PS3 - Pitanja i odgovori

poruka: 6.165
|
čitano: 2.351.470
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TUTORIAL: Spajanje PS3-a na monitor, TUTORIAL: Filmovi s titlovima na ps3-u
15 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Pa ako je poklon nece mu kupovati polovne igrice. Ja bi ti prije rekao BF3 ako on to nema ili nije vec igrao :)

Nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Re: PS3 - Pitanja i odgovori

Ma zakaj ne :D Pa Ako je igra očuvana , u ćemu je problem :D Njemu je isto bila ona nova ili polovna, hehe

Samsung Galaxy S, Firmware: CyanogenMod 7 , Version: 7.1 stable, Android: 2.3.7, Modem: XXJVT, Kernel: Stock-2.6.35.12, Launcher: Launcher pro, Theme: Rover's Cyan
15 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori
Skinuo sam gt5 za ps3 i sad piše ovo To play the game you need to spoof your fw as 3.5 with one of the payloads available in net.Kaj to znaći spoof.Može netko objasniti?
I imam skinut nhl i u folderu se nalazi pkg fajlovi i
Freedom? THO THOSE WHO DONT HAVE IT,IT'S MORE VALUABLE THAN GOLD !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Moraš downgradeti ps3 firmware na 3.5. Tako gubiš multi jer psn zahtijeva mainoviji firmware, 4.11 mislim.
du nat tač prekidač bikoz struja going tu kil!
15 godina
neaktivan
speedy56 kaže...
Moraš downgradeti ps3 firmware na 3.5. Tako gubiš multi jer psn zahtijeva mainoviji firmware, 4.11 mislim.

Downgrejdan je opomoću e3 flashera.

Jel mogu sve igre stavit na ps3-ev hdd ili?

Freedom? THO THOSE WHO DONT HAVE IT,IT'S MORE VALUABLE THAN GOLD !!
13 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

koliko Uncharted 3 zauzima GB na PlayStation-u ?

imam ps3 od 40gb, hocu li moci igrat?

hvala

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Pozdrav! Kupujem PS3, ne zanimaju me baš online igre, nego čisto offline, i multiplayer za ekipu kada dođe kod mene ( tipa PES, tekken, neki boks i slično) :)

Znači, idem na soluciju "JB"..

E sad, kako to sve funkcionira ( sorry, ali nemam vremena čitati 90 stranica ovog topica )??

Koliko sam uspio isčitati, najbolje je uzeti jednu od SLIM verzija. A igre se skidaju s torrenata pretpostavljam i kako onda to prebaciti na PS3? Je li najbolje uzeti eksterni hard, pa onda samo ga spojiti na PS3 sa skinutom igricom i to je to? Ako da, onda mi je svejedno koja je verzija PS3 (120,250,320)??? Najbolje uzeti najjeftiniju varijantu sa što manjim HDD, pa sve raditi preko eksternog harda?

Uglavnom, htio bih proći što jeftinije i sa što manje komplikacija oko samih igrica.

Molim eto par prijedloga. Pozz..

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Mandich kaže...

Pozdrav! Kupujem PS3, ne zanimaju me baš online igre, nego čisto offline, i multiplayer za ekipu kada dođe kod mene ( tipa PES, tekken, neki boks i slično) :)

Znači, idem na soluciju "JB"..

E sad, kako to sve funkcionira ( sorry, ali nemam vremena čitati 90 stranica ovog topica )??

Koliko sam uspio isčitati, najbolje je uzeti jednu od SLIM verzija. A igre se skidaju s torrenata pretpostavljam i kako onda to prebaciti na PS3? Je li najbolje uzeti eksterni hard, pa onda samo ga spojiti na PS3 sa skinutom igricom i to je to? Ako da, onda mi je svejedno koja je verzija PS3 (120,250,320)??? Najbolje uzeti najjeftiniju varijantu sa što manjim HDD, pa sve raditi preko eksternog harda?

Uglavnom, htio bih proći što jeftinije i sa što manje komplikacija oko samih igrica.

Molim eto par prijedloga. Pozz..

playstation ti mora biti fw 3.55 ili nize ako je 3.56 ili vise onda nemozes JB ;)

vatefak is going on :D
15 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

Dobar dan svima!

Ovaj tjedan najvjerojatnije uzimam ps3 sa njuskala novi.

Sad me zanima nesto sam citao tu i na forumu cro-ps3 da ako napravim hrvatski PSN acc da necu moci imati neke funkcije. Jer ako je to istina onda sta bi trebao napraviti engleski acc?

I jos jedno pitanje ako narucim recimo mw3 sa zavvija hocu li ga moci aktivirati na hrvatskom PSN accu?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori
Našao sam PS3 80GB, star 10 mjeseci, 2 original igre, jailbreakan, 2 dualshock wireless controlera za 1800 kuna. Jel to puno vule???

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
lnova65 kaže...

Dobar dan svima!

Sad me zanima nesto sam citao tu i na forumu cro-ps3 da ako napravim hrvatski PSN acc da necu moci imati neke funkcije. Jer ako je to istina onda sta bi trebao napraviti engleski acc?

I jos jedno pitanje ako narucim recimo mw3 sa zavvija hocu li ga moci aktivirati na hrvatskom PSN accu?

Sve imas normalno sa hrvatskim acc. Takodjer mozes napraviti jos koliko hoces stranih acc. usporedo.

Sve igre iz cijelog svijeta rade normalno na PS3. Nema region lock. Takodjer DLC mape sa naseg PS storea rade normalno na igrama narucenima iz Europe i UK. Mozes slobodno naruciti sa Zavvija ili Shopto.

14 godina
@Mandich
Probaj ga natjerat da ti, ako može malo snizi. Zašto? Novi Slim od 160 gb košta toliko, ajde ima 1 kont., ali ima garanciju, a ova 2 originala mu kraj jailbreaka ovako i onako ništa ne vrijede.
15 godina
Jeste probali Mass Effect 3 demo? Ja sam sada skinuo I trenutno igram. Igra je dobra, samo me malo zivcira to sto cutscene-ovi izgledaju kao da se prikazuju na 13 FPS-a.
Ne vjeruj sjaju u njenim očima! To je samo svjetlost što joj prolazi kroz šuplju glavu!- Albert Einstein
14 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

Da li zna netko ovdje, isplati li se uzeti FullHD televizor naspram HDReady (32") za PS3. Pitam, jer koliko znam nema puno igara koje su u FullHD-u (znam da je GT5 FullHD).

A i pitanje je da li će se na tako maloj (za današnje standarde nije među večima) uopče vidjeti razlika.

A tu razliku u cijeni između televizora bih iskoristio za kupnju Headseta.

Ponavjljam, postoji određena razlika u cijeni.

9 Da, uzmi FullHD!
1 Ne. HDReady je dovoljan!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

ne treba ti full hd kad ti ni ne igras pino ps3.ja ga stalno igram na debelom sd tvu i normalno mi je.

maxy
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
speedy56 kaže...

Da li zna netko ovdje, isplati li se uzeti FullHD televizor naspram HDReady (32") za PS3. Pitam, jer koliko znam nema puno igara koje su u FullHD-u (znam da je GT5 FullHD).

A i pitanje je da li će se na tako maloj (za današnje standarde nije među večima) uopče vidjeti razlika.

A tu razliku u cijeni između televizora bih iskoristio za kupnju Headseta.

Ponavjljam, postoji određena razlika u cijeni.

Zapravo cijene Full HD TVa su sad super niske i zastarjeli HD Ready se vise ne isplati kupovati. Imas i 37" Samsung, LG, Sharp za nekih 2800kn.

Uostalom, bit ces osiguran sa Full HDom nekoliko godina. 

Istina za PS3 ti je dosta HD ready vecinom,(i ako ne gledas filmove) ali ne uzimas valjda TV da ti traje samo ovu generaciju.

15 godina
sharxtreme kaže...
lnova65 kaže...

Dobar dan svima!

Sve imas normalno sa hrvatskim acc. Takodjer mozes napraviti jos koliko hoces stranih acc. usporedo.

Sve igre iz cijelog svijeta rade normalno na PS3. Nema region lock. Takodjer DLC mape sa naseg PS storea rade normalno na igrama narucenima iz Europe i UK. Mozes slobodno naruciti sa Zavvija ili Shopto.

a ako narucim ovo iz amerike sa amazona http://www.amazon.com/Call-Duty-Modern-Warfare-3-Playstation/dp/B00503E9FY/ref=sr_1_1_title_0?s=videogames&ie=UTF8&qid=1330366693&sr=1-1

15 godina
PS3 - Pitanja i odgovori
FullHD uzmi. Imam doma HDready od 32" i razmišljao sam da uzmem Sonyjev FullHD od 55". Usto je i 3D, i došao bi me nekih 10 500 kn. Ja, budala, sam išao tražit druge televizore pa je ova prva ponuda u međuvremenu "isparila".
Ne vjeruj sjaju u njenim očima! To je samo svjetlost što joj prolazi kroz šuplju glavu!- Albert Einstein
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.2.2012 19:26 (dturko).

0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

a on meni kaze da nema vremena i samo igra f11

maxy
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
sharxtreme kaže...

Zapravo cijene Full HD TVa su sad super niske i zastarjeli HD Ready se vise ne isplati kupovati. Imas i 37" Samsung, LG, Sharp za nekih 2800kn.

Uostalom, bit ces osiguran sa Full HDom nekoliko godina. 

Istina za PS3 ti je dosta HD ready vecinom,(i ako ne gledas filmove) ali ne uzimas valjda TV da ti traje samo ovu generaciju.

Idem na foru da je kod LCD-a ista stvar je li Samsungov, LG-jev,..., pa ne gledam baš firme.

Malo sam sad pronjuškao po webu i našao ovo. Za tu cijenu sam viđao samo HDReady od Samsunga.

Na tome bih TVu znao dosta surfati, pa mislim da je ovo ipak bolji izbor naspram HDReady-ja. 

A TV će trajati barem 4god.

37"/94cm mi je preveliko za taj prostor. 32"/82cm mi je taman.

trebam još vidjeti za FullHD SAmsunge. Rekao sam da je to praktički isto, ali njih najviše preferiram.

BTW: @PExer

Što znači riječ "pino".

Skužio sam.

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.2.2012 19:29 (speedy56).
14 godina
PEXer kaže...

ne treba ti full hd kad ti ni ne igras pino ps3.ja ga stalno igram na debelom sd tvu i normalno mi je.

Ti uopče ne razmišljaš da će taj televizor kod mene biti barem 4-5 god, i da bi zbog toga najbolje bilo uzeti best-buy.

I ajde mi molim te reci kakov je to fino igranje PlayStationa? Igram ono što hoću igrati, pa makar to bila i jedna igra, iako nije nego F1 2011 i GT5. Nađi mi molim te dvije bolje simulacije za PS3.

Igrao sam i ja jednom davno na "debelom" SD Tvu i kad sam se prebacio na plazmu od 110cm (koju cijela kuća dijeli, zbog čega i uzimam televizor) sam se preporodio. 

14 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

ja imam u dnevnoj plazmu i nema velike razlike.i sa hdmi-om sam spajo na plazmu full hd je i uopce nije puno bolje

maxy
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

e ljudi za sta sluzi onaj online kod

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

neznam zas si si opce kupio ps3

maxy
14 godina
neaktivan

lnova65: za online igranje mislim tak je na battlefieldu 3 neznam za drugo

maxy
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.2.2012 21:40 (PEXer).
15 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

Razmisljam o kupovini ps3 sad vidio sam da ima od 160gb i 320gb sta vi mislite jer mi dosta 160 ili treba ipak vise?

1 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
PS3 - Pitanja i odgovori
Meni je i 80 gb dosta.
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Pitao je netko za MW3 sa Amazona.

1. mislim da Amazon ne isporucuje u HR

2. ako i isporucuje postarina je skupa.

3. Za USA verziju dodathe mape moras kupovati sa USA store

4. Jednostavno naruci sa Zavvi, Shopto ili uzmi polovnjacu kod nas

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

A jer se moraju igrice instaliravati na hdd

0 0 hvala 0
15 godina
sharxtreme kaže...

Pitao je netko za MW3 sa Amazona.

1. mislim da Amazon ne isporucuje u HR

2. ako i isporucuje postarina je skupa.

3. Za USA verziju dodathe mape moras kupovati sa USA store

4. Jednostavno naruci sa Zavvi, Shopto ili uzmi polovnjacu kod nas

Ok puno hvala

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TUTORIAL: Spajanje PS3-a na monitor, TUTORIAL: Filmovi s titlovima na ps3-u
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice