PLAYSTATION 5 - dostava

poruka: 4.538
|
čitano: 1.074.082
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
4 godine
neaktivan
PLAYSTATION 5 - dostava

Po svemu ovome ispada da oni koju su narucili preko sd (privatne osobe) cekaju red zajedno sa ostalim trgovinama koje su primali prednarudžbe a dobijaju ps5 preko sd. Znaci da oni moraju namiriti sve trgovine s odredenim brojem konzola a sto ostane ide ljudima? Po tome bi neki koji su dalje naručili mogli dobiti ranije od ovih koji su preko sd? Nista mi nije jasno... Bolje da su stavili u prodaju sve sto su imali pa tko kupi, kupi

1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
PLAYSTATION 5 - dostava

Pitanje je da li je tako ili će i trgovine/operateri isto dobiti manje konzola nego im je obećano. 

Da li su uopće svi iz "prvog vala" koji su naručili preko operatera (tele2, ht, a1) dobili konzole ili neki još čekaju?

0 0 hvala 0
4 godine
neaktivan
Re: PLAYSTATION 5 - dostava
SD je stvarno smijurina nebi a rekao da nema konzola za isporuku ali ovo što oni rade je sramotno kada su otvarali narudžbe govorili su ko prvi njegova djevojka (ps5) i kao takav stav prebiljezio sam se za konzolu i nije problem doci ce kada dođe ali da neko sada dobije prije jer su narucivali poslje a kao prvi dan prodaje govorim za 19.11 to nije u redu zna se ko je kada narucio i tako se narudžbe šalju e sad dali cu dobiti krajem 2020 ili pocetkom 2021 ili jos kasnije ok al treba ici redom kako su promovirali prodaju ko prvi njegovo

5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PLAYSTATION 5 - dostava

Ogroman fail od strane SD, steta sto imaju monopol i prakticki im nece nista bit od ovakvih radnji.

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
I onda npr. u 3 mjesecu slijedeće godine SD će imati neku dobru akciju za igre ili nešto drugo i svi će ovo zaboraviti i klikati će kao ludi i kupovati njihove proizvode.
Oni vama ..., a vi budete svi to brzo zaboravili.
Bez zamjerke:)
Moj PC  
3 0 hvala 1
4 godine
neaktivan
mariclius kaže...
I onda npr. u 3 mjesecu slijedeće godine SD će imati neku dobru akciju za igre ili nešto drugo i svi će ovo zaboraviti i klikati će kao ludi i kupovati njihove proizvode.
Oni vama ..., a vi budete svi to brzo zaboravili.
Bez zamjerke:)

Jos uzmem kontroler dodatni i charging station i mir, kad stigne digitalka sigurno necu kupovat fizicke igre, samo ps store i hvatat snizenja

4 godine
protjeran
Sad ti je na ekupi kontroler 450 kn
4 godine
neaktivan
Ima li kakvih novosti iz Zelde za narudzbe od 19.11? Da li su pitali koga da potvrdi narudzbu?

2 0 hvala 0
4 godine
neaktivan
Ovo su meni na mail odg 8.12

Poštovani,

U petak smo dobili obavijest da će isporuka biti kroz tjedan/dva, cim budemo imali preciznije informacije obavijestiti cemo vas.
7 godina
PLAYSTATION 5 - dostava

Zapelo je i sa dostavom prednarudžbi CYberpunka 2077 hehe.

Šalje sancta domenica mailove sa isprikom..

0 0 hvala 0
9 godina
Sve je zapelo, ja od black fridaya cekam paket, prvo su govorili da je dostava 7.12, onda da je 12.12, sinoc u 23 sata dobio mail da je paket predan kurirskoj sluzbi.... Ekupi.

Naravno da paket nije stigao, niti ce stici, imat cu srece ako ga u ponedeljak uopce posalju, tako da, ove godine je sve nesto naopako, ne cudi me onda sto ps5 kasni, kad cekas dva tjedna jednu pisljivu igru...
Children Shouldnt Play with Dead Things
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Maat kaže...

Da, jako sumnjivo, sigurno prijevara.

Tek otvoren taj store na Amazonu: piše 'Just launched - no feedback yet'. Što će reći novootvoreno, bez ikakvih povratnih informacija kupaca. Nema ni drugih artikala za prodaju. To je vjerojatno pokušaj prijevare i dizanja novca prije nego Amazon primijeti i makne ga, treba prijaviti ako je moguće. Svakako ne kupovati.

Upravo prijavio Amazonovim agentima preko chata, da provjere. Čekam rasplet. Javili da zasad ništa neće poduzeti, prva provjera nije našla ništa sumnjivo kaže. lol. Dobra stvar je što po mom iskustvu amazon ima sjajnu podršku inače. I sad su rekli ako bude problema s kupovinom baš toga, da će pritisnuti prodavača a ako treba i da će oni riješiti spor i izdati refund ako treba, prema kupcu. Ali sve to je gnjavaža. Prvo se čeka da ne stigne roba, dok istekne rok. Ili da stigne kriva roba, jelda. Pa prijava prodavaču, pa natezanje s njime, dok ne isteknu rokovi, pa prijava Amazonu. Dobije se novac nazad, na kraju ali utrošeno vrijeme i živce ne.

Da to nije ona fora da ljudi prodaju samo kutiju od PS5. Bilo je takvih oglasa preko ebaya i ljudi kupovali prazne kutije. Nisu obraćali pažnju kaj sve piše. Mogu se jebat jer je na stranici sitnim slovima označeno da je to samo kutija. Možda je i ovo ista fora?

7 godina
protjeran

A možda. Čini mi se da je pisalo konzola ali sve je moguće.

7 godina
PLAYSTATION 5 - dostava

SD je gora trgovina od placarske trgovine u mom kvartu, cak i oni znaju sto su narucili i kad im stize roba. Ista stvar je i s Storom (apple premiun reseller), uzimaju narudzbe i uplate a raja neka ceka...S oboje imam losa iskustva i nema sanse da vise poslujem s njima..

Primjedbe koje sam im pisao ih nisu previse zabrinule, jedna kap u moru...

Sretno s isporukom..

0 0 hvala 0
9 godina
PLAYSTATION 5 - dostava

99% znaju kada ce im roba doci, u kojem tjednu, ali su svi jako skrti sa informacijama

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Pa znaju odavno. Ja odavno govorim da posiljke dolaze tek poslije 15.12. Nasi ce poceti slati tek u tjednu pocevsi s 21.12 ali posto se radi o tjednu punom praznika, dobar dio ljudi ce dobiti paket 28.12 ili cak iduce godine. Ova posiljka ce opet nestati u jednom danu. Izbacivat ce se konzole svakih mjesec dana na kapaljku sve do aprila kad im pocinje nova financijska godina. Tad ce se moci naci u siroj prodaji.
16 godina
PLAYSTATION 5 - dostava

Dobio Božićnu čestitku iz Harvey Normana plaćeno 25.09

Poštovani,
Ispričavamo se zbog situacije s isporukom novih PS5 PREORDER STANDARD.
Nažalost, dobili smo informaciju od uvoznika, da novih isporuka neće biti do kraja godine.
Uz još jednu ispriku, sada imamo sljedeće opcije na raspolaganju:

-        možete odustati od narudžbe, dobit ćete povrat novca

-        možete odabrati čekati vaš PS5 PREORDER STANDARD, no nemamo datume dolaska

Tako da svi vi što se nadate kako će ih biti od idućeg tjedna, slobodno možete lagano zaboraviti.

Ili su se aktivirale veze i vezice pa su normalne predbilježbe otišle na kraj liste.

0 1 hvala 0
4 godine
neaktivan
Prednaruceno 19.11 HT javili da idu na isporuku 21.12 Standard modeli
4 godine
neaktivan
Nadam se i ja cekam od HT...narucio isto 19.11. javili su mi da je isporuka krajem prosinca
9 godina
Ht javio mailom ili si zvao?
Children Shouldnt Play with Dead Things
Moj PC  
1 0 hvala 0
4 godine
neaktivan
Dlaka kaže...

Dobio Božićnu čestitku iz Harvey Normana plaćeno 25.09

Poštovani,
Ispričavamo se zbog situacije s isporukom novih PS5 PREORDER STANDARD.
Nažalost, dobili smo informaciju od uvoznika, da novih isporuka neće biti do kraja godine.
Uz još jednu ispriku, sada imamo sljedeće opcije na raspolaganju:

-        možete odustati od narudžbe, dobit ćete povrat novca

-        možete odabrati čekati vaš PS5 PREORDER STANDARD, no nemamo datume dolaska

Tako da svi vi što se nadate kako će ih biti od idućeg tjedna, slobodno možete lagano zaboraviti.

Ili su se aktivirale veze i vezice pa su normalne predbilježbe otišle na kraj liste.

predjarudjbe iz sancta domenice ce se slati sljedeci tjedan, ovo se odnosi na druge trgovine, cak ni sancta domenica jos nece ispuniti sve prednarudjbe iz 10. tog mjeseca nego tek u siječnju

4 godine
neaktivan
Poslao sam im mail...odgovorili su da je isporuka krajem prosinca
4 godine
neaktivan
Mislis od sutra tjedan ili onaj iza?
4 godine
neaktivan
Vjerovatno od 21.12. krece isporuka jer je to zadnji tjedan prije nego sta odu na godisnji po nekoj mojoj logici
4 godine
protjeran
Sancta šalje od 21., tj. isporuka će biti od 21. na dalje.
6 godina
PLAYSTATION 5 - dostava

Najnovije od HT

"Ne mogu Vam reći konkretan datum kada bi trebali stići, ali najnovija infromacija koju imamo je da dolaze krajem prosinca."

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
PLAYSTATION 5 - dostava

Kolega malo prije razgovarao s Tele2, oni se i dalje drže termina "krajem prosinca"

0 0 hvala 0
6 godina
PLAYSTATION 5 - dostava

Opet se tepemo 

0 0 hvala 0
4 godine
neaktivan
PLAYSTATION 5 - dostava

Oni sto govore da su klinci nestrpljivi nisu vidjeli nas ovdje 😂 Sve smo klince svijeta nadmasili. 

2 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
langzy kaže...

Zapelo je i sa dostavom prednarudžbi CYberpunka 2077 hehe.

Šalje sancta domenica mailove sa isprikom..

"Igra kasni, ali u međuvremenu nam dajte još 400kn."

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice