PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.476.143
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
9 godina
Re: PlayStation 4
Ja sam prvo odigrao 4 pa onda ostale.....

Neznam zasto ali vise zabave nalazim u nekim malo opskurnijim naslovima nego u ovim razvikanim aaa goty igrama.

Upravo odigrah murdered soul suspect, stara igra, ali fora prica, zanimljiva radnja, odlicno jedno popodne zabave... Preporuka za ubiti koji sat u dosadno popodne.
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
PlayStation 4

Da li se netko sjeca kada su bili popusti na ps pretplatu po 30%? Cini mi se bas u ovo doba negdje 1. 2. mjesec. Istekla mi pretplata ali nedam im 450 kn iz principa. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Damir22 kaže...
Neznam zasto ali vise zabave nalazim u nekim malo opskurnijim naslovima nego u ovim razvikanim aaa goty igrama.

Ista stvar i kod mene.

Vjerojatno zato jer se ti niže budžetni naslovi ne boje eksperimentirati sa novim mehanikama.

PSN - DeniZg80
8 godina
PlayStation 4

Je li ko igra Limbo? Kupija san sad na ovome snizenju za 20ak kn i igra mi je odlicna. Limbo je puzzle platformer sa odlicnin ambijenton, zagonetke su genijalno napravljene i vrime mi proleti dok igran. Brutalna je, tako da bi preporucija da ne igrate isprid dice 

PSN - ediholic

2 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Igra stara nekih 7 god.al Bastion i Inside mi je bolji.
14 godina
DeniZg kaže...

Ista stvar i kod mene.

Vjerojatno zato jer se ti niže budžetni naslovi ne boje eksperimentirati sa novim mehanikama.

A jbg, AAA studiji su prisiljeni igrati na sigurno ili se prilagoditi indie sceni ako se nešto baš ulovi ko što se desilo s Battle Royalom.  

Tututuru kaže...

Je li ko igra Limbo? Kupija san sad na ovome snizenju za 20ak kn i igra mi je odlicna. Limbo je puzzle platformer sa odlicnin ambijenton, zagonetke su genijalno napravljene i vrime mi proleti dok igran. Brutalna je, tako da bi preporucija da ne igrate isprid dice 

Prošao to odavno, ali da, nije baš za svaku publiku. Nakon toga baci oko na Inside. Igra od istih developera, podjednako "bolesna" u nedostatku bolje riječi, sa još boljim grafičkim dizajnom. U sličnom stilu je i Little Nightmares, pa baci oko i na to 

Evo jedan sitan PS4 Pro head scratcher. Je imao tko sličan problem? Zadnjih 3 tjedna je RDR2 disk u konzoli, nisam ga vadio uopće. Prije par dana me nakon paljenja dočeka poruka disc not recognized. Niš mi nije jasno, vadim disk, sve izgleda ok. Stavljam natrag unutra i uredno se igra pokrene. Zanemarim to, kad danas ujutro ista stvar. RDR2 traži da umetnem play disc. Vadim opet van, ali ponovno ubacivanje sad ne pomaže. Čistim disk, propušem dio gdje je čitač, stavljam opet unutra, ista stvar. Ajmo na google. U moru savjeta koji mi baš nisu bili opcija: ištekaj iz struje pa pričekaj 24h, rebuildaj database, otvori plejku, izvadi čitač i očisti ga, promijeni čitač, prinesi žrtvu bogovima sonya, nosi na reklamaciju... naletim na naoko bezvezan savjet koji veli: kad ubaciš disk, lagano lupaj prstom po vrhu konzole gdje je otprilke blue ray čitač i uspješno će očitati disk. I je*o me pas, stvar radi. Ne znam zašto, ne znam kako. Ima li neki problem s diskom koji ne vidim, dal je problem s čitačem ili nešto treće, tko ga zna. Kako god, vidjet ću hoće li se to ponavljati i ubuduće pa možda i posegnem za nekim drastičnim mjerama, ali zasad lupkanje po plejki rješava stvar. Mislio sam da su takva "kreativna" rješenja rezervirana samo za PC.   

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
7 godina
Jučer nakon 10 dana pokrenuo PS4 pro....igram Diablo 3....kad nakon...valjda 3 sata se PS4 ugasio....kao da je nestalo struje... ponovno pokrenem...bude ona poruka da je nepravilno ugašen...ponovno krenem s igrom...nakon...ne puno vrimena..opet ista stvar...sav protrnem...računam pokvario se...ponovno pokrenem...igram...nekih oko 2 sata...sve bude ok... normalno ugasim...

Inače u gornjem desnom kantun čujem zvuk kao kod tesline zavojnice....koju stvara munja...zvuk nije stalan.... ništa ne smrdi niti se dimi

Sve me je strah da ovo moje nemanje problema sa elektronikom kod ps4pro će biti prekinuto

Topla preporuka svima da kupe produljenu garanciju...ja sam odmah s konzolom je kupio
mnogo mudrosti,mnogo jada...što više znanja, to više boli.
Poruka je uređivana zadnji put ned 6.1.2019 12:28 (HCMAA).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Dal'postoji kakav kod u SD?
Ili jednostavno mogu dobiti 10% pretplatom na newsletter?
Kupio bih 2x 150 kn bon ps store.
Zato da ne dajem karticu, a i sad me kolega podsjetio na inside i limbo koje bi volio odigrati, pa mi taman to izašlo uz FIFA 19 za 229 kn
Volio bih imati fizički, ali mislim da se ne isplati davati 100tinjak kuna više za rabljeno.
8 godina
x360gamer kaže...
Dal'postoji kakav kod u SD?
Ili jednostavno mogu dobiti 10% pretplatom na newsletter?

Trenutno je neka anketa u diru u vezi najboljih igara godine, ispuni to i dobit ces kod na mail za 15%. Ja san na fb stranici nasa tu anketu.

PSN - ediholic
12 godina
neaktivan
PlayStation 4

ja nezz koji k,već tjedan dana prodajem Horizon Zero Dawn i to complete collection za 120kn i nitko mi se nejavlja....neznam više šta da radim

PSN: CrasherLuka

1 0 hvala 0
7 godina
neaktivan
lukaXXkralj kaže...

ja nezz koji k,već tjedan dana prodajem Horizon Zero Dawn i to complete collection za 120kn i nitko mi se nejavlja....neznam više šta da radim

Visok datum brate. Još su ljudi sad dizali kredite i ušli u minus da proslave novu godinu u inozemstvu da imaju novu sliku za face i Instagram. Čekaj sad dok krenu plaće ili za koji mjesec dok se ponovno stane na noge.

Ako misliš još šta prodavati računaj tamo 4-5 mjesec jer se onda dižu krediti i ulazi u minus zbog ljetovanja. Kriza je nema se, tako da strpljivo.

13 godina
lukaXXkralj kaže...

13$ je na US storeu... mozda zato.

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
14 godina
lukaXXkralj kaže...

A gle, nije baš da imaš ganc novu igru. Niti je neka ultra niska cijena da bi bilo čudno što se još prodaje. Večina ljudi ju je već odigrala i sad se nakon rasprodaja zabavlja sa God of Warom, Spidermanom, Red Dead Redemptionom. Ili budi strpljiv ili spuštaj cijenu i dalje.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
15 godina
Hvala kolegi iznad. Dobro je za znati da SD ima akciju i daje -15% za anketu koju ispunite za 10 sekundi. Sve se nalazi na njihovim stranicama pod "promocije."
Znači normalno mogu uzeti ove ps kodove u kunama i negdje ih upisati, umjesto da kupujem karticom? Hrvatski acc naravno.
Nemam PS4 pri ruci sad par dana, pa čisto da provjerim sve prije nego naručim iz SD.
7 godina
neaktivan
x360gamer kaže...
Hvala kolegi iznad. Dobro je za znati da SD ima akciju i daje -15% za anketu koju ispunite za 10 sekundi. Sve se nalazi na njihovim stranicama pod "promocije."
Znači normalno mogu uzeti ove ps kodove u kunama i negdje ih upisati, umjesto da kupujem karticom? Hrvatski acc naravno.
Nemam PS4 pri ruci sad par dana, pa čisto da provjerim sve prije nego naručim iz SD.

Ma sve normalno, upišeš kod i na raspolaganju imaš te novce koliko si kodova upisao.

12 godina
neaktivan
PlayStation 4

Da razumin to sve,tek će završit ova strka oko blagdana i Nove....stavit ću 100 i neidem ispod,naletit će netko valjda :D

Opaa AC: Origins je 149kn na Storu,imam ga otkad san uzea ps4 u planu nabavit....samo eto minus je šta kad ga prođem nmgu prodat

PSN: CrasherLuka
Poruka je uređivana zadnji put ned 6.1.2019 19:07 (lukaXXkralj).

0 0 hvala 0
15 godina
FIFA je 229 kn. Ostat će mi još za trošiti 71 kn. Ima netko možda neki prijedlog?
Za sada mi pada na pamet inside koji je gore spomenuti.
9 godina
Evo za sve koji imaju ofw ps4, pa ne mogu probati, a imaju solidan pc.....

Pc verzija P.T-a, za one koji neznaju, demo necega sto je trebalo biti novi silent hill, nazalost nista od toga, ali i dalje ostaje jedna jako dobra horror igra.

Ukoliko ne mozete probati ovo remek djelo na ps4, probajte na pc-u.

https://radiusgordello.itch.io/unreal-pt
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Starija je igra a i na raznim popustima je sad. Moj zmaj Spyro bez problema ide za 200kn, prodan vec drugi dan, sutra saljem :)
15 godina
Ma sve je očito stvar kako naiđe tko!
Evo ja Spyro platio u SD ravno 149 kn nov, a ti svoj znači za 200 prodao.
Isto tako i Crash 149.
Te uncharted collection, 4ku i 5icu 297 ukupno (99 po igri). 5ica mi još stoji u foliji, dok su sva 4 djela odigrana. 5ica je navodno stand alone i nema baš neke veze s Nathan Drakeom, pa razmišljam da ju prodam možda dok nije otvorena ili ipak odigram radi kolekcije i predivne grafike na koju me navukla 4.
Spyro sva tri djela 100% trofeja, ali nekako mi žao uopće prodavati - premda znam da vrlo vjerojatno neću više staviti u konzolu disk.
Možda je to samo do mene, ali neke igre stvarno bi mi bilo žao prodati.
9 godina
Lost legacy je meni osobno bezveve... Ima super grafiku, sve je na nivou, bez zamjerke, ali jednostavno mi to nije bilo to, nije to uncharted....
Poruka je uređivana zadnji put ned 6.1.2019 22:21 (Damir22).
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
Tako nekako i ja mislim. A i kako god igra bila dobra, dosadi ista mehanika kroz 4, a kamoli 5 dijelova. Odlične igre naravno,, samo treba malo razbiti monotomiju.
Možda na kraju i ja stavim Spyro na bubanj. Treba nova Fifa i spidey se još odigrati.
9 godina
Lost legacy sam igrao dosta kasnije, nisam odmah nakon "originala", ali mi svejedno to nije bilo to, neznam... Neke igre mi jednostavno ne sjednu na prvu i onda se ni ne trudim, previse je igara a premalo vremena ;)
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Damir22 kaže...
Lost legacy sam igrao dosta kasnije, nisam odmah nakon "originala", ali mi svejedno to nije bilo to, neznam... Neke igre mi jednostavno ne sjednu na prvu i onda se ni ne trudim, previse je igara a premalo vremena ;)

Meni je to i dalje preskupo za tako malo contenta. Čak i na akciji.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
9 godina
Ok, doduse ja kad kupujem uzimam starije igre koje su u pravilu sve oko 100kn, ne dajem vise od toga za igru, a taj iznos uvijek mogu dobiti nazad i uloziti u nesto drugo.

Vec evo godinu dana kupujem samo fizicke kopije, i sve sto odigram a ne vidim neki replay value ili je bas zelim u kolekciji, ide u prodaju, po nabavnoj cijeni ;)

Tako da nije problem uzeti,probati i isti dan prodati nekome dalje ako mi bas igra ne sjedne....
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
protjeran
PlayStation 4

Lost Legacy traje nekih 6 sati, može se rastegnuti do 8 ako se odigra side quest. Igra kao igra nije loša al ne vrijedi više od 100kn. Ja sam je odigrao čisto zbog Ucharted lorea, ipak se u igri pojavljuju 3 važna lika, Chloe Nadine i jedan o braće Drake.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
PlayStation 4

Ja se dvoumim sto uzeti.Ac Origins ili Injustice Legendary Edition.Ac je 149 a Injustice 199 kn.Dvije razlicite igre,znam.AC kad zavrsim ne mogu prodati dalje a nemam razloga ni igrati jednom kad zavrsim story.Injustice pak ima dobre offline komponente i uvijek mogu igrati online/couch coop.Što bi vi uzeli?

0 Injustice 2
12 Ac Origins
┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
big_guy kaže...

Ja se dvoumim sto uzeti.Ac Origins ili Injustice Legendary Edition.Ac je 149 a Injustice 199 kn.Dvije razlicite igre,znam.AC kad zavrsim ne mogu prodati dalje a nemam razloga ni igrati jednom kad zavrsim story.Injustice pak ima dobre offline komponente i uvijek mogu igrati online/couch coop.Što bi vi uzeli?

Injustice imam od releasea, odigrao možda 5h. Ako i toliko.

Takve igre su mi skroz bezveze tbh. Uzmi jedino ako ih voliš i ako imaš s kim igrati. Preko neta se nećeš baš usrećiti.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
Poruka je uređivana zadnji put ned 6.1.2019 23:40 (Bitanga).
8 godina
big_guy kaže...

Origins je smece samo takvo. Igra je cisti grind. Tira te da obavljas side misije jer ti triba exp za levele. Ako susretnes nekoga 3-4 levela vise od tebe moras bizat jer on tebe 1-2 hita, a ti njemu radis dmg ka da gadas mokrin maramicama. I onda kad zavrsis pricu ostat ce ti 60ak% sporednih stvari za napravit. Combat je meh, glavni lik dosadan, prica katastrofa. Ali ja nisan mjerodavna osoba za slusat, jer me igra bas razocarala. Na pocetku su mi se svidili neki elementi, al kad san vidija di to sve skupa vodi doslo mi je da vratin igru na ps store bez da mi refundiraju pare. 

PSN - ediholic
17 godina
Tututuru kaže...
big_guy kaže...

Origins je smece samo takvo. Igra je cisti grind. Tira te da obavljas side misije jer ti triba exp za levele. Ako susretnes nekoga 3-4 levela vise od tebe moras bizat jer on tebe 1-2 hita, a ti njemu radis dmg ka da gadas mokrin maramicama. I onda kad zavrsis pricu ostat ce ti 60ak% sporednih stvari za napravit. Combat je meh, glavni lik dosadan, prica katastrofa. Ali ja nisan mjerodavna osoba za slusat, jer me igra bas razocarala. Na pocetku su mi se svidili neki elementi, al kad san vidija di to sve skupa vodi doslo mi je da vratin igru na ps store bez da mi refundiraju pare. 

Origins je odlična igra, ali Odyssey je puno bolja. Pa bih ja rađe to preporučio.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice