http://www.net.hr/tehnoklik/page/2009/02/26/0009006.html
isuse dragi bože
neznam kaj reć na njihovu glupost
klinka ima problema s dlanovima i PS kriv
a ak xbox igraš onda nema problema
ma jad i bijeda
http://www.net.hr/tehnoklik/page/2009/02/26/0009006.html
isuse dragi bože
neznam kaj reć na njihovu glupost
klinka ima problema s dlanovima i PS kriv
a ak xbox igraš onda nema problema
ma jad i bijeda
ma...
Pa da omah je PS i Sony kriv! E da a da ne zaboravim famozne "igrice". A što je s roditeljima? Oni su naravno ni krivi ni dužni...
sada će još više padati sony sa svojim playstation
Danas playstation, sutra ce biti da je komp opasan po zivot.
Ovako, postoje stvari u kojima kada se pređe granica - postaju opasne!!! Studiram medicinu i znam šta govorim!
Za te idiotarije su krivi roditelji!!! Nitko drugi! Ni Sony, niti Microsoft sa svojim Xbox-om, niti Nitendo... Dijetetu se kupi PS3 ili koja druga konzola i to je cili odnos današnjih "MODERNIH" roditelja
sa vlastitom djecom!
Mislim, čaša vina dnevno je ZDRAVA! Ali - 5 čaša NIJE!
Igranje "igrica" (zabavnog softvera) je čak dobro u određenim granicama! Potiće moždanu aktivnost u dijelovima mozga koji su skoro uvijek neaktivni!
Međutim, danas su česte upale ligamenata mišiće FLEXORA i EXTENZORA podlaktice zato što mi ljudi PREVIŠE koristimo tipkovnicu i previše tipkamo SMS-ove!
Teoretski je moguće umrijeti od previše banana, koje sadrže kalij i koji je nužan za rad srca - ali, morali bi pojesti nekoliko stotina kg da vam se to dogodi...haha.
A neš ti tih švicarskih doktora...
Poanta priče je: ne pretjerujte ni u čemu!
Ma šta uopće obraćate pažnju na ovakve vijesti. Svatko s imalo pameti zna da je ovo glupost. 2029.MN4 je to lijepo objasnio.
jos ce izmislit da je televizija opasna po zivot ako previse mjenjas program odpast ce ti prsti lol ili ce ti oci iskocit od previse gledanja
istina je da netreba prjetjerivat al ovo sto se dogodilo su sanse 1 prema 10000
jbg tako je to
net.hr je sinonim za novinarstvo puno neprofesionalizma!
ta izjava sve govori...
ej krevet je opasan za zdravlje može se pasti i slomit nogu
ajmo svi spavati na podu
ako cemo tako gledat onda je sve oko nas opasno... npr. šah šta ako ti strop padne na glavu dok igras
ne jedite namirnice koje vi niste kupili vlastitim izborom, i prije toga se uvjerili u njihovu kvalitetu, krepajmo svi...
ma ne znam pošto se uopće ova vijest razglaba na forumu, budući da net.hr je neprofesionalan i senzacionalistički. ništa bolji nije ni dnevnik.hr, a da o 24sata.hr i ne govorimo. izgleda ko da su svi zaboravili da je jedno od temeljnih načela novinarstva objektivnost!
vijesti ne spadaju u kolumne!
ali očito, ljude privlači žutilo ko muhe govna, pa eto efekta!
net.hr izdaje članke u kojima se očituje pristranost, subjektivni dojam i velika neprofesionalnost. ne kažem da novinski članci trebaju biti šturi i monotoni, ali ne trebaju niti nametati mišljenje autora. ali eto, to je hrvatska, naš dom! naš balkan!
Takve stvari na dlanovima se dobiju od stvarno prekomjernog igranja. Umjerenost u svemu je formula za uživanje bez posljedica. A pomaže i malo hodanja nakon sat do dva igranja bilo čega, čak i čitanja knjiga, da se cirkulacija potakne.
Takve stvari na dlanovima se dobiju od stvarno prekomjernog igranja. Umjerenost u svemu je formula za uživanje bez posljedica. A pomaže i malo hodanja nakon sat do dva igranja bilo čega, čak i čitanja knjiga, da se cirkulacija potakne.
Sve je otrov u neumjerenim kolicinama...
Sve je otrov u neumjerenim kolicinama...
lol, ja imam ps3, igram preko 9 sati dnevno i nista mi
lol, ja imam ps3, igram preko 9 sati dnevno i nista mi
a tko zna od koga je cura kupaila đojstik
to nemora znacit da je sony krvi jer mozda ona nema sonyev joystick mozda ima neki drugi sta onda
ma sve je ne zdravo za te novinare,doktore...
kad bi ih neko pitao kolko radiš na kompu?, oni bi rekli oko 10 h...
Danas PS. Sutra Wii i XBOX. Prekosutra PC (NE DAJ BOŽE!!). Kasnije mobitel. Nakon mjesec dana cijeli svijet!!
wii nikad nije neće biti opasan sve dok neigraš samnom wii tenis
ma to oni samo hoće da to pročita neki roditelj koji nema pojma o ničemu vezanom uz PS3 ili uz bilo kakvu konzolu pa da zabrani svome djetetu da to igra
ej krevet je opasan za zdravlje može se pasti i slomit nogu
ajmo svi spavati na podu