PS 3 IP i spajanje na internet?

poruka: 12
|
čitano: 2.460
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Da li netko zna koji IP ima PS3 250 GB Slim tj.kako uspostvit komunikaciju između PS i PC-a ? Htio bih spojit PS i PC tako da mogu koristit PS kao media center i preko PC izlazit na internet.

0 0 hvala 0
17 godina
RE: PS 3 IP i spajanje na internet?

lol pa ima ip koji mu da ruter a spojis ih tako da uzmes crossover kabel ukopcas u ps onda drugi u pc i to je sva mudrost ili ako ces preko rutera onda obicnim straght cablom(isto mrezni sam se drugacije spaja)i skini si PMS(Ps3 media server)

Nothing is true, everything is permitted
17 godina
neaktivan
Probao sam i nije išlo. Ne znam jel' problem u kabelu jer nije crossover nego obični mrežni kabel. PMS mi ne može pronaći PS.

0 0 hvala 0
17 godina

na sta si spajo???(ruter ili pc)i koji OS imas??

17 godina
neaktivan
Probao sam direktno na PC i imam windows 7.

0 0 hvala 0
17 godina

ak ces toko spajat mislim da moras imat crossover jel je to isto ko da spjas dva pc-a a vidim da nemas pa ako mozes spoji ps3 ne ruter odi da ti automatski podesi mrezne postavke(nakon sta spojis)a na pcu instaliraj PMS ako vec nisi a buduci da imas win7 trebo bi autmomtaski sve detektat i onda ce ti se pokazat PMS na playstanu pod phot,music,video

17 godina
neaktivan
Dobro, hvala na savjetu za sada. Prvo moram nabavit nešto ili kabel ili ruter pa se onda javim.

0 0 hvala 0
17 godina

Pa preko cega se sad spjas na net??a sta se tice crossover kabla to je obini mrezni kabel samo se drugacije spaja pa ako znas radit i imas opremu(kljesta za to)napravis sam

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.7.2010 17:17 (R4zOR229).
17 godina
neaktivan
Sada imam cross kabel jer jučer nisam imao konektore, ali opet ništa. Signal dolazi i odlazi. Nema komunikacije.
Na internet se spajam preko wirelessa i koristim VPN pa ne mogu direktno na intenet sa PS-om.

0 0 hvala 0
17 godina

pa ako ti je sve uredu moralo bi raditi,jesi probo otvoriti PMS kada sve slozis??I dali ti pc uopce nade jos jedan uredaj na mrezi(moralo bi ga naci kao Unknown device)ako nade a PMS ne nade probaj u WMP enablad sharring,a ako ne nade onda fakat nzn pogledaj dali je sve ok s kablom nis mi vise ne pada napamet

17 godina
neaktivan
Probao sam tražit i po drugim forumima i sad sam pronašao nešto kao da se to u stvari i nemože. Nego treba sve spojit preko rutera pa bi to trebalo šljakat. Moram posudit ruter jer ako niti tako nebude išlo ( mislim zbog VPN) onda moram izmislit ili pronać nešto treće.

0 0 hvala 0
17 godina

nzn ja sam spajo sa pc-em tako prije ali nemam VPN pa nzn,a vidio sam da ljudi spajali tako x360 al se nesjecam jel bilo prek rutera il ne

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice