PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.476.265
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
17 godina
Re: PlayStation 4

Naravno da podržavam. Samo, remote play mi je skroz bio nepouzdan svaki puta kad sam ga koristio.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
16 godina
neaktivan
PlayStation 4

Kakva  vam je igra Death stranding?Nisam se bas previse zanimao za nju,da li je igra vise od simulatora hodanja,ima li kakve akcije itd?

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Neki ce ti reci da je super a neki da je bezveze. Najbolje odluči sam, najbolje sam vidi dali ti odgovara takav gameplay. Meni osobno ne pase i ne mogu uzivat u takvoj igri.
14 godina
PlayStation 4

koji kontroler uzeti, a da nije originalni za 500kn? ne tražim ništa posebno, tako da me zanima neki best buy.

0 0 hvala 0
15 godina
Zvonzi kaže...

koji kontroler uzeti, a da nije originalni za 500kn? ne tražim ništa posebno, tako da me zanima neki best buy.

Zvonzi

imaš na njuškalu neraspakirani za 300 Kn.

17 godina
PlayStation 4

Joj, ursuse, jedva čekam tvoj prvi sljedeći post. Registrirat ću se 20 puta samo da dobiješ 20 thumbsdowna.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
Moj PC  
7 0 hvala 0
15 godina
Bitanga kaže...

Joj, ursuse, jedva čekam tvoj prvi sljedeći post. Registrirat ću se 20 puta samo da dobiješ 20 thumbsdowna.

O sunce ti žarko puklo prijateljstvo.

14 godina
Ja ću za koji dan proći Nioh i onda napisati podulji osvrt. Nadam se da neće ispuniti mjesečnu kvotu TD-ova do tada.
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
6 0 hvala 1
6 godina
protjeran
PlayStation 4

Meni je infamous 2nd son takoder bio dobra igrica. Mali - na podjenake side misije ciscenje one murije

kak se vec zovu. Ali inace jedna od boljih i zabavnijih koje sam igrao

Razmisljao sam neko vrijeme da piknem 1st light.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
big_guy kaže...

Kakva  vam je igra Death stranding?Nisam se bas previse zanimao za nju,da li je igra vise od simulatora hodanja,ima li kakve akcije itd?

Meni je jedna od najboljih igara uopste. Ali najbolje da sam pogledas da li ti pase takva igra.

Pocetak je dosta spor do chapter 3 jer se u njemu tek pocne otkljucavati dodatna oprema koja olaksava igru i cini je mnogo zabavnijom. Cijela igra i jeste u vezi tih dostava/hodanja samo sto to nije monotono kako se cini kada ti neko opisuje. Ima razne zabavne opreme za koristiti a i samo to hodanje po sebi je zabavno jer je uradjeno predobro i mora se dosta planirati i razmisljati.

Igra ima bas puno price i cutscena pa ako ti to smeta preskoci, meni je prica u ovoj igri jedna od najboljih stvari.

Akcije u pocetku nema puno ali kako ides dalje kroz pricu to se mijenja i mogu reci da je kasnije bilo i vise nego sto sam zelio.

14 godina
PlayStation 4

Probao the witcher 3 i nije to za mene koliko god se trudio. Sad sa kolegom uzeo po pola mordor of shadow prvi dio. Sviđa mi se ta borba i tamaniti orke, ali svijet mi se čini prazan i fali tu da ima i drugih osim orka. Možda i ima kasnije. Ali, taj način borbe mi je baš gušt i prilika da malo naučim igranje takvih igara. Sad skinuo assassin's creed odyssey za pc da isprobam i sviđa mi se jako. Zanima me bude li na ps store kad povoljno taj assasins jer sad je 500 kn, a vidim da se nađe po 150 fizička kopija na njuškalu? Rađe kupujem digitalne, a ako bude do 20 dolara kad na us store strpio bih se.  

Moj PC  
3 0 hvala 1
12 godina
Ja dao Witcheru još jednu šansu, ali sad mi je još manje jasno na koju je foru ta igrica po mnogima najbolja igra generacije?!
Kretanje jako čudno, a combat je smijurija...
In Dreams: https://www.youtube.com/watch?v=Q5ntFAqhK5M
15 godina
neaktivan
big_guy kaže...

Igra ima dosta spor tempo i na to se pripremi. Ja sam ju presao za nekih 29 sati, a mislim da je arnes_king ostavio vjerovatno duplo toliko.

Meni je igra sasvim dobra, ali ne ulazi u konkurenciju najboljih igara koje sam igrao. Prica, acting i te stvari su super odradjene ako volis scifi.

Na gameplay te igre gledam vise kao avanturu koju sam sebi krojis. Questovi su koncipirani kao orderi, tj. dostave koje radis. Nacin na koji ces igrati je skroz na tebi, pa ako volis takve igre gdje mozes biti kreativan, gdje se igra polahko i gdje dosta mozes istrazivati i citati okolo, svidjet ce ti se sigurno.

Akcije ima dosta kasnije ali je mehanika napucavanja poprilicno traljavo odradjena po mom misljenju.

Da su questovi (tj. orderi) uradjeni na nacin da ih ima manje, ali da je svaki dosta duzi, igra bi se meni puno vise svidjela, jer su mi najdrazi bili upravo takvi, obzirom da stvarno daju dojam avanture gdje ti se svasta moze desiti i gdje otvaraju prostor da ih na puno razlicitih nacina predjes. 

Na pricu nemam velikih zamjerki, ali je interfejs za mene najveca zamjerka u toj igri. Jedva sam se na pocetku snalazio po menijima, ali kada sam pohvatao konce, islo je ok.

Cak ju mozda probam kasnije odigrati jos jednom, na malo drugaciji nacin. Imao sam dosta velik backlog dok sam je igrao pa sam zurio, a ovo nije igra gdje se zuri.

14 godina
PlayStation 4

Riješio Nioh danas pa me baš zanima što u njoj vide oni kojima je jedna od boljih igara generacije. Nadam da će ovi koji čekaju u niskom startu sa TD-ovima napisati nešto konkretno, jer ja svoje iskustvo planiram argumentirati.

Kao prvo odigrao sam skoro sve From Software igre pa je bilo neizbježno vući paralele između Nioha i Soulsborne igara. A kao drugo, igrao sam u online modu koji baš drastično utječe na singleplayer dio igre. Prošao sam običnu verziju igre, bez ikakvih dlc-a pa ne znam je li nešto od problema ispravljeno naknadno.

Probat ću ići po nekakvom redu.

Što se priče tiče, svakome njegovo... Kome paše taj japanski stil možda pronađe nešto za sebe u samoj priči. Ali kad mi se usred ozbiljne cut scene pojavi duh mačka u čizmama sa gusarskim povezom na oku... moj mozak jednostavno ode u safe mod. Ne mogu reći da sam baš jako pozorno pratio, ali niti je glavni lik previše zanimljiv, a glavni negativac još manje. Sami dijalozi po sebi nisu top tier, a pogotovo u kombinaciji s lošim vioce actingom. Ali ok, igra očigledno nije imala budžet za neke stvari, pa joj je teško uzeti za zlo. Nije baš da i očekujem vrhunsku priču od igre tog tipa

Grafički to izgleda korektno, ali osjeća se limitiranost snagom konzole. 30 fps mod mi je bio neigriv. Lošije čak i od Bloodbournea. Pa sam igrao u modu koji favorizira frame rate, što je u igri ovog tipa jako bitno. Ne mogu tvrditi da je to bilo

60fps lock, ali da je iskustvo odlično, to jest. Nisam siguran pojavljuju li se maglovita područja u igri zato da bi igra držala fps visoko ili je to čisto dizajnerska odluka jer neki leveli su stvarno puni magluštine i izgledaju baš low budget. Level dizajn mi je bio jedan od lošijih u zadnje vrijeme. Većina nivoa je puna uskih hodnika, prolaza, linearnih putova sa podosta copy pasteanja. Ne sjećam se u igre u kojoj sam se uspio toliko puta izgubiti i pola vremena uopće ne znati kako sam se negdje našao i kamo trebam dalje, a da su nivoi bili po kvadraturi tako mali. Ne postoji mapa ni u Dark Soulsu, ali level dizajn onda mora biti savršeno odrađen i prije svega lako pamtljiv. Checkpointovi su dosta česti ili postoji shortcut do njih. Kad umrete ostavite sakupljeni xp ko i u soulsbornu, ali pošto su ovdje leveli jako mali, a AI em ima mali aggro range em trče za tobom maksimalno 10 metara jako rijetko se dogodi da ne uspijete vratiti taj xp. Pa samim time i smrt nije nešto što vas puno unazadi i iznervira. A ako ne postoji strah od smrti onda nekako ni cijela ta mehanika nema smisla. Dizajn neprijatelja je ok, ali ne bi škodilo malo više varijacije. Desetak vrsta neprijatelja u igri od preko 30h, pomalo dosadi.

Igra se sastoji od glavnih i sporednih misija koje se odabiru iz menija. Kad prođete misiju u nekoj zoni, otvara vam se side mission na tom istom nivou sa random pobacanim neprijateljima. Odigrao sam samo prvu side misiju. Nema tih para za koje bih ponovo igrao neke nivoe. A i rijetke su sporedne misije u kojima možeš dobiti nešto stvarno korisno. Uglavnom crafting materijali i xp, ali nije da mi je ijednog falilo radeći samo glavnu priču. Glavne misije su sve isto strukturirane. Dođeš u neku zonu i trebaš doći do bossa. Ubiješ ga, vraćaš se u menu i odabireš slijedeću misiju koja se upravo otključala. Tokom misija nema nikakvih side questova, npc-eva, contenta. Dođi do bossa, ubi bossa. To je to. 

Najveći problem igre je loot, tj. totalna nebitnost loota u igri. A igra je praktički Diablo iz trećeg lica. Događa se slijedeće... po uzoru na Dark Souls gdje vidite "duhove" ostalih igrača koji su poginuli (poanta toga je da vas upozorava na opasnost) dodali su

sličnu mehaniku. Ovdje svakog tog duha možeš summonati i boriti se protiv njega pa ako pobijediš dobiješ dio njegove opreme. Pošto poprilično glup AI kontrolira te duhove iznimno ih je lako pobijediti i to sve na istu foru. Napraviš knockdown i onda finisher dok je na podu. Ponoviš 2-3 puta i dobiš gear. I to gear koji je u pravilu miljama bolji od ičega što možeš dobiti na tom levelu. Ti duhovi su raznih levela ovisno koji level je bio igrač kad je umro, a oprema nema ograničenje prema levelu lika. Ograničena je samo statsima, ali zahtjevi se ne povećavaju ako je gear jači. Znači, treba vam recimo 8 dexterity za lvl 10 kacigu i za lvl 150 kacigu. To dovodi do apsurdnih situacija gdje ti kao level 10 ubiješ lvl 30 "duha" i dobiješ njegov gear koji bez ikakvog problema koristiš. A sva oprema koji dobivaš od monstera na tom levelu je level 10 jer si u zoni za koju je to preporučeni level. Tako da sam apsolutno sav gear u igri dobio ubijajući te glupe duhove, a sve ostalo sam quick sellao uopće ne gledajući što je. I pošto 90% igrača koristi isti set (za koji iskreno nemam pojma gdje se dobije, možda u online dvobojima?), tako sam i ja od početka igre do kraja koristio taj set od 6 komada, samo što sam redovno nadograđivao sa jačom verzijom pojedinog dijela seta.

Pošto nisam uopće igrao side misije, igru sam završio kao level 102 (preporučeni za zadnjeg bossa je 150-160 ak se ne varam), ali sam imao lvl 135 mač i lvl 145 opremu. Pretpostavljam da nije bilo tako tek kad je igra izašla jer su uglavnom ljudi sličnog levela umirali u tim zonama (iako mi i sad nije jasno kako lvl 150 lik umre u zoni za level 100) ili su stvarno developeri tako zamislili da funkcionira? Stvarno ne znam, ali loot sustav je u ovom trenutku totalno broken. Dobra stvar je što prodajom loota dobiješ xp pa nemaš osjećaj da si na nekakvom gubitku, ali ne znam ni jednu drugu igru gdje sam redovito quick sellao kompletan inventar bez da uopće detaljnije pogledam što sam dobio.

Boss fightova ima dosta, skoro 30-ak, ali većina je toliko lagana da su čak i uvreda za inteligenciju igrača. Mislim, svaka čast svemu, ali ako predzadnjeg i zadnjeg bossa pobijediš iz prve unutar minute onda nešto opako nije u redu. Hrpetina bossova je jako ranjiva na istu foru kao i "duhovi". Knockdown pa finisher dok leži. Pred kraj igre imao sam 9 chargeva skilla koji knockdowna bossa, brat bratu 8/10 puta. Neki fajtovi se doslovno svode na to da castaš spell, napraviš knockdown, dotrčiš do bossa i lupiš ga dok je na podu. Odmakneš se i čekaš da se boss digne pa ga opet srušiš. Ponoviš 4-5 puta i fight je gotov. Ne znam dali kroz cijelu igru imam više od jedne smrti po bossu u prosjeku. Ima par bosseva koji su možda mogli biti pravi izazov, ali iz razno raznih dizajnerskih odluka nisu.

Combat je zabavan sve u svemu i sviđa mi se što je prvenstveno melee. Ne može se napraviti mage, ili neki ranged lik. Barem ne vidim način na koji bi to funkcioniralo. Neki skillovi su doduše stvarno prejaki. Negdje pred kraj sam dobio mogućnost da instantno castam sve spellove, totalno OP stvar. Zamislite samo koliki bi bio game changer u Dark soulsu da instantno popiješ estus flask. Pisao sam već da je skill tree ubi bože loš i pol vremena tražiš neki skill za koji si napokon skupio dosta pointsa, a nikako da ga nađeš jer su sve ikone identične. Igra toliko ne cijeni igračevo vrijeme ko da ju je Kojima radio.

Na kraju balade (dalo bi se još o nekim stvarima raspravljati, ali nemam volje), ipak me zanima kako će ispasti Nioh 2. Već redizajn skill tree-a ulijeva povjerenja da znaju što su sfušali u prvom pa će u ovom nastojati popraviti. Pošto je Sony ekskluziva sad ni pare ne bi smjele biti toliko ograničavajući faktor. Iako sam od par ljudi koji također vole Soulsborne stil čuo da im je Nioh super, jednostavno ne vidim to nešto. Da je nisam dobio u sklopu ps+, bilo bi mi žao utrošenih novaca. A i da imam išta pametnije za igrati trenutno sigurno se ne bih silio odigrati do kraja.  

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
5 2 hvala 6
17 godina
neaktivan
PlayStation 4

Hexfire 

Hvala na iscrpnoj recenziji.

Posto si veteran Soulsborne igara vjerojatno ti je ubilo igru (bila ti prelagana) zbog opreme od duhova kako si i sam primjetio.

Sjecam se dema Nioha gdje se nisam mogao maknuti s plaze . Ali posto sam noob u takvim igrama, nije niti cudo .

Battletag - Gobac#2782; PoE:G0bac; Cypher: Ignorance is bliss.
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Chaky kaže...

Hexfire 

Hvala na iscrpnoj recenziji.

Posto si veteran Soulsborne igara vjerojatno ti je ubilo igru (bila ti prelagana) zbog opreme od duhova kako si i sam primjetio.

Sjecam se dema Nioha gdje se nisam mogao maknuti s plaze . Ali posto sam noob u takvim igrama, nije niti cudo .

Ne smatram ni sebe nešto posebno sposobnim, niti baš volim teške igre, ali to iskustvo od prije nije škodilo. 

Sjećam se dema donekle, da je bio jako težak. Vidim komentiraju neki na internetovima da je igra jako pojednostavljena u odnosu na demo, valjda da bude pristupačnija široj publici. Jer recimo neke od mehanika koje igra promovira kao bitni dio combata su meni bile skroz nepotrebne. Recimo Ki Pulse i mijenjanje stancea kao 2 suštinske mehanike bez kojih kao ne možeš. Cijelu igru sam odigrao u Mid stanceu, a Ki pulse sam koristio tu i tamo kad bih se sjetio da postoji. Nisam imao osjećaj da je presudan za ikoji boss fight. Jednom kad skužiš da ista šablona funkcionira za 90% protivnika nemaš baš ni razloga mijenjati stil igranja. Neki skillovi/magije su definitivno prejaki, a čak onaj najjači u igri koji uspori protivnika nisam ni koristio. Kako bi tek onda sve to izgledalo... Nisam ni spomenuo koliko su općenito protivnici ranjivi na ranged napade, a non stop sam imao hrpu shurikena za bacanje. Da ne pričam koliko su OP puške i lukovi kad te mobovi ignoriraju dok im s 5m ciljaš u glavu za critical.

Da sam igrao igru odmah po izlasku ili sada drugačije razvijao lika vjerojatno bi moje iskustvo bilo drugačije. Dal bolje, teško je reći. Ali ko što sam rekao, ipak sam sad više zainteresiran za Nioh 2. Možda bude nešto od toga.

ursusc355 

Vidim da si ipak sačuvao jedan TD. Hvala. Ne znam zašto, ali ipak sam očekivao da ćeš napokon nešto konkretno i napisati. Ah well, možda drugi put. 

13 godina
protjeran

ursusc355 

Vidim da si ipak sačuvao jedan TD. Hvala. Ne znam zašto, ali ipak sam očekivao da ćeš napokon nešto konkretno i napisati. Ah well, možda drugi put. 

Dobio si TD a da čak nisam ni pročitao šta si napisao . Mogu pretpostavit da nitko nije. TD je zbog predugačkog teksta. A što se igre tiče vjerovatno ti se jako sviđa kad si toliko pisao o njoj... dakle sad si i ti među nama kojima je Nioh jedna od najboljih igara na PS4 .   

15 godina
ursusc355 kaže...

ursusc355 

Dobio si TD a da čak nisam ni pročitao šta si napisao . Mogu pretpostavit da nitko nije. TD je zbog predugačkog teksta. A što se igre tiče vjerovatno ti se jako sviđa kad si toliko pisao o njoj... dakle sad si i ti među nama kojima je Nioh jedna od najboljih igara na PS4 .   

Imaš pravo ursusc355 sad sam mu i ja dao TD zbog predugačkog teksta.

Aj dobro morat ću i ja onda odigrati to čudo Nioh pa da vidimo jel valja.

11 godina
Potpuno se slazem s osvrtom. Meni, koji obozavam soulsborne, nikako nije sjeo Nioh. Suprotno uvazenom dojmu da su Soulsborne teske igre, one su itekako uravnotezene i jednostavne, kako u level dizajnu tako i borbi, dok to nioh nije, i sam sam se gubio po levelu, stance i loot su mi bili nepotrebni.
Borba nije uzbudljiva kao DS a leveli nemaju onu magiju i domisljatost.
17 godina
Gogy7 kaže...
Potpuno se slazem s osvrtom. Meni, koji obozavam soulsborne, nikako nije sjeo Nioh. Suprotno uvazenom dojmu da su Soulsborne teske igre, one su itekako uravnotezene i jednostavne, kako u level dizajnu tako i borbi, dok to nioh nije, i sam sam se gubio po levelu, stance i loot su mi bili nepotrebni.
Borba nije uzbudljiva kao DS a leveli nemaju onu magiju i domisljatost.

Nekad vas žalim što gubite vrijeme na takve "igre" :-)

11 godina
Pa neki su vjesti u njima, te igre pruzaju izazov i imaju neku mracnu priču. Meni je opet zao ljudi koji gube vrijeme uz mp igre tipa call of duty, bf, fortnite i pubg. Ovih dana uzivam u Journey to the Savage Planet. Sve vise uzivam u indie igrama nego u vec izlizanim AAA Naslovima.
17 godina
Gogy7 kaže...
Pa neki su vjesti u njima, te igre pruzaju izazov i imaju neku mracnu priču. Meni je opet zao ljudi koji gube vrijeme uz mp igre tipa call of duty, bf, fortnite i pubg. Ovih dana uzivam u Journey to the Savage Planet. Sve vise uzivam u indie igrama nego u vec izlizanim AAA Naslovima.

Slažem se, ima super indie igara. Ali većina su bezveze.

17 godina
neaktivan
PlayStation 4

Najdrazi dio PS+ pretplate su mi bile indie igre koje te "izuju iz cipela".

Battletag - Gobac#2782; PoE:G0bac; Cypher: Ignorance is bliss.
Moj PC  
4 0 hvala 2
17 godina
Chaky kaže...

Najdrazi dio PS+ pretplate su mi bile indie igre koje te "izuju iz cipela".

Ne znam jel si sarkastičan ili ozbiljan :-)

14 godina
Ne vidim zašto bi bio sarkastičan. Baš sam išao pogledati što je bilo u ponudi od Indie igara u 2018, 2019 i našlo se tu par top tier indie igara.

Podjednako igram i indie i "velike" naslove pa ne mogu reći da ijedno od toga preferiram samo po sebi. Sve ovisi od igre do igre. Ima Indie igara koje mogu mirne duše staviti ispred vrhunskih AAA naslova.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Hexfire kaže...
Ne vidim zašto bi bio sarkastičan. Baš sam išao pogledati što je bilo u ponudi od Indie igara u 2018, 2019 i našlo se tu par top tier indie igara.

Podjednako igram i indie i "velike" naslove pa ne mogu reći da ijedno od toga preferiram samo po sebi. Sve ovisi od igre do igre. Ima Indie igara koje mogu mirne duše staviti ispred vrhunskih AAA naslova.

Pa ne znam. Koje naprimjer?

Ja igre sudim prema tome koliko dugo ih igram.

Ako mi ne paše, onda ne odigram ni 2-3 sata. 

Tu i tamo nešto me iznenadi, ali to je stvarno rijetkost.

Osim DeadCellsa ne sjećam se što sam zadnje igrao indie, a da je bilo duže od par sati.

Volim igre koje imaju support godinama i koje drže neku razinu i kvalitete i communitya.

14 godina
ursusc355 kaže...

Trolanje na stranu, stvarno sam mislio da ćeš napisati nešto jer me iskreno zanima kako je igra izgledala prije godinu-dvije. Dal je ova nebalansiranost, glup AI, beskoristan loot plod patcheva ili je igra tako zamišljena od samog starta.

6 godina
protjeran
PlayStation 4

Nije ni mene odusevio nioh. Vrlo jednostavno nemoj kopirati from software.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Bitanga kaže...

Pa ne znam. Koje naprimjer?

Ja igre sudim prema tome koliko dugo ih igram.

Ako mi ne paše, onda ne odigram ni 2-3 sata. 

Tu i tamo nešto me iznenadi, ali to je stvarno rijetkost.

Volim igre koje imaju support godinama i koje drže neku razinu i kvalitete i communitya.

A gle, vrijeme provedeno u nekoj igri mi nikad nije bio presudan kriterij, ali shvaćam one koji žele što više za novac koji su dali. Ako je tebi par sati gameplaya premalo da opravda ikakvu cijenu onda Indie igre definitivno nisu za tebe. Ja ne žalim ni lipe za neke igre koju su trajale po 2-3 sata ili čak manje, a ostavile na mene dubok emotivan trag te ih se sjećam i nakon par godina. Bilo samom pričom/dijalogom, nekom mehanikom, zaraznim gameplayom, humorom... 

Uopće ne znam ima li smisla išta ti pisati... ali evo, ono što mogu svakome bezrezervno preporučiti (poboldati ću one koje smatram stvarno vrhunskim must play ostvarenjima): Brothers A Tale of Two SonsTo the moon, Portal (smatram da može bez problema u tu kategoriju), Binding of Isaac, Undertale, Her Story, Firewatch, Overcooked, FTL, What Remains of Edith Finch, Gone home, Hotline Miami, Super Meat Boy, N++, Stanley Parable, Limbo, Inside, Celeste, Rime, Superhot, Nidhogg, This war of mine.

Ispustio sam ih sigurno hrpu, a i hrpu za koje sam više manje siguran da će mi se dopasti još nisam stigao odigrati, recimo Cuphead ili Disco Elysium.  

Što se mene tiče nije tu ništa drugačija situacija kao kod AAA igara. Za svaku koja je stvarno vrhunska imaš ih desetke koje su samo dobre, prosječne ili jednostavno loše. Kao i u svakoj drugoj umjetnosti.

15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Jel igrao ko Personu 5? Ja sam tu igru izbjegavao jos od 2017 samo zbog izgleda, i sad na ovim zadnjim popustima sam je nabavio za $5.

90 sati kasnije sam je presao i pitam se ima li ista slicno na trzistu :D

Ne pamtim kad sam toliko sati ostavio na neku igru, ili da me igra tako uvukla da mi sad izgleda kao da je bila prekratka.

Totalno lose izgleda na trailerima, ali je gameplay loop tako zarazan, soundtrack je vrhunski i svijet je tako ziv i imas osjecaj da si tamo.

Social activities su mi najbolji dio igre, ali je i prica velikim dijelom odlicna. Nazalost, sami kraj mi se nije bas svidio, jer sam ocekivao da ce se sve malo drugacije raspetljati, ali sta je tu je.

Igrao sam na easy, obzirom da mi je ovo prvi JRPG, i turn-based borba mi nije smetala, sve je to dobro i fino upakovano. Da ne spominjem da igra nema nikakvih bugova, problema, i contenta ima napretek da se cak po 2 ili 3 puta moze prelaziti (jer nudi opciju NG+, i teoretski je nemoguce sve otkljucati u prvom prelasku).

Tako da, ako neko bude imao priliku a voli story igre, stvarno bih je preporucio. Cak u ovom trenutku mi je jedna od najboljih igara uopce sto sam igrao. Da je kraj bolje uradjen, bila bi mi u top 3 sigurno, ovako moram razmisliti :D

6 0 hvala 1
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice