljaj, jer vecina ljudi normalno igra i boli ih briga za razno razne modifikacije, nit su tolko vjesti da ulaze u to. 

Sad bar nije ps3 tolko skup, a bome ni igre, da bi se s tim zajebaval. Ak nemas za 3-4 igre onda te ni ps3 ne bi trebal zanimat.

Hocu ti reci da dati za ps3 2500kn je cista ludost, pa makar imal i kriptonit u sebi, makar znas i sam, samo mi namjerno tlak zdizes.

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.2.2014 20:36 (aquaevivae).
11 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Imam ps3 od 120gb i stavio sam 5-6 igrica na njega I vec mi je puna memorija pa sam uzeo eksterni hard od 1tb! Formatiro sam ga u fat32 I otvorio mapu GAMEZ ali kad pokusavam prebacit igru sa ps3 na hard disk nista se ne dogada...Ali kad sam ga formatiro nisam imao bas opciju fat 32 nego exFat sad ne znam jeli to isto???

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Imaš softver s kojim moraš formatirat u FAT32, nemoš to prek windowsa, zapravo možeš ali preko CMD-a, jednostavnije ti je skinut softver(besplatann) i formatiraš!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Naravno da mozes, desni klik na disk i format. Zasto nebi mogo? I ako imas CFW, sto gospodin iznad tvrdi da je najveca glupost, mozes koristit i NTFS sto je dosta bolje jer je FAT32 uzasno spor.

Ili ovo ako imas XP(ako neko to uopce jos koristi)

http://www.ridgecrop.demon.co.uk/index.htm?guiformat.htm

ili mozes preko cmd-a ko sto je vec napisano, pokrenes i upises "format /FS:FAT32 X" x zamjeni sa slovom diska

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.2.2014 23:34 (R4zOR229).
17 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Desni klik "format" nejde....samo prek CMD-a, ako zna! Ak ide desni klik f onda dobi exFAT a to nije isto.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Bok, trenutno si pokusavam nabaviti ps3 i htio bi nabaviti modificiranu verziju, pa dal bi mi neko u par crta mogao objasniti ukratko na što da ciljam, koje modifikacije su ok, koliko gb verzija bi bila idealna, igrao bih gta 5 i gran turismo :) ps. totalno sam noob u tom podrucju

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.2.2014 11:34 (psp1).

0 1 hvala 0
17 godina

Trazi starije slimove s pomogucnosti 3.55 ili nizim firewierom ili vec modficirane. A za te dvije igre ti samo treba jedno 80-90gb zato uzmi nesto sa vecim hardom.

14 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Koliko cesto dolaze igre na ps+ za ps3?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Jednom mjesečno (najčešće po dvije igre). 

Never before have I encountered such corrupt and foul minded perversity. Have you ever considered a career in the Church?--The Bishop of Bath and Wells, Blackadder II
12 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Ps3 mi ne ocitava usb.Jel zna neko zasto?

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Cronillius kaže...

Ps3 mi ne ocitava usb.Jel zna neko zasto?

mozda nije fat32 ?

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TUTORIAL: Spajanje PS3-a na monitor, TUTORIAL: Filmovi s titlovima na ps3-u
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice