PS3 - Pitanja i odgovori

poruka: 6.165
|
čitano: 2.369.308
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TUTORIAL: Spajanje PS3-a na monitor, TUTORIAL: Filmovi s titlovima na ps3-u
13 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Av kabel mislis da trebam sa hdmi-om?

Get a life! What? I'm a gamer, I have tons of lives!

0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: PS3 - Pitanja i odgovori
onda trebas drzati tipku za paljenje par sekundi dok ne cujes klik
13 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Gle opet dobi dislajk pa mama moja mila....A probat cu a sta mislis moze to biti jer nema blu raya i sada sam narucio blu ray player od njuskala.Moj je fat sa 40 gb hdd-a.On je imao isto tako 40 bg samo sta mu je matiscna riknula.Onda bi trebao pasat njegov blu ray na moj je tako??

0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
ovo moras drzati par sekundi da se prebaci na av jer je vjerojatno prije tip imao spojeno s hdmiom; a radit ce ti i bez bluraya
17 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

@ funky boy pusti ekipu kaj ti daje td jer ne kuze da se moze igrat i bez b-ra

tj malo je tricky al se moze ;) 

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.5.2013 21:03 (4mal).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Ok probat ću tako nadam se da će upalit!

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
funky boy kaže...

Gle opet dobi dislajk pa mama moja mila....A probat cu a sta mislis moze to biti jer nema blu raya i sada sam narucio blu ray player od njuskala.Moj je fat sa 40 gb hdd-a.On je imao isto tako 40 bg samo sta mu je matiscna riknula.Onda bi trebao pasat njegov blu ray na moj je tako??

Kada budes stavljo citac, morat ves uzet malu plocicu sa svog citaca i stavit na novi. Svaki citac je vezan na pojedinu maticnu, pa ti je bitna ta plocica (koja je zapravo povezana).

EDIT: ako ti citac nije spojen, i pokusas update napravit, dot ces u beskonacni loop. Dobit ces error, resetirat ce se i opet dobit eror. Nemoj updateat bez citaca!

Potpis
Poruka je uređivana zadnji put ned 12.5.2013 23:03 (Luka Ivanković).
15 godina
PS3 - Pitanja i odgovori
Spojio sam se na sony ent. network preko kompa,htio bi kupiti Ni No Kuni.
Na account managmentu ubacujem podatke od kartice no kada sve ukucam javlja mi sljedeće : please enter a valid credit card number.
Imam od PBZ-a VISA Electron od žiro računa. Broj kartice u bacujem poput : xxxxxxxxxxxxxxxx i probao sam poput : xxxx xxxx xxxx xxxx.
Savjet?
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

A sad je gotovo.Naručio fat 40 gb i od njuskala blu ray.Evo slika:

Moj ps3 fat Moj ps3 fat
Blu ray kojeg sam naručio Blu ray kojeg sam naručio

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
PS3 - Pitanja i odgovori

-

did i ever tell you the definition of insanity?
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.6.2013 20:55 (Vaas).

0 0 hvala 0
17 godina
mancekk kaže...
Na account managmentu ubacujem podatke od kartice no kada sve ukucam javlja mi sljedeće : please enter a valid credit card number. 
Imam od PBZ-a VISA Electron od žiro računa. Broj kartice u bacujem poput : xxxxxxxxxxxxxxxx i probao sam poput : xxxx xxxx xxxx xxxx.
Savjet?

Mislim da je problem u tome što VISA Electron nije kreditna kartica (a očito ove bankovne ne primaju nego mora bit baš neka od kreditnih (american, visa, master, diners)).

Never before have I encountered such corrupt and foul minded perversity. Have you ever considered a career in the Church?--The Bishop of Bath and Wells, Blackadder II
13 godina
neaktivan
mancekk kaže...
Spojio sam se na sony ent. network preko kompa,htio bi kupiti Ni No Kuni.
Savjet?

jel HR acc ili američki?

15 godina
HDesignz kaže...

jel HR acc ili američki?

HR account je.Frend je uspio uplatit novce,ali mislim da je on preko obične VISE od PBZ-a.

17 godina
neaktivan
Vaas kaže...

Mislim da cu krajem 6.mj. uzeti PS3 ili Xbox pa ne znam dal mi se vise isplati polovno ili novo. U infomarku i sophoslabu nemaju super slim 500gb konzole, a s xboxom ne mogu proci ispod 2500kn (gold, baterije, igre)..imat cu raspolozivih 2500kn, ali i dio toga mora biti za igre. Ako cu uzimati s njuskala, vidim da vecina jeftinih (1000-1600kn) nema garanciju, pa cak ni skuplji, pa nisam siguran. Kakva su vasa iskustva s njuskalom, da uzmem polovno bez garancije (i do kolko love?) mislim da su skuplji u boljem stanju, ili pak novo s garancijom (npr. Xbox 360 Holiday Bundle)? Hvala!

http://www.svijet-igara.hr/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=7&Itemid=75

Ultra pouzdan vlasnik i shop.

Tanelorn kaže...
mancekk kaže...
Savjet?

Mislim da je problem u tome što VISA Electron nije kreditna kartica (a očito ove bankovne ne primaju nego mora bit baš neka od kreditnih (american, visa, master, diners)).

Mora ti proci. Ja imam PBZ ziro racun prijavljen.

Cypher: Ignorance is bliss.
12 godina
protjeran
PS3 - Pitanja i odgovori

kod izrade PSN accounta, ako stavim da imam manje od 18, mogu onda igrati igre koje su iznad 18?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Dal mogu imati 2 PSN Accounta na jednoj konzoli ? 

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Pozdrav ljudi, imam jedan problem.

Kada ocu kupit nesta na Shopto unesem sve one podatke i ovo mi izbaci (the authorization is declined by the bank)  dali netko zna u cemu je problem ?

KoKs199

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Možda nemaš para na kartici.

"Who are you to judge the life I live? I know I'm not perfect -and I don't live to be- but before you start pointing fingers... make sure you hands are
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
CrOOc4 kaže...

Dal mogu imati 2 PSN Accounta na jednoj konzoli ? 

Mislim da je limit 16.

Cypher: Ignorance is bliss.
14 godina
neaktivan
atiHD kaže...

Možda nemaš para na kartici.

Mislio sam i ja to, al imam.

KoKs199
12 godina
neaktivan

Aha, puno hvala. :D Btw nema nas 16-nest u kući :P

13 godina
neaktivan
CrOOc4 kaže...

Aha, puno hvala. :D Btw nema nas 16-nest u kući :P

vjeruj mi kad saznaš za psn gameshare do 4 osobe onda se brzo sve popuni :)

negdje sam čitao da možeš imat 16 usera stime da ako ih ono redovno brišeše itd..da ps3 i dalje pamti sve i da je maximum 64...

13 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

kako radi taj gamesharing, te dali nakon sto mi to netko pojasni dali bi netko htio sharati koju igru, ja trenutacno nemam igara na psn acc ali imam dosta eskluziva na medijima pa mogu neku igru dati za uzvrat :)

0 0 hvala 0
17 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

U lipnju bez ikakvih dodatnih troškova PS Plus pretplatnici naći će ove naslove: Kingdoms of Amalur: Reckoning, Demon's Souls, Rayman Origins kao i ICO and Shadow of the Colossus HD Collection! Do tada pogledajte koje igre sa svibnjem odlaze {#}

Moj PC  
2 0 hvala 2
12 godina
neaktivan

Haha, da ako ih izbrises a ne deaktiviraš vjerujem da zapamti račune :) Odo zovnut čitavo mjesto da im svima napravim Account :P

13 godina
neaktivan
CrOOc4 kaže...

Haha, da ako ih izbrises a ne deaktiviraš vjerujem da zapamti račune :) Odo zovnut čitavo mjesto da im svima napravim Account :P

čak i kad ih deaktiviraš ps3 ih pohrani negdje...

12 godina
neaktivan

Hmm, e to nisam znao ! :) Lijepa voćka :P

13 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Danas sam dobio gore na početku naveden Ps3.On radi,pali se zeleno svjetlo i sve je u redu...Naime on nema blu ray čitača,pa kad ga upalim pojavi se crni ekran,nema ps3 logo.Dali je to zato što nema blu raya(po meni mislim da da).A i pročitao sam da se može igrat bez blu raya ali je malo komplicirano.Može molim vas Vaše objašnjenje....

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
funky boy kaže...

Danas sam dobio gore na početku naveden Ps3.On radi,pali se zeleno svjetlo i sve je u redu...Naime on nema blu ray čitača,pa kad ga upalim pojavi se crni ekran,nema ps3 logo.Dali je to zato što nema blu raya(po meni mislim da da).A i pročitao sam da se može igrat bez blu raya ali je malo komplicirano.Može molim vas Vaše objašnjenje....

A da mozda stavis blu-ray u ps3? mislim da ga mozes jailbreakati, ali onda mozes igrati samo piratske igre s hdd-a, dok originale ne, jer nemas blu-ray

did i ever tell you the definition of insanity?
13 godina
neaktivan
Vaas kaže...
funky boy kaže...

A da mozda stavis blu-ray u ps3? mislim da ga mozes jailbreakati, ali onda mozes igrati samo piratske igre s hdd-a, dok originale ne, jer nemas blu-ray

Ma nemam blu ray,kužiš zato i pitam,dali je to zbog blu raya....??

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TUTORIAL: Spajanje PS3-a na monitor, TUTORIAL: Filmovi s titlovima na ps3-u
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice