PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.475.249
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
15 godina
Re: PlayStation 4
Seki001 kaže...

Ja šta sam god kupovao sa Amazon.de od tehnike i šta je došlo meni u HR završilo je na carini (imam EORI broj) i onda im dostavim cijenu toga šta sam kupio i onda oni mene fino dodatno oderu za 25% kad mi dostavljaju. Još mi se nikad nije dogodilo da kad sam naručivao iz EU da mi je to došlo a da nije prošlo bez carinjenja možda nešta ovo sitnije iznose ali sve šta sam naručiva preko 100-150eur i više mi je carinjeno nije bitno jel EU , UK ,CHINA ili USA a iz sve ove 4 zone sam kupovao i naručivao nešto tako da znam o čemu pričam.

Sve isto.

“The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge.” – Stephen Hawking
14 godina
Bencho2211 kaže...

Ja dobio moj kod od Tele 2 na moj.tele2.. i ovako izgleda sa popustom šta i planiram (zamagljen moj kod)
ps4 slim 1tb sa fifom 19 - 2125kn

Ja sam platil 2465 s popustom ali sam jucer dobil mail od SD da mi budu vratili razliku od 400 kuna posto je na dodatni popust otisla ta plejka 

twice the pride double the fall
14 godina
PlayStation 4

ekipa što može biti kada se recimo dok igram izgubi slika na sekundu, dvije (zacrni se ekran tva).... pokušao sam i na neki drugi HDMI utor na tvu ali isto...... kakvo je vaše mišljenje, dali je netko imao sličnu situaciju...

0 0 hvala 0
17 godina
Gale92 kaže...

ekipa što može biti kada se recimo dok igram izgubi slika na sekundu, dvije (zacrni se ekran tva).... pokušao sam i na neki drugi HDMI utor na tvu ali isto...... kakvo je vaše mišljenje, dali je netko imao sličnu situaciju...

Jesi probao neki drugi kabel? Ili na nekom drugom TVu. Jel ti se to počelo dešavati nedavno ili otpočetka.

Jel ti se to dešava često ili samo jednom nakon paljenja playke? (meni se to dešavalo jednom 2-3 minute nakon paljenja playke kad sam imao PS VR processor spojen, bez njega ne).

Može biti da se HDMI izlaz na playki malo rasklimao. Probaj čačkat kabel dal se nešto događa kad ga pomičeš.

A probaj i updejtat TV.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
16 godina
neaktivan
Sad sam krenuo narucit od SD ps4 1 tb sa fifom 19 za 2124 kn i slucajno pogledam malo na marketplace i vidim ovaj oglas.Sad se malo dvoumim sto da uzmem...300 kn manje,3 igre ali duplo manji hdd...
┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
big_guy kaže...
Sad sam krenuo narucit od SD ps4 1 tb sa fifom 19 za 2124 kn i slucajno pogledam malo na marketplace i vidim ovaj oglas.Sad se malo dvoumim sto da uzmem...300 kn manje,3 igre ali duplo manji hdd...

Osobno bi uzea novi iz ducana sa vecin HDD. Te 3 igre se nadu po smijesnin cijenama, a ako te fifa 19 ne zanima,mozes je odma prodat i prodes jos povoljnije.

17 godina
neaktivan
Prije ili poslje (vjerovatno ovo prvo) ce ti zatrebati veci hdd, a tu ces onda potrositi vise od tih 300kn razlike.
pr0n lesbians Y U NO EXIST IRL?! ლ(ಠ益ಠლ)
14 godina
Bitanga kaže...

Jesi probao neki drugi kabel? Ili na nekom drugom TVu. Jel ti se to počelo dešavati nedavno ili otpočetka.

Jel ti se to dešava često ili samo jednom nakon paljenja playke? (meni se to dešavalo jednom 2-3 minute nakon paljenja playke kad sam imao PS VR processor spojen, bez njega ne).

Može biti da se HDMI izlaz na playki malo rasklimao. Probaj čačkat kabel dal se nešto događa kad ga pomičeš.

A probaj i updejtat TV.

dešava se negdje od 4 mj, probao sam i drugi kabel i drugi tj, probao i micati hdmi na plejki ali sve ok, jednostavno kada igram igru desi se da se slika na tvu zacrni na sekundu, dvije,,, te onda bude u redu i nakon 10-15min ponovno... i tako učestalo....

15 godina
neaktivan
PlayStation 4

jel mi moze netko reci koja je razlika izmedu ps 4 pro i ps 4 slim i obicnog ps 4 i koji je najbolji za uzet, planiram si kupit neku plejku pa gledam na linksu da su razlike u cijeni i po 1000 kn.

Nathan Young

0 0 hvala 0
10 godina
odjavljen
15 godina
Gale92 kaže...

Ja bi na tvojem mjestu odnio plejku na neki drugi TV i ako se i dalje to dešava reklamirao plejku. Naravno ako ima garanciju.

12 godina
neaktivan

Meni se to počelo događati od kada sam uzeo novi televizor (Samsung MU6172). Nije svaki put, ali ponekad nakon 10-15min igranja se zacrni ekran na par sekundi i onda se vrati slika i bude sve ok. Tak da mislim da je do televizora.

16 godina
neaktivan

Ako je u pitaju Samsung 110% sam siguran da je do TV-a. Imao sam KS8000 i mučio se s istim problemom mjesecima dok se u isto vrijeme korisnička služba vadila na update-ove i savkakve gluposti. Problem je inače poprilično rasprostranjen, googlajte ga i svašta se može naći. 

Vraćajte TV-e dok možete, uzeo poslije C7 i nikad više nestanka slike. 

16 godina
neaktivan
PlayStation 4

Ekipica kakav je bf1 sto se tice sp kampanje?Vidim da je 40ak kuna na storeu..Da li mogu ja kupiti igru sa storea ako se logiram preko racunala na svoj account jer sam jucer tek narucio plejku pa skinuti kad dodje plejka a planiram uzeti i wildlands koji je na akciji do 4.10?

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
Poruka je uređivana zadnji put pon 1.10.2018 4:35 (big_guy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
protjeran
big_guy kaže...

Ekipica kakav je bf1 sto se tice sp kampanje?Vidim da je 40ak kuna na storeu..Da li mogu ja kupiti igru sa storea ako se logiram preko racunala na svoj account jer sam jucer tek narucio plejku pa skinuti kad dodje plejka a planiram uzeti i wildlands koji je na akciji do 4.10?

Možeš to tako napravit. Za sp od bf1 čuo sam razna mišljenja da nije to baš nešto previše zanimiljivo naravno jer je ipak to prvenstveno mp igra dok sam wildlands uzeo bez razmišljanja na ovom velikom popustu i nisam dosad požalio jako dobra igra i sp i mp.

Napad je najbolja obrana :)
Poruka je uređivana zadnji put pon 1.10.2018 9:36 (Seki001).
14 godina
PlayStation 4

Pozdrav!

Trebam savjet pa ako netko ima par minuta vremena... Hvala! 

Gledam da uzmem PS4 u SD-u, trenutno su neki popusti plus onih -15% od tele2 mogu dobiti PS4 slim 1TB sa Fifom za 2100kn.

Ili da se isprsim pa da uzmem pro za 2700kn? 

Malo što sam gledao po interenetima, PRO je isključivo za 4k TV koji ja trenutno nemam i pitaj boga kad ću ga nabavljat. 

Ili se strpiti do black fridaya i uzeti PS4 (tko zna kakve će cijene tada biti) i RDR2 u bundle-u. 

Svaki komentar, savjet, prijedlog je dobrodošao. 

Hvala! 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Seki001 kaže...
big_guy kaže...

Možeš to tako napravit. Za sp od bf1 čuo sam razna mišljenja da nije to baš nešto previše zanimiljivo naravno jer je ipak to prvenstveno mp igra dok sam wildlands uzeo bez razmišljanja na ovom velikom popustu i nisam dosad požalio jako dobra igra i sp i mp.

Wildlands i mad max su mi jedna od vecih otkrica boljih igara.Kad mi stigne paket mjenjat cu fifu 19 za wildlands i origins i uz mad maxa miran sam taman dok ne padne cijena rdr2 😁

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
16 godina
neaktivan
quickr kaže...

Pozdrav!

Trebam savjet pa ako netko ima par minuta vremena... Hvala! 

Gledam da uzmem PS4 u SD-u, trenutno su neki popusti plus onih -15% od tele2 mogu dobiti PS4 slim 1TB sa Fifom za 2100kn.

Ili da se isprsim pa da uzmem pro za 2700kn? 

Malo što sam gledao po interenetima, PRO je isključivo za 4k TV koji ja trenutno nemam i pitaj boga kad ću ga nabavljat. 

Ili se strpiti do black fridaya i uzeti PS4 (tko zna kakve će cijene tada biti) i RDR2 u bundle-u. 

Svaki komentar, savjet, prijedlog je dobrodošao. 

Hvala! 

Ako ti lova nije problem i ako planiras uzeti 4k tv onda pro.

Ako ne tlazis dlaku u jajetu onda si fino uzmes slim i miran si.Bolje je svakako uzeti pro zbog vise fpsa ali meni ne smeta ni 30 fpsa na slimu.

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
11 godina
Uzeo Last of Us na US storeu za 8$ :)
Moj PC  
5 0 hvala 0
11 godina
PlayStation 4

Dali netko igra division?

Sta kazete kakva je igra za ps4,prijatelj mi je igra na pcu,ja je nisam uzimao sebi za pc,kontam je za ps4 na ovom popustu uzet.

On je hvali da je igra vrh.

Origin_Steam: hrka11
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina

tnx za info, veceras cu je ubost

16 godina
Imam problem sa plaćanjem u PS Storu. Ne prolazi master ni na konzoli ni na compu. Jel to nešto sprčkano trenutno ili moram zvati podršku?

0 0 hvala 0
12 godina
tintin kaže...
Imam problem sa plaćanjem u PS Storu. Ne prolazi master ni na konzoli ni na compu. Jel to nešto sprčkano trenutno ili moram zvati podršku?

Nešto je sprčkano.

Ja sam danas dobio poruku "Your subscription has ended due to payment failure", a uopće nemam postavljeno da mi se obnavlja pretplata.

Sva sreća da uvijek obrišem kartične podatke svaki put kad napravim kupovinu.

PSN - DeniZg80
10 godina
odjavljen
PlayStation 4

Kad odem na store i odaberem ps+, godišnja pretplata iznosi 438 kn. Ali danas nađem tu na forumu neki stari link di je bilo 25% popusta prije kojih pola godine i kad otvorim link, cijena je 328 kn i izgleda mi ko da bi moglo proći. Pa ak nekom izlazi pretplata može probat. Evo link 

https://store.playstation.com/en-hr/product/IP9102-NPIA90006_01-PSPLUSSUBS12MDIS

1 0 hvala 0
14 godina
PlayStation 4

To se meni počelo dešavati u 4 mj ove godine a pejku na tom tvu koristim od početka, dok istu imamo od 2016, godine..... u pitanju nije smart tv pa ne mogu ažurirati softver....

0 0 hvala 0
15 godina
DeniZg kaže...
tintin kaže...

Nešto je sprčkano.

Ja sam danas dobio poruku "Your subscription has ended due to payment failure", a uopće nemam postavljeno da mi se obnavlja pretplata.

Sva sreća da uvijek obrišem kartične podatke svaki put kad napravim kupovinu.

DeniZg He he to i ja radim platim i maknem karticu.

http://promocije.sancta-domenica.hr/promocije/call-of-duty-wwii-ps4xb1-za-samo14900-kn/

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.10.2018 18:26 (hummer0).
7 godina
neaktivan

Ja igram THE DIVISION tek nekoliko dana ali igra je vrh. Ulice su pune detalja toliko da povremeno dobiješ osjećaj kao da si tamo u Americi. Još onaj snijeg i ta atmosfera, ma vrh je meni. Ima stalno nekih dešavanja nije dosadno makar za sad i fino se da upgradati oružje. Imaš kao nekakve skilove koji su jako dobro odrađeni i tako.. ima sve što nova igra treba imati.

Multiplayer nisam probao ali i to se čini dosta dobro odrađeno.

Meni je jedino sjebano što auto aim radi tek na nekih 10 metara a i tad je "pokvaren", čudan je skroz. Kud nisam godinama igrao igre tu sam još loš na kontroleru, jednostavno mi se ponekad plače koliko se isfulam. Ako netko ima kakav tip za ciljanje neka se javi ovoj njubari.

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.10.2018 21:07 (NickChase).
11 godina
kbenzema kaže...

Kad odem na store i odaberem ps+, godišnja pretplata iznosi 438 kn. Ali danas nađem tu na forumu neki stari link di je bilo 25% popusta prije kojih pola godine i kad otvorim link, cijena je 328 kn i izgleda mi ko da bi moglo proći. Pa ak nekom izlazi pretplata može probat. Evo link 

https://store.playstation.com/en-hr/product/IP9102-NPIA90006_01-PSPLUSSUBS12MDIS

Kaze da kupnja nije moguca jer vec posjedujem pretplatu, izgleda da je samo za prvu kupnju, a bas sam je kupio prosli tjedan

12 godina
NickChase kaže...

Meni je jedino sjebano što auto aim radi tek na nekih 10 metara a i tad je "pokvaren", čudan je skroz. Kud nisam godinama igrao igre tu sam još loš na kontroleru, jednostavno mi se ponekad plače koliko se isfulam. Ako netko ima kakav tip za ciljanje neka se javi ovoj njubari.

Iz nekog razloga su stavili po defaultu veliki controller deadzone.

Stavi controller deadzone na 0. Bit će ti "druga" igra.

PSN - DeniZg80
10 godina
PlayStation 4

jel mi može netko objasniti kako funkcionira playstation now? volio bi još jednom odigrati red dead redemption prije nego što izađe drugi dio, a vidim sad kao može se preko tog psna, jel netko to isprobao? vidim da se spominje neki stream, jel se to gleda nekog drugog kak igra ili ja mogu igrat?

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice