Av kabel mislis da trebam sa hdmi-om?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Gle opet dobi dislajk pa mama moja mila....A probat cu a sta mislis moze to biti jer nema blu raya i sada sam narucio blu ray player od njuskala.Moj je fat sa 40 gb hdd-a.On je imao isto tako 40 bg samo sta mu je matiscna riknula.Onda bi trebao pasat njegov blu ray na moj je tako??
@ funky boy pusti ekipu kaj ti daje td jer ne kuze da se moze igrat i bez b-ra
tj malo je tricky al se moze ;)
Ok probat ću tako nadam se da će upalit!
Gle opet dobi dislajk pa mama moja mila....A probat cu a sta mislis moze to biti jer nema blu raya i sada sam narucio blu ray player od njuskala.Moj je fat sa 40 gb hdd-a.On je imao isto tako 40 bg samo sta mu je matiscna riknula.Onda bi trebao pasat njegov blu ray na moj je tako??
Kada budes stavljo citac, morat ves uzet malu plocicu sa svog citaca i stavit na novi. Svaki citac je vezan na pojedinu maticnu, pa ti je bitna ta plocica (koja je zapravo povezana).
EDIT: ako ti citac nije spojen, i pokusas update napravit, dot ces u beskonacni loop. Dobit ces error, resetirat ce se i opet dobit eror. Nemoj updateat bez citaca!
Na account managmentu ubacujem podatke od kartice no kada sve ukucam javlja mi sljedeće : please enter a valid credit card number.
Imam od PBZ-a VISA Electron od žiro računa. Broj kartice u bacujem poput : xxxxxxxxxxxxxxxx i probao sam poput : xxxx xxxx xxxx xxxx.
Savjet?
-
Imam od PBZ-a VISA Electron od žiro računa. Broj kartice u bacujem poput : xxxxxxxxxxxxxxxx i probao sam poput : xxxx xxxx xxxx xxxx.
Savjet?
Mislim da je problem u tome što VISA Electron nije kreditna kartica (a očito ove bankovne ne primaju nego mora bit baš neka od kreditnih (american, visa, master, diners)).
Na account managmentu ubacujem podatke od kartice no kada sve ukucam javlja mi sljedeće : please enter a valid credit card number.
Savjet?
jel HR acc ili američki?
jel HR acc ili američki?
HR account je.Frend je uspio uplatit novce,ali mislim da je on preko obične VISE od PBZ-a.
Mislim da cu krajem 6.mj. uzeti PS3 ili Xbox pa ne znam dal mi se vise isplati polovno ili novo. U infomarku i sophoslabu nemaju super slim 500gb konzole, a s xboxom ne mogu proci ispod 2500kn (gold, baterije, igre)..imat cu raspolozivih 2500kn, ali i dio toga mora biti za igre. Ako cu uzimati s njuskala, vidim da vecina jeftinih (1000-1600kn) nema garanciju, pa cak ni skuplji, pa nisam siguran. Kakva su vasa iskustva s njuskalom, da uzmem polovno bez garancije (i do kolko love?) mislim da su skuplji u boljem stanju, ili pak novo s garancijom (npr. Xbox 360 Holiday Bundle)? Hvala!
http://www.svijet-igara.hr/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=7&Itemid=75
Ultra pouzdan vlasnik i shop.
Savjet?
Mislim da je problem u tome što VISA Electron nije kreditna kartica (a očito ove bankovne ne primaju nego mora bit baš neka od kreditnih (american, visa, master, diners)).
Mora ti proci. Ja imam PBZ ziro racun prijavljen.
kod izrade PSN accounta, ako stavim da imam manje od 18, mogu onda igrati igre koje su iznad 18?
Dal mogu imati 2 PSN Accounta na jednoj konzoli ?
Pozdrav ljudi, imam jedan problem.
Kada ocu kupit nesta na Shopto unesem sve one podatke i ovo mi izbaci (the authorization is declined by the bank) dali netko zna u cemu je problem ?
Možda nemaš para na kartici.
Dal mogu imati 2 PSN Accounta na jednoj konzoli ?
Mislim da je limit 16.
Možda nemaš para na kartici.
Mislio sam i ja to, al imam.
Aha, puno hvala. :D Btw nema nas 16-nest u kući :P
Aha, puno hvala. :D Btw nema nas 16-nest u kući :P
vjeruj mi kad saznaš za psn gameshare do 4 osobe onda se brzo sve popuni :)
negdje sam čitao da možeš imat 16 usera stime da ako ih ono redovno brišeše itd..da ps3 i dalje pamti sve i da je maximum 64...
kako radi taj gamesharing, te dali nakon sto mi to netko pojasni dali bi netko htio sharati koju igru, ja trenutacno nemam igara na psn acc ali imam dosta eskluziva na medijima pa mogu neku igru dati za uzvrat :)
U lipnju bez ikakvih dodatnih troškova PS Plus pretplatnici naći će ove naslove: Kingdoms of Amalur: Reckoning, Demon's Souls, Rayman Origins kao i ICO and Shadow of the Colossus HD Collection! Do tada pogledajte koje igre sa svibnjem odlaze
Haha, da ako ih izbrises a ne deaktiviraš vjerujem da zapamti račune :) Odo zovnut čitavo mjesto da im svima napravim Account :P
Haha, da ako ih izbrises a ne deaktiviraš vjerujem da zapamti račune :) Odo zovnut čitavo mjesto da im svima napravim Account :P
čak i kad ih deaktiviraš ps3 ih pohrani negdje...
Hmm, e to nisam znao ! :) Lijepa voćka :P
Danas sam dobio gore na početku naveden Ps3.On radi,pali se zeleno svjetlo i sve je u redu...Naime on nema blu ray čitača,pa kad ga upalim pojavi se crni ekran,nema ps3 logo.Dali je to zato što nema blu raya(po meni mislim da da).A i pročitao sam da se može igrat bez blu raya ali je malo komplicirano.Može molim vas Vaše objašnjenje....
Danas sam dobio gore na početku naveden Ps3.On radi,pali se zeleno svjetlo i sve je u redu...Naime on nema blu ray čitača,pa kad ga upalim pojavi se crni ekran,nema ps3 logo.Dali je to zato što nema blu raya(po meni mislim da da).A i pročitao sam da se može igrat bez blu raya ali je malo komplicirano.Može molim vas Vaše objašnjenje....
A da mozda stavis blu-ray u ps3? mislim da ga mozes jailbreakati, ali onda mozes igrati samo piratske igre s hdd-a, dok originale ne, jer nemas blu-ray
A da mozda stavis blu-ray u ps3? mislim da ga mozes jailbreakati, ali onda mozes igrati samo piratske igre s hdd-a, dok originale ne, jer nemas blu-ray
Ma nemam blu ray,kužiš zato i pitam,dali je to zbog blu raya....??