Ps3 hacked to run “backup” games!

poruka: 460
|
čitano: 158.078
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
RE: Ps3 hacked to run “backup” games!
cikl0n kaže...
Ok taj cfw je vjerojatno custom firmware a jel se nhega moze skibut pa na stick ili kako?

Moze ali nemoj jos dolazi do brickanja konzole sanse su ti app(ako prode prode)

Sad sam vidio da je moguce samo neznam dali smije tu staviti link sa uputama pa ako netko zeli moze na PP poslat...

My Life Is A Very Serious Game...
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.1.2011 14:02 (CroVandal).
15 godina
protjeran

ma možete mi na kisik doć obojica  {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.1.2011 20:30 (bugonja).

0 0 hvala 0
17 godina

Jos jedan nek spomene nes u stilu skinuo sam igru kak da ju sad stavim odma stiscem onaj gumb prijavi!!!

But I'm not a slave to a God / That doesn't exist / And I'm not a slave to a world / That doesn't give a shit /
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.1.2011 20:15 (R4zOR229).
17 godina
neaktivan

da otvorim yebenu temu "ps3 i xbox 360 hackiranje u svrhu piratstva"??

pun mi je qurac više spama u temi ps3-pitanja i odgovori -.-

Stara japanska: ako pas laje, nije dovoljno kuhan.
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Stavi!!!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

http://www.bug.hr/forum/topic/igrace-konzole/xbox-360-ps3-hackiranje-svrhu-onog/85093.aspx?page=0&jumpto=1626491&sort=asc&view=flat

Evo je tema -.-

(u roku pola minute odkad je napravljena tema, već je došlo prvo pitanje -.-)

EDIT: qurac, već mi je zaključana tema -.-

Ako takva tema smeta moderatorima onda neka se više pobrinu za spam u temama koje nisu tome namjenjene -.-

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.1.2011 12:00 (nailer).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
R4zOR229 kaže...

Jos jedan nek spomene nes u stilu skinuo sam igru kak da ju sad stavim odma stiscem onaj gumb prijavi!!!

Jel si toliko opasan i u stvarnom zivotu?

15 godina

Posto se tema zove  Ps3 hacked to run “backup” games! ne krse se pravila foruma...ako netko pita direktno za pirate onda da ali ako igras svoje backupe nije piratstvo...

My Life Is A Very Serious Game...
15 godina
protjeran

sta mislite kad ce ps3 biti slomljen tako da svaku svoju "backup" igru mozes igrat tako da ju samo prekopiras na HDD da ti disk uopce vise netreba i naravno da sve igre rade a ne samo pojedine

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ne kuzim sta se bune pojedinci sto sam pitao kako sljaka hackan PS3?Mislim kupit PS3 pa me zanima kako se to radi,tocnije dali se mora kupit onaj USB ili se skine taj customfirmware sa neta kopira na usb i napravi se taj jailbrake kako treba.Nego jos mi jasniji nisu tipovi sto p**izde na te "hackane" PS3 ako su oni manjina koja zeli kupovat igrice neka kupuju,ja mislim da velika vecina ne zeli pljunut 500-700kn za neku novu igru ja osobno ne zelim,ne zivimo u drzavi u kojoj se novci mogu prosipat na gluposti,,radje kupim 5kg janjetine LOL al kuzite sta ocu rec aj zivili ;)

1 0 hvala 1
16 godina
protjeran
cikl0n kaže...

Ne kuzim sta se bune pojedinci sto sam pitao kako sljaka hackan PS3?Mislim kupit PS3 pa me zanima kako se to radi,tocnije dali se mora kupit onaj USB ili se skine taj customfirmware sa neta kopira na usb i napravi se taj jailbrake kako treba.Nego jos mi jasniji nisu tipovi sto p**izde na te "hackane" PS3 ako su oni manjina koja zeli kupovat igrice neka kupuju,ja mislim da velika vecina ne zeli pljunut 500-700kn za neku novu igru ja osobno ne zelim,ne zivimo u drzavi u kojoj se novci mogu prosipat na gluposti,,radje kupim 5kg janjetine LOL al kuzite sta ocu rec aj zivili ;)

zato sta je vec 1000 puta odgovoreno samo treba citat temu

CyberPunk
14 godina
neaktivan

gle nov sam u ovom i sve sto sam procitao da su ljudi kupovali taj USB iz kine sa njuskala itd.. i da im sljaka a mene zanima ako bi sad uzeo ps3 dal moram i ja kupovat taj USB ili sta vec jel problem rec ne moras kupovat usb,postoji sajt skines fajlove kopiras ih na usb ustekas jailbrejkas ga i picis ?bas puno trazim:)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
cikl0n kaže...

Da jebote mogao si još malo uvećat cjenu -.-

Evo vam svima za backupove igrat koje skinete s interneta XD

http://psgroove.com/content.php?666-Tutorial-How-to-Install-Kmeaw-CFW-No-Bricking-Backups-PSN

14 godina
neaktivan
Zanimljivo kolko sam skuzio sad skines sa neta te gluposti kopiras ih na usb napravis to kaj trebas skines igru sa torenta kopiras je na ps3 i picis kuul:d
16 godina
cikl0n kaže...
Zanimljivo kolko sam skuzio sad skines sa neta te gluposti kopiras ih na usb napravis to kaj trebas skines igru sa torenta kopiras je na ps3 i picis kuul:d

e da je to sve tako jednostavno bilo bi super,ali ako ti misliš da je tako bolje nemoj to raditi jer ćeš dobit "brick"

[url=http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/dart_tom%20%5BCRO%5D][img]http://bfbc2.statsverse.com/sig/clean6/pc/dart_tom%20%5BCRO%5D.png[/img][/url]
17 godina
neaktivan
nailer kaže...
cikl0n kaže...

Da jebote mogao si još malo uvećat cjenu -.-

Evo vam svima za backupove igrat koje skinete s interneta XD

http://psgroove.com/content.php?666-Tutorial-How-to-Install-Kmeaw-CFW-No-Bricking-Backups-PSN

dart_tom kaže...
cikl0n kaže...

e da je to sve tako jednostavno bilo bi super,ali ako ti misliš da je tako bolje nemoj to raditi jer ćeš dobit "brick"

ako nemože pratit ovo moje onda je moron -.-

15 godina
neaktivan
taj cfw od kmeawa (neznam jel sam dobro napisao ime) je najsigurniji i nema brickanja. ja ga budem sutra stavio cim predjem ac: brotherhood
14 godina

geohot it only does everything

rade mi AC: brotherhood, NFS: HP, Pes 2011

ak nisi bio tu, nisi ni tam...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Meni je konačno prradio GT5 i cod:bo MP

0 0 hvala 0
14 godina
AFK kaže...

jel to s geohotovim cfw-om il s ovim najnovijim kmw nesto

ak nisi bio tu, nisi ni tam...
14 godina

najbolji za sada cfw je Kmeaw i na njemu sve radi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
herc1988 kaže...

najbolji za sada cfw je Kmeaw i na njemu sve radi.

Samo što je nestabilan meni se svahi 5h zabloka

14 godina

sta ga igras 5 sati.ohladi malo ps3 da nebu bilo "tata kupi mi ps3,pregorio mi je stari" {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.1.2011 13:23 (herc1988).
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ovako, kada je svo to pocelo koliko znam uvjek se moralo imat umetnutu jednu origigi igru da bi sve radilo. Ok , vrijeme je bilo da vratim tada posuđenu igru pa kako nisam bio u mogucnosti igrati, nisam se zelio zezati i pratiti sve sto se u međuvremenu događalo sa tim haxovima i ostalim stvarima. Sada koliko vidim rijec je o nekom
Kmeaw CFW-u iz linka gore. Zabuljio sam se u to da se mora prvo staviti pravi firmware 3.55 jer je tada to bio najzesci fail koji si mogo napravit{#}..Znaci mogu li ovo mirno uraditi sa mojim ps3 slimom bez da unistim konzolu?

(cilj mi je da igram backupove)

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
AFK kaže...

koji gt imas ?onaj od 14gb ili od 19gb?

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.1.2011 22:14 (bugonja).
15 godina
protjeran

imas listu igara koju mozes igrat bez BR-a,tj vecina ovih populranih igras bez diska samo sa harda.ja bih jos jedno vrijeme pricekao sa CFW dok se to jos malo ne ustabili

0 0 hvala 0
16 godina

Dotični USB možete nabaviti po jeftinim cijenama :

http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.51675

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

vecina igara traži samo izmjenjeni FW netreba dongle

0 0 hvala 0
14 godina

Sve vas treba u USKOK na ispitivanje i u prdekanu što igrate ilegalno.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
briatore kaže...

Sve vas treba u USKOK na ispitivanje i u prdekanu što igrate ilegalno.

Naravno, neki su zbilja bezobrazni ne zele dat 500 kn za jednu igricu....lol

Zar vi mislite stvarno da mi igramo ovako cisto iz zabave i jer nam se neda do ducana {#}

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice