nije istina nikog upoce nije zanimalo hakiranje konzole kad su linux imali(tu mislim na ozbiljne hakere a ne one wnb koje bi sam pirate htijeli)
Inače sredili su da rade nove igre na 3.41.Znači svi koji imate jailbrejkan ps3 možete igrat GT5.
a sta mislis kako su dosli do jailbrake dongla?
zasto kad pokreces dongle od jailbrake tima (koji je prvi sazno za to) na telki pise sonyeva prava al samo sa donglrom od jailbrakea tima?od kud njima to
dok na klonovima ne pise to?bet tog dongla se nista nije moglo
istina gt5 radi ja igram
istina gt5 radi ja igram
Znaci igras sa Jailbreakanim PS3em na FW 3.41, a nisi kupio igru vec skinuo (ili imas origigi samo si backup bez BDa napravio?)? :D....To ja hocu i razmisljam si sad
Ono sto me zanima (a neznam smijem li o tome ali evo), je to da vidim da su neke ljude bannali s PSNa (sad nezz jel to zbog Jailbreaka, uvjeren sam da je), a time i bannaju pojedine urjedjaje, sto znaci ako ti bannaju PS3 (ID njegov) da vise nemres nis s njim???
I moze li se PS3 koristit bez PSNa (odnosno jel mos igrat igre i radit ista), i moze li se igrat npr GT5 (ne Prologue!!) online? Ili bar nekak prek LANa (neam ps3 pa nezz), ili nekak napravit svoj server pa da sa svojima koji isto imaju pirat igru igrat multiplay??
I mogu li igrat hackane igre opcenito nekak ili online bez PSN accounta? Pozdrav :D
da igram gt 5 na jeilbrake igru sam skinuo sa neta nemam original
za psn neznam baš previše ja nejdem na net sa ps3 ali ima spisak igara koje rade i na psn a jeilbrekane su
šaljem ti link na pp
Ovaj USB (jailbreak) sigurno radi čim su torrenti puni igara za PS3

kod nas baš se i nema naći nešto posebno svi šute o tome ali zato strani sajtovi puni svega i tamo možeš saznati sve i javno se priča o tome i stavljaju linkovi
Evo imam jos jedno pitanje ;)
Vidim na ovom LINKU
da se kao za JailBreak dobije ban, a kako to da se onda neke yogurt igre mogu igrati prek PSNa?
Znaci kad bih teoretski JailBreakao PS3, ne bih smio online? Ili sam u krivu...Jer kako se onda neke igre (yogurt igre) mogu igrat prek PSNa?
tak i onak nemozes online kad jailbrekas jel nemas zadovoljavajuci FM
ovisi o kojim igrama se radi sa nekima možeš igrati online stavljaš pach koji ti dozvoljava izlazak na net ali najveći problem ti je što ti ps3 čim kreneš na net traži da nadogradiš softver na v3.55
akoo to napraviš nemožeš igrati igre sa jailbrakeom pa zato postoje pachevi koji to zaobilaze ali nema za sve igre
ko kreće prebacivati need for speed hot pursuit neka se naoruža strpljenjem 18.557 fajlova prebacivao je 27h 1min ali isplatilo se radi
evo uspio osposobit gt5
sve šljaka super
ako treba kome pomoć nek se javi na pm
Ali se s njim nemogu igrati backup-i.
Ali se s njim nemogu igrati backup-i.
da,ali to je tek poćetak,on je samo dokazao da može ubacit custum firmware na ps3 i na njega stavljat svoje applikacije
i samo je pitanje vremena kada će napraviti netko firmware koji će biti potpuno funkcionalan sa "backup igrama"
i najvažnije je što kaže da to sony neće moćći riješit softwareskom nadogradnjom nego tek hardwerskom na novim konzolama
Imam nekoliko pitanja u vezi JB, ako netko zna neka mi napiše na PM neki forum gdje mogu otvoreno pitati jer mislim da ovdje to i nije baš dozvoljeno...
Imam nekoliko pitanja u vezi JB, ako netko zna neka mi napiše na PM neki forum gdje mogu otvoreno pitati jer mislim da ovdje to i nije baš dozvoljeno...
dozvoljeno je
pitaj samo
Ne ali ga možeš skinuti s interneta besplatno.
Koliko je postotak videoigri u mogucnosti igrat na taj nacin, malo gledam po torrentima i nema bas nesto puno videoigri :-/
Nije vazna koja je serija konzole, kao sta je to bio uvjet kod PSP?
jel se moze ikako ic na net ili se samo nesmije igrat preko neta?
Koliko sam skuzio, ne smije se na net jer te banaju a i mogucnost updatea ti onemoguci igranje tih igara.
Znaci ima toga, hvala na ovome, bas se mora imat ovaj Blackcat AT90USB162 od hardwarea?
Zar JB ne radi na ovom sistemu...?
Kad hoces igrai backup, on spusti FW i ti se igras.
Kad hoces igrati orginal MP, maknes JB, spojis se na net, on povuce najnoviji update i ti mozes slobodno igrati ?
Jedino ne znam kolko taj cijeli proces traje u minutama :-) ???
Zar JB ne radi na ovom sistemu...?
Kad hoces igrai backup, on spusti FW i ti se igras.
Kad hoces igrati orginal MP, maknes JB, spojis se na net, on povuce najnoviji update i ti mozes slobodno igrati ?
Jedino ne znam kolko taj cijeli proces traje u minutama :-) ???
Traje 5 min ili manje.
Imam pitanje kada se hacka tj jailbreaka ps3 posto sam nov u ovom e a mislim ubost ps3slim 160gb kazu da je taj najispatljiviji i najmanje se kvari.iuglavnom kada se ide jailbreakat dali se mora kupiti onaj usb stick sa njuskala ili mogu nac te fajlove koji su na tom sticku preko neta stavit ih na stick i napravit posao?hvala lijepo na odgovoru :)
Imam pitanje kada se hacka tj jailbreaka ps3 posto sam nov u ovom e a mislim ubost ps3slim 160gb kazu da je taj najispatljiviji i najmanje se kvari.iuglavnom kada se ide jailbreakat dali se mora kupiti onaj usb stick sa njuskala ili mogu nac te fajlove koji su na tom sticku preko neta stavit ih na stick i napravit posao?hvala lijepo na odgovoru :)
Zaboravi stik sad je izađ CFW.